Bnmde geliyor geçiyor hafif hafif ama varsa snin agrın bnce sen bir baktırBende de boyle yalanci kasilma dedikleri bu olsa gerek
Nette oyle yaziyordu
Ama bugun sancim da var korkmalimiyim aceba
Adet agrisi gibi girdi gecti gene geldi
EevtDoguncada fırsat buldukça mıncıklar artk.burnunu filan sıkablr
Kuzum sabah kasiklarimda oyle bisey hissettim gun icerisinde dinledim gecti ama bazen giriyor sanki ama emin degilim adet sancisi gibimi dur bir bakim agridan eminim amaAllah Allah emin musin adet sancısı gibi olduğuna. Kendini biraz daha dinle takip et yarim ebeyle veya doktorlar iletişime geç bence canım. Ikiz bebek bide.
Sali randevum var mutlaka konusmam lazim bunu bugun 27 haftalik oldum nette notmal diyor ama anlamiyorum birde sey var kalbime baski uyguluyorlar sankiBnmde geliyor geçiyor hafif hafif ama varsa snin agrın bnce sen bir baktır
Hayırlısıyla sag salim gelsin dünyaya inşallah
O bndede oluyor bazen kalbim bogazma ckmış gibi hissediyorum saga yatıyorum sıkıştırıyor sola yatıyorum sıkıştırıyorSali randevum var mutlaka konusmam lazim bunu bugun 27 haftalik oldum nette notmal diyor ama anlamiyorum birde sey var kalbime baski uyguluyorlar sanki
Ayy Aynen bu iste canimi sikan bu ikisi aslinda ozellikle bugunki agriO bndede oluyor bazen kalbim bogazma ckmış gibi hissediyorum saga yatıyorum sıkıştırıyor sola yatıyorum sıkıştırıyor
Amiin hepimizinki inşalalh. Aa ne kadar da kolay oldu dicemiz doğumlarımız olsunHayırlısıyla sag salim gelsin dünyaya inşallah
Benimde öyle ya, bazen geçiyor bazende her akşam sıkıştırıyor. Davul gibi geriliyor sertleşiyor.Normal demişti doktor.Hanımlar bu karın sertleşmesi önceden az olurdu şuan sürekli oluyor neden anlam veremedim rahatsız edici yürümeyi bile engelliyor nerdeyse kimlerde böyle
Aa iyi o zaman salı günü sorarsın ınslalah.Kuzum sabah kasiklarimda oyle bisey hissettim gun icerisinde dinledim gecti ama bazen giriyor sanki ama emin degilim adet sancisi gibimi dur bir bakim agridan eminim ama
Sey dusundum gece tuvalete kalkmadim o yuzden oldu diye dusundum aslinda ama
Agrının şiddetide önemli tabi ama istiyosan git görün ikiz olunca birdeAyy Aynen bu iste canimi sikan bu ikisi aslinda ozellikle bugunki agri
Tamda sag kasik tarafimda bebekleri dinliyprum insallah sorun yoktur simdi acilemi gitsem
Birde benim surekli basim dondugu icin artik korkuyorum
Sıklaşınca bi acaba diyor insan günde 1 2 kere olurdu smdi sürekli.bebiş heraket ediyor düzenli bi seklde onuda hissetmesem gidicem acileBenimde öyle ya, bazen geçiyor bazende her akşam sıkıştırıyor. Davul gibi geriliyor sertleşiyor.Normal demişti doktor.
Ayy insallah iyidir herseyAa
Aa iyi o zaman salı günü sorarsın ınslalah.
Simdi agri olursa sorun yok adet sancisi gibi olursamo sorun varAgrının şiddetide önemli tabi ama istiyosan git görün ikiz olunca birde
Günlüğünde de yazıyor braxton hicks kasılmaları bu dönem artabilir diye tamBebiş sertleştirdigi zaman farkediyorumda fazla durmuyo zaten sertleştirdigi yerden kayıp gidiyor hemenbu bambaşka bişi karnım taş gibi oluyor heryeri
Ay günlük rutinim oldu bu benim, 26+6yım. Her gün sıklığı değişmekle birlikte 1-2 saatte 1 kere oluyor mutlaka. Doktorum normal diyor, sıklaşırsa nst diyor ama her ihtimale karşı bebek ciğer geliştirici iğne oldum ben. Aşağı baskı hissi biraz ayakta kalınca ben de yaşıyorum ama yazdıklarınız beni biraz korkuttu sırtüstü yatınca artıyor çünkü. Bu sebeple birkaç kere acile gittim kasılmalar rahim boyunda kısalmaya sebep olmuyor progestana devam diyip gönderdiler. Siz ciğer iğnesi olmuş muydunuz kasılmalardan sonraBugün bende de var fazla. Sanki kendini ittriyo aşağı doğru gibi. Suyunu bol iç dinlen geçer insallah. Çarşamba günü nst ye gircem bu kasilmalardan dolayı kesin sanci çıkar sonra da açıklık.var mı diye de bakarlar. Her böyle oldu benim nedense hep şancı cikiyo sırt üstü yatınca kasiliyo karnım ve şancı cikiyo.
Geceleri özellikle her gece değil ama kramp yaşıyorum ben de doktor buna da normal diyorNasılsınz kizlar
1 haftadır bende bacak krampları başladı Ara ara oluyor ama acaba hamilelikle alakası varmidir
Evet ilk gebelikte 2 tane mi ne ciğer geliştirici yapmıştı doktor. 3 4 gün yatırmıştı devamli sıvı vermişlerdi. Alttan açılma var mı diye muayene etmişlerdi. Çok kokmuştum.bende çünkü ilkti bide hiç bisey bilmiyordum. Daha sonra başka bi doktora gittiğimde bunların normal olduğunu ve magnezyum vermişti. Benim öyle neden se bu üçüncü kasılma hep oldu oluyo. Belki herkes de öyle bilmiyorum. Şuan ama herkes aynı şeyi soyluyo demek ki normal diye düşünüyorum.Ay günlük rutinim oldu bu benim, 26+6yım. Her gün sıklığı değişmekle birlikte 1-2 saatte 1 kere oluyor mutlaka. Doktorum normal diyor, sıklaşırsa nst diyor ama her ihtimale karşı bebek ciğer geliştirici iğne oldum ben. Aşağı baskı hissi biraz ayakta kalınca ben de yaşıyorum ama yazdıklarınız beni biraz korkuttu sırtüstü yatınca artıyor çünkü. Bu sebeple birkaç kere acile gittim kasılmalar rahim boyunda kısalmaya sebep olmuyor progestana devam diyip gönderdiler. Siz ciğer iğnesi olmuş muydunuz kasılmalardan sonra
Benim günlük işlerimi bile etkileyecek düzeydeydi 18.haftadan beri yaşıyorum ama sıklık azaldı çok şükür şimdi az çok yemek iş güç yapabiliyorum ama çoğunlukla evdeyim gerekmedikçe de çıkıp yormak istemiyorum. Benim de ilk gebeliğim çok çok korktuğum haftaları geçtim şükür ki hafta ilerledikçe de az da olsa rahatlıyorum. Ama zamanında sağlıkla kavuştunuz bebeğinize dimiEvet ilk gebelikte 2 tane mi ne ciğer geliştirici yapmıştı doktor. 3 4 gün yatırmıştı devamli sıvı vermişlerdi. Alttan açılma var mı diye muayene etmişlerdi. Çok kokmuştum.bende çünkü ilkti bide hiç bisey bilmiyordum. Daha sonra başka bi doktora gittiğimde bunların normal olduğunu ve magnezyum vermişti. Benim öyle neden se bu üçüncü kasılma hep oldu oluyo. Belki herkes de öyle bilmiyorum. Şuan ama herkes aynı şeyi soyluyo demek ki normal diye düşünüyorum.
Evet taM 40+1 de doğdu. Hiç endişelenmeyin bol sıvı çok önemli sanırım. Çoğu gitti azı kaldı çok şükür. Sağlıkla kucağımiza alalim inşallah.Benim günlük işlerimi bile etkileyecek düzeydeydi 18.haftadan beri yaşıyorum ama sıklık azaldı çok şükür şimdi az çok yemek iş güç yapabiliyorum ama çoğunlukla evdeyim gerekmedikçe de çıkıp yormak istemiyorum. Benim de ilk gebeliğim çok çok korktuğum haftaları geçtim şükür ki hafta ilerledikçe de az da olsa rahatlıyorum. Ama zamanında sağlıkla kavuştunuz bebeğinize dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?