Bende aynı durumdan mağdurum valla anlamadım gitti bıktım şu enfeksiyondan sürekli geçmiyorGeçmiş olsun. Bende aynı durumla uğraşıyorum. Sürekli antibiyotik veriyor yinede tekrarlıyorŞu an biraz hafifledi ama benim belirtim akıntım yeşil renkte hem idrarda enfeksiyon çıktı hemde doktorum ultrasonla baktı
Çok yoruldaysanız hemen hareketlenme olmayabiliyor biraz daha bekleyin sadece çikolata değil sevdiğiniz yiyeceklerde tükenin uzanın biraz sağ dönün sol dönün . Bi bakmışsınız bi anda hareketler başlamış.Bende bugün bebeğimin hareketlerini az hissediyorum ya, çikolatalı şeyler yedim uzandım ama tık yok, dün biraz yorulmuştum acaba onunla ilgili olabilir mi yada bilmiyorum endişelenmeli miyim?
Merhaba muayeneden çıktım . Sordum kasılmaları kendini çok yorduysan ayakda kaldıysan sertleşmeler olabilir dedi. Muayenede gayet güzel geçti. Rahim boyu uzunluğunada bakmasını rica ettim 30 mm dedi gayet iyiymiş ölçüsü. Şimdilik sıkıntı yok magnezyum kullanmaya devam et dedi.Sorarsanız yazım muhakkak. Ben de soracağım inşaallah
Ne güzel sizinki de devlet hastanesi ama bir size verilen ultrason fotoğrafina bakın,bir de banaMerhaba muayeneden çıktım . Sordum kasılmaları kendini çok yorduysan ayakda kaldıysan sertleşmeler olabilir dedi. Muayenede gayet güzel geçti. Rahim boyu uzunluğunada bakmasını rica ettim 30 mm dedi gayet iyiymiş ölçüsü. Şimdilik sıkıntı yok magnezyum kullanmaya devam et dedi.
Şeker yüklemesini merak edenler için . Şeker yüklemesini yaptırdım .50 gramlık şekerli elmalı içecek verdiler. Tadı gayet güzeldi içerken hiç rahatsız etmedi . İçecek bitince 1 saat boyunca hiçbirşey yiyip içmeden bekliyorsunuz . Saatiniz dolunca kan veriyorsunuz. Aynı zamanda doktorum hemoglabin ve idrar kültür ve tahlilleride istedi. Yarına sonuç göstermeye tekrar gelicem. Bebeğin yüzü iyice net görünmeye başlamış. Renkli ultrasyonda gösterdi ama ultrasyon kağıdı siyah beyaz çıkarıyorlar şehir hastanesinde. Kafa kalp el ayak görünen tüm organlarını yine tek tek anlattı gösterdi sağolsun doktorum .n Kilosu 734 gram çıktı 25+5 hafta olduk. Boyu hesaplayınca 30.8 gibi çıkıyor. Kızımla biz iyiz . Hareketlerini artık eşimde dışardan görmeye başladı iyice net sert vurmalar başladı. Sizlerin gebeliği nasıl geçiyor.
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Evet dün komple dinlenince sertleşme olmadı sahiden. Az önce aşağı kısma olan tekmesini de sordum pozisyon değiştiriyordur tekmede sıkıntı yok dedi rahatladım biraz. Bebeğin çok güzel maşaallah Rabbim hayırla kucağına almayı da nasip etsinMerhaba muayeneden çıktım . Sordum kasılmaları kendini çok yorduysan ayakda kaldıysan sertleşmeler olabilir dedi. Muayenede gayet güzel geçti. Rahim boyu uzunluğunada bakmasını rica ettim 30 mm dedi gayet iyiymiş ölçüsü. Şimdilik sıkıntı yok magnezyum kullanmaya devam et dedi.
Şeker yüklemesini merak edenler için . Şeker yüklemesini yaptırdım .50 gramlık şekerli elmalı içecek verdiler. Tadı gayet güzeldi içerken hiç rahatsız etmedi . İçecek bitince 1 saat boyunca hiçbirşey yiyip içmeden bekliyorsunuz . Saatiniz dolunca kan veriyorsunuz. Aynı zamanda doktorum hemoglabin ve idrar kültür ve tahlilleride istedi. Yarına sonuç göstermeye tekrar gelicem. Bebeğin yüzü iyice net görünmeye başlamış. Renkli ultrasyonda gösterdi ama ultrasyon kağıdı siyah beyaz çıkarıyorlar şehir hastanesinde. Kafa kalp el ayak görünen tüm organlarını yine tek tek anlattı gösterdi sağolsun doktorum .n Kilosu 734 gram çıktı 25+5 hafta olduk. Boyu hesaplayınca 30.8 gibi çıkıyor. Kızımla biz iyiz . Hareketlerini artık eşimde dışardan görmeye başladı iyice net sert vurmalar başladı. Sizlerin gebeliği nasıl geçiyor.
Canm bnde geçen gün boyu hissettmedim ama ertesi güne maşallah hiç durmadı oluyor böyle korkmaBende bugün bebeğimin hareketlerini az hissediyorum ya, çikolatalı şeyler yedim uzandım ama tık yok, dün biraz yorulmuştum acaba onunla ilgili olabilir mi yada bilmiyorum endişelenmeli miyim?
Doktorum sıkıntı yok tekmede yer değiştiriyordur dedi canım. Artık kuvvetli de vuruyorlar valla Allah vere de mesaneye bastırmayalarBenimde de öyle canım. Eli mi var ayağı mi bilmem diyorum cıktı çıkacak herhalde. Hep öyleydi ama doktor bisey demedi hiç . Artık hıçkırık da bayağı aşağı da hissediyorum kafa gelişli döndü mi acaba onu merak ediyorum. Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah.
Açlık 95 altıKızlar şeker testinde
açlık,
1saat tokluk,
2saat tokluk
değeri ne olmalıydı?
Açlığı ve 2.saat tokluğu bilmiyorum ama 1.saat tokluk maksimum 140 olmalı.Kızlar şeker testinde
açlık,
1saat tokluk,
2saat tokluk
değeri ne olmalıydı?
Benimde aylardır var malesef. Kontrole gidince yine konuşacağım eğer bu seferde geçmezse. Rengi beni tedirgin ediyor diye. Bi ara bende kaşıntı,döküntü olmuştum fitille geçmişti ama.Bende aynı durumdan mağdurum valla anlamadım gitti bıktım şu enfeksiyondan sürekli geçmiyorDaha 2 hafta önce antibiyotik içtim ve toz tek içimlik ilaçta içtim Enfeksiyon için. Dün gece acile gittik hafif kaşıntı var gibiydi alttan baktılar idrar testi ve kültürü aldılar yinee yinee enfeksiyon ve artı olarak mantar çıktı birde valla hap yutmak eziyet enfeksiyondan dışarı çakamıyorum sürekli wc ye gitmekten. Şaşırdım artık kafam durdu moralim çok bozuk şuan ya hiç geçmeyecek mi bu
Yaa geçer mi rahat eder miyiz acabaBenimde aylardır var malesef. Kontrole gidince yine konuşacağım eğer bu seferde geçmezse. Rengi beni tedirgin ediyor diye. Bi ara bende kaşıntı,döküntü olmuştum fitille geçmişti ama.
Açlık 90Kızlar şeker testinde
açlık,
1saat tokluk,
2saat tokluk
değeri ne olmalıydı?
Çok şükür hissetmeye başladım bi an endişelenmistimCanm bnde geçen gün boyu hissettmedim ama ertesi güne maşallah hiç durmadı oluyor böyle korkma
Bende de oluyodu geceleri bacak krampları, bu yüzden magnezyum içiyorum onu içtiğim gece rahatım.Kızlar geceleri bacak krampları gerilme yaşayan var mı? 26.haftam doldu arada nadir oluyordu ama sıklık arttı çok rahatsız etmeyecek şekilde. Bazen de sola yatsam sol kalçam sağa yatsam sağ kalçam fena bi ağrıyla uyanıyorum devamında bacak gerilmesiyle birlikte
Tam ümitsiz anlarımızda başlıyorlarÇok şükür hissetmeye başladım bi an endişelenmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?