- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Probiyotik ben başından beri kullanıyorum hamileliğin hiç kabızlık vs yaşamadım mesela bence verdiyse kullan derim iyi gelir mutlaka. Acil ilaçlarınıda doktor onaylıyorsa kullanın bazen öyle rastgele yazabiliyorlar malum. İnşallah geçer ya kötü bir durum sürekli böyleYaa geçer mi rahat eder miyiz acababanada antibiyotik(enfeksiyon da olduğu için), fitil,krem vermiş akşam acildekiler. Doktorum vimesa diye probiyotik kullanmamı önerdi bir de bilemedim onu da mı alsam diğerleri yeterli olmazmı acaba bu arada mantar ilk kez oldum, enfeksiyon hep oluyordu da
Günde 1 adet magnezyum kullanıyorum ama dozu yetersiz mi acaba yine bi doktora sorayım ben kontroldeBende de oluyodu geceleri bacak krampları, bu yüzden magnezyum içiyorum onu içtiğim gece rahatım.
benimde oluyor yaaa, doktora söylemeyi de unutuyorum , magnezyum kullanmak gerekiyormuşKızlar geceleri bacak krampları gerilme yaşayan var mı? 26.haftam doldu arada nadir oluyordu ama sıklık arttı çok rahatsız etmeyecek şekilde. Bazen de sola yatsam sol kalçam sağa yatsam sağ kalçam fena bi ağrıyla uyanıyorum devamında bacak gerilmesiyle birlikte
Evet birde hap içmekte çok zorlanan biri olunca kara kara düşünüyorsun zorla yanına meyveyle iteliyorumProbiyotik ben başından beri kullanıyorum hamileliğin hiç kabızlık vs yaşamadım mesela bence verdiyse kullan derim iyi gelir mutlaka. Acil ilaçlarınıda doktor onaylıyorsa kullanın bazen öyle rastgele yazabiliyorlar malum. İnşallah geçer ya kötü bir durum sürekli böyle
Ne güzel sizinki de devlet hastanesi ama bir size verilen ultrason fotoğrafina bakın,bir de bana
Amin çok teşekkür ederim inşallahHer şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Evet dün komple dinlenince sertleşme olmadı sahiden. Az önce aşağı kısma olan tekmesini de sordum pozisyon değiştiriyordur tekmede sıkıntı yok dedi rahatladım biraz. Bebeğin çok güzel maşaallah Rabbim hayırla kucağına almayı da nasip etsin
Maşallah ne güzel bir pozMerhaba muayeneden çıktım . Sordum kasılmaları kendini çok yorduysan ayakda kaldıysan sertleşmeler olabilir dedi. Muayenede gayet güzel geçti. Rahim boyu uzunluğunada bakmasını rica ettim 30 mm dedi gayet iyiymiş ölçüsü. Şimdilik sıkıntı yok magnezyum kullanmaya devam et dedi.
Şeker yüklemesini merak edenler için . Şeker yüklemesini yaptırdım .50 gramlık şekerli elmalı içecek verdiler. Tadı gayet güzeldi içerken hiç rahatsız etmedi . İçecek bitince 1 saat boyunca hiçbirşey yiyip içmeden bekliyorsunuz . Saatiniz dolunca kan veriyorsunuz. Aynı zamanda doktorum hemoglabin ve idrar kültür ve tahlilleride istedi. Yarına sonuç göstermeye tekrar gelicem. Bebeğin yüzü iyice net görünmeye başlamış. Renkli ultrasyonda gösterdi ama ultrasyon kağıdı siyah beyaz çıkarıyorlar şehir hastanesinde. Kafa kalp el ayak görünen tüm organlarını yine tek tek anlattı gösterdi sağolsun doktorum .n Kilosu 734 gram çıktı 25+5 hafta olduk. Boyu hesaplayınca 30.8 gibi çıkıyor. Kızımla biz iyiz . Hareketlerini artık eşimde dışardan görmeye başladı iyice net sert vurmalar başladı. Sizlerin gebeliği nasıl geçiyor.
Bende başladı malesef arada uyanırken gerildiğimde çok kötü oluyor bacağımda kramp ağrıları solum zaten çürümüye başladı .ara ara sağa dönüp dinlenmeye çalışıyorum bel ağrılarımda var çünküKızlar geceleri bacak krampları gerilme yaşayan var mı? 26.haftam doldu arada nadir oluyordu ama sıklık arttı çok rahatsız etmeyecek şekilde. Bazen de sola yatsam sol kalçam sağa yatsam sağ kalçam fena bi ağrıyla uyanıyorum devamında bacak gerilmesiyle birlikte
Çok teşekkürler yüzünü ilk kez görüntülüde net gördüm bakalım bana benzettiler ama ikizlerim hep baba baba tarafıydı bu sefer kendine benzetcen diyorlarMaşallah ne güzel bir pozyakın zaman da kontrollerimiz iki haftaya düşecek inşallah o zaman daha sık göreceğiz minikleri
Yaaa öyle mi doğunca belli olacak bakalım kimd benziyor oğlum da babaya benziyordu sonra tamamen bana döndü zamanlaÇok teşekkürler yüzünü ilk kez görüntülüde net gördüm bakalım bana benzettiler ama ikizlerim hep baba baba tarafıydı bu sefer kendine benzetcen diyorlaraynen muayeneler sıklaşsa artık beklemek zor oluyor tabi nst günleride yakındır başlayacak
Alttaki görüntüde sadece üstten kafası gözüküyor.BPD ölçümü için o da.Görüntü vermesine veriyor da işte özenmiyor.olcum yaptığı tek şey fl ve Bpd değeri mesela.Ne ne AC ne kilosu ne serviks uzunluğu,hiç birine bakmıyor.size çocuğun 3d yüzünün resmi verilmiş mesela ben çocuğu yan profil 2d bile göremedimBen polikliniğe gitmiyorum başhekimlik hastasıyım ama inanın şırnakda bile devlette çok güzel görüntüler alıyordu doktorum. Biraz şans bebeğin pozisyonu birazda cihazın kalitesiyle alakası olduğunu tercübe edindim ben görüntünün tabi devlette her doktor görüntü vermiyor. Mutlaka isteyip hatırlatmanız lazım böyle doktorlarada denk geldim. Yinede imkan oldumu arada özelde görmek lazım tabi sizin baktım gene alttaki görüntü net ama arkasını dönmüş gibi duruyor.
Evet tam doğru cevap buymuş, diğer arkadaşlar da bilsin. Çok teşekkürler.Açlık 90
1.saat 140
2.saat 120 min altinda olmalı
Ben alışkınım allahtan ya hemen gidiveriyor suylaEvet birde hap içmekte çok zorlanan biri olunca kara kara düşünüyorsun zorla yanına meyveyle iteliyoruminş geçer gider sizinde çok geçmiş olsun bi daha yaşamayız umarım
Ne kadar yükleme yapıldığı da önemli diye biliyorum. 50 gr yükleme ve 75 gr yükleme referans değerleri farklıdır. Hatta 50 gr yüklemede 2. Saat değerine bakmıyorlar.Açlık 90
1.saat 140
2.saat 120 min altinda olmalı
Magnezyumu aksatmamak gerekiyormuş hamilelikte cidden çok önemlibenimde oluyor yaaa, doktora söylemeyi de unutuyorum , magnezyum kullanmak gerekiyormuş
Ahh yaaBende aynı durumdan mağdurum valla anlamadım gitti bıktım şu enfeksiyondan sürekli geçmiyorDaha 2 hafta önce antibiyotik içtim ve toz tek içimlik ilaçta içtim Enfeksiyon için. Dün gece acile gittik hafif kaşıntı var gibiydi alttan baktılar idrar testi ve kültürü aldılar yinee yinee enfeksiyon ve artı olarak mantar çıktı birde valla hap yutmak eziyet enfeksiyondan dışarı çakamıyorum sürekli wc ye gitmekten. Şaşırdım artık kafam durdu moralim çok bozuk şuan ya hiç geçmeyecek mi bu
Yükleme değerlerine göre yanıt vermedim aslında böyle soruldugunu da bilmiyordum. Yüklemeye göre tokluk değerleri tabi ki değişir.Ne kadar yükleme yapıldığı da önemli diye biliyorum. 50 gr yükleme ve 75 gr yükleme referans değerleri farklıdır. Hatta 50 gr yüklemede 2. Saat değerine bakmıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?