2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar ben joie illusion park yatak almayı planlıyorum alan, kullanan veya almayı düşünen var mı aranızda ?

Kızlar ben joie illusion park yatak almayı planlıyorum alan, kullanan veya almayı düşünen var mı aranızda ?
Bende mobilya beşik var oglumdan kalan ama innailmaz ağır ve yer kapliyor arayistayim bende.e bebekte yakindan baktim onuda gördüm ama henuz bende karar veremedim

Kahve telvesine bitiyorum ben de ama bi fincandan fazla içmiyorum asla

Merhaba hanımlar nasılsınız.?
İzmir'de yaşayan hamişler doğumu nerde yapacaksınız ben can hastanesi düşünüyorum . Fiyatlar Haziran da güncellenecek deniyordu bakalım doğuma kadar ne olacak

Ben dua ediyorum 36 da 37 de doğsun diye. Diğerleri 40 da doğdu. Okadar beklemesem diye. Senin yerinde olsam 37 de alin beni derdim herhalde

İzmir'de yaşayan hamişler doğumu nerde yapacaksınız ben can hastanesi düşünüyorum . Fiyatlar Haziran da güncellenecek deniyordu bakalım doğuma kadar ne olacak
Nasipse Çınarlı'da olucam. Fiyatı hiç konuşmadık, doktorumu uzun yıllardır tanıyorum, miyom ameliyatımı da orda olmuştum.

Bende şuan deniyorum gerçekten elimden geldiğince olmazsa öyle giderim diye düşündüm. Bir de ikinci yüklemeyi isteyince çok korkmuştum sanırım o korku biraz destekledi beni
Bende şekerden şüphe duyduğu andan itibaren biraz da olsa dikkat ettim hiç kg almamışım mesela keşke hep böyle devam edebilsem
Ahhhh canlar asla yalnız değilsiniz ben bı hastane çıkışı siparişi verdim onun dışında tirt yaaaani alıcam inşallah
Tatliyla benimde çok fazla aram yok sorunum abur cubur ve makarna pilav şimdi yaz da geldi bir de dondurma eklendi
Kızlar merhaba ben oğlumun kapı süsünü yaptımm, bunuda aradan çıkarmış oldum sizede fikir olsun
Yaaa ne kadar güzel el emeği göz nuru güzel günler de kullanın canim
İzmir de değilim canim ama her gün biseylere zam geldiği için muhtemelen eylüle kadar katlayacak da katlayacak

Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık
Teşekkür ederiz teyzeleri amin inşallahh

Ikizlerde pek riske atmıyorlar sanırım ama.olsun yeter ki sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil. Normal doğum da encok sevindiğim 2 3 çocuk varken hareketli olabilmemdi
Aslında doktorum normal doğum yanlısı gibiydi. Sormuştu normal doğururmusun diye ama ilk çocuk kızım popo geliş olması değişmeyince kısmet olmadı sanırım.yinede şükür sağlıklılar yanımdalar.sezeryanımda çok güzel geçmişti çabuk ayağa kalkmıştım. Sütüm gelmiş emzirmiştim. Şimdide normal doğum olursa daha mı çabuk toparlanırım diye düşünüyorum bazen . Siz ne güzel çabuk toparlanmışsınız darısı bana

Reactions: Zzy
Kizlar bugun Sabah burnum kanadı
Kan sulandirici igne kullanıyorum ondan diye düşündüm.Fazla devam etmeyince doktora sormaya gerek duymadim
Burun kanaması hamilelikdede oluyor belki kan sulandırıcının etkisi değildir. Bende yeni yeni azaldı bitti oluyordu anlık kanamalar. İkiz hamileliğimdede vardı. Yinede sorun doktorunuza . Ben sormuştum normal demişti. Nette kan akışı hamilelikde hızlandığı için yazıyordu diye hatırlıyorum

Günaydın kızlar el ve ayakta hafif şişmelerim başladı ilk defa. Kilomda pek yok 4 kilo aldım. 25. Haftamdayım. Sizlerde de şişme ödem başladı mı ? Nasıl önlem alıyorsunuz birde boyun bölgemde acayip minik minik çok sayıda et ben oluştu sizlerde de oldu mu? Onları napacağız

Et ben bndede çıkıyor geçmesse kendiliginden dogumdan sonra yaktırırız artk.şişmeler bndede var ayakları dikmek lazım sürekli 10 kilo aldıgım için vücut tökezliyor

Üff o benler beni delirtiyor minik minik kir gibi çok kötü görünüyorlar doğum sonrası bi cildiyeye gidip yaktıracağım sanırım çok mutsuzum onları görmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…