- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Valla şeker çıkar diye de korkmuyor degilimKarpuz bebegin suyuna da etki ediyormus ya harika biliyormusun bende oyle cok iyi hissettiriyor gelde su cok icemem diye korkuyorum onu karsilar insallah
Karpuza gelene kadzr ben her bebek tekmesi hissetmedigimde cikolata yiyorumValla şeker çıkar diye de korkmuyor degilim
Ben cikolata kisti hastasiyim yaklasik 10cm onuda aldiracagiz ameliyat olmam lazim ikisini birlikte halledelim diye sezeryan olacagim insallah nasipseNeden sezeryan canim
Bu arada doğum tarihinden konuşmalarda başlamış olundu
Bende mobilya beşik var oglumdan kalan ama innailmaz ağır ve yer kapliyor arayistayim bende.e bebekte yakindan baktim onuda gördüm ama henuz bende karar veremedimKızlar ben joie illusion park yatak almayı planlıyorum alan, kullanan veya almayı düşünen var mı aranızda ?
Kahve telvesine bitiyorum ben de ama bi fincandan fazla içmiyorum aslaKizlar merhaba Doktor bana seker testi yazmadi
bu konuda ailede seker hastasi yoksa gerek yok dedi
Normal kan verdim sonuclari bekliyorum
Hepiniz esyalari dizmissiniz insallah bu ayi bekliyorum bende otuz hafta olsun oyle alirim dedim hep bakalim daha 25deyiz
Canim felaket cikolata tatli birde kahve istiyor bu istegimi asamiyorum kan sekerim artar diye de korkuyorum aranizda boyle olan varmi
Ben dua ediyorum 36 da 37 de doğsun diye. Diğerleri 40 da doğdu. Okadar beklemesem diye. Senin yerinde olsam 37 de alin beni derdim herhaldeKizlar doktordan çıktım tam 27haftaligim bebegin kilosu 1.180 şükür şimdilik sıkıntı yok her sey yolunda giderse 39haftalikken sezeryana alirim dedi yani 1eylule denk geliyor doğum nasipsebir haftaligina memleketime gitmeme izin verdi.bu arada ben bi hafta icinde tum eksiklerimi aldim hamdolsun eksikte yok insallah sıkıntısız kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim
Çok güzel olmuş. Ellerine sağlıkKızlar merhaba ben oğlumun kapı süsünü yaptımm, bunuda aradan çıkarmış oldum sizede fikir olsun
Nasipse Çınarlı'da olucam. Fiyatı hiç konuşmadık, doktorumu uzun yıllardır tanıyorum, miyom ameliyatımı da orda olmuştum.Merhaba hanımlar nasılsınız.?
İzmir'de yaşayan hamişler doğumu nerde yapacaksınız ben can hastanesi düşünüyorum . Fiyatlar Haziran da güncellenecek deniyordu bakalım doğuma kadar ne olacak
Bende şekerden şüphe duyduğu andan itibaren biraz da olsa dikkat ettim hiç kg almamışım mesela keşke hep böyle devam edebilsemBende şuan deniyorum gerçekten elimden geldiğince olmazsa öyle giderim diye düşündüm. Bir de ikinci yüklemeyi isteyince çok korkmuştum sanırım o korku biraz destekledi beni
Ahhhh canlar asla yalnız değilsiniz ben bı hastane çıkışı siparişi verdim onun dışında tirt yaaaani alıcam inşallahBen çok az şey aldım daha canım, bir tek ateş ölçerim be üç beş parça kıyafetim var.
Aa ama dur odayı aldık biz onu nasıl unuttum
Bir şeker ölçüm cihazı alıp şekerini kontrol edebilir sin aslında. Ona göre yersin canının çektiği şeyleri.
Tatliyla benimde çok fazla aram yok sorunum abur cubur ve makarna pilav şimdi yaz da geldi bir de dondurma eklendiRutine devam ediyorum açıkçası, yükleme yapılmadi, tokluk normal çıktığı için. Gebelik başından beri tatlıyla aram yok. Meyve olarak da armut, yeşil elma, erik fln tüketiyorum. Kiraz, kayısı sınırlı ama kahvaltıda bir tatlı kaşığı bal mutlaka tüketiyorum, tokluk kan şekerini de rutin kahvaltı sonrası vermiştim. 1.saat 113 çıkmıştı.
Yaaa ne kadar güzel el emeği göz nuru güzel günler de kullanın canimKızlar merhaba ben oğlumun kapı süsünü yaptımm, bunuda aradan çıkarmış oldum sizede fikir olsun
İzmir de değilim canim ama her gün biseylere zam geldiği için muhtemelen eylüle kadar katlayacak da katlayacakMerhaba hanımlar nasılsınız.?
İzmir'de yaşayan hamişler doğumu nerde yapacaksınız ben can hastanesi düşünüyorum . Fiyatlar Haziran da güncellenecek deniyordu bakalım doğuma kadar ne olacak
Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık
Teşekkür ederiz teyzeleri amin inşallahhBende şekerden şüphe duyduğu andan itibaren biraz da olsa dikkat ettim hiç kg almamışım mesela keşke hep böyle devam edebilsem
Ahhhh canlar asla yalnız değilsiniz ben bı hastane çıkışı siparişi verdim onun dışında tirt yaaaani alıcam inşallah
Tatliyla benimde çok fazla aram yok sorunum abur cubur ve makarna pilav şimdi yaz da geldi bir de dondurma eklendi
Yaaa ne kadar güzel el emeği göz nuru güzel günler de kullanın canim
İzmir de değilim canim ama her gün biseylere zam geldiği için muhtemelen eylüle kadar katlayacak da katlayacak
Aslında doktorum normal doğum yanlısı gibiydi. Sormuştu normal doğururmusun diye ama ilk çocuk kızım popo geliş olması değişmeyince kısmet olmadı sanırım.yinede şükür sağlıklılar yanımdalar.sezeryanımda çok güzel geçmişti çabuk ayağa kalkmıştım. Sütüm gelmiş emzirmiştim. Şimdide normal doğum olursa daha mı çabuk toparlanırım diye düşünüyorum bazen . Siz ne güzel çabuk toparlanmışsınız darısı banaIkizlerde pek riske atmıyorlar sanırım ama.olsun yeter ki sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil. Normal doğum da encok sevindiğim 2 3 çocuk varken hareketli olabilmemdi
Burun kanaması hamilelikdede oluyor belki kan sulandırıcının etkisi değildir. Bende yeni yeni azaldı bitti oluyordu anlık kanamalar. İkiz hamileliğimdede vardı. Yinede sorun doktorunuza . Ben sormuştum normal demişti. Nette kan akışı hamilelikde hızlandığı için yazıyordu diye hatırlıyorumKizlar bugun Sabah burnum kanadı
Kan sulandirici igne kullanıyorum ondan diye düşündüm.Fazla devam etmeyince doktora sormaya gerek duymadim
Et ben bndede çıkıyor geçmesse kendiliginden dogumdan sonra yaktırırız artk.şişmeler bndede var ayakları dikmek lazım sürekli 10 kilo aldıgım için vücut tökezliyorGünaydın kızlar el ve ayakta hafif şişmelerim başladı ilk defa. Kilomda pek yok 4 kilo aldım. 25. Haftamdayım. Sizlerde de şişme ödem başladı mı ? Nasıl önlem alıyorsunuzbirde boyun bölgemde acayip minik minik çok sayıda et ben oluştu sizlerde de oldu mu? Onları napacağız
Üff o benler beni delirtiyor minik minik kir gibi çok kötü görünüyorlarGünaydın kızlar el ve ayakta hafif şişmelerim başladı ilk defa. Kilomda pek yok 4 kilo aldım. 25. Haftamdayım. Sizlerde de şişme ödem başladı mı ? Nasıl önlem alıyorsunuzbirde boyun bölgemde acayip minik minik çok sayıda et ben oluştu sizlerde de oldu mu? Onları napacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?