2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
kaç haftalık bebiş kaç haftada 3 kg aldın

Bende bugün bebeğimin hareketlerini az hissediyorum ya, çikolatalı şeyler yedim uzandım ama tık yok, dün biraz yorulmuştum acaba onunla ilgili olabilir mi yada bilmiyorum endişelenmeli miyim?
benm de geçen öyle oldu çok korktum ama dinlenme pozisyona geçince tepki verdi ertesi gün de baya oynadı bazı günler çok hareketli bazen de sesi çıkmıyor . endişeleniyorum ama oluyormuş böyle

bizmde bugün kontrol günümüzdü 24+2 kalbindeki iki oarlık hala var yüksek ihtimal sorun oluşturcak bişi değil geçer dedi 700 gr 31 cm de boyu gayet iyi ama senin gibi biraz zayıf olcak dedi az üzüldüm bakamam çok minik olursa diye ama yapacak bişi yokbu fotimiz

Eklentiler

• 20220613_140700.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 57
benm de geçen öyle oldu çok korktum ama dinlenme pozisyona geçince tepki verdi ertesi gün de baya oynadı bazı günler çok hareketli bazen de sesi çıkmıyor . endişeleniyorum ama oluyormuş böyle
Kac haftalık bebeğin
Benim şuan 24 haftalık hala.tum.hareketlerini hissetmedigimi anladım bugün doktor ultrasonda bakıyor du çoğu hareketini anlamıyormusum bile yani hissetmemek hareket etmediği anlamına gelmez

Benimki 24+2 650 gram çıktı gayet iyi dedi bana asıl şimdi almaya basliycakmjs kiloyu

Çok tatlı görünüyo ya maşallah burna bak. Benim de 24 l. Haftamda 750 ne bisey demişti kilosuna. Bu haftalar da böyle demek ki. Üzülmene gerek yok. Hem varsın zayıf olsun nolcak sagligi6 olsun da.

Kızlar bebeğin tekmelerini hareketlerini göbek deliğimin baya altında hissetmeye başladım. Kasıklarımda hissediyorum resmen. Kafama çok takıldı bu durumu yaşayan varmı acaba

Kızlar bebeğin tekmelerini hareketlerini göbek deliğimin baya altında hissetmeye başladım. Kasıklarımda hissediyorum resmen. Kafama çok takıldı bu durumu yaşayan varmı acaba
Ben tam bikini bölgemde hissediyorum hele bazen napiyo bilmem diyorum ha cıktı ha çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…