2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Koku hassasiyeti geri gelen var mı İki gündür biraz fazla yoğun geliyor tüm kokular
Benim 8. Haftamdan beri hep var şampuan ,deterjan ,yemek, soğan sarımsak ,parfüm her türlü koku çok rahatsız ediyor. Geçen haftalarda azaldı gibi olmuştu şimdi yine arttı. Sanırım benim doğuma kadar sürecek sizin geçer inşallah çok zor

Sabah evde açlık şekeri 113 çıkınca şeker yükleme yaptırayım dedim hastaneye geldim. Ay açlıktan mı kandan mı bilmiyorum başım fena dönüyor sizde de böyle oldu mu?

Et ben bndede çıkıyor geçmesse kendiliginden dogumdan sonra yaktırırız artk.şişmeler bndede var ayakları dikmek lazım sürekli 10 kilo aldıgım için vücut tökezliyor
Canım demekki kiloyla pek alakalı değil ben pek kilo almama rağmen şişme var. Sanırım egzersiz yapmak gerekiyor
Üff o benler beni delirtiyor minik minik kir gibi çok kötü görünüyorlar doğum sonrası bi cildiyeye gidip yaktıracağım sanırım çok mutsuzum onları görmekten
evet ya birde sıcakta onlar kaşındırıyormuş temmuz, Ağustos’ta çoğalmasa inşAlah Doğumdan sonra bir kısmı gidebilirmiş gitmeyede bilirmiş

Canım şişme olunca tansiyonu da bi takip etmek gerekiyormuş. Hepimiz şişeceğiz yavaş yavaş artık gerçi normaldir yani çok yüksek ihtimalle

Benim ilk 3 ay çok zor gecmisti, sonra birden düzeldi bir iki gündür yine başlıyor gibi olunca geri mi geliyor diye endişelendim, şu an o kadar kötü değil ama bariz bir artış var. Ne diyelim inşallah geçer

Ödem için bol su icmelisiniz ve bacakları yatay şekilde arada uzatmalısınız. Ben istirahat halindeyim, hareket azlığına rağmen hiç ödemim olmadı, sebebini bol suya yoruyorum

Ben dua ediyorum 36 da 37 de doğsun diye. Diğerleri 40 da doğdu. Okadar beklemesem diye. Senin yerinde olsam 37 de alin beni derdim herhalde
Kiz ne yalan soylim okul acilmadan en az bi on gun once halledilsin diye dua ediyorum oglum var 2.sinifa gececek çünkü toparlanirim en azından eger kilosu iyi olursa diyecem ama o zaman

Canim tuzu kesmelisin ödem varsa bol bol su iç tansiyona da dikkat et benimde ilk gebelikte aynı bu şekilde olmuştu daha 5.ayda eller ayaklar davul gibiydi tansiyondan suphelenmisti o zamanlar da
Sabah evde açlık şekeri 113 çıkınca şeker yükleme yaptırayım dedim hastaneye geldim. Ay açlıktan mı kandan mı bilmiyorum başım fena dönüyor sizde de böyle oldu mu?
Bende olmamıştı canim o şeyi içtikten sonra mi baş dönmesi oldu halsizlik yaptı sadece

Hayır bu sefer ben de çilekli aldım şunu fark ettim kutu çilekli olan şişedeki limonludan daha iyi kesinlikle. Şişedeki hamile değilken bile mahvetti kutudakinde hiç sorun yaşamadım sadece bekledikçe gitgide başım dönmeye başladı sonlara doğru.

Baş dönmesi değil de halsizlik yaptı bende de demek ki bünyeye göre farklılık gösteriyor evet cileklinin tadını bende beğendim ilk defa yaptırdım bu arada fena degildi

Baş dönmesi değil de halsizlik yaptı bende de demek ki bünyeye göre farklılık gösteriyor evet cileklinin tadını bende beğendim ilk defa yaptırdım bu arada fena degildi
Evet olabilir ilkinde diğerine denk gelmemişsin iyi ki

Kiz ne yalan soylim okul acilmadan en az bi on gun once halledilsin diye dua ediyorum oglum var 2.sinifa gececek çünkü toparlanirim en azından eger kilosu iyi olursa diyecem ama o zaman
Bence de söyle dediğin gibi rahat iyi olur hem. Bende dua ediyorum 37 de doğsa diye. Alıp eve gelsem. Ablaminkiler 2200 falan doğdu gayetde sagliklilardi. 36. Haftam dolunca durup durup çömelmelere başlıcam

Bende aynı haftada sayılırım. Bende yok yok mesela . Magnezyum kullanmaya başladınızmı Şişme Biraz erken başlamış gibi çalışıyormusunuz çok mu yoruluyorsunuz çok mu rahatsız edecek derecede şişme ödemleriniz. Doktorunuza ilk fırsatta söylemenizde fayda var tansiyonunuzu bakması lazım idrar kan tahlilleride yapar muhtemeln. Et beni ilk kez duyuyorum hamilelikte hiç olmadı bende.

Ödem için bol su icmelisiniz ve bacakları yatay şekilde arada uzatmalısınız. Ben istirahat halindeyim, hareket azlığına rağmen hiç ödemim olmadı, sebebini bol suya yoruyorum
Ah sorma canım içmeye çalışıyorum ama zorla 2 litreyi geçemiyorum bazen daha az olduğu da oluyordur Bende hafta da 2 kere falan ancak çıkıyorum yürümeye

Benimde aşırı değil ama olup geçiyor tekrar oluyor gibi terliklerimin biraz sıkmasından anlıyorum. Suyu çoğaltıp biraz yürüyüşü artırmayı düşünüyorum. Çoğalırsa diye endişelendim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…