Merhaba, 21. haftadan beri kasılmalar için kullandığınız ilacın muadili olan Adalat'ı kullaniyorum. Kasılmalarınızı hissediyor musunuz?Günaydın kızlar uzun zamandır giremiyorum siteye son haftalarda çatı agrım baslamıstı tekrar progestan vermişti dr dün tekrar agrılarım artınca sancı kontrolüne çagırdı. Bebegm asagı dönmüş artık ve nst de kasılmalar cıktı nidicard diye dogum önleyici bir ilaç verdi aranızda bu ilacı kullanan ya da dedigim gibi kasılması olan var mı uzun zamandır okumadıgım için bilmiyorum
Bizde 24 +2 iken 710 flan çıktık ama doktor hiç öyle zayıf demedi, doğduktan sonra toparlar, bide tabi anne baba minyonda bebişte minnoş olacak :)bizmde bugün kontrol günümüzdü 24+2 kalbindeki iki oarlık hala var yüksek ihtimal sorun oluşturcak bişi değil geçer dedi 700 gr 31 cm de boyu gayet iyi ama senin gibi biraz zayıf olcak dedi az üzüldüm bakamam çok minik olursa diye ama yapacak bişi yokbu fotimiz
evet benim şimdiden var o , adet ağrısı gibi ara ara oluyor, dün özellikle belimin yan tarafı kasıyordu, büyüyor sanırımKizlar 26+2 de agri hissettinizmi hic kasik agrisi gibi yada karin yanmasi gibi
Agustosta başlar dogumlarSooon 99 gün. İki basamaklara inmek ne güzelmişRabbim güzel haberlerle doldursun topiğimizi
Oyyy maşallah poncigeBizde 24+5 de 720 gr 30 cm çıktık doktor gayet iyi dedi. Hatta yanakları tombul geldi bana kilolu mu olacak diye tırstım, nasip olursa normal doğum istiyorum çünküşekerle ilgili de doktorumu değiştirdim son gittiğim doktor açlık şekeri, 3 aylık şeker ve tokluk şekeri ver normalse hiç yükleme yaptırma dedi. Devlet hastanesinde de çok sevdiğim bir doktor var kendisi de aynı şeyleri söyledi dün verdim kanları hepsi normal çok şükür yarın yüklemem vardı normalde gitmeme gerek kalmadı
haha aynen babada annede 2500 kg doğmuşBizde 24 +2 iken 710 flan çıktık ama doktor hiç öyle zayıf demedi, doğduktan sonra toparlar, bide tabi anne baba minyonda bebişte minnoş olacak :)
evet benim şimdiden var o , adet ağrısı gibi ara ara oluyor, dün özellikle belimin yan tarafı kasıyordu, büyüyor sanırım
Guzel haberlerimiz çoğalsın inşallah28+0dan selamlaaarBugün kontrolümüz vardı. Kalbindeki delik kapanmış şükürler olsun. Kilosu 1300 gr boyu 39 cm. Boyu biraz uzun olacak dedi doktor. Kilosu da 1 hafta öndeymiş. Kilosunun önde olmasına iyi dedi çünkü benim rahimi besleyen damarların birinde çentik var. Bu da gelişim geriliği yaratırmış bebekte ama öyle bi durum yok çok şükür. İçim inanılmaz rahatladı
AmiiinGuzel haberlerimiz çoğalsın inşallahmasallah minige
En zayıf benim bebeğim galiba 24+2 de 650 gr çıktı kilosunu özellikle sordum doktor gayet iyi dediBizde 24+5 de 720 gr 30 cm çıktık doktor gayet iyi dedi. Hatta yanakları tombul geldi bana kilolu mu olacak diye tırstım, nasip olursa normal doğum istiyorum çünküşekerle ilgili de doktorumu değiştirdim son gittiğim doktor açlık şekeri, 3 aylık şeker ve tokluk şekeri ver normalse hiç yükleme yaptırma dedi. Devlet hastanesinde de çok sevdiğim bir doktor var kendisi de aynı şeyleri söyledi dün verdim kanları hepsi normal çok şükür yarın yüklemem vardı normalde gitmeme gerek kalmadı
Ohhh maşallah günümüz sanayimiz şenlendi valla kızlar28+0dan selamlaaarBugün kontrolümüz vardı. Kalbindeki delik kapanmış şükürler olsun. Kilosu 1300 gr boyu 39 cm. Boyu biraz uzun olacak dedi doktor. Kilosu da 1 hafta öndeymiş. Kilosunun önde olmasına iyi dedi çünkü benim rahimi besleyen damarların birinde çentik var. Bu da gelişim geriliği yaratırmış bebekte ama öyle bi durum yok çok şükür. İçim inanılmaz rahatladı
Bence bu durum doktordan doktora değişiyor canim benim de o hafta da 650 gramdi bebeğm doktor gayet güzel bunun da boyu uzun olacak demişti kilosu mühim değil yeter ki haftasıyla uyumlu gitsin sağlıkla gelsinlerEn zayıf benim bebeğim galiba 24+2 de 650 gr çıktı kilosunu özellikle sordum doktor gayet iyi dedi
Artık yokuş aşağı geçiyor zaman gerçekten az kaldı yaOhhh maşallah günümüz sanayimiz şenlendi valla kızlarne güzel haberlerle geliyorsunuz öyle artık baya yaklaştı doğumlar şuan temmuz anneleri başladı dogumlara sanırım bizim de Ağustos ayında başlayacak
Kuzum iyiyim çok şükür. Bir kaç gündür yazamadım yoğun bir dönemdeyim.
Bır tek son günler gecmeuecek onun dışında çok hızlı geçiyor doğum pozisyonundan ters yöne mi dönmüş canim daha doğuma kadar çok döner ya saga sola yatma muhabbetinin etkisi oluyor demişlerdiArtık yokuş aşağı geçiyor zaman gerçekten az kaldı yabenim sıpa şimdiye kadar baş geliş duruyordu dönmüş artık makat geliş. Doktor döner daha dedi dönmezse de yapacak bişey yok
İyiyiz çok şükür kuzum herşeyin yolunda olmasina sevindim onu orda gidip görmek bile yetiyor yaKuzum iyiyim çok şükür. Bir kaç gündür yazamadım yoğun bir dönemdeyim.
Dün cuma günü gidemediğim perinatolog randevum vardı çok şükür her şey yolunda. Boy kilo falan söylemedi malesef ama iyi olduğunu bilmek bile yetti
Umarım herkes iyidir kızlar :)
Canım benim de 3 aylık şekerim referans değerleri arkasındaydı, şu ara biraz ihmal etsem de ben de evde kendim ölçüyordum şekerimi hatta biraz düşük çıkıyordu ama yüksek çıkmadığı İçin doktorum bana da yüklemeye gerek yok dedi yaptırmadım ben de.Bizde 24+5 de 720 gr 30 cm çıktık doktor gayet iyi dedi. Hatta yanakları tombul geldi bana kilolu mu olacak diye tırstım, nasip olursa normal doğum istiyorum çünküşekerle ilgili de doktorumu değiştirdim son gittiğim doktor açlık şekeri, 3 aylık şeker ve tokluk şekeri ver normalse hiç yükleme yaptırma dedi. Devlet hastanesinde de çok sevdiğim bir doktor var kendisi de aynı şeyleri söyledi dün verdim kanları hepsi normal çok şükür yarın yüklemem vardı normalde gitmeme gerek kalmadı
Ya artık kilosu var maşallah. Ben en son 24. Haftada gittiğimde 738 gramdı. Doktor da bana normal demişti hiç zayıf falan demedi. Bir hafta önde çıkmıştı hatta tüm ortalama değerlere göre.28+0dan selamlaaarBugün kontrolümüz vardı. Kalbindeki delik kapanmış şükürler olsun. Kilosu 1300 gr boyu 39 cm. Boyu biraz uzun olacak dedi doktor. Kilosu da 1 hafta öndeymiş. Kilosunun önde olmasına iyi dedi çünkü benim rahimi besleyen damarların birinde çentik var. Bu da gelişim geriliği yaratırmış bebekte ama öyle bi durum yok çok şükür. İçim inanılmaz rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?