Benim su an icin yok doktorum remolent onerdi her aksam uyguluyorum 2 aydir.birde bio oil aldim onuda surmeye basladim.benim sadece karnim buyuyor baya buyuyor.
Kızlar benim kaburga ağrıları çok fena uyutmayacak cinsten ne yana dönsem ne yapsam boş var mı bi tavsiyesi olan? Hele uzun süre ayakta veya oturur vaziyetteysem mahvediyor beni
Cok tesekkur ederim insallah
Yazlari hergun dus aliyorim belki ondandir diye ama gecmedi artik takatim kalmadi geceleri kasinmaktan uyaniyorum bir doktoru gorsem rahatliycam
Birde farkettim ki bas donmelerim hep demir Hapini icip sonra ustune cay icmekten oluyormus ilacimi aksamlari uyurken icsem daha iyi olacak sanki basi donenlere bilgi olsun
Benimde kaşıntım vardı çok fazla değildi ama doktoruma sordum güneşten dedi gğneş kremi sürmeden sakın çıkma gölgede kal dedi ve kaşıntım geçti diyebilirim kollarımdaydı özellikle
Benimde kaşıntım vardı çok fazla değildi ama doktoruma sordum güneşten dedi gğneş kremi sürmeden sakın çıkma gölgede kal dedi ve kaşıntım geçti diyebilirim kollarımdaydı özellikle
Off cok yanlis kullznmisim zaten zor iciyordum simdi anliyorum neden demir 13 de
Hayir dozu iki katina cikartti ona ragmen boyleydim
Bende artik Meyve suyuyla icim belki tadida guzel gelir bu bilgi icin cok tesekkur ederim en iyisi gece icmek sanirim
Demirden en fazla faydayı sağlamak için açlık gerekiyor sabah ya da gece olması farketmez, süt ürünleri ve çay kahve tüketimini öncesi ve sonrası min 2 saat tüketmemek gerekiyor. Demir ilacı ile beraber c vitamini alınırsa etkiyi artırıyor ama gebelikte mide sorunları yaşanabileceği için bu durum tercihe ve kişiye göre değişiyor.
Off cok yanlis kullznmisim zaten zor iciyordum simdi anliyorum neden demir 13 de
Hayir dozu iki katina cikartti ona ragmen boyleydim
Bende artik Meyve suyuyla icim belki tadida guzel gelir bu bilgi icin cok tesekkur ederim en iyisi gece icmek sanirim