- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Artık vakti zaten canım bence. Ben şubatta almıştım çoğu şeyini iyiki öyle yapmışım şimdi fiyatlara bakıncaBen İzmir’de değilim ama bi heves geldi bana da dünden beri gidip dokunarak bir kaç parça bir şey almak istiyorum ben de gideceğim bugün alışverişe
Ayy insalalh bir gün kısmet olur üniversitesi deyken gelmiştik bir kere saat kulesinin oraları falan gezmistik üniversite kampüsünde gitmiştik yıllar önce
Biz de aldık odayı ama henüz gelmediArtık vakti zaten canım bence. Ben şubatta almıştım çoğu şeyini iyiki öyle yapmışım şimdi fiyatlara bakıncabizde geçen hafta odasını aldık pek bir şeyimiz kalmadı.
klasik zaten saat kulesi falan. Bu sene biraz kötü malesef her çeşit insan var.
Bizede 30-35 gün verdiler. Ne güzel yeni ev yeni heyecanlar güle güle oturun canımBiz de aldık odayı ama henüz gelmedi
1 aya kadar da yeni evimize taşınacağız Allah iznin verirse ondan sonra yerleştirmeye de başlarım :)
Allah razi4 bin aldim kuzum şifa olsun meleklerimize
Aaa Allah yardımcısı oldun kaç haftalıktıKizlar bu arada @coconatt dogum yanlis ikizler yogun bakimda
26-27 ayniyiz hemen hemenAaa Allah yardımcısı oldun kaç haftalıktı
Canım nasıl kullanıyoruz şurubu? Yemek sonrasında mı?Gaviscon kullanabilirsin canım benimde malesef bayadır devam ediyor
Canım ben yemek sonrası bir tatlı kaşığı alıyorumCanım nasıl kullanıyoruz şurubu? Yemek sonrasında mı?
Yaa benimde bebiş aşırı hareketli artık sürekli hissediyorum bazen hafif arka arkaya oluyor oda hıçkırıkmışKızlar 26. Haftanın tamamlanmasıyla beraber hamileliğimi daha çok hisseder oldum ben.
Birincisi karnım sanki birden büyüdü gibi çıkıverdi.
Dün akşam mide ekşimesinden uyuyamadım, kendimi zorla kusturdum ancak rahatladım.
Çok çabuk tuvaletim gelmeye başladı.
Eski enerjim gitti, kendimi çok bitkin hissetmeye başladım.
Happy mom uygulamasında şöyle bir şey yazıyordu, bu kadar birebir gittiğimi hiç düşünmemiştim.
Bende mustela düşünüyorum kullanan herkes memnunBabymalldan şimdi geldik. İnsan kendini kaybedecek o kıyafetleri görünce zor tuttum kendimi almamak için birsürü almıştım zaten.bugün sadece oyuncak aldık. Çekleri aynı anda kullandırmıyorlarmış diğer birkaç ıvır zıvırıda çeklerle gidip alacağım. Banyo ürünü ne aldınız mustela düşünüyorum ama sebamed ile arasında kaldım.
İlk gebeliğimde bende çok yemiştim. Bunda normal gidiyorum :).. genelde iki ana öğün ve ara öğünlerde meyve , kahve , kuruyemiş olarak idare ediyorum . 6.900 gr aldım ama bundan sonrası Allah bilir :)Bende 2 yumurtadan omlet yapıyorum kaşarlı sonuç aynı acıkıyorumobur gibi hissediyorum kendimi Allahtan bir de kilolu değilim öyle olsam patlayabilirdim sabah öğle akşam yemeği yiyorum ara öğün olarak ya meyve ya da bisküvi, kek,kurabiye varsa arralarda yiyorum çok canım çekiyor
Yaa benimde bebiş aşırı hareketli artık sürekli hissediyorum bazen hafif arka arkaya oluyor oda hıçkırıkmışpat küt vuruyor yatarken ve otururken. Yürürken vurmuyor. Eşim her gün zorluyor 7500 adım atmadan dönmüyoruz bazen aşırı yoruyor yürümek ama faydalı diye dayanıyorum eve gelince yattığım yeri bilmiyorum vallahi hemen uyuyup kalıyorum. mide çok kötü ya bende başından beri vardı bu durum zaten ne yesem yanıyor. Karnım birkaç hafta önce baya çıktı şu an durağan ilerliyor buda bonusumuz olsun. Fotoğraf iki hafta öncesi ama karnım halen bu durumda. Bu günden sonrada topukluya tövbe ettim gece berbat şişti ayak bileklerim. Seninde böyle mi yoksa daha mı büyük karnın
Aşağıya ekliyorum fotoğrafları geçen gün bir yemeğe gidecektim bana olan tek elbisem bu kalmış iş içinBabymalldan şimdi geldik. İnsan kendini kaybedecek o kıyafetleri görünce zor tuttum kendimi almamak için birsürü almıştım zaten.bugün sadece oyuncak aldık. Çekleri aynı anda kullandırmıyorlarmış diğer birkaç ıvır zıvırıda çeklerle gidip alacağım. Banyo ürünü ne aldınız mustela düşünüyorum ama sebamed ile arasında kaldım.
Ayy maşallah canım seninde çok tatlış olmuşAşağıya ekliyorum fotoğrafları geçen gün bir yemeğe gidecektim bana olan tek elbisem bu kalmış iş için
O da zar zor oldu çocuk sıkıştı içerde.
Biz de H&M’ye gittik 3 al 2 öde vardı bir kaç bir şey aldım eve geçince atacağım hepsi minicik çok güzeller.
Ben daha zıbın aşamasındayım banyo safhasına geçemedim
Bu arada çoook güzel bir hamile göbeğin var maşallah subanallah pek yakışmış
Taşınma telasindayim canım pek giremedim bu sıralarDilos6342 dilosum nerelerdesin
ayy hamileyken taşınmakta ne zor oluyor kolay gelsin çok yorma kendiniTaşınma telasindayim canım pek giremedim bu sıralarnapiyosunuz nasilsiniz keyifler yerinde mi
Bugün mağazada biri doktorumuz bebek yağı yerine losyon önerdi dedi kafam karıştı sanırım ikisinide alacağımBende mustela düşünüyorum kullanan herkes memnun
Zor valla canım yardım edecek insan olmayınca daha da zor. İyiyiz şükür bir de bu telasin arasında gitmeden tetanoz aşısını oldum bir de şeker yüklemesi yapılacak inşallah sıkıntı çıkmaz. Sen nasılsın iyi misinayy hamileyken taşınmakta ne zor oluyor kolay gelsin çok yorma kendiniküçük adam nasıl iyisiniz dimi bayadır yazmayınca ben de merak etmiştim seni
aynen benim hamileliğimn başların taşınmıştık ama yardımcım çoktu çok şükürZor valla canım yardım edecek insan olmayınca daha da zor. İyiyiz şükür bir de bu telasin arasında gitmeden tetanoz aşısını oldum bir de şeker yüklemesi yapılacak inşallah sıkıntı çıkmaz. Sen nasılsın iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?