yok sağlıklı olsun yeter ama bakamam biyerine zarat veririm çok küçük olursa diye çok korkuyorum artık ananesi duracak bizle alışana kadar birbirimizeÇok tatlı görünüyo ya maşallah burna bak.Benim de 24 l. Haftamda 750 ne bisey demişti kilosuna. Bu haftalar da böyle demek ki. Üzülmene gerek yok. Hem varsın zayıf olsun nolcak sagligi6 olsun da.
Canım aynısını yaşıyorum bazen diyorum ki aha çıkacak korkuyordum baya özellikle uyurken sert sert vuruyor bugün sonuçlar için gidince sordum sorun değil yer değiştirir bazen aşağı bazen yukarı tekmede sıkıntı yok dedi. Senin de için rahat olsunKızlar bebeğin tekmelerini hareketlerini göbek deliğimin baya altında hissetmeye başladım. Kasıklarımda hissediyorum resmen. Kafama çok takıldı bu durumu yaşayan varmı acaba
Bnde hissediyorım ama yukardada hissediyorum değişiyor sürekli canı ne isterse onu yapıyorlarKızlar bebeğin tekmelerini hareketlerini göbek deliğimin baya altında hissetmeye başladım. Kasıklarımda hissediyorum resmen. Kafama çok takıldı bu durumu yaşayan varmı acaba
Kilo alsın az az alsin sorun değil kolay doğururuzbende doktor öyle deyince üzülmüştüm o zaman iyi benimkide aynen son 3 ayda çok alıyolarmış
inşallahKilo alsın az az alsin sorun değil kolay doğururuz
Ben bazen göbek deligimin çevresinde bazende kasik da hissediyorum bebek devamlı yer değiştiriyor sanırımKızlar bebeğin tekmelerini hareketlerini göbek deliğimin baya altında hissetmeye başladım. Kasıklarımda hissediyorum resmen. Kafama çok takıldı bu durumu yaşayan varmı acaba
Çok teşekkür ederimAhh yaacok gecmis olsun , antibiyotik de mantar yapar kimi bünyede. İnşallah şifa olur kullandıkların.
Sizin hangi şehir bilmiyorum ama gerçekten iyisine denk gelmemişsiniz inşallah bundan sonra denk gelirsiniz iyi bir doktora haklısınız böyle anlattığınız gibi olunca insan bişey anlamıyor bende renkli görüntü için özel gittiğim bi doktor vardı hamileliğimn başına ona gidicem iyice yüzü belirginleşince sizde gidin cihazı iyi olan doktora mutlaka .Alttaki görüntüde sadece üstten kafası gözüküyor.BPD ölçümü için o da.Görüntü vermesine veriyor da işte özenmiyor.olcum yaptığı tek şey fl ve Bpd değeri mesela.Ne ne AC ne kilosu ne serviks uzunluğu,hiç birine bakmıyor.size çocuğun 3d yüzünün resmi verilmiş mesela ben çocuğu yan profil 2d bile göremedimÇünkü bunlara bakmak için uğraşmıyor hemen 20 saniye bile sürmeden dediğim ölçümleri alıp bitiriyor.Tabi ki her devlet doktoru böyle değil ama benim şansıma çoğu böyle denk geldi.24-28 hafta normalde şeker yuklemesi yapılır dimi,onun bile bilgisini vermedi 25 haftalık olmama rağmen
Bilmem ki muhakkak değişeceklerdir büyüyünce ama şimdi 2.5 yaşında ikizlerim kızım tam baba tarafı değişmedi henüz oğlumuda kimisi bana benzetiyor kimi baba tarafına ama büyüdkçe bana benzeten çok. Baba sarışın mavi gözlü olunca çocuklarda baba gibi olsun diye çok dua etmiştim.kabul oldu şükür . kendim esmer kahve gözlüyüm çok seviyordum sarışın mavi gözlüyüm beni gören ilk bi şaşırıyor çocukları renkli gözlü görünceYaaa öyle mi doğunca belli olacak bakalım kimd benziyor oğlum da babaya benziyordu sonra tamamen bana döndü zamanla
Ikizler iki buçuk mu Maslalah. Benimde kızım eylül de 3 olacak ömrümü yiyo gerçekten. Sizin daha zor olmalı. Gerçi her çocuk farklı tabi ama .Bilmem ki muhakkak değişeceklerdir büyüyünce ama şimdi 2.5 yaşında ikizlerim kızım tam baba tarafı değişmedi henüz oğlumuda kimisi bana benzetiyor kimi baba tarafına ama büyüdkçe bana benzeten çok. Baba sarışın mavi gözlü olunca çocuklarda baba gibi olsun diye çok dua etmiştim.kabul oldu şükür . kendim esmer kahve gözlüyüm çok seviyordum sarışın mavi gözlüyüm beni gören ilk bi şaşırıyor çocukları renkli gözlü görünceşimdide dua ediyom önce sağlıklı olsun sağlıkla dünYa ya gelsin sonra gene baba gibi sarışın mavi gözlü doğsun kızım diye
Allah iyiliğini versin bence bu sefer sana benzeyecek öyle hissettim bı anBilmem ki muhakkak değişeceklerdir büyüyünce ama şimdi 2.5 yaşında ikizlerim kızım tam baba tarafı değişmedi henüz oğlumuda kimisi bana benzetiyor kimi baba tarafına ama büyüdkçe bana benzeten çok. Baba sarışın mavi gözlü olunca çocuklarda baba gibi olsun diye çok dua etmiştim.kabul oldu şükür . kendim esmer kahve gözlüyüm çok seviyordum sarışın mavi gözlüyüm beni gören ilk bi şaşırıyor çocukları renkli gözlü görünceşimdide dua ediyom önce sağlıklı olsun sağlıkla dünYa ya gelsin sonra gene baba gibi sarışın mavi gözlü doğsun kızım diye
Yaşla alakası yok bence tamamen huy canim benim de oğlum Kasım da 4 olacak ama sanki hamile olduğumdan bu yana çok değişti huyu böyle bişey yok yapma dediğini yapiuor dediği olmayınca kendini yerlere atıyor halaaa ve halaaa klozete olsun camdan aşağı olsun biseyler atıyor tabi ben sinir krizleri dayanmak çok zorI
Ikizler iki buçuk mu Maslalah. Benimde kızım eylül de 3 olacak ömrümü yiyo gerçekten. Sizin daha zor olmalı. Gerçi her çocuk farklı tabi ama .
Oluyor canım kasık ağrısı normaldir diye düşünüyorumKizlar 26+2 de agri hissettinizmi hic kasik agrisi gibi yada karin yanmasi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?