2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende aynı durumdan mağdurum valla anlamadım gitti bıktım şu enfeksiyondan sürekli geçmiyor Daha 2 hafta önce antibiyotik içtim ve toz tek içimlik ilaçta içtim Enfeksiyon için. Dün gece acile gittik hafif kaşıntı var gibiydi alttan baktılar idrar testi ve kültürü aldılar yinee yinee enfeksiyon ve artı olarak mantar çıktı birde valla hap yutmak eziyet enfeksiyondan dışarı çakamıyorum sürekli wc ye gitmekten. Şaşırdım artık kafam durdu moralim çok bozuk şuan ya hiç geçmeyecek mi bu

Bende bugün bebeğimin hareketlerini az hissediyorum ya, çikolatalı şeyler yedim uzandım ama tık yok, dün biraz yorulmuştum acaba onunla ilgili olabilir mi yada bilmiyorum endişelenmeli miyim?
Çok yoruldaysanız hemen hareketlenme olmayabiliyor biraz daha bekleyin sadece çikolata değil sevdiğiniz yiyeceklerde tükenin uzanın biraz sağ dönün sol dönün . Bi bakmışsınız bi anda hareketler başlamış. güzel düşünelim

Sorarsanız yazım muhakkak. Ben de soracağım inşaallah
Merhaba muayeneden çıktım . Sordum kasılmaları kendini çok yorduysan ayakda kaldıysan sertleşmeler olabilir dedi. Muayenede gayet güzel geçti. Rahim boyu uzunluğunada bakmasını rica ettim 30 mm dedi gayet iyiymiş ölçüsü. Şimdilik sıkıntı yok magnezyum kullanmaya devam et dedi.
Şeker yüklemesini merak edenler için . Şeker yüklemesini yaptırdım .50 gramlık şekerli elmalı içecek verdiler. Tadı gayet güzeldi içerken hiç rahatsız etmedi . İçecek bitince 1 saat boyunca hiçbirşey yiyip içmeden bekliyorsunuz . Saatiniz dolunca kan veriyorsunuz. Aynı zamanda doktorum hemoglabin ve idrar kültür ve tahlilleride istedi. Yarına sonuç göstermeye tekrar gelicem. Bebeğin yüzü iyice net görünmeye başlamış. Renkli ultrasyonda gösterdi ama ultrasyon kağıdı siyah beyaz çıkarıyorlar şehir hastanesinde. Kafa kalp el ayak görünen tüm organlarını yine tek tek anlattı gösterdi sağolsun doktorum .n Kilosu 734 gram çıktı 25+5 hafta olduk. Boyu hesaplayınca 30.8 gibi çıkıyor. Kızımla biz iyiz . Hareketlerini artık eşimde dışardan görmeye başladı iyice net sert vurmalar başladı. Sizlerin gebeliği nasıl geçiyor.

Eklentiler

• IMG_20220613_095555.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_2022-06-13-12-23-35-706_com.miui.gallery.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 79
Bugün doktor kontrolüm vardı,özeldeki doktorumun arasına devletteki doktoru da koyuyorum ki süre çok uzun olmasın diye Devlette muayene süresi abartısız max 20 saniye filan ama en azından haftasıyla uyumlu mu bebeğim onu ogreniyorum içim rahatlıyor.Karnimda oluşan anı sertlik yani kasilmalari sordum,normal dedi ve magnezyum verdi.Allah aşkına verdiği şu ultrason fotoğraflarinin ozensizligine bakın,çocuk görünmüyor zaten Çok şükür ki özele de gidecek imkanımız var,yoksa devlette gebelik muayenesi çok Can sıkıcı.

Eklentiler

• 1655112332472510109954059550209.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 79
Ne güzel sizinki de devlet hastanesi ama bir size verilen ultrason fotoğrafina bakın,bir de bana

Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Evet dün komple dinlenince sertleşme olmadı sahiden. Az önce aşağı kısma olan tekmesini de sordum pozisyon değiştiriyordur tekmede sıkıntı yok dedi rahatladım biraz. Bebeğin çok güzel maşaallah Rabbim hayırla kucağına almayı da nasip etsin

Bende bugün bebeğimin hareketlerini az hissediyorum ya, çikolatalı şeyler yedim uzandım ama tık yok, dün biraz yorulmuştum acaba onunla ilgili olabilir mi yada bilmiyorum endişelenmeli miyim?
Canm bnde geçen gün boyu hissettmedim ama ertesi güne maşallah hiç durmadı oluyor böyle korkma

Doktorum sıkıntı yok tekmede yer değiştiriyordur dedi canım. Artık kuvvetli de vuruyorlar valla Allah vere de mesaneye bastırmayalar

Reactions: Zzy
Benimde aylardır var malesef. Kontrole gidince yine konuşacağım eğer bu seferde geçmezse. Rengi beni tedirgin ediyor diye. Bi ara bende kaşıntı,döküntü olmuştum fitille geçmişti ama.

Benimde aylardır var malesef. Kontrole gidince yine konuşacağım eğer bu seferde geçmezse. Rengi beni tedirgin ediyor diye. Bi ara bende kaşıntı,döküntü olmuştum fitille geçmişti ama.
Yaa geçer mi rahat eder miyiz acaba banada antibiyotik(enfeksiyon da olduğu için), fitil,krem vermiş akşam acildekiler. Doktorum vimesa diye probiyotik kullanmamı önerdi bir de bilemedim onu da mı alsam diğerleri yeterli olmazmı acaba bu arada mantar ilk kez oldum, enfeksiyon hep oluyordu da

Bende de oluyodu geceleri bacak krampları, bu yüzden magnezyum içiyorum onu içtiğim gece rahatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…