2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aslında her yer öyle canim bizim buralar da mesela lise zamanında herkes herkesi tanırdı küçük bir ilçe yaşadığım yer şuan mümkün değil

Yaaa bu nasıl bir hamislik maşallah canım ara ara böyle fotolar paylaşın şenlensin topigimiz topuklu olacaksa da minik topuklu olsun canım dedigin gibi sonu kötü oluyor
Kuzum fikrimi soyliyim mustela ile Sebamed aynı içerikte sadece fiyat farkı var benim oğlumda alerjik bir durum oldu Sebamed kullandım mesela çok iyi geldi cildine
Yaaaaa bu neee ne kadar güzel olmuş gobusun maşallah kuzum dar kesim ama çok çok yakışmış çok beğendim valla
Taşınma telasindayim canım pek giremedim bu sıralar napiyosunuz nasilsiniz keyifler yerinde mi
Ahhh dilosum zor zamanların Allah yardımcın olsun kendini çok yorma toparlandım henüz geçmedin mi diğer evine bebişin nasıl anlat ozledik seni
Kuzum öyle valla benim de taşınmak değil de evi komple tadilata sokmak istiyorm bayram sonrasında onunla uğraşacağız inşallah doğuma yetişir ya misler gibi doğurmak istiyorum yeni evim de içime sine sine
Diğer konuyu bende gördüm fidan da çok güzel bişey ama senin fikrin daha hoşuma gitti mesela bahçemiz var oraya küçük bir meyve fidanı dikmek istiyorum ogluslarimla beraber buyusunler hem de onlara meyve ağacı olsun teşekkürler öncü olduğun için

Hamile değilken, damağım yanmıştı.Ertesi sabah kahvaltıda ananas yemiştim. Konuşurken , eşim gözlerini pörtletip ne oluyorrr sana , diye suratıma baka kalmıştı. Vampir gibi , ağzım kan. Asitli özelliğinden tetiklemiş zayıf bölgeyi.
Ama muz ve karpuzun da tetiklediğini bilmiyordum Asitli de değil gibiler halbuki.

1 kişi dahi olsa tabi hersey daha kolay olur ama ben toplanmaktan pek korkmuyorum yerlesmekten korkuyorum daha zor geliyor bana bir de biraz zamanımız olduğu için eşimle 2 topla 2 otur gibi dinlene dinlene yaptık başka şehire taşınıyoruz canım eşimin tayini çıktı zaten memleketimiz uzaktı daha da uzağa gidiyoruz Diyarbakıra.
İnşallah sıkıntı çıkmaz canım ben ağrı şişme oluyor psikolojisiyle gittim ama çok şükür bisey olmadı aşıda. Açlık tokluk şekerine bende baktirmistim ama kilomda olduğu için biraz korkuyorum açıkçası 2 doktora göründüm ikisi de yapalım dedi
Insallah sende de bi sıkıntı çıkmaz

Tayinciler varsa kesin tasiniyordur
Bu arada hediye fikrine bayildim

Daha 10 gün kadar burdayız canim sonra yeni eve gecicez toparlanmak değil de yerleşmek daha zor geliyor bana
Iyiyim şükür ama inadına kuyruk sokumu ağrısı yaşamaya başladım baya şiddetli. Taşınma işinden dolayı yorulmadım 2 topla 2 otur şeklinde dinlene dinlene yapıyoruz ama niye böyle oldu bilemedim eğilme kalkmada fazla yapmıyorum öyle
Sen nasılsın iyi misin bebis büyümüştür iyice bu arada tadilat işine gireceksen iyice agirlasmadan gir fırsatın varsa, evde otutururken tadilat baya zor oluyor çünkü ama yardım edecek insanın varsa çok sıkıntı olmazz

Teşekkür ederim canım ya benimkilerde minikti ama mahvetti bende iki markadanda deneyeceğim ya fark olduğunu sanmıyorum bebek bakalım hangisini kabul edecek

Merhaba hanımlar
Diyet listesine de uyduğum halde açlık şekerim 100 ün altına düşmüyor. Bu şekilde olan var mı? Diyet yaparken kilo almak ikiz gebelik için normal mi sizce 83 oluyorum nerdeyse.

Kızlar bu ara aşırı kaşıntım var heryerim kaşınıyor sabahlara kadar Hergün duş alıp kremleniyorum ama fayda etmiyor. Karın ve üst bacak bölgemde bio oil kullanıyorum oralar çok kaşınmıyor ama sırtlarım alt bacak ve kollarım fena

inşallah canımaynen toplanmaktansa yerleşmek daha zor geldi bana da 2 günde toplanmıştık yerleşmemiz 1 haftayı bulmuştu

Canım bi arkadaşım vardı onda da aynı sorun vardı son durumunu bilmiyorum ama bu kaşıntının gebelikte olduğuna çok şahit oldum, geçmiş olsun.

Bir kan tahlili verip karaciger enzimlerinize baktirin
Gebelikte artabiilip kaşinti yapabiliyormuş

Canım bi arkadaşım vardı onda da aynı sorun vardı son durumunu bilmiyorum ama bu kaşıntının gebelikte olduğuna çok şahit oldum, geçmiş olsun.
Ayy delirtcek insanı geceleri yaaa sağ ol canım
Bir kan tahlili verip karaciger enzimlerinize baktirin
Gebelikte artabiilip kaşinti yapabiliyormuş
Pazartesi kontrolüm var haftaya. Bende söyleyeceğim doktora yaa uyutmuyor

İlk gebeliğimde bende çok yemiştim. Bunda normal gidiyorum :).. genelde iki ana öğün ve ara öğünlerde meyve , kahve , kuruyemiş olarak idare ediyorum . 6.900 gr aldım ama bundan sonrası Allah bilir :)
Bende 5buçuk 6 kilo aldım ama sadece karnım büyüyor kollarım bacaklarım kalçam falan hala aynı 3 öğün yiyip meyve yiyorum kuruyemiş olarak kabak çekirdeği rahatlatıyor ara ara

Ayy cok kotu o gecmis olsun

Yok aslidna muz ve karpuz asit yuzunden degil
Dis etlerim o kadar hassaslasmis ki oraya karpuz yerken degse kaniyor o derece

Ben mustela aldım, ablam kullanmıştı çok memnundu ben de o yüzden mustela tercih ettim

canım bende 7. aydayım doktor varis çorabı giy dedi ama akşama kadar duramıyorum öğleden sonra hemen çıkarıyorum sende daralma oluyor mu bir de kaç numara aldın markası nedir çorabın memnun musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…