2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar midem ağzıma gelmeye başladı nasıl desem ekşime gibi bir şey, sanırım bebeğin iç organlara özellikle mideye baskı yapmasından kaynaklı.

Kızlar benim kaburga ağrıları çok fena uyutmayacak cinsten ne yana dönsem ne yapsam boş var mı bi tavsiyesi olan? Hele uzun süre ayakta veya oturur vaziyetteysem mahvediyor beni

Benimde kaşıntım vardı çok fazla değildi ama doktoruma sordum güneşten dedi gğneş kremi sürmeden sakın çıkma gölgede kal dedi ve kaşıntım geçti diyebilirim kollarımdaydı özellikle

Benimde kaşıntım vardı çok fazla değildi ama doktoruma sordum güneşten dedi gğneş kremi sürmeden sakın çıkma gölgede kal dedi ve kaşıntım geçti diyebilirim kollarımdaydı özellikle
Ah tek yuzume suruyorum gunes kremini olabilirmi aceba bunuda denerim Cok tesekkur ederim

Off cok yanlis kullznmisim zaten zor iciyordum simdi anliyorum neden demir 13 de
Hayir dozu iki katina cikartti ona ragmen boyleydim
Bende artik Meyve suyuyla icim belki tadida guzel gelir bu bilgi icin cok tesekkur ederim en iyisi gece icmek sanirim

Rica ederim. Meyve suyuda şekeri yükseltebilir, reflüyü artırabilir. Onun yerine bir iki damla limonlu/portakallı su yeterli olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…