2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çatı ağrısı yaşayan var mı? Gece yatakta dönemiyorum ağrıdan. Oturunca kalkamıyorum yürüyemiyorum. O kadar zorluyor ki beni. Doktora sordum normal diyip magnezyum verdi. 2 gündür kullanıyorum magnezyumu da hemen etki etmesi gerekir miydi?

Bende aynı durumdayım çok zorlanıyorum gerçekten 28. Hafta da gideceğim kontrole o zaman mutlaka söyleyeceğim bende umarım bana da verir iyi gelecek bir şeyler. Ağrıyı azalttı mı hala aynı mı ki

Sezaryende de vajinal kanama olabiliyor yani? Ben normal doğumda muhtemel kanamalar içindir diye düşünüyordum düz mantık:)
Evet evet kilot gibiydi benim de baktığım o halde alıyorum tesekkürlerr
Valla tecrübesizlik çok zor ve korkutucu

Bende aynı durumdayım çok zorlanıyorum gerçekten 28. Hafta da gideceğim kontrole o zaman mutlaka söyleyeceğim bende umarım bana da verir iyi gelecek bir şeyler. Ağrıyı azalttı mı hala aynı mı ki
Hala aynı azaltmadı belki bi süre kullanımdan sonra azaltır. Sorduğunuzda bana da bilgi verir misiniz

Hala aynı azaltmadı belki bi süre kullanımdan sonra azaltır. Sorduğunuzda bana da bilgi verir misiniz
İnşallah bşr an önce diner ağrınız. Mutlaka haber veririm. Acaba pilates falan mı yapsam diyorum ama canım o kadar acıyor ki yürüyemiyorum bile pilatesi hiç yapamam. Ben bi de kiloluyum onaa bağlamıştım aslında ama bilemedim

Bugün benimde doktor randevum vardı şuan 25+2 olduk bebişimiz 830 gram olmuş fakat erken doğum riskim var. Bebeğin tekmelerini hep kasığımda hissediyordum. Karnımda çok sertti doktor direk karnımı görünce sertliğini kontrol etti. Yürümeyi ayakta kalmayı uzun yolculuğu yasakladı. Hep yatıcaksın dedi. Doğumu engellemek içinde progestan verdi 32.haftaya kadar progestan kullanalım dedi günde 2 adette magnezyum iç kasılmaların için iyi gelir dedi. İnşallah sağlıkla kucağımıza vaktinde alırız

Bende kasığımda hissediyorum 25. Haftadan beri aslında. İnşallah sağlıklı zamanında kucağınıza alırsınız

Acaba ondan mı cidden ya benim de var kilom biraz. Sizin de geçer inşallah bi an önce

Bende 5buçuk 6 kilo aldım ama sadece karnım büyüyor kollarım bacaklarım kalçam falan hala aynı 3 öğün yiyip meyve yiyorum kuruyemiş olarak kabak çekirdeği rahatlatıyor ara ara
Ben almaya başladım aslında hızlıca. Hareket etmesem şişerim. Sabah 1 saat yürüdüm sonra da evin içinde merdiven in çık oluyor zaten. Ama yiyorum tabi iştahım var.
İnşallah 12 kg ile kapatırım

O bndede oluyor bazen kalbim bogazma ckmış gibi hissediyorum saga yatıyorum sıkıştırıyor sola yatıyorum sıkıştırıyor
Bende oyleyim ya hic rahat degilim ve siddetli bas donmesi yasiyorum bu aralar uykuda bile sadece uzanirken oluyor korkuyorum bayilip kalcam die

Stres ve ayakta kalmak sertliği çok etkiliyor. Olabildiğince istirahat edip suyu ihmal etmeyin. İnşallah sağlıkla, zamanında kucağınıza alırsınız.

Diloşum Allah kolaylık versin 4 ay önce taşınmıştım bnde hamileyken ne zor bilirm hele
yerleşmesi küçük adam nasıl
Sagolasin canım benim hatırlıyorum senin taşındığın zamanı, vallahi zor artık yavaş yavaş yapicaz. İyi şükür büyüyor kuzum, güzel kızce nasil baya büyümüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…