Ben de henüz yok, karnımda epey büyüdü bio oil kullaniyorumKızlar çatlağınız var mı benim alt karında o kadar krem yağ sürmeme rağmen çatlaklar oluştu siz neler kullanıyorsunuz?
Teşekkür ederim inş iyi geçer. Ben işte günlük canım isteyince yiyordum çikolata falan bakalım yarın nolcakBisey olmaz korkma canim benim ailedede yok sadece midem yandi biraz.75ml acik alanda bol bol nefes al beklerken.bende duskunum sekere ama yemiyorum çok az yiyorum.
Bende 2 yumurtadan omlet yapıyorum kaşarlı sonuç aynı acıkıyorumProtein ağırlıklı şeyler Yemen lazım. Gofret vs boş kalori aldırır.
Ben kuruyemiş atıyorum ağzıma ve meyve veya meyveli yoğurt iyi geliyor.
Sabah yumurta tost yedim mi 4 saat yemiyorum birsey. Sütlü kahve oluyor ara öğünüm
Benim karnımda yok henüz ama yanlarımda başladı vazelin üstüne bebe yağı kullanmama rağmen. 4. Aydan beri her gün 2 kez uygulamama rağmen yenileri de başlıyor anlamadım gitti vallahiKızlar çatlağınız var mı benim alt karında o kadar krem yağ sürmeme rağmen çatlaklar oluştu siz neler kullanıyorsunuz?
İcini ferah tut korkutuyorlar yok kusarsin yok basin doner hic bisey olmadi 1,2 baklava yemis gibi oldum iccicekte bol sekerli çay gibi tadi 30 sn de ictim.limonluydu benimki.ince rahat giyin hava sıcak oluyor su ictirmiyorlar ben elime koluma yuzume su doktu esim ferahladim.Teşekkür ederim inş iyi geçer. Ben işte günlük canım isteyince yiyordum çikolata falan bakalım yarın nolcak
Yaa tedbir amaçlı alayım o zaman teşekkür ederimmMagnezyum vermiştir .keşke alsanız faydası çok oluyor.şimdi kramplar azalmıştır ama son aylarda artabiliyor.
Ben de onu kullandım fayda etmediBen de henüz yok, karnımda epey büyüdü bio oil kullaniyorum
Sanırım genetikle alakalı biz ne yaparsak yapalım…Benim karnımda yok henüz ama yanlarımda başladı vazelin üstüne bebe yağı kullanmama rağmen. 4. Aydan beri her gün 2 kez uygulamama rağmen yenileri de başlıyor anlamadım gitti vallahi
Başka faktörler etkili oluyor o zmnBen de onu kullandım fayda etmedi
Suyu ne kadar içiyorsunuz suyu da çok için diyorlar ama ben 2 lt yi geçemiyorum midem bulanıyorSanırım genetikle alakalı biz ne yaparsak yapalım…
Maşallah bebisine canim haftası önde mi çıkıyor kg fazla olunca. Benim bildiğim kadarıyla üç aydan sonra gidebilirsin diş doktoruna geçmiş olsunKızlaar selaam,
Kontrolden geliyorum sat göre 27+5 bebeğimin kilosu 1283 g doktorum kilosunun biraz fazla olduğunu söyledi onun haricinde diş etlerim de problemler var ara ara kanama oluyor dişçiye gitmemde bir sakınca var mı diye doktoruma sormayı unuttum sizce bir sakınca olur mu? Aranızda bu tarz problem yaşan var mı?
Canimcim iyiyim çok şükür herşey yolunda 26 haftalık olduk sen napiyosun nasıl gidiyor sürecin herşey yolundadi inşallahKuzuuu nasilsin nasıl gidiyor? Nasil bebis?
Normal mi olacaksın canim sezeryan miAy bebeğim iki büklüm görünüyoinşallah gerçekten bu şekilde değildir. Şafak 81. Gonlum daha az olmasından yana. Dua ediyorum 17 ağustos da doğum yapayım diye 37. Haftamda ahh ahh
Bende aldım düz olanı çok beğendim tam oldu diyebilirim birtane de ekru rengi dantelli almıştım kolları, maalesef bedeni büyük geldi iade edicemkızlae lcw dan aldığım 2 lohusa geceliği 1 sabahlık geldi bence fiyata göre kalitesi gerçekten çok güzel çok rahtalar hatta yazında giyicem karnım büyüyünce indirimleri takip edip almanızı tavsiye ederim
1 numara kesinlikle almalısınız bir paket yeterli oluyor Prima dışında Molfix ile baby turco dan memnundum benDeneyimli anneler yorumlarinizi bekliyorum 1 numara bebek bezi primanin cok mu kucuk direk 2 mi almak lazim erkek bebege.1 alsam çöp mü olur 2_5 kg diyor.prima disinda onerebileceginiz bebek bezi varmi?
Göğüs pedi kesinlikle gerekli diye düşünüyorum ilk gebelikte ben almamıştım sonrasında bebeği emzirirken diğer göğsüm akma yaptı sizinde öyle olabilirgöğüs pedi gerekli olursamı alınmalı yoksa önceden alınıp kenarda durmasıdaha mı mantıklı aldınızmı ya da alacakmısınız?
Ben çıkamıyorum basaaaKızlar iştahlarınızla nasıl başa çıkabiliyorsunuz gün içinde?BEn kahvaltımı düzgün yapmama rağmen 1 saat oluyor olmuyor yine bir şeyler yemek istiyorum hep bi açlık atıştırma isteği... bazen yemek yemeği ertelemek için büskivi gofret yiyorum. Ama açda kalamıyorum bayılcak gibi oluyorum açlıktan ama mutfakta olmaktan gün içinde başka iş yapmaya halim kalmıyor.. tek ben mi böyleyim sizde mi böyle? eşim işten gelene kadar kahvaltı öğle yemeği meyvesi pastası bisküvisi böyleyim ama yoruldum artık çok zor sizler neler yapıyorsunuz?
Evet baya baya kımıl kımıl ediyor artık canım ilerleyen zamanlar da daha belli olacak yer değiştirmeleri magnezyum mu verdi canim son haftalar da artabilir kramplarKızzzlar nasılsınız bayadır giremiyorum buraya herkesin bebişleri sağlıkları yerindedir inşallah çok mesaj vardı okuyamadımbenim kızçem bu aralar çok çok hareketli hep bir kımıldama halinde sizlerinde öylemi ? Detaylıda biraz aşağıda duruyor dedi doktor ama sorun olmayacağını sadece beni tuvalete çıkarttığını sürekli söyledi ilerisi içinde bi sıkıntı olmazmış inşallah. Bir de bacağımda ara sıra kasılma oluyordu doktor ilaç verdi onun için ama kramplar geçti gibi bişi o yüzden almadım almalıyım sizce
Benim önceki hamilelikten çatlaklarım olduğu için ayırt edemiyorum canim ama karnım da yok basenlerde var sadeceKızlar çatlağınız var mı benim alt karında o kadar krem yağ sürmeme rağmen çatlaklar oluştu siz neler kullanıyorsunuz?
Egosa sana şifa olsun inşallah kuzucum evet sen bayadir yoksun ya sene sonu yoğunluğu mu çok yorma kendini 32. De ayrılmayı dusunuyor musun izne ne yapacaksın kontrol ne zaman bakalımGünaaydın herkese kızlar.
Acayip bir yoğunluğun içindeyim akşam eve gelince hiçbir şey yapasım gelmiyor, ağırlaşmaya da başladık tabi.
Ağrılar konuşulmuş ben henüz beni zorlayan bir ağrı sızı kasılma yaşamadım çok şükür.
Kasılma nasıl oluyor tam olarak onu da bilmiyorum ama onu ayrı tutarak diğer ağrı sızı İçin ben her gün muhakkak peynir, ayran, yoğurt, süt bunlardan tüketiyorum. Zaten çok severim
Şimdi tetanoz 2. Dozumu olmaya geldim, bugün tam 31. Gün olacak ilki ile arasında. Şifa niyetine diyelim.
Boğmacalı olanı çok aramadım dümdüz tetanoz olacağım ben.
bende düzlerinden aldım dantelli giç almadım daha rahat geldiMaşallah bebisine canim haftası önde mi çıkıyor kg fazla olunca. Benim bildiğim kadarıyla üç aydan sonra gidebilirsin diş doktoruna geçmiş olsun
Canimcim iyiyim çok şükür herşey yolunda 26 haftalık olduk sen napiyosun nasıl gidiyor sürecin herşey yolundadi inşallah
Normal mi olacaksın canim sezeryan mi
Bende aldım düz olanı çok beğendim tam oldu diyebilirim birtane de ekru rengi dantelli almıştım kolları, maalesef bedeni büyük geldi iade edicem
1 numara kesinlikle almalısınız bir paket yeterli oluyor Prima dışında Molfix ile baby turco dan memnundum ben
Göğüs pedi kesinlikle gerekli diye düşünüyorum ilk gebelikte ben almamıştım sonrasında bebeği emzirirken diğer göğsüm akma yaptı sizinde öyle olabilir
Ben çıkamıyorum basaaasabah kahvaltimi yapıyorum dediğin gibi bir iki saat sonra acikiyorum süt yada yoğurt tarzı biseyler yiyorum kesmiyor gene meyve yiyorum
Evet baya baya kımıl kımıl ediyor artık canım ilerleyen zamanlar da daha belli olacak yer değiştirmeleri magnezyum mu verdi canim son haftalar da artabilir kramplar
Benim önceki hamilelikten çatlaklarım olduğu için ayırt edemiyorum canim ama karnım da yok basenlerde var sadece
Egosa sana şifa olsun inşallah kuzucum evet sen bayadir yoksun ya sene sonu yoğunluğu mu çok yorma kendini 32. De ayrılmayı dusunuyor musun izne ne yapacaksın kontrol ne zaman bakalım
Kumaş olarak daha rahat canim evet o düz olanlar. Dantelli olan ağır gibi duruyorbende düzlerinden aldım dantelli giç almadım daha rahat geldi
Hadi hayırlısı inşallah canım doğum sonrasında bebeğimle vakit geçirmiş olursun vallahi zaman Su misali akıp geçiyor çok şükür bugunumuze bide sağlıkla kucağımıza alırsak bizden iyisi olmazmaviss_34 kuzum ben dayanabildiğim kadar çalışmayı planlıyorum, sonrasında izin kullanmayı düşünüyorum. Niyetim o şuan
Kontrol haftaya cuma, 27 haftalık olacak o zaman inşallah. Vallahi vakit geçip gidiyor
Ben de çok içiyorum suyu ama akşamları içmeyi azaltıyorum gece çok tuvalete gitmeyeyim diye ama ne fayda en az 5 kere uyanıyorumSuyu ne kadar içiyorsunuz suyu da çok için diyorlar ama ben 2 lt yi geçemiyorum midem bulanıyor
Benim de bacaklarım sıfır çatlak karnım dünya haritası gibiMaşallah bebisine canim haftası önde mi çıkıyor kg fazla olunca. Benim bildiğim kadarıyla üç aydan sonra gidebilirsin diş doktoruna geçmiş olsun
Canimcim iyiyim çok şükür herşey yolunda 26 haftalık olduk sen napiyosun nasıl gidiyor sürecin herşey yolundadi inşallah
Normal mi olacaksın canim sezeryan mi
Bende aldım düz olanı çok beğendim tam oldu diyebilirim birtane de ekru rengi dantelli almıştım kolları, maalesef bedeni büyük geldi iade edicem
1 numara kesinlikle almalısınız bir paket yeterli oluyor Prima dışında Molfix ile baby turco dan memnundum ben
Göğüs pedi kesinlikle gerekli diye düşünüyorum ilk gebelikte ben almamıştım sonrasında bebeği emzirirken diğer göğsüm akma yaptı sizinde öyle olabilir
Ben çıkamıyorum basaaasabah kahvaltimi yapıyorum dediğin gibi bir iki saat sonra acikiyorum süt yada yoğurt tarzı biseyler yiyorum kesmiyor gene meyve yiyorum
Evet baya baya kımıl kımıl ediyor artık canım ilerleyen zamanlar da daha belli olacak yer değiştirmeleri magnezyum mu verdi canim son haftalar da artabilir kramplar
Benim önceki hamilelikten çatlaklarım olduğu için ayırt edemiyorum canim ama karnım da yok basenlerde var sadece
Egosa sana şifa olsun inşallah kuzucum evet sen bayadir yoksun ya sene sonu yoğunluğu mu çok yorma kendini 32. De ayrılmayı dusunuyor musun izne ne yapacaksın kontrol ne zaman bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?