2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bana da aynısı oldu iptal edildi

Ben de çok içiyorum suyu ama akşamları içmeyi azaltıyorum gece çok tuvalete gitmeyeyim diye ama ne fayda en az 5 kere uyanıyorum
İçerden nemlendirmek önemli falan diyorlar ya çatlamak için sanırım o da kişiden kişiye göre değişiyor hiç istemediğim bir şeydi çatlak. Ama napsam nafile göz göre göre oldu vallahi

Insallah sali gunu randevum var bunuda sorcam
Mahvoldum kasinmaktan artik

İçerden nemlendirmek önemli falan diyorlar ya çatlamak için sanırım o da kişiden kişiye göre değişiyor hiç istemediğim bir şeydi çatlak. Ama napsam nafile göz göre göre oldu vallahi
Genetik olabilir bence genelde öyle oluyormuş. Kilo artışınız çok mu fazla oldu ya da? Benim 6 kilo aldım şuan mesela Hindistan cevizi yağı ile kakao yağını karıştırıp sürüyorum arada ama aklıma geldikçe hiç düzenli sürmüyorum şuan hiç bir çatlama yok çok şükür

Tabi kilo artışım oldu mide bulantısını bastırsın diye çok ekmek yemiştim ilk zamanlarımda gidip gelip tost ya da peynirle yemiştim. Ablam ve annemle konuştum onlarında karınların 1 2 çatlak olmuş ama yanlarında çok çatlama olmuş sanırım bu yüzden bende de oluyor

Bende bugün yaptırdım bende bayılıyordum az daha bişey koklattılar hemen yüzüme su serptiler gözlerim karardı çok feciydi

Bugün benimde doktor randevum vardı. Bağırsağında parlaklık gördü down sendromu olabilr dediler. Genetiğe yönlendirdiler. Devlete gitmiştim. Bide özele gidip sorcam bakalım hayırlısıyla geçer

Benim de gözlerimin önünde 3 öğün kremlememe yağlamama rağmen cayır cuyur çatladı yanarım o kremlere verdiğim paraya yanarım

Kiloyla da alakası yok o zaman çünkü 5 kilo aldım toplamda

Bizim sülalede herkes çatlak çatlamamak mucize olurdu sanırım

2 si normaldi bu da normal olur herhalde. Herşey yolunda giderse inşallah

Çok geçmiş olsun inşallah geçer Bi sorun ona göre yönlendirir
Cok tesekkur ederim insallah
Yazlari hergun dus aliyorim belki ondandir diye ama gecmedi artik takatim kalmadi geceleri kasinmaktan uyaniyorum bir doktoru gorsem rahatliycam

Birde farkettim ki bas donmelerim hep demir Hapini icip sonra ustune cay icmekten oluyormus ilacimi aksamlari uyurken icsem daha iyi olacak sanki basi donenlere bilgi olsun

Çay ile demir ilaci arasına minimum iki saat koymalısınız, yoksa demirin emilimi çok azalır. Kaşıntı sebebi için de karaciğer fonksiyon testlerine bakilmali mutlaka.

Bence genetik ozaman. Ama yinede yağ krem kullanmakta daha fazla olmasını engeller inş. Mesela benim annemde hiç çatlama olmamış bende biraz ona güveniyorum inş benimde olmaz diye

Çay ile demir ilaci arasına minimum iki saat koymalısınız, yoksa demirin emilimi çok azalır. Kaşıntı sebebi için de karaciğer fonksiyon testlerine bakilmali mutlaka.
Ayy cay yakti beni iki saat demek
Buna da dikkat edim yani cay ilaci etkisiz hale getiriyor gibi bisey bu Peki aksam icsem ayni etki olurmu aceba

Bende bugün yaptırdım bende bayılıyordum az daha bişey koklattılar hemen yüzüme su serptiler gözlerim karardı çok feciydi
Aynen bende tam oturdum 1. Saatin kanını vericektim kadın bana alkol mü bişey pamuğa koyup kokla bu biraz kendine getirir dedi. Kokladığım anda çıktı her şey zaten. Koklamasam belki dayancaktım biraz gözüm kararıyordu o sırada ama bilemedim. Açlık şekerim için aldıkları normal çıkmış tek onu yapabildik artık.

Ayy cay yakti beni iki saat demek
Buna da dikkat edim yani cay ilaci etkisiz hale getiriyor gibi bisey bu Peki aksam icsem ayni etki olurmu aceba
Demirden en fazla faydayı sağlamak için açlık gerekiyor sabah ya da gece olması farketmez, süt ürünleri ve çay kahve tüketimini öncesi ve sonrası min 2 saat tüketmemek gerekiyor. Demir ilacı ile beraber c vitamini alınırsa etkiyi artırıyor ama gebelikte mide sorunları yaşanabileceği için bu durum tercihe ve kişiye göre değişiyor.

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-17-16-36-56-983_com.instagram.android.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 99
  • Screenshot_2022-06-17-16-36-07-487_com.instagram.android.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20220617_164053.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…