2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Probiyotik ben başından beri kullanıyorum hamileliğin hiç kabızlık vs yaşamadım mesela bence verdiyse kullan derim iyi gelir mutlaka. Acil ilaçlarınıda doktor onaylıyorsa kullanın bazen öyle rastgele yazabiliyorlar malum. İnşallah geçer ya kötü bir durum sürekli böyle

benimde oluyor yaaa, doktora söylemeyi de unutuyorum , magnezyum kullanmak gerekiyormuş

Evet birde hap içmekte çok zorlanan biri olunca kara kara düşünüyorsun zorla yanına meyveyle iteliyorum inş geçer gider sizinde çok geçmiş olsun bi daha yaşamayız umarım

Ne güzel sizinki de devlet hastanesi ama bir size verilen ultrason fotoğrafina bakın,bir de bana
Ben polikliniğe gitmiyorum başhekimlik hastasıyım ama inanın şırnakda bile devlette çok güzel görüntüler alıyordu doktorum. Biraz şans bebeğin pozisyonu birazda cihazın kalitesiyle alakası olduğunu tercübe edindim ben görüntününtabi devlette her doktor görüntü vermiyor. Mutlaka isteyip hatırlatmanız lazım böyle doktorlarada denk geldim. Yinede imkan oldumu arada özelde görmek lazım tabisizin baktım gene alttaki görüntü net ama arkasını dönmüş gibi duruyor.

Amin çok teşekkür ederim inşallah bende sevindim sizinde iyiymiş bebiş.sağlıcakla hepimiz kucaklarımıza alalım inşallah

Maşallah ne güzel bir poz yakın zaman da kontrollerimiz iki haftaya düşecek inşallah o zaman daha sık göreceğiz minikleri

Bende başladı malesef arada uyanırken gerildiğimde çok kötü oluyor bacağımda kramp ağrıları solum zaten çürümüye başladı .ara ara sağa dönüp dinlenmeye çalışıyorum bel ağrılarımda var çünkü

Maşallah ne güzel bir poz yakın zaman da kontrollerimiz iki haftaya düşecek inşallah o zaman daha sık göreceğiz minikleri
Çok teşekkürler yüzünü ilk kez görüntülüde net gördüm bakalım bana benzettiler ama ikizlerim hep baba baba tarafıydı bu sefer kendine benzetcen diyorlar aynen muayeneler sıklaşsa artık beklemek zor oluyor tabi nst günleride yakındır başlayacak

Yaaa öyle mi doğunca belli olacak bakalım kimd benziyor oğlum da babaya benziyordu sonra tamamen bana döndü zamanla

Alttaki görüntüde sadece üstten kafası gözüküyor.BPD ölçümü için o da.Görüntü vermesine veriyor da işte özenmiyor.olcum yaptığı tek şey fl ve Bpd değeri mesela.Ne ne AC ne kilosu ne serviks uzunluğu,hiç birine bakmıyor.size çocuğun 3d yüzünün resmi verilmiş mesela ben çocuğu yan profil 2d bile göremedim Çünkü bunlara bakmak için uğraşmıyor hemen 20 saniye bile sürmeden dediğim ölçümleri alıp bitiriyor.Tabi ki her devlet doktoru böyle değil ama benim şansıma çoğu böyle denk geldi.24-28 hafta normalde şeker yuklemesi yapılır dimi,onun bile bilgisini vermedi 25 haftalık olmama rağmen

Evet birde hap içmekte çok zorlanan biri olunca kara kara düşünüyorsun zorla yanına meyveyle iteliyorum inş geçer gider sizinde çok geçmiş olsun bi daha yaşamayız umarım
Ben alışkınım allahtan ya hemen gidiveriyor suyla çok teşekkür ederim inşallah

Ahh yaa cok gecmis olsun, antibiyotik de mantar yapar kimi bünyede. İnşallah şifa olur kullandıkların.

Ne kadar yükleme yapıldığı da önemli diye biliyorum. 50 gr yükleme ve 75 gr yükleme referans değerleri farklıdır. Hatta 50 gr yüklemede 2. Saat değerine bakmıyorlar.
Yükleme değerlerine göre yanıt vermedim aslında böyle soruldugunu da bilmiyordum. Yüklemeye göre tokluk değerleri tabi ki değişir.

Kizlar nasilsinz bugün kontrolüm vardı bebisimi görüp.geldik bacak bacak üstüne atmış yatıyordu:))
Kilosu 650 gr dedi haftası uyumluymus gelişimi gayet iyi dedi
Bu arada en son 72 idim 75 oldum doktor günde 20 dk yürüyüş verdi kilo almamaya calis dikkat et dedi sanırım doğuma 80 i geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…