2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
canım bende 7. aydayım doktor varis çorabı giy dedi ama akşama kadar duramıyorum öğleden sonra hemen çıkarıyorum sende daralma oluyor mu bir de kaç numara aldın markası nedir çorabın memnun musun ?
Canim ben turkiyede degilim ama
Ilk 3. Aydan beri varis corabi giyiyorum
Genelde hepsinde daralma olmuyor cok sikiyor giymeside cok zor ama alistim artik giye giye ilk zamanlar daha zorlanmistim sanirim tek derdim yara yapiyor bir dahakine kilotlu corap olarak alcam ve ben sabah giyiyorum yatana kadar

Hamislik cok yakismis sana ❤❤

Geçen hafta sonu eşimle 1 günlük bir gebelik hazırlık eğitimine katılmıştık kızlar.

Kendi adımıza verimli geçtiğini düşünüyorum.

Kordon kanı ve kordon dokusu saklama İçin de ayrıca bir sunul hazırlanmıştı, bilgisi olan var yaptırmak/şaklatmak isteyen düşünen var mı?

Sanırım biz kordon kanı ve dokusunu saklayacağız. İlerde muhtemel bir rahatsızlıklar çocuk ve özellikle 1. Derece yakınları kök hücreden yararlanabiliyor ve bu geri dönüşü olmayan bir şey. Bunu bile bile aklımdan atmak çok doğru gelmiyor. Kafam karışık.

Hanımlar bu karın sertleşmesi önceden az olurdu şuan sürekli oluyor neden anlam veremedim rahatsız edici yürümeyi bile engelliyor nerdeyse kimlerde böyle
Bugün bende de var fazla. Sanki kendini ittriyo aşağı doğru gibi. Suyunu bol iç dinlen geçer insallah. Çarşamba günü nst ye gircem bu kasilmalardan dolayı kesin sanci çıkar sonra da açıklık.var mı diye de bakarlar. Her böyle oldu benim nedense hep şancı cikiyo sırt üstü yatınca kasiliyo karnım ve şancı cikiyo.

İnşallah hiç bi sorun yoktur normaldir bnde 1 hafta öne aldım kontrolü salı günü gidince söylicem artk ince ince kasık agrısı karın agrısı giriyor sürekli

Sancılqnmadığımız sürece sorun olmaz mı yani. Benimde bebiş genelde sağa doğru falan sertleşiyor sanki bacaklarıyla itiyor gibi sanki orada toparlanıyor ama bir ağrı sancım olmuyor. Hatta elimle okşayınca sert tarafı hemen bebiş gidiyor oradanBana kendine yer açmaya çalışıyor gibi geliyor. Ağrı sancı olursa mı korkmalıyız? Sancı Olmazsa sorun olurmu ki?

Bebiş sertleştirdigi zaman farkediyorumda fazla durmuyo zaten sertleştirdigi yerden kayıp gidiyor hemen bu bambaşka bişi karnım taş gibi oluyor heryeri

Aynen anlattığın gibi benimde. Genelde sağ tarafımda. Ben adet ağrısı gibi bi ağrı olmayınca tedirgin olmuyorum ama mesela ilk gebelikde kasılmam oluyordu doktor karşıdan anlamış semde kasılma var dedi o günde yorulmuştum alisverisde. Nst ye aldı baktılar şancı cikiyo düzenli 100 lerde hemen yatırdılardit beni. Bikac gün sibi verdiler vücuduma bisey olmamıştı 40. Haftamda doğurmuştum. 2. De de vardı ama söylemiştim doktora o da öyle 40 da doğdu. Bunda da var. Benim hep oluyo kasılma ama. Başka bi doktor da kasılmalar normal. Doğum hazirlaniyo rahîm demişti. Magnezyum vermişti. Bende adet sancısı gibi bi şancı hissetmeyince korkmuyorum. Kan ve suyum gelmediği sürece. Herkes farkli ama. Mesela 2. Doğumda hafif adet sancim vardı saate baktım duzenliydi doktora gittim 8 cm açılma var dedi ama benim çok aşırı bi sancim yok hatta hiç yok denecek kadar ama çok açılma vardı artık 9 10 oldu şancı yok. Suni şancı verdiler suyumu patlattılar dogurtturdular. Yanı farklı oluyo hep. Ama ben doğum zamanim da falan bu kasilma hiç hissetmedim adet sancisi sadece. Ay biraz uzun oldu

Şu 85günde geçseydi hayırlısıyla
Ahh geçer canım geçiyo. Bebek doguyo büyüyo biz eşimle ilk kizimizin resimlerine bakıp ağlıyoruz. Öyle de çabuk büyüyorlar ki. Şuan 3. Çocuk ve 3. De kız ama ne zaman doğacak hemen doğsa da sevsek koklasak. Onu konuşuyoruz heycanla. Çok farklı güzel bisey. Ay ben mesela eşimi çok sevdiğimi düşünürdüm ay onsuz olmaz fslan çocuk dogduktan sonra sevgi meğer buymuş diyosun

Şimdiden insanın içine işliyor ki dogunca tahmn edemiyorum.babasından kıskanıyorum o benm dedigim oluyor bazen

Şimdiden insanın içine işliyor ki dogunca tahmn edemiyorum.babasından kıskanıyorum o benm dedigim oluyor bazen
daha çok kıskanacaksın. Bizim kız babasını öpmeden hiç bi yere göndermiyo. Öpmeden giderse geri çağırıyoruz ağlıyo. Ama bana yok

Hanımlar bu karın sertleşmesi önceden az olurdu şuan sürekli oluyor neden anlam veremedim rahatsız edici yürümeyi bile engelliyor nerdeyse kimlerde böyle
Bende de boyle yalanci kasilma dedikleri bu olsa gerek
Nette oyle yaziyordu
Ama bugun sancim da var korkmalimiyim aceba
Adet agrisi gibi girdi gecti gene geldi

Allah Allah emin musin adet sancısı gibi olduğuna. Kendini biraz daha dinle takip et yarim ebeyle veya doktorlar iletişime geç bence canım. Ikiz bebek bide.
Bende de boyle yalanci kasilma dedikleri bu olsa gerek
Nette oyle yaziyordu
Ama bugun sancim da var korkmalimiyim aceba
Adet agrisi gibi girdi gecti gene geld

Onu pişman oldum söylediğime gerçi anlardı karnimdan da. Her gün soruyo hatta saat basi ne zaman gelecek diye. Küçüğü de 3 yaşında. Göbek deliğme bakıyo burdan gelecek diye bekliyorlar
Doguncada fırsat buldukça mıncıklar artk.burnunu filan sıkablr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…