ah maşallah hıçkırık demek ciğer gelişimi demek, solunuma hazırlık demekBenim göğsüme doğru vuruşları canımı yakıyor, pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum. Bu ara hıçkırıkları da başladı
Hala titreşim halinde canim tekmeleri arada çok nadir yer değiştirmeleri başladıBebeklerinizin hareketler nasıl kızlar?
Ben hala öyle inanılmaz bir sertlikte hareket hissetmiyorum.
Can’da doğum iyiymiş bir arkadaşım doğurmuştu. Ben egepol düşünüyorum doktorum Çınarlı ve egepolle anlaşmalı sanıyorum. Çınarlı da bebek için özel küvez yokmuş, doktor arkadaşım öyle söylemişti. Egepolde fiyat 1 gece yatış ve sezeryan için 5000₺ civarındaydı 1 ay önce şimdi ne kadar bilemiyorum ve bu fiyata ne dahil ne değil fikrim yok. :)Merhaba hanımlar nasılsınız.?
İzmir'de yaşayan hamişler doğumu nerde yapacaksınız ben can hastanesi düşünüyorum . Fiyatlar Haziran da güncellenecek deniyordu bakalım doğuma kadar ne olacak
26. hafta gibi hissetmeye başladım yakındır sizin deah maşallah hıçkırık demek ciğer gelişimi demek, solunuma hazırlık demekçok büyük bir merakla bekliyorum :)
Ya o nasıl oluyor hiç yaşamadımBenim göğsüme doğru vuruşları canımı yakıyor, pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum. Bu ara hıçkırıkları da başladı
Benim de öyle canım, bazen de dediğin gibi kayıyor gibi ama yani odaklanmam gerekiyor sanki.Hala titreşim halinde canim tekmeleri arada çok nadir yer değiştirmeleri başladı
Merhaba bende medicalparkta yapacağım. Özel doğum sigortam var ücretsiz olacak. Merak edip ocakta fiyat sormuştum o zamanlar 14k demişlerdi.Merhaba hanımlar nasılsınız.?
İzmir'de yaşayan hamişler doğumu nerde yapacaksınız ben can hastanesi düşünüyorum . Fiyatlar Haziran da güncellenecek deniyordu bakalım doğuma kadar ne olacak
Aynı yerde ritmik bir şekilde, el kol hareketinden daha hafif olarak pıt pıt atma hissi oluyor, iki dakika kadar sürüyor. Dün babası da hissettiYa o nasıl oluyor hiç yaşamadım
Merhaba siz rahimde hangi işlemi yaptilar? Hamilelik oldu? Bende eahim kalp seklinde iki boynuzlu diyorlar.. doktorum rahim dar oldugundan hamilelik olmuyor soyledi . Bende 2018de iki dusuk ve kurtaj oldu ondan sonra hic hamile kalamadim. Simdide doktorum histeroskopi önerdiBenimki aşırı dardı yani üç senedir hiç hamilelik olusmadi. Ameliyat sonrası iki ay korunma süresi biter bitmez hamile kaldim. İyiki oldum diorm ama umarım devamı gelir
14k derken 14 bin miMerhaba bende medicalparkta yapacağım. Özel doğum sigortam var ücretsiz olacak. Merak edip ocakta fiyat sormuştum o zamanlar 14k demişlerdi.
Yok ben sadece omega hapı kullanıyorum. Magnezyum hiç kullanmadım. Evdeyüm çalışmıyorum da aslında. Haftaya cuma gidicez doktora bakalım ne diyecek.. ama çok balon gibi bir şişme değil ayağıma ayakkabı terlikler ara ara sıkıyor ordan anladım. Bir de yüzüğüm biraz iz bırakmış önceden bırakmıyordu. Aman ne güzel olmasın hamilelikte et beni olması hormonlardan dolayı çok sık rastlanırmışBende aynı haftada sayılırım. Bende yok yok mesela . Magnezyum kullanmaya başladınızmı Şişme Biraz erken başlamış gibi çalışıyormusunuz çok mu yoruluyorsunuz çok mu rahatsız edecek derecede şişme ödemleriniz. Doktorunuza ilk fırsatta söylemenizde fayda var tansiyonunuzu bakması lazım idrar kan tahlilleride yapar muhtemeln. Et beni ilk kez duyuyorum hamilelikte hiç olmadı bende.
Benimkisi iki taraftan aynı anda nasıl yapıyorsa güm güm güm vuruyor. sanki karnımda davul çalar gibiBebeklerinizin hareketler nasıl kızlar?
Ben hala öyle inanılmaz bir sertlikte hareket hissetmiyorum.
Danışmaya sormalısınız başka bir departman varsa sizi oraya yönlendiriyorlar. Ben Ankara dayım telefonla bilgi vermiyor hiç bir hastane. Benim de özel doğum sigortam var ama ilk başta araştırırken öğrenmiştimya bi de saçma bi soru olabilir ama bu fiyat işlerini hastaneden hangi birime soruyoruz, danışmaya mı ? kadın doğum sekreterine mi
Evet 14.000 tl14k derken 14 bin mi
Doğum fiyat alma diye bir bölüm yapmışlar benim gittiğim hastanede oradan bilgi aldım.ya bi de saçma bi soru olabilir ama bu fiyat işlerini hastaneden hangi birime soruyoruz, danışmaya mı ? kadın doğum sekreterine mi
teşekkürler bi soralım yarın gidinceDanışmaya sormalısınız başka bir departman varsa sizi oraya yönlendiriyorlar. Ben Ankara dayım telefonla bilgi vermiyor hiç bir hastane. Benim de özel doğum sigortam var ama ilk başta araştırırken öğrenmiştim
teşekkürler :)Doğum fiyat alma diye bir bölüm yapmışlar benim gittiğim hastanede oradan bilgi aldım.
ben 8-10 hastaneden telefonla arayarak bilgi aldım. standart bi santralden biriyle konuştum onlar gerekirse gerekli birime bağlayıp bilgi verdiler. kocaeli ve istanbuldaydı sorduklarım. gitmeden önce bi aramayı deneyebilirsiniz içlerinde telefonla bilgi vermeyenler de oluyor.ya bi de saçma bi soru olabilir ama bu fiyat işlerini hastaneden hangi birime soruyoruz, danışmaya mı ? kadın doğum sekreterine mi
yarın kontrol var zaten gidicez , gidince sorarız artık :)ben 8-10 hastaneden telefonla arayarak bilgi aldım. standart bi santralden biriyle konuştum onlar gerekirse gerekli birime bağlayıp bilgi verdiler. kocaeli ve istanbuldaydı sorduklarım. gitmeden önce bi aramayı deneyebilirsiniz içlerinde telefonla bilgi vermeyenler de oluyor.
Canım benimde boyun çevremde çok et beni oldu minik minik. Bikaç yerde gördüm normal olabiliyor doğumdan sonra düşüyor die. İnşallah geçerGünaydın kızlar el ve ayakta hafif şişmelerim başladı ilk defa. Kilomda pek yok 4 kilo aldım. 25. Haftamdayım. Sizlerde de şişme ödem başladı mı ? Nasıl önlem alıyorsunuzbirde boyun bölgemde acayip minik minik çok sayıda et ben oluştu sizlerde de oldu mu? Onları napacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?