2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim göğsüme doğru vuruşları canımı yakıyor, pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum. Bu ara hıçkırıkları da başladı
ah maşallah hıçkırık demek ciğer gelişimi demek, solunuma hazırlık demek çok büyük bir merakla bekliyorum :)

Merhaba hanımlar nasılsınız.?
İzmir'de yaşayan hamişler doğumu nerde yapacaksınız ben can hastanesi düşünüyorum . Fiyatlar Haziran da güncellenecek deniyordu bakalım doğuma kadar ne olacak
Can’da doğum iyiymiş bir arkadaşım doğurmuştu. Ben egepol düşünüyorum doktorum Çınarlı ve egepolle anlaşmalı sanıyorum. Çınarlı da bebek için özel küvez yokmuş, doktor arkadaşım öyle söylemişti. Egepolde fiyat 1 gece yatış ve sezeryan için 5000₺ civarındaydı 1 ay önce şimdi ne kadar bilemiyorum ve bu fiyata ne dahil ne değil fikrim yok. :)

Benim göğsüme doğru vuruşları canımı yakıyor, pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum. Bu ara hıçkırıkları da başladı
Ya o nasıl oluyor hiç yaşamadım
Hala titreşim halinde canim tekmeleri arada çok nadir yer değiştirmeleri başladı
Benim de öyle canım, bazen de dediğin gibi kayıyor gibi ama yani odaklanmam gerekiyor sanki.
Plesantamın önde olması sorunsalı galiba

Merhaba hanımlar nasılsınız.?
İzmir'de yaşayan hamişler doğumu nerde yapacaksınız ben can hastanesi düşünüyorum . Fiyatlar Haziran da güncellenecek deniyordu bakalım doğuma kadar ne olacak
Merhaba bende medicalparkta yapacağım. Özel doğum sigortam var ücretsiz olacak. Merak edip ocakta fiyat sormuştum o zamanlar 14k demişlerdi.

Benimki aşırı dardı yani üç senedir hiç hamilelik olusmadi. Ameliyat sonrası iki ay korunma süresi biter bitmez hamile kaldim. İyiki oldum diorm ama umarım devamı gelir
Merhaba siz rahimde hangi işlemi yaptilar? Hamilelik oldu? Bende eahim kalp seklinde iki boynuzlu diyorlar.. doktorum rahim dar oldugundan hamilelik olmuyor soyledi . Bende 2018de iki dusuk ve kurtaj oldu ondan sonra hic hamile kalamadim. Simdide doktorum histeroskopi önerdi

ya bi de saçma bi soru olabilir ama bu fiyat işlerini hastaneden hangi birime soruyoruz, danışmaya mı ? kadın doğum sekreterine mi

Yok ben sadece omega hapı kullanıyorum. Magnezyum hiç kullanmadım. Evdeyüm çalışmıyorum da aslında. Haftaya cuma gidicez doktora bakalım ne diyecek.. ama çok balon gibi bir şişme değil ayağıma ayakkabı terlikler ara ara sıkıyor ordan anladım. Bir de yüzüğüm biraz iz bırakmış önceden bırakmıyordu. Aman ne güzel olmasın hamilelikte et beni olması hormonlardan dolayı çok sık rastlanırmış

Bebeklerinizin hareketler nasıl kızlar?

Ben hala öyle inanılmaz bir sertlikte hareket hissetmiyorum.
Benimkisi iki taraftan aynı anda nasıl yapıyorsa güm güm güm vuruyor. sanki karnımda davul çalar gibidışardan babası bile görüyor maşalah oğluma ama yaramaz mı olcak diye düşünmüyor değilim sabahları falan uyandırıyor artık durmuyor minnoş

ya bi de saçma bi soru olabilir ama bu fiyat işlerini hastaneden hangi birime soruyoruz, danışmaya mı ? kadın doğum sekreterine mi
Danışmaya sormalısınız başka bir departman varsa sizi oraya yönlendiriyorlar. Ben Ankara dayım telefonla bilgi vermiyor hiç bir hastane. Benim de özel doğum sigortam var ama ilk başta araştırırken öğrenmiştim

Doğum fiyat alma diye bir bölüm yapmışlar benim gittiğim hastanede oradan bilgi aldım.

teşekkürler bi soralım yarın gidince
Doğum fiyat alma diye bir bölüm yapmışlar benim gittiğim hastanede oradan bilgi aldım.
teşekkürler :)

ben 8-10 hastaneden telefonla arayarak bilgi aldım. standart bi santralden biriyle konuştum onlar gerekirse gerekli birime bağlayıp bilgi verdiler. kocaeli ve istanbuldaydı sorduklarım. gitmeden önce bi aramayı deneyebilirsiniz içlerinde telefonla bilgi vermeyenler de oluyor.

yarın kontrol var zaten gidicez , gidince sorarız artık :)

Canım benimde boyun çevremde çok et beni oldu minik minik. Bikaç yerde gördüm normal olabiliyor doğumdan sonra düşüyor die. İnşallah geçer

Kızlar LCW mobil uygulamada oluşturduğum sepete bakın ilk alışverişe özel 300 e 100 TL indirim oluyor.İlk siparişiniz değilse bile hesabı silip yeniden üye olun,kod otomatik yenileniyor Yüzde 20 indirim kuponu da kullandım.Bi de fiyatlari indirimli ürünlerden secince böyle fiyatlar elde ettim.Sizle de paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…