2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
3 4 gün yatırdıklarinda bana sürekli sıvı veriyorlardı ben ilaç zannediyordum serum. Ama boş serummus arka arkaya sürekli. Sanırm şu içmek iyi geliyor bu kasılmalara.

Anladım benimde şuan hiç sancı yok bebek arada bi toparlanıp bir tarafta sonra gidiyor oradan bende yerinde hareket edip sığonıyor diye düşünüyorum normaldir diye. Uzun sürmüyor çok fazla. Ama sık sık olabiliyor. Sizin galiba kasılma diğerlerinde son aylarda doğum yaklaştığı için artmış

Reactions: Zzy
Bebiş sertleştirdigi zaman farkediyorumda fazla durmuyo zaten sertleştirdigi yerden kayıp gidiyor hemen bu bambaşka bişi karnım taş gibi oluyor heryeri
Aynen benimde bir yerde sivriliyor sonra kaçıp gidiyor elleyince her yeri sertleşmesi bende karnım çok tok olunca oluyor bazende yürüyüşten sonra yorgunluktan oluyor. Sizde gün içinde normal zamanlarda da mı oluyor?

Evet taM 40+1 de doğdu. Hiç endişelenmeyin bol sıvı çok önemli sanırım. Çoğu gitti azı kaldı çok şükür. Sağlıkla kucağımiza alalim inşallah.
Amiin insallah siz de dünyaya gelmiş olanları sağlıkla büyütün, bebiş de yine vaktinde sağlıkla gelsin

Reactions: Zzy
Günaydın, dün gece ilk defa bu kadar hareketlilik hissettim çok güzeldi
Hatta rüyam görüyorum sanıp uyandım meğer gerçekmiş :)

Hamile pilatesine yazıldım, işe gitmeden önce 8-8:45 arası dersim var bakalım nasıl olacak, herkese güzel günler kuzular.

Maşallah valla çok sevindim

Pilates Şifa olsun bakalım

Bir doktora görünün isterseniz bende de çok hafif vardı, karaciğer enzim testleri yaptılar( ast ve alt) diye iki hafta arayla yükselerek çıktı. Dahiliyeye yönlendirdi orda da yüksek çıktı şu an birşey yapmadılar fakat ekstra açlık safra testi istedi ve bir an önce yaptır dedi

Geçmiş olsun canım.

Bende yaptıracağım ya hiç uyuyamıyorjm

Ayy insallah iyidir hersey

Simdi agri olursa sorun yok adet sancisi gibi olursamo sorun var
Hiç bir fikrim yokki benmde yarın detaylıca doktoruma sorucam
Evet önceden yürüyüş yaparken yorgunluktan oluyordu ama smdi evdede otururkende oluyor sık sık

Kızlar gece mide ağrısından acillik oldum bu gaz sancısı ve mide ağrısı beni öldürüyor gaz vardı yediklerimi çıkardım.yatmadan anında mide boşalınca bıçak saplandı mideme nefes aldırmadı sağa sola döndürmedi 2ye kadar amca dayandım.aonra acile gittim bebeğim.iyi şükür gaviscon ve magnezyum yazım gönderdi bununla nasıl başa cikicam.nelerden uzak durmam lazım acaba ya

Kızlar sezaryen doğumda depend pede gerek oluyor mu
Kesinlikle benim kanamam olmuştu. Bi paket bitirdim ikinci paket yarım kalmıştı doğum hastaneme kpyucam mutlaka ama ben ped değilde dependin lohusa külodu var onu kullanmıştım. Yine ped gibi yırtıp atıyorsunuz baya kullanışlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…