2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sagolasin canım benim hatırlıyorum senin taşındığın zamanı, vallahi zor artık yavaş yavaş yapicaz. İyi şükür büyüyor kuzum, güzel kızce nasil baya büyümüştür
Büyüdü hiç durmuyor nedense kayıyor sürekli bi hareket halinde yarn görücez bakalm prensesi..sende hissediyorsın artık degilmi rahat rahat hareketlerini

Büyüdü hiç durmuyor nedense kayıyor sürekli bi hareket halinde yarn görücez bakalm prensesi..sende hissediyorsın artık degilmi rahat rahat hareketlerini
Oyy senin 84 günün kalmis yaaa masallahh ne çabuk geçmiş zaman
Bende yarın gidicem kuzum hem şeker yüklemesi için hemde tekrar görürüm, geçen hafta görmüştüm ama o zaman yüzünü hiç göremedik doktor tekrar bakalım dedi. Yarına güzel pozlar mi geliyor o zaman hadi inşallah diyelim
Hissediyorum kuzum ama sanki bizim oğlan az sakin ya da yeni yeni güçlenmeye başlıyor. Ya da diğer ihtimal kilodan fazla hissetmiyorum daha dün ilk defa çok çok net ayagiydi herhalde onu hissettim, bugünde bi kaç kere sert vuruşları oldu. Ama genelde hafif hafif oluyor. Hiç kaydığını falan hissedemedim daha
Kilo fazla ama şükür 3 kilo aldım daha

Ben almaya başladım aslında hızlıca. Hareket etmesem şişerim. Sabah 1 saat yürüdüm sonra da evin içinde merdiven in çık oluyor zaten. Ama yiyorum tabi iştahım var.
İnşallah 12 kg ile kapatırım
İnşalah bende 5. Aydan sonra başladı kilo artışı 6. Ayda bir tık hızlandı sanki. İlk başlarda hiç almadım. İnşalah son 3 ayda aşırı almayız bebişler sağlıklı alsınlar büyüsünler

Ben yaşıyorum son iki haftadır. Magnezyumuda 10.haftadan beri düzenli kullanıyorum ağrılarım geçti ama çatı ağrısı için bir etki göremedim. Özellikle yürürken vajinamın dudakları acıyor böyle çektiriyormuş gibi bir şey garip bir his. Normalmiş ama.

Bnde 3 hafta önce gittim sırtı dönüktü görememiştik 2 hafta sonra daha etkili olucak merak etme az daha kilo olsun 1 kilodan sonra çoşar canını bile yakabilir mesela şuan bişiler yapıyor yakıyor karnımı 3 kilo cok iyi kuzum gerçekten dikkat ediyorsun o zamn yediklerine bn 10 kiloyu aldım hamburger veya tatlı yerken doktorumla dışarda karsılasıcammdiye cok korkuyorum

Orayı görmüyorum hiç aşırı agrım olmadıgı için birazda ondan rahatım sanırım boşluktan kendimize sorun yaratıyoruz

Doktor bana 7. Ayda en güzel görüntü yakalaniyor demişti, inşallah bu sefer seninki dönük olursa bak gör çok güzel göreceksin yüzünü hadi insallah
İnşallah canım ya eşime göstereyim diyorum yok bi türlü yakalayamiyoruz sürekli sürekli bi harekette yok bir iki kere anca hissetti
Ama sen zayiftin sanki dimi canım dert etme hiçç, ben bazen ipin ucunu kaçırıyorum bazen sabah akşam 2 öğün yiyorum sadece ama en büyük fayda yürüyüşte oldu canim

60 oldum canım.yürüyüş cok önemli gerçekten ama iyice hantallaştım cıkasım gelmiyor bizden başkası ilgilenince hareketi kesiyorlar nedense o bzdede var

60 oldum canım.yürüyüş cok önemli gerçekten ama iyice hantallaştım cıkasım gelmiyor bizden başkası ilgilenince hareketi kesiyorlar nedense o bzdede var
Ooo daha kilon çok iyi kuzum hiiçç kafana takma şeker yüklemesi falan yaptırdın mı veya açlık tokluk baktılar mi? Ben 80le başladığım için hem şeker olarakta çok dertleniyorum bakalım yarın yükleme olacak insallah çıkmaz. O yüzden fazla kilo almakta istemiyorum inşallah kendime fazla almadan kapatırım
Aynen valla tel ile çekeyim diyorum duruyor sanki anlıyor ya

Doktor yaptırmadı yüklemeyide aile hekiminden kan testi yaptır gel demişti bugn yaptırdım sonuc cıkmamıs yarn cıkar heralde 1 ay önce kendim gittim meraktan yaptırdım glukoz açlık 68 yazıyordu hiçte anlamamda ne demek 1 aya kalmaz yakalarsın

Ne demek bende hep araştırarak forumlarda yazarak öğrenmiştim. Alın mutlaka rahat edersiniz normal iç çamaşırı ve pedddden daha kullanışlı . Beden oolarak kilo fazla yoksa sm alabilirsiniz belki ama kilo varsa 70 üstü gibi l xl rahat olmuştu diye hatırlıyorum 65le başlayıp 80 le doğuma girmiştim bende sıkmamıştı dikiş bölgesini bi beden büyük almadı fayda var

Yasam siniri kac oluyor ki 34 degilmi
Insallah ya valla aramizda ilk dogumu o yapti insallah iyi olurlar
Bizde vakti geldiginde kucagimiza aliriz
Yok 34 güzel bi hafta aslında bende 30 32 hafta arası erken doğuruyordum nerdeyse ikizleri doktor 32 yi görmemiz güzel demişti mesela.Genelde 24 üzeri derler özellikle ikizlerde ama tabi kilosu ciğerlerinin organlarının gelişimide önemli küvözde özel alanda bakım yapıyorlar 24 hafta üzeri kdoğanların ayrıydı bölmesi ikizleri doğum yaptığım hastanede oğlumda küvözde yatmıştı. Yinede zor bi süreç Allah yardımcısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…