2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
75lik mü glikoz içtiniz? Kaç çıktı açlık, 1.ve2.saatler? Diyetiniz nasıl, çok iyi kilo vermişsiniz açlık yaşadınız mı?
Bende de çıktı gdbelik şekeri, doktorum endokrinoloji bölümüne yönlendirdi henüz randevu almadım.

Coconatin durumu iyi ama ikizleri suan yogun bakimda dua istiyordu Kuzum ona ya safi okuyoruz insallah iyi olurlar
Ahh yavrularım yaa Rabbim annesine babasına bağışlasın ikisini de inşallah kaçtane okunacak canim bizde okuyalim
Selam annisler, bu da bizden bugüne ait 27+4. Cok kilo aldim şuana kadar totalde 12 kg 2 gündür de sürekli hareketli bunda bi sorun olur mu? Biz de hareketli olsa bi dert olmasa dert.)
Kizzzz nerelerdesin sen bı gorunuyonuz bı kayboluyonuz artık topigimizin canlanma zamanı gelmedi mi yaklaşıyor doğumlar yalnız değilsin bende o civarlar da kilo aldım canim maşallah gobusune hareketli olması daha iyi bence
Normal canim korkulacak bir durum yok

Evet 75 lik.
Açlık 98
1 saat 223
2. Saat 186

Kilo vermek iyimi bilemedimki
Bende önce dahiliyeye sonra diyetisyene başvurdum. Diyet listemi ekliyorum. Tabi doktorunuza danışmadan bu diyeti uygulamanız doğru olmaz

Eklentiler

• 88160227-5601-412F-B01E-E2B96A6DAA79.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 100
  • 85E8D0AA-F6BE-4501-A65B-2304D40C09AA.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 107
maviss_34 kuzucuk ise gidiyorum ya akşam yatmadan bakabilirsem bakiyordum ama artık yakında doğum izni yparim o zaman beraberiz. Bi de ben bu süreçte silivriye taşındım medilifeta ali ye gidiyordum o çok iyi. Burada bi hastaneye gittim renkli ultrason bile yoktu napicam bilmiyorum olmadı medilifee ta dogurcam

Yaaa ciddi misin bak bende silivriye gidiyorum hastane olarak Anadolu hastanesi renkli ultrasonu var doktorumdan çok memnunum tavsiye ederim canim asıl medilife da yoktu renkli ultrason hahaha gitmeyeli baya değişmiş muayene doğum ücretleri nasıldı kuzum medilife de değiştirmeyi düşünüyorsan bir kere dene doktoru memnun kalırsan devam edersin

Evet 75 lik.
Açlık 98
1 saat 223
2. Saat 186

Kilo vermek iyimi bilemedimki
Bende önce dahiliyeye sonra diyetisyene başvurdum. Diyet listemi ekliyorum. Tabi doktorunuza danışmadan bu diyeti uygulamanız doğru olmaz
Teşekkürler bilgi için. Benim

Açlık 90
1saat 163
2saat 161

Haftaya gideceğim ben de bakalım ne diyecek.

Günaydın güzel annislerim mutlu hafta sonları diliyorum hepinize nasılsınız bebiskolariniz nasıl bakalım göbek showu devam ettireyim dedim hadi sizlerden de gelsin minnoş gobusler 27+0 dan selamlar teyzoslar bu nasıl bı elbiseymis ya göbek deliğine kadar belli etmiş

Eklentiler

• IMG_20220618_103314.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 109
Bende diyetisyene başladığımdan beri 1.5 kg vermişim. Yemeyi kesince normal bence kg vermemiz şeker sağolsun

maşallah çok tatlı bi hamiş olmuşsun

Kızlar bugün izmir mavibahçeye babymall açıldı. 300tlye 100tl çek veriyormuş. Ben her şeyini o mağazadan almıştım ürünlerini çok beğeniyorum. Öğleden sonra yine bir ziyaret edeceğim müslin battaniye falan alacağım birkaç tane daha

İzmir'e isinlanamiyor muyuz

Maşallah göbüşe alıp başını gidenlerde biz

10 bin kaldi canim ne kadar okursan Allah razi olsun

Ben İzmir’de değilim ama bi heves geldi bana da dünden beri gidip dokunarak bir kaç parça bir şey almak istiyorum ben de gideceğim bugün alışverişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…