- 11 Ocak 2022
- 269
- 222
- 33
- 31
Ben doktora gittiğimde bu durum için pronat vermişti hala onu kullanıyorum her öğünden sonra yoksa olmuyorKızlar midem ağzıma gelmeye başladı nasıl desem ekşime gibi bir şey, sanırım bebeğin iç organlara özellikle mideye baskı yapmasından kaynaklı.
75lik mü glikoz içtiniz? Kaç çıktı açlık, 1.ve2.saatler? Diyetiniz nasıl, çok iyi kilo vermişsiniz açlık yaşadınız mı?Selam kızlar bendede 10 gün önce gebelik şekeri çıktı. Diyete başladım. Zaten çok kilo almamıştım. 27 haftada 4 kg. Şimdide 10 günde yaklaşık 1.5 kilo verdim. Özellikle son 3 günde. Korkmalımıyım bilemedim
Kasılma oluyor o canım riskli degil ama sık sık olması ve sancı eşlik etmesi durumunda dr danısmalısınızKarnın bir tarafa toplanması riskli bir durum mu ben onu bebeğin kafası zannediyordum
Ahh yavrularım yaa Rabbim annesine babasına bağışlasın ikisini de inşallah kaçtane okunacak canim bizde okuyalimCoconatin durumu iyi ama ikizleri suan yogun bakimda dua istiyordu Kuzum ona ya safi okuyoruz insallah iyi olurlar
Kizzzz nerelerdesin senSelam annisler, bu da bizden bugüne ait 27+4. Cok kilo aldim şuana kadar totalde 12 kg2 gündür de sürekli hareketli bunda bi sorun olur mu? Biz de hareketli olsa bi dert olmasa dert.)
Normal canim korkulacak bir durum yokSelam kızlar bendede 10 gün önce gebelik şekeri çıktı. Diyete başladım. Zaten çok kilo almamıştım. 27 haftada 4 kg. Şimdide 10 günde yaklaşık 1.5 kilo verdim. Özellikle son 3 günde. Korkmalımıyım bilemedim
Evet 75 lik.75lik mü glikoz içtiniz? Kaç çıktı açlık, 1.ve2.saatler? Diyetiniz nasıl, çok iyi kilo vermişsiniz açlık yaşadınız mı?
Bende de çıktı gdbelik şekeri, doktorum endokrinoloji bölümüne yönlendirdi henüz randevu almadım.
Yaaa ciddi misin bak bende silivriye gidiyorum hastane olarak Anadolu hastanesi renkli ultrasonu var doktorumdan çok memnunum tavsiye ederim canim asıl medilife da yoktu renkli ultrason hahaha gitmeyeli baya değişmiş muayene doğum ücretleri nasıldı kuzum medilife de değiştirmeyi düşünüyorsan bir kere dene doktoru memnun kalırsan devam edersinmaviss_34 kuzucuk ise gidiyorum ya akşam yatmadan bakabilirsem bakiyordum ama artık yakında doğum izni yparim o zaman beraberiz. Bi de ben bu süreçte silivriye taşındım medilifeta ali ye gidiyordum o çok iyi. Burada bi hastaneye gittim renkli ultrason bile yoktu napicam bilmiyorum olmadı medilifee ta dogurcam
Teşekkürler bilgi için. BenimEvet 75 lik.
Açlık 98
1 saat 223
2. Saat 186
Kilo vermek iyimi bilemedimki
Bende önce dahiliyeye sonra diyetisyene başvurdum. Diyet listemi ekliyorum. Tabi doktorunuza danışmadan bu diyeti uygulamanız doğru olmaz
Bende diyetisyene başladığımdan beri 1.5 kg vermişim. Yemeyi kesince normal bence kg vermemiz şeker sağolsunSelam kızlar bendede 10 gün önce gebelik şekeri çıktı. Diyete başladım. Zaten çok kilo almamıştım. 27 haftada 4 kg. Şimdide 10 günde yaklaşık 1.5 kilo verdim. Özellikle son 3 günde. Korkmalımıyım bilemedim
maşallah çok tatlı bi hamiş olmuşsunGünaydın güzel annislerim mutlu hafta sonları diliyorum hepinize nasılsınız bebiskolariniz nasıl bakalımgöbek showu devam ettireyim dedim hadi sizlerden de gelsin minnoş gobusler 27+0 dan selamlar teyzoslar bu nasıl bı elbiseymis ya göbek deliğine kadar belli etmiş
Teşekkürler canım bu sefer ödemden eller ayaklar şişmedi Allah'tan o zaman facia oluyorummaşallah çok tatlı bi hamiş olmuşsun
İzmir'e isinlanamiyor muyuzKızlar bugün izmir mavibahçeye babymall açıldı. 300tlye 100tl çek veriyormuş. Ben her şeyini o mağazadan almıştım ürünlerini çok beğeniyorum. Öğleden sonra yine bir ziyaret edeceğim müslin battaniye falan alacağım birkaç tane daha
Maşallah göbüşe alıp başını gidenlerde bizGünaydın güzel annislerim mutlu hafta sonları diliyorum hepinize nasılsınız bebiskolariniz nasıl bakalımgöbek showu devam ettireyim dedim hadi sizlerden de gelsin minnoş gobusler 27+0 dan selamlar teyzoslar bu nasıl bı elbiseymis ya göbek deliğine kadar belli etmiş
Ahh yavrularım yaa Rabbim annesine babasına bağışlasın ikisini de inşallah kaçtane okunacak canim bizde okuyalim
Kizzzz nerelerdesin senbı gorunuyonuz bı kayboluyonuz artık topigimizin canlanma zamanı gelmedi mi yaklaşıyor doğumlar yalnız değilsin bende o civarlar da kilo aldım canim maşallah gobusune hareketli olması daha iyi bence
Normal canim korkulacak bir durum yok
Ben İzmir’de değilim ama bi heves geldi bana da dünden beri gidip dokunarak bir kaç parça bir şey almak istiyorum ben de gideceğim bugün alışverişeKızlar bugün izmir mavibahçeye babymall açıldı. 300tlye 100tl çek veriyormuş. Ben her şeyini o mağazadan almıştım ürünlerini çok beğeniyorum. Öğleden sonra yine bir ziyaret edeceğim müslin battaniye falan alacağım birkaç tane daha
Ayy insalalh bir gün kısmet olur üniversitesi deyken gelmiştik bir kere saat kulesinin oraları falan gezmistik üniversite kampüsünde gitmiştik yıllar önceGel canım misafir edeyim
4 bin aldim kuzum şifa olsun meleklerimizeAcil duaya ihtiyaci alan coconatt arkadaşımız icin ya safi okuyoruz...lütfen kızlar birlik olalım
4 bin alıyorum Kalan 6.000 Kizlar 4 binde ben alayım kalsın 2.000 Harikasınız kızlar Allah razı olsun 🤲💚❤🥰www.kadinlarkulubu.com
10 bin kaldi canim ne kadar okursanAllah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?