2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok tatlı görünüyo ya maşallah burna bak. Benim de 24 l. Haftamda 750 ne bisey demişti kilosuna. Bu haftalar da böyle demek ki. Üzülmene gerek yok. Hem varsın zayıf olsun nolcak sagligi6 olsun da.
yok sağlıklı olsun yeter ama bakamam biyerine zarat veririm çok küçük olursa diye çok korkuyorum artık ananesi duracak bizle alışana kadar birbirimize hemde nasıl tatlı gözükyo teyzesiağlattı bu pozu bnei miniğim

Reactions: Zzy
Kızlar bebeğin tekmelerini hareketlerini göbek deliğimin baya altında hissetmeye başladım. Kasıklarımda hissediyorum resmen. Kafama çok takıldı bu durumu yaşayan varmı acaba
Canım aynısını yaşıyorum bazen diyorum ki aha çıkacak korkuyordum baya özellikle uyurken sert sert vuruyor bugün sonuçlar için gidince sordum sorun değil yer değiştirir bazen aşağı bazen yukarı tekmede sıkıntı yok dedi. Senin de için rahat olsun

Kızlar bebeğin tekmelerini hareketlerini göbek deliğimin baya altında hissetmeye başladım. Kasıklarımda hissediyorum resmen. Kafama çok takıldı bu durumu yaşayan varmı acaba
Bnde hissediyorım ama yukardada hissediyorum değişiyor sürekli canı ne isterse onu yapıyorlar kaydıgında da genelde göbek deliginin altından kayıyor.bnce normaldie agrın sızın hiç birşeyin yoksa

Ben bazen göbek deligimin çevresinde bazende kasik da hissediyorum bebek devamlı yer değiştiriyor sanırım

İyi akşamlar arkadaşlar denizlide yaşayıp detaylı ultrasona gisen var mı varsa bilgi verebilir misiniz?

Ahh yaa cok gecmis olsun, antibiyotik de mantar yapar kimi bünyede. İnşallah şifa olur kullandıkların.
Çok teşekkür ederimbilmiyorum ki ya yine aynı antibiyotik hapı ve toz tek içimlik ilaç verdi. Mantar içinde 2 li fitil ve 6 lı vajinal tablet verdi bugün başlıyorum bakalım hayırlısı olsun

Ay iyi bari. Çünkü ben yolda yürürken bile çıkacak gibi hissettiğimde olduğum yerde kalıyodum

Sizin hangi şehir bilmiyorum ama gerçekten iyisine denk gelmemişsiniz inşallah bundan sonra denk gelirsiniz iyi bir doktora haklısınız böyle anlattığınız gibi olunca insan bişey anlamıyor bende renkli görüntü için özel gittiğim bi doktor vardı hamileliğimn başına ona gidicem iyice yüzü belirginleşince sizde gidin cihazı iyi olan doktora mutlaka . Bendede var ama baya saçma dapan görüntülerin olduğu ultrasyon arada böyle güzel görüntüler denk geliyor. Yine şehir hastanesinde çok nette övülen memnun kalıman bi doktora zor bulduğum bi randevuyla gitmiştim yine size ultrasyon kağıdı vermiş adam anlık bi baktı sorduğum soruya bile doğru düzgün cevap veremeden kaldırdı beni kendi oturmadı bile şipşak ayakda baktı ultrasyonla şoka uğradım muayeneden çıkınca ultrasyon kağıdı içerde unuttum galiba dedim sekretere o da doktordan istemediysen vermemiştir dedi . Sonuçta müneccim değilim ki nerdem bilcem istemem gerektiğini içimden dedim bu adamdan nasıl memnun kalıyorlar diye doktorlarıda anlamıyorum sanki ceplerinden veriyorlar ultrasyon kağının paraasnı bende bi an içimi dökmüş oldum uzun oldu kusura bakmayın sizde hiç beklemeyin sorun cevap alana kadar doktorlara şeker yüklemesinide sorun mutlaka.. benim sonuçlar çıkmış yarın sonuç göstermeye gidicem bakalım.

Yaaa öyle mi doğunca belli olacak bakalım kimd benziyor oğlum da babaya benziyordu sonra tamamen bana döndü zamanla
Bilmem ki muhakkak değişeceklerdir büyüyünce ama şimdi 2.5 yaşında ikizlerim kızım tam baba tarafı değişmedi henüz oğlumuda kimisi bana benzetiyor kimi baba tarafına ama büyüdkçe bana benzeten çok. Baba sarışın mavi gözlü olunca çocuklarda baba gibi olsun diye çok dua etmiştim.kabul oldu şükür . kendim esmer kahve gözlüyüm çok seviyordum sarışın mavi gözlüyüm beni gören ilk bi şaşırıyor çocukları renkli gözlü görünceşimdide dua ediyom önce sağlıklı olsun sağlıkla dünYa ya gelsin sonra gene baba gibi sarışın mavi gözlü doğsun kızım diye

I
Ikizler iki buçuk mu Maslalah. Benimde kızım eylül de 3 olacak ömrümü yiyo gerçekten. Sizin daha zor olmalı. Gerçi her çocuk farklı tabi ama .

Günaydın kızlar uzun zamandır giremiyorum siteye son haftalarda çatı agrım baslamıstı tekrar progestan vermişti dr dün tekrar agrılarım artınca sancı kontrolüne çagırdı. Bebegm asagı dönmüş artık ve nst de kasılmalar cıktı nidicard diye dogum önleyici bir ilaç verdi aranızda bu ilacı kullanan ya da dedigim gibi kasılması olan var mı uzun zamandır okumadıgım için bilmiyorum

Allah iyiliğini versin bence bu sefer sana benzeyecek öyle hissettim bı an bende ilkin de huyu babaya yüzü bana benzesin demiştim gerçekten de öyle oldu ya

I

Ikizler iki buçuk mu Maslalah. Benimde kızım eylül de 3 olacak ömrümü yiyo gerçekten. Sizin daha zor olmalı. Gerçi her çocuk farklı tabi ama .
Yaşla alakası yok bence tamamen huy canim benim de oğlum Kasım da 4 olacak ama sanki hamile olduğumdan bu yana çok değişti huyu böyle bişey yok yapma dediğini yapiuor dediği olmayınca kendini yerlere atıyor halaaa ve halaaa klozete olsun camdan aşağı olsun biseyler atıyor tabi ben sinir krizleri dayanmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…