2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben İzmir’de değilim ama bi heves geldi bana da dünden beri gidip dokunarak bir kaç parça bir şey almak istiyorum ben de gideceğim bugün alışverişe
Artık vakti zaten canım bence. Ben şubatta almıştım çoğu şeyini iyiki öyle yapmışım şimdi fiyatlara bakınca bizde geçen hafta odasını aldık pek bir şeyimiz kalmadı.
Ayy insalalh bir gün kısmet olur üniversitesi deyken gelmiştik bir kere saat kulesinin oraları falan gezmistik üniversite kampüsünde gitmiştik yıllar önce
klasik zaten saat kulesi falan. Bu sene biraz kötü malesef her çeşit insan var.

Biz de aldık odayı ama henüz gelmedi

1 aya kadar da yeni evimize taşınacağız Allah iznin verirse ondan sonra yerleştirmeye de başlarım :)

Kızlar 26. Haftanın tamamlanmasıyla beraber hamileliğimi daha çok hisseder oldum ben.

Birincisi karnım sanki birden büyüdü gibi çıkıverdi.
Dün akşam mide ekşimesinden uyuyamadım, kendimi zorla kusturdum ancak rahatladım.
Çok çabuk tuvaletim gelmeye başladı.
Eski enerjim gitti, kendimi çok bitkin hissetmeye başladım.

Happy mom uygulamasında şöyle bir şey yazıyordu, bu kadar birebir gittiğimi hiç düşünmemiştim.

Eklentiler

• C92C3B93-056E-43B2-84CC-BDF1C5A1A1A2.webp
    44 KB · Görüntüleme: 115
Yaa benimde bebiş aşırı hareketli artık sürekli hissediyorum bazen hafif arka arkaya oluyor oda hıçkırıkmış pat küt vuruyor yatarken ve otururken. Yürürken vurmuyor. Eşim her gün zorluyor 7500 adım atmadan dönmüyoruz bazen aşırı yoruyor yürümek ama faydalı diye dayanıyorum eve gelince yattığım yeri bilmiyorum vallahi hemen uyuyup kalıyorum. mide çok kötü ya bende başından beri vardı bu durum zaten ne yesem yanıyor. Karnım birkaç hafta önce baya çıktı şu an durağan ilerliyor buda bonusumuz olsun. Fotoğraf iki hafta öncesi ama karnım halen bu durumda. Bu günden sonrada topukluya tövbe ettim gece berbat şişti ayak bileklerim. Seninde böyle mi yoksa daha mı büyük karnın

Eklentiler

• B9E374D1-2057-4B5B-9289-FBA4274F0A68.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 115
Babymalldan şimdi geldik. İnsan kendini kaybedecek o kıyafetleri görünce zor tuttum kendimi almamak için birsürü almıştım zaten. bugün sadece oyuncak aldık. Çekleri aynı anda kullandırmıyorlarmış diğer birkaç ıvır zıvırıda çeklerle gidip alacağım. Banyo ürünü ne aldınız mustela düşünüyorum ama sebamed ile arasında kaldım.

Bende mustela düşünüyorum kullanan herkes memnun

İlk gebeliğimde bende çok yemiştim. Bunda normal gidiyorum :).. genelde iki ana öğün ve ara öğünlerde meyve , kahve , kuruyemiş olarak idare ediyorum . 6.900 gr aldım ama bundan sonrası Allah bilir :)

Aşağıya ekliyorum fotoğrafları geçen gün bir yemeğe gidecektim bana olan tek elbisem bu kalmış iş için
O da zar zor oldu çocuk sıkıştı içerde.

Biz de H&M’ye gittik 3 al 2 öde vardı bir kaç bir şey aldım eve geçince atacağım hepsi minicik çok güzeller.
Ben daha zıbın aşamasındayım banyo safhasına geçemedim

Bu arada çoook güzel bir hamile göbeğin var maşallah subanallah pek yakışmış

Eklentiler

• 3BE34A0E-6AAE-4778-A94A-FCAB39268AE2.webp
    17 KB · Görüntüleme: 113
Ayy maşallah canım seninde çok tatlış olmuş dar kesim elbiseler böyle oluyor ya benim çoğu oversıze

ayy hamileyken taşınmakta ne zor oluyor kolay gelsin çok yorma kendiniküçük adam nasıl iyisiniz dimi bayadır yazmayınca ben de merak etmiştim seni
Zor valla canım yardım edecek insan olmayınca daha da zor. İyiyiz şükür bir de bu telasin arasında gitmeden tetanoz aşısını oldum bir de şeker yüklemesi yapılacak inşallah sıkıntı çıkmaz. Sen nasılsın iyi misin

aynen benim hamileliğimn başların taşınmıştık ama yardımcım çoktu çok şükür başka bi ilemi taşınıyosunuz aynı yerde mi?ben de iyiym çok şükür ben de bu hafta 2. tetenozu olucam.inşallah sıkıntı çıkmaz şeker yüklemende bana şeker yüklemesi yapmıcakmış açlık tokluk şekerime bakıldı sadece sonuçlarada bidaha giidnce bakıcak tokluk düşük bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…