2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende 2 yumurtadan omlet yapıyorum kaşarlı sonuç aynı acıkıyorum obur gibi hissediyorum kendimi Allahtan bir de kilolu değilim öyle olsam patlayabilirdim sabah öğle akşam yemeği yiyorum ara öğün olarak ya meyve ya da bisküvi, kek,kurabiye varsa arralarda yiyorum çok canım çekiyor

Kızlar çatlağınız var mı benim alt karında o kadar krem yağ sürmeme rağmen çatlaklar oluştu siz neler kullanıyorsunuz?
Benim karnımda yok henüz ama yanlarımda başladı vazelin üstüne bebe yağı kullanmama rağmen. 4. Aydan beri her gün 2 kez uygulamama rağmen yenileri de başlıyor anlamadım gitti vallahi

Teşekkür ederim inş iyi geçer. Ben işte günlük canım isteyince yiyordum çikolata falan bakalım yarın nolcak
İcini ferah tut korkutuyorlar yok kusarsin yok basin doner hic bisey olmadi 1,2 baklava yemis gibi oldum iccicekte bol sekerli çay gibi tadi 30 sn de ictim.limonluydu benimki.ince rahat giyin hava sıcak oluyor su ictirmiyorlar ben elime koluma yuzume su doktu esim ferahladim.

Günaaydın herkese kızlar.

Acayip bir yoğunluğun içindeyim akşam eve gelince hiçbir şey yapasım gelmiyor, ağırlaşmaya da başladık tabi.

Ağrılar konuşulmuş ben henüz beni zorlayan bir ağrı sızı kasılma yaşamadım çok şükür.
Kasılma nasıl oluyor tam olarak onu da bilmiyorum ama onu ayrı tutarak diğer ağrı sızı İçin ben her gün muhakkak peynir, ayran, yoğurt, süt bunlardan tüketiyorum. Zaten çok severim

Şimdi tetanoz 2. Dozumu olmaya geldim, bugün tam 31. Gün olacak ilki ile arasında. Şifa niyetine diyelim.
Boğmacalı olanı çok aramadım dümdüz tetanoz olacağım ben.

Benim karnımda yok henüz ama yanlarımda başladı vazelin üstüne bebe yağı kullanmama rağmen. 4. Aydan beri her gün 2 kez uygulamama rağmen yenileri de başlıyor anlamadım gitti vallahi
Sanırım genetikle alakalı biz ne yaparsak yapalım…

Maşallah bebisine canim haftası önde mi çıkıyor kg fazla olunca. Benim bildiğim kadarıyla üç aydan sonra gidebilirsin diş doktoruna geçmiş olsun
Kuzuuu nasilsin nasıl gidiyor? Nasil bebis?
Canimcim iyiyim çok şükür herşey yolunda 26 haftalık olduk sen napiyosun nasıl gidiyor sürecin herşey yolundadi inşallah
Ay bebeğim iki büklüm görünüyo inşallah gerçekten bu şekilde değildir. Şafak 81. Gonlum daha az olmasından yana. Dua ediyorum 17 ağustos da doğum yapayım diye 37. Haftamda ahh ahh
Normal mi olacaksın canim sezeryan mi
Bende aldım düz olanı çok beğendim tam oldu diyebilirim birtane de ekru rengi dantelli almıştım kolları, maalesef bedeni büyük geldi iade edicem
Deneyimli anneler yorumlarinizi bekliyorum 1 numara bebek bezi primanin cok mu kucuk direk 2 mi almak lazim erkek bebege.1 alsam çöp mü olur 2_5 kg diyor.prima disinda onerebileceginiz bebek bezi varmi?
1 numara kesinlikle almalısınız bir paket yeterli oluyor Prima dışında Molfix ile baby turco dan memnundum ben
göğüs pedi gerekli olursamı alınmalı yoksa önceden alınıp kenarda durmasıdaha mı mantıklı aldınızmı ya da alacakmısınız?
Göğüs pedi kesinlikle gerekli diye düşünüyorum ilk gebelikte ben almamıştım sonrasında bebeği emzirirken diğer göğsüm akma yaptı sizinde öyle olabilir
Ben çıkamıyorum basaaa sabah kahvaltimi yapıyorum dediğin gibi bir iki saat sonra acikiyorum süt yada yoğurt tarzı biseyler yiyorum kesmiyor gene meyve yiyorum
Evet baya baya kımıl kımıl ediyor artık canım ilerleyen zamanlar da daha belli olacak yer değiştirmeleri magnezyum mu verdi canim son haftalar da artabilir kramplar
Kızlar çatlağınız var mı benim alt karında o kadar krem yağ sürmeme rağmen çatlaklar oluştu siz neler kullanıyorsunuz?
Benim önceki hamilelikten çatlaklarım olduğu için ayırt edemiyorum canim ama karnım da yok basenlerde var sadece
Egosa sana şifa olsun inşallah kuzucum evet sen bayadir yoksun ya sene sonu yoğunluğu mu çok yorma kendini 32. De ayrılmayı dusunuyor musun izne ne yapacaksın kontrol ne zaman bakalım

bende düzlerinden aldım dantelli giç almadım daha rahat geldi

maviss_34 kuzum ben dayanabildiğim kadar çalışmayı planlıyorum, sonrasında izin kullanmayı düşünüyorum. Niyetim o şuan

Kontrol haftaya cuma, 27 haftalık olacak o zaman inşallah. Vallahi vakit geçip gidiyor

Hadi hayırlısı inşallah canım doğum sonrasında bebeğimle vakit geçirmiş olursun vallahi zaman Su misali akıp geçiyor çok şükür bugunumuze bide sağlıkla kucağımıza alırsak bizden iyisi olmaz

Suyu ne kadar içiyorsunuz suyu da çok için diyorlar ama ben 2 lt yi geçemiyorum midem bulanıyor
Ben de çok içiyorum suyu ama akşamları içmeyi azaltıyorum gece çok tuvalete gitmeyeyim diye ama ne fayda en az 5 kere uyanıyorum

Benim de bacaklarım sıfır çatlak karnım dünya haritası gibi

Selam kızlar şeker yüklemesi için gittim bugün aç. 75 lik elmalı içecek içtim ama aç olduğum için midemi biraz yaktı zor içtim. Sonra tam kan alınacaktı başım dönmeye başladı midem yükseldi sanki hemşire yanındaydı. Geliyorsa tutma kendini dedi kustum maalesef iptal oldu. Gözlerimden yaş geldi o derece çıktı gitti her şey sadece sabah aç karnına kan alındı. Artık nolucak benim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…