2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yaa kaç haftalıktı, erken doğum riski var mıydı, neden olduğu hakkında bilgi var mı? İnşallah sağ salim kucaklar yavrularını
Hemen hemen ayni haftaligiz ya 26 ya 27
Once de kansizlik ve demir eksikliginden hastanede yatmisti ama suyu gelince Acil dogurtmyslar bebekler kuvozde insallah iyi olurlar cidden minnaciklar

Genelde enfeksiyon varsa su erken gelirmiş, suyu neden erken gelmiş ki yaa çok üzüldüm, annelik gerçekten çok zor, dua edelim kızlar.
Ayy su icelim o zaman bak bugun cok az ictim korktum valla

Bana en son enfeksiyon demedi ama kansizlik vitaminsizlik beni bitirdi demisti
Insallah iyi olurlar y’a

Benim su an icin yok doktorum remolent onerdi her aksam uyguluyorum 2 aydir.birde bio oil aldim onuda surmeye basladim.benim sadece karnim buyuyor baya buyuyor.
Benim de öyle doktorumdan krem ismi alsam iyi olacak bio oile ek olarak mı sürüyorsunuz

Kızlar mide yanmalarınız ne durumda ya son 1 haftadır sürekli mide yanması var erken geliyor ama bana
Canım buraya etiketledim seni ama bugün sormuştum bunu ve happy mom da karşıma çıktı benim bu yüzden yanıyor demek

Eklentiler

• 328DA5B3-E924-4C99-8BD2-81952AE6F292.webp
    44 KB · Görüntüleme: 115
Kızlar midem ağzıma gelmeye başladı nasıl desem ekşime gibi bir şey, sanırım bebeğin iç organlara özellikle mideye baskı yapmasından kaynaklı.
Kızlar yazmış sanırım gaviscon iyi geliyor canim yediğimiz içtiğimiz şeylerdn bugün benim de bütün gün midem yandi
teyzoşlarr 24+6 dan Ada hanımla fotomuz sizden de bekliyorum göbüş fotoları
Allah'ım nasıl minnoş bir göbek hiç mi kilo almadıb canim
27+4 buda eylül sare hanım
Maşallah canim bendensin sabah ilk iş foto atayimm bnde
Kizlar bu arada coconatt dogum yanlis ikizler yogun bakimda
Yaaa öyle mi Rabbim meleklerini korusun inşallah sagsalim kucağına alsın ikisini de durumları nasıl canim coconatt
Rabbim evlatlarını ona bağışlasın inşallah Bu da bizden 25+4
Maşallah canım bir tatlis göbek daha iyi ki varsınız

3 kilo aldım

Coconatin durumu iyi ama ikizleri suan yogun bakimda dua istiyordu Kuzum ona ya safi okuyoruz insallah iyi olurlar

teyzoşlarr 24+6 dan Ada hanımla fotomuz sizden de bekliyorum göbüş fotoları

Selam annisler, bu da bizden bugüne ait 27+4. Cok kilo aldim şuana kadar totalde 12 kg 2 gündür de sürekli hareketli bunda bi sorun olur mu? Biz de hareketli olsa bi dert olmasa dert.)

Eklentiler

• 20220617_153649.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 98
Selam kızlar bendede 10 gün önce gebelik şekeri çıktı. Diyete başladım. Zaten çok kilo almamıştım. 27 haftada 4 kg. Şimdide 10 günde yaklaşık 1.5 kilo verdim. Özellikle son 3 günde. Korkmalımıyım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…