3 4 gün yatırdıklarinda bana sürekli sıvı veriyorlardı ben ilaç zannediyordum serum. Ama boş serummus arka arkaya sürekli. Sanırm şu içmek iyi geliyor bu kasılmalara.Benim günlük işlerimi bile etkileyecek düzeydeydi 18.haftadan beri yaşıyorum ama sıklık azaldı çok şükür şimdi az çok yemek iş güç yapabiliyorum ama çoğunlukla evdeyim gerekmedikçe de çıkıp yormak istemiyorum. Benim de ilk gebeliğim çok çok korktuğum haftaları geçtim şükür ki hafta ilerledikçe de az da olsa rahatlıyorum. Ama zamanında sağlıkla kavuştunuz bebeğinize dimi
Anladım benimde şuan hiç sancı yok bebek arada bi toparlanıp bir tarafta sonra gidiyor oradan bende yerinde hareket edip sığonıyor diye düşünüyorum normaldir diye. Uzun sürmüyor çok fazla. Ama sık sık olabiliyor. Sizin galiba kasılma diğerlerinde son aylarda doğum yaklaştığı için artmışAynen anlattığın gibi benimde. Genelde sağ tarafımda. Ben adet ağrısı gibi bi ağrı olmayınca tedirgin olmuyorum ama mesela ilk gebelikde kasılmam oluyordu doktor karşıdan anlamış semde kasılma var dedi o günde yorulmuştum alisverisde. Nst ye aldı baktılar şancı cikiyo düzenli 100 lerde hemen yatırdılardit beni. Bikac gün sibi verdiler vücuduma bisey olmamıştı 40. Haftamda doğurmuştum. 2. De de vardı ama söylemiştim doktora o da öyle 40 da doğdu. Bunda da var. Benim hep oluyo kasılma ama. Başka bi doktor da kasılmalar normal. Doğum hazirlaniyo rahîm demişti. Magnezyum vermişti. Bende adet sancısı gibi bi şancı hissetmeyince korkmuyorum. Kan ve suyum gelmediği sürece. Herkes farkli ama. Mesela 2. Doğumda hafif adet sancim vardı saate baktım duzenliydi doktora gittim 8 cm açılma var dedi ama benim çok aşırı bi sancim yok hatta hiç yok denecek kadar ama çok açılma vardı artık 9 10 oldu şancı yok. Suni şancı verdiler suyumu patlattılar dogurtturdular. Yanı farklı oluyo hep. Ama ben doğum zamanim da falan bu kasilma hiç hissetmedim adet sancisi sadece. Ay biraz uzun oldu
Aynen benimde bir yerde sivriliyorBebiş sertleştirdigi zaman farkediyorumda fazla durmuyo zaten sertleştirdigi yerden kayıp gidiyor hemenbu bambaşka bişi karnım taş gibi oluyor heryeri
Amiin insallah siz de dünyaya gelmiş olanları sağlıkla büyütün, bebiş de yine vaktinde sağlıkla gelsinEvet taM 40+1 de doğdu. Hiç endişelenmeyin bol sıvı çok önemli sanırım. Çoğu gitti azı kaldı çok şükür. Sağlıkla kucağımiza alalim inşallah.
Onda gebelik kolestazi ollusmus canim maalesef ilac veremedilerSonra ne yaptı peki canım ilaç falan mı yoksa krem mi verdi doktoru
MaşallahGünaydın, dün gece ilk defa bu kadar hareketlilik hissettim çok güzeldi
Hatta rüyam görüyorum sanıp uyandım meğer gerçekmiş :)
Hamile pilatesine yazıldım, işe gitmeden önce 8-8:45 arası dersim var bakalım nasıl olacak, herkese güzel günler kuzular.
Bir doktora görünün isterseniz bende de çok hafif vardı, karaciğer enzim testleri yaptılar( ast ve alt) diye iki hafta arayla yükselerek çıktı. Dahiliyeye yönlendirdi orda da yüksek çıktı şu an birşey yapmadılar fakat ekstra açlık safra testi istedi ve bir an önce yaptır dediKızlar bu ara aşırı kaşıntım var heryerim kaşınıyor sabahlara kadarHergün duş alıp kremleniyorum ama fayda etmiyor. Karın ve üst bacak bölgemde bio oil kullanıyorum oralar çok kaşınmıyor ama sırtlarım alt bacak ve kollarım fena
Geçmiş olsun canım.Canim ben turkiyede degilim ama
Ilk 3. Aydan beri varis corabi giyiyorum
Genelde hepsinde daralma olmuyor cok sikiyor giymeside cok zor ama alistim artik giye giye ilk zamanlar daha zorlanmistim sanirim tek derdim yara yapiyor bir dahakine kilotlu corap olarak alcam ve ben sabah giyiyorum yatana kadar
Bende yaptıracağım ya hiç uyuyamıyorjmBir doktora görünün isterseniz bende de çok hafif vardı, karaciğer enzim testleri yaptılar( ast ve alt) diye iki hafta arayla yükselerek çıktı. Dahiliyeye yönlendirdi orda da yüksek çıktı şu an birşey yapmadılar fakat ekstra açlık safra testi istedi ve bir an önce yaptır dedi
Geçmiş olsun çok, benim aşırı derecede değil kaşıntım ama ona rağmen 2 haftadır uğraştırıyorBende yaptıracağım ya hiç uyuyamıyorjm
Hiç bir fikrim yokki benmde yarın detaylıca doktoruma sorucamAyy insallah iyidir hersey
Simdi agri olursa sorun yok adet sancisi gibi olursamo sorun var
Evet önceden yürüyüş yaparken yorgunluktan oluyordu ama smdi evdede otururkende oluyor sık sıkAynen benimde bir yerde sivriliyorsonra kaçıp gidiyor elleyince her yeri sertleşmesi bende karnım çok tok olunca oluyor bazende yürüyüşten sonra yorgunluktan oluyor. Sizde gün içinde normal zamanlarda da mı oluyor?
Kesinlikle benim kanamam olmuştu. Bi paket bitirdim ikinci paket yarım kalmıştı doğum hastaneme kpyucam mutlaka ama ben ped değilde dependin lohusa külodu var onu kullanmıştım. Yine ped gibi yırtıp atıyorsunuz baya kullanışlı.Kızlar sezaryen doğumda depend pede gerek oluyor mu
Şuan hem kendisi hem ikizleri nasıl. İnşallah 24 hafta sınırını geçmişlerdir sağlıklılardırKizlar bu arada @coconatt dogum yanlis ikizler yogun bakimda
Kendisi iyi ikizler 26 haftaliktilarŞuan hem kendisi hem ikizleri nasıl. İnşallah 24 hafta sınırını geçmişlerdir sağlıklılardır
Bende Yarin gitcem umarim iyidir herseyHiç bir fikrim yokki benmde yarın detaylıca doktoruma sorucam
Evet önceden yürüyüş yaparken yorgunluktan oluyordu ama smdi evdede otururkende oluyor sık sık
Yok canım haftaya pazartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?