2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhaba, 21. haftadan beri kasılmalar için kullandığınız ilacın muadili olan Adalat'ı kullaniyorum. Kasılmalarınızı hissediyor musunuz?

Bizde 24 +2 iken 710 flan çıktık ama doktor hiç öyle zayıf demedi, doğduktan sonra toparlar, bide tabi anne baba minyonda bebişte minnoş olacak :)
Kizlar 26+2 de agri hissettinizmi hic kasik agrisi gibi yada karin yanmasi gibi
evet benim şimdiden var o , adet ağrısı gibi ara ara oluyor, dün özellikle belimin yan tarafı kasıyordu, büyüyor sanırım

Bizde 24+5 de 720 gr 30 cm çıktık doktor gayet iyi dedi. Hatta yanakları tombul geldi bana kilolu mu olacak diye tırstım, nasip olursa normal doğum istiyorum çünkü şekerle ilgili de doktorumu değiştirdim son gittiğim doktor açlık şekeri, 3 aylık şeker ve tokluk şekeri ver normalse hiç yükleme yaptırma dedi. Devlet hastanesinde de çok sevdiğim bir doktor var kendisi de aynı şeyleri söyledi dün verdim kanları hepsi normal çok şükür yarın yüklemem vardı normalde gitmeme gerek kalmadı

Eklentiler

• A3AD456F-8C7C-4516-B20D-C4D1996DDD3E.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 67
Oyyy maşallah poncige herşeyi gayet güzel canım.yerinde tombiş yanak daha tatlı değil mi ya tam sıkılmalk Rabbim normal doğum isteyen herkesi bir avaz da kurtarsın inşallah

28+0dan selamlaaar Bugün kontrolümüz vardı. Kalbindeki delik kapanmış şükürler olsun. Kilosu 1300 gr boyu 39 cm. Boyu biraz uzun olacak dedi doktor. Kilosu da 1 hafta öndeymiş. Kilosunun önde olmasına iyi dedi çünkü benim rahimi besleyen damarların birinde çentik var. Bu da gelişim geriliği yaratırmış bebekte ama öyle bi durum yok çok şükür. İçim inanılmaz rahatladı

haha aynen babada annede 2500 kg doğmuş

Guzel haberlerimiz çoğalsın inşallah masallah minige

En zayıf benim bebeğim galiba 24+2 de 650 gr çıktı kilosunu özellikle sordum doktor gayet iyi dedi

Ohhh maşallah günümüz sanayimiz şenlendi valla kızlar ne güzel haberlerle geliyorsunuz öyle artık baya yaklaştı doğumlar şuan temmuz anneleri başladı dogumlara sanırım bizim de Ağustos ayında başlayacak

En zayıf benim bebeğim galiba 24+2 de 650 gr çıktı kilosunu özellikle sordum doktor gayet iyi dedi
Bence bu durum doktordan doktora değişiyor canim benim de o hafta da 650 gramdi bebeğm doktor gayet güzel bunun da boyu uzun olacak demişti kilosu mühim değil yeter ki haftasıyla uyumlu gitsin sağlıkla gelsinler

Artık yokuş aşağı geçiyor zaman gerçekten az kaldı ya benim sıpa şimdiye kadar baş geliş duruyordu dönmüş artık makat geliş. Doktor döner daha dedi dönmezse de yapacak bişey yok

L Lalalala1 canim buralarda misin iyi misin
Kuzum iyiyim çok şükür. Bir kaç gündür yazamadım yoğun bir dönemdeyim.

Dün cuma günü gidemediğim perinatolog randevum vardı çok şükür her şey yolunda. Boy kilo falan söylemedi malesef ama iyi olduğunu bilmek bile yetti

Umarım herkes iyidir kızlar :)

Artık yokuş aşağı geçiyor zaman gerçekten az kaldı ya benim sıpa şimdiye kadar baş geliş duruyordu dönmüş artık makat geliş. Doktor döner daha dedi dönmezse de yapacak bişey yok
Bır tek son günler gecmeuecek onun dışında çok hızlı geçiyor doğum pozisyonundan ters yöne mi dönmüş canim daha doğuma kadar çok döner ya saga sola yatma muhabbetinin etkisi oluyor demişlerdi

İyiyiz çok şükür kuzum herşeyin yolunda olmasina sevindim onu orda gidip görmek bile yetiyor ya bayadir göremeyince merak ettim seni

Canım benim de 3 aylık şekerim referans değerleri arkasındaydı, şu ara biraz ihmal etsem de ben de evde kendim ölçüyordum şekerimi hatta biraz düşük çıkıyordu ama yüksek çıkmadığı İçin doktorum bana da yüklemeye gerek yok dedi yaptırmadım ben de.
Ya artık kilosu var maşallah. Ben en son 24. Haftada gittiğimde 738 gramdı. Doktor da bana normal demişti hiç zayıf falan demedi. Bir hafta önde çıkmıştı hatta tüm ortalama değerlere göre.

Çok şükür maşallah her şey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…