Aslında her yer öyle canim bizim buralar da mesela lise zamanında herkes herkesi tanırdı küçük bir ilçe yaşadığım yer şuan mümkün değilArtık vakti zaten canım bence. Ben şubatta almıştım çoğu şeyini iyiki öyle yapmışım şimdi fiyatlara bakıncabizde geçen hafta odasını aldık pek bir şeyimiz kalmadı.
klasik zaten saat kulesi falan. Bu sene biraz kötü malesef her çeşit insan var.
Yaaa bu nasıl bir hamislik maşallah canım ara ara böyle fotolar paylaşın şenlensin topigimizYaa benimde bebiş aşırı hareketli artık sürekli hissediyorum bazen hafif arka arkaya oluyor oda hıçkırıkmışpat küt vuruyor yatarken ve otururken. Yürürken vurmuyor. Eşim her gün zorluyor 7500 adım atmadan dönmüyoruz bazen aşırı yoruyor yürümek ama faydalı diye dayanıyorum eve gelince yattığım yeri bilmiyorum vallahi hemen uyuyup kalıyorum. mide çok kötü ya bende başından beri vardı bu durum zaten ne yesem yanıyor. Karnım birkaç hafta önce baya çıktı şu an durağan ilerliyor buda bonusumuz olsun. Fotoğraf iki hafta öncesi ama karnım halen bu durumda. Bu günden sonrada topukluya tövbe ettim gece berbat şişti ayak bileklerim. Seninde böyle mi yoksa daha mı büyük karnın
Kuzum fikrimi soyliyim mustela ile Sebamed aynı içerikte sadece fiyat farkı var benim oğlumda alerjik bir durum oldu Sebamed kullandım mesela çok iyi geldi cildineBabymalldan şimdi geldik. İnsan kendini kaybedecek o kıyafetleri görünce zor tuttum kendimi almamak için birsürü almıştım zaten.bugün sadece oyuncak aldık. Çekleri aynı anda kullandırmıyorlarmış diğer birkaç ıvır zıvırıda çeklerle gidip alacağım. Banyo ürünü ne aldınız mustela düşünüyorum ama sebamed ile arasında kaldım.
Yaaaaa bu neeeAşağıya ekliyorum fotoğrafları geçen gün bir yemeğe gidecektim bana olan tek elbisem bu kalmış iş için
O da zar zor oldu çocuk sıkıştı içerde.
Biz de H&M’ye gittik 3 al 2 öde vardı bir kaç bir şey aldım eve geçince atacağım hepsi minicik çok güzeller.
Ben daha zıbın aşamasındayım banyo safhasına geçemedim
Bu arada çoook güzel bir hamile göbeğin var maşallah subanallah pek yakışmış
Ahhh dilosum zor zamanların Allah yardımcın olsun kendini çok yorma toparlandım henüz geçmedin mi diğer evine bebişin nasıl anlat ozledik seniTaşınma telasindayim canım pek giremedim bu sıralarnapiyosunuz nasilsiniz keyifler yerinde mi
Kuzum öyle valla benim de taşınmak değil de evi komple tadilata sokmak istiyorm bayram sonrasında onunla uğraşacağız inşallah doğuma yetişir ya misler gibi doğurmak istiyorum yeni evim de içime sine sine
Hamile değilken, damağım yanmıştı.Ertesi sabah kahvaltıda ananas yemiştim. Konuşurken , eşim gözlerini pörtletip ne oluyorrr sana , diye suratıma baka kalmıştı. Vampir gibi , ağzım kan. Asitli özelliğinden tetiklemiş zayıf bölgeyi.Merhaba bende de ayni dis problemi muzdan karpuzdan kaniyor resmen
Doktora gitmenizde bir mahzur yok ama maalesef doktor bisey yapmiyor
Kalsiyumu arttirip dislerinizi fircalayip gargara yapmak iyi gelebilir dis etlerim hala korkunc durumda bende bilmiyorum nasil gececek
1 kişi dahi olsa tabi hersey daha kolay olur ama ben toplanmaktan pek korkmuyorum yerlesmekten korkuyorum daha zor geliyor bana bir de biraz zamanımız olduğu için eşimle 2 topla 2 otur gibi dinlene dinlene yaptıkaynen benim hamileliğimn başların taşınmıştık ama yardımcım çoktu çok şükürbaşka bi ilemi taşınıyosunuz aynı yerde mi?ben de iyiym çok şükür ben de bu hafta 2. tetenozu olucam.inşallah sıkıntı çıkmaz şeker yüklemende bana şeker yüklemesi yapmıcakmış açlık tokluk şekerime bakıldı sadece sonuçlarada bidaha giidnce bakıcak tokluk düşük bakalım ne dicek
Tayinciler varsa kesin tasiniyordur
Daha 10 gün kadar burdayız canim sonra yeni eve gecicez toparlanmak değil de yerleşmek daha zor geliyor banaYaaa bu nasıl bir hamislik maşallah canım ara ara böyle fotolar paylaşın şenlensin topigimiztopuklu olacaksa da minik topuklu olsun canım dedigin gibi sonu kötü oluyor
Kuzum fikrimi soyliyim mustela ile Sebamed aynı içerikte sadece fiyat farkı var benim oğlumda alerjik bir durum oldu Sebamed kullandım mesela çok iyi geldi cildine
Yaaaaa bu neeene kadar güzel olmuş gobusun maşallah kuzum dar kesim ama çok çok yakışmış çok beğendim valla
Ahhh dilosum zor zamanların Allah yardımcın olsun kendini çok yorma toparlandım henüz geçmedin mi diğer evine bebişin nasıl anlat ozledik seni
Kuzum öyle valla benim de taşınmak değil de evi komple tadilata sokmak istiyorm bayram sonrasında onunla uğraşacağız inşallah doğuma yetişir ya misler gibi doğurmak istiyorum yeni evim de içime sine sine
Diğer konuyu bende gördüm fidan da çok güzel bişey ama senin fikrin daha hoşuma gitti mesela bahçemiz var oraya küçük bir meyve fidanı dikmek istiyorum ogluslarimla beraber buyusunler hem de onlara meyve ağacı olsun teşekkürler öncü olduğun için
Teşekkür ederim canım ya benimkilerde minikti ama mahvettiYaaa bu nasıl bir hamislik maşallah canım ara ara böyle fotolar paylaşın şenlensin topigimiztopuklu olacaksa da minik topuklu olsun canım dedigin gibi sonu kötü oluyor
Kuzum fikrimi soyliyim mustela ile Sebamed aynı içerikte sadece fiyat farkı var benim oğlumda alerjik bir durum oldu Sebamed kullandım mesela çok iyi geldi cildine
inşallah canım1 kişi dahi olsa tabi hersey daha kolay olur ama ben toplanmaktan pek korkmuyorum yerlesmekten korkuyorum daha zor geliyor bana bir de biraz zamanımız olduğu için eşimle 2 topla 2 otur gibi dinlene dinlene yaptıkbaşka şehire taşınıyoruz canım eşimin tayini çıktı zaten memleketimiz uzaktı daha da uzağa gidiyoruz Diyarbakıra.
İnşallah sıkıntı çıkmaz canım ben ağrı şişme oluyor psikolojisiyle gittim ama çok şükür bisey olmadı aşıda. Açlık tokluk şekerine bende baktirmistim ama kilomda olduğu için biraz korkuyorum açıkçası 2 doktora göründüm ikisi de yapalım dedi
Insallah sende de bi sıkıntı çıkmaz
Canım bi arkadaşım vardı onda da aynı sorun vardı son durumunu bilmiyorum ama bu kaşıntının gebelikte olduğuna çok şahit oldum, geçmiş olsun.Kızlar bu ara aşırı kaşıntım var heryerim kaşınıyor sabahlara kadarHergün duş alıp kremleniyorum ama fayda etmiyor. Karın ve üst bacak bölgemde bio oil kullanıyorum oralar çok kaşınmıyor ama sırtlarım alt bacak ve kollarım fena
Bir kan tahlili verip karaciger enzimlerinize baktirinKızlar bu ara aşırı kaşıntım var heryerim kaşınıyor sabahlara kadarHergün duş alıp kremleniyorum ama fayda etmiyor. Karın ve üst bacak bölgemde bio oil kullanıyorum oralar çok kaşınmıyor ama sırtlarım alt bacak ve kollarım fena
Ayy delirtcek insanı geceleri yaaa sağ ol canımCanım bi arkadaşım vardı onda da aynı sorun vardı son durumunu bilmiyorum ama bu kaşıntının gebelikte olduğuna çok şahit oldum, geçmiş olsun.
Pazartesi kontrolüm var haftaya. Bende söyleyeceğim doktora yaa uyutmuyorBir kan tahlili verip karaciger enzimlerinize baktirin
Gebelikte artabiilip kaşinti yapabiliyormuş
Arayin yinede bi doktorunuzu istersenuzAyy delirtcek insanı geceleri yaaa sağ ol canım
Pazartesi kontrolüm var haftaya. Bende söyleyeceğim doktora yaa uyutmuyor
Bende 5buçuk 6 kilo aldım ama sadece karnım büyüyor kollarım bacaklarım kalçam falan hala aynıİlk gebeliğimde bende çok yemiştim. Bunda normal gidiyorum :).. genelde iki ana öğün ve ara öğünlerde meyve , kahve , kuruyemiş olarak idare ediyorum . 6.900 gr aldım ama bundan sonrası Allah bilir :)
Sonra ne yaptı peki canım ilaç falan mı yoksa krem mi verdi doktoruArayin yinede bi doktorunuzu istersenuz
Arkadasimda oyleydi asiri kasiniyormus oda
tahlilde yuksek cikmisti ama gebelikte olabiliyormus
Ayy cok kotu o gecmis olsunHamile değilken, damağım yanmıştı.Ertesi sabah kahvaltıda ananas yemiştim. Konuşurken , eşim gözlerini pörtletip ne oluyorrr sana , diye suratıma baka kalmıştı. Vampir gibi , ağzım kan. Asitli özelliğinden tetiklemiş zayıf bölgeyi.
Ama muz ve karpuzun da tetiklediğini bilmiyordumAsitli de değil gibiler halbuki.
Ben mustela aldım, ablam kullanmıştı çok memnundu ben de o yüzden mustela tercih ettimBabymalldan şimdi geldik. İnsan kendini kaybedecek o kıyafetleri görünce zor tuttum kendimi almamak için birsürü almıştım zaten.bugün sadece oyuncak aldık. Çekleri aynı anda kullandırmıyorlarmış diğer birkaç ıvır zıvırıda çeklerle gidip alacağım. Banyo ürünü ne aldınız mustela düşünüyorum ama sebamed ile arasında kaldım.
canım bende 7. aydayım doktor varis çorabı giy dedi ama akşama kadar duramıyorum öğleden sonra hemen çıkarıyorum sende daralma oluyor mu bir de kaç numara aldın markası nedir çorabın memnun musun ?Valla doktorum damarlar genisliyor varis riski var diye 4. Aydan beri varis corabi verdi geceleri cikariyorum sadece
Bundan eminim cunki terliksiz asla gezmem dun gece terliksiz bastim sabah basladi kasintienfeksiyon saniyordum ilk baslarda ama bu yuzden demislerdi
Damarlar genisleyince bas donmesini duymustum da bunu ilk kez duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?