2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Allah Allah emin musin adet sancısı gibi olduğuna. Kendini biraz daha dinle takip et yarim ebeyle veya doktorlar iletişime geç bence canım. Ikiz bebek bide.
Kuzum sabah kasiklarimda oyle bisey hissettim gun icerisinde dinledim gecti ama bazen giriyor sanki ama emin degilim adet sancisi gibimi dur bir bakim agridan eminim ama
Sey dusundum gece tuvalete kalkmadim o yuzden oldu diye dusundum aslinda ama

O bndede oluyor bazen kalbim bogazma ckmış gibi hissediyorum saga yatıyorum sıkıştırıyor sola yatıyorum sıkıştırıyor
Ayy Aynen bu iste canimi sikan bu ikisi aslinda ozellikle bugunki agri
Tamda sag kasik tarafimda bebekleri dinliyprum insallah sorun yoktur simdi acilemi gitsem
Birde benim surekli basim dondugu icin artik korkuyorum

Hanımlar bu karın sertleşmesi önceden az olurdu şuan sürekli oluyor neden anlam veremedim rahatsız edici yürümeyi bile engelliyor nerdeyse kimlerde böyle
Benimde öyle ya, bazen geçiyor bazende her akşam sıkıştırıyor. Davul gibi geriliyor sertleşiyor.Normal demişti doktor.

Aa
Kuzum sabah kasiklarimda oyle bisey hissettim gun icerisinde dinledim gecti ama bazen giriyor sanki ama emin degilim adet sancisi gibimi dur bir bakim agridan eminim ama
Sey dusundum gece tuvalete kalkmadim o yuzden oldu diye dusundum aslinda ama
Aa iyi o zaman salı günü sorarsın ınslalah.

Benimde öyle ya, bazen geçiyor bazende her akşam sıkıştırıyor. Davul gibi geriliyor sertleşiyor.Normal demişti doktor.
Sıklaşınca bi acaba diyor insan günde 1 2 kere olurdu smdi sürekli.bebiş heraket ediyor düzenli bi seklde onuda hissetmesem gidicem acile

Nasılsınz kizlar
1 haftadır bende bacak krampları başladı Ara ara oluyor ama acaba hamilelikle alakası varmidir

Bebiş sertleştirdigi zaman farkediyorumda fazla durmuyo zaten sertleştirdigi yerden kayıp gidiyor hemen bu bambaşka bişi karnım taş gibi oluyor heryeri
Günlüğünde de yazıyor braxton hicks kasılmaları bu dönem artabilir diye tam Bu aylarda rahim kendini doğuma hazırladığı için arada kasılabilirmiş normalmiş. Düzenli aralıklarla ve sancı eşlik etmiyorsa sıkıntı değil. Dinlenince sol tarafına uzanınca hafifleyip geçer. Benimki de oluyor araştırınca baktım herkesin oluyormuş normal demek ki Vaktinde sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Ay günlük rutinim oldu bu benim, 26+6yım. Her gün sıklığı değişmekle birlikte 1-2 saatte 1 kere oluyor mutlaka. Doktorum normal diyor, sıklaşırsa nst diyor ama her ihtimale karşı bebek ciğer geliştirici iğne oldum ben. Aşağı baskı hissi biraz ayakta kalınca ben de yaşıyorum ama yazdıklarınız beni biraz korkuttu sırtüstü yatınca artıyor çünkü. Bu sebeple birkaç kere acile gittim kasılmalar rahim boyunda kısalmaya sebep olmuyor progestana devam diyip gönderdiler. Siz ciğer iğnesi olmuş muydunuz kasılmalardan sonra

Evet ilk gebelikte 2 tane mi ne ciğer geliştirici yapmıştı doktor. 3 4 gün yatırmıştı devamli sıvı vermişlerdi. Alttan açılma var mı diye muayene etmişlerdi. Çok kokmuştum.bende çünkü ilkti bide hiç bisey bilmiyordum. Daha sonra başka bi doktora gittiğimde bunların normal olduğunu ve magnezyum vermişti. Benim öyle neden se bu üçüncü kasılma hep oldu oluyo. Belki herkes de öyle bilmiyorum. Şuan ama herkes aynı şeyi soyluyo demek ki normal diye düşünüyorum.

Benim günlük işlerimi bile etkileyecek düzeydeydi 18.haftadan beri yaşıyorum ama sıklık azaldı çok şükür şimdi az çok yemek iş güç yapabiliyorum ama çoğunlukla evdeyim gerekmedikçe de çıkıp yormak istemiyorum. Benim de ilk gebeliğim çok çok korktuğum haftaları geçtim şükür ki hafta ilerledikçe de az da olsa rahatlıyorum. Ama zamanında sağlıkla kavuştunuz bebeğinize dimi

Evet taM 40+1 de doğdu. Hiç endişelenmeyin bol sıvı çok önemli sanırım. Çoğu gitti azı kaldı çok şükür. Sağlıkla kucağımiza alalim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…