Ayy cok sukur insallah bizde goruruz 32 leriYok 34 güzel bi hafta aslında bende 30 32 hafta arası erken doğuruyordum nerdeyse ikizleri doktor 32 yi görmemiz güzel demişti mesela.Genelde 24 üzeri derler özellikle ikizlerde ama tabi kilosu ciğerlerinin organlarının gelişimide önemli küvözde özel alanda bakım yapıyorlar 24 hafta üzeri kdoğanların ayrıydı bölmesi ikizleri doğum yaptığım hastanede oğlumda küvözde yatmıştı. Yinede zor bi süreç Allah yardımcısı
İlk zamanlar hareketini hissedersem rahatlarım en azından diyordukOrayı görmüyorum hiçaşırı agrım olmadıgı için birazda ondan rahatım sanırım boşluktan kendimize sorun yaratıyoruz
Analık işteİlk zamanlar hareketini hissedersem rahatlarım en azından diyordukher dönemin bi zorluğu var demek ki doğunca rahatlarız da diyemiyorum o zaman da başka şeyleri takacağız kafaya öyle öyle ömür bitecek
Ahaha aynen. Rabbim sağlık sıhhat versin de. Ya bi de bu aralar böyle hissettikçe anneme daha bi bağlanıyorum duygusallaşıyorum. Geçmişte bir of dediğimi bile hatırlasam gözüm doluyor. Anne olunca anlarsın diyorlar ya öyle bişi herhalde. Anladıkça kıymetli oluyorlarAnalık iştekızlar bebegimin şuyu var buyu var şöyle böyle yazılarını şimdiden hayal edebiliyorum
Bana doktorum magvital yazdı ama benim kramp şikayetim yok sadece ara sıra olan yalancı kasilmam var. Tadı limonata gibi , soğuk suyla yapınca iyi gidiyorKızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Ben 10.haftamdan beri magnimore plus kullanıyorum ama fiyatları o kadar arttı ki alternatif arıyorum hamileliğin başından beri takviyelere verdiğim parayı sayamadımBana doktorum magvital yazdı ama benim kramp şikayetim yok sadece ara sıra olan yalancı kasilmam var. Tadı limonata gibi , soğuk suyla yapınca iyi gidiyorama etkisi hakkında bişey diyemicem çünkü kasılmalar yine oluyor yok etmesini de beklemiyoruz heralde zaten
Bende var canım malesefBugün kontrol günümüz idi. 833 gr 33 cm boyu varr minnosumun ama plesanta preveria beni üzdü. Ayrıntı ultrason da da vardı ve düzeltmemis
Benim bugünle önceki gün bile alakasız çıkabiliyorİnşalah bende 5. Aydan sonra başladı kilo artışı 6. Ayda bir tık hızlandı sanki. İlk başlarda hiç almadım. İnşalah son 3 ayda aşırı almayız bebişler sağlıklı alsınlar büyüsünler
Senin gibi düşünerek ben de doktoruma söyledim. En azından SGK karşıladığı bi ürüne geçeyim istedim.Ben 10.haftamdan beri magnimore plus kullanıyorum ama fiyatları o kadar arttı ki alternatif arıyorum hamileliğin başından beri takviyelere verdiğim parayı sayamadımtakipli olduğum yer sgk anlaşması vs olmayan bir özel hastane ve doktorum da hep parayla alınan vitamin vs verdi fiyatları 2ye katladı sürecin başından beri o nedenle sormak istedim yok etmez ama azaltır diye düşünüyorum
Agri kesici gibi hemen etkisini göstermeye başlamaz ama.birkac güne rahatlarsın çatı si dar olanlarda daha çok hissediliyor diye biliyorumÇatı ağrısı yaşayan var mı? Gece yatakta dönemiyorum ağrıdan. Oturunca kalkamıyorum yürüyemiyorum. O kadar zorluyor ki beni. Doktora sordum normal diyip magnezyum verdi. 2 gündür kullanıyorum magnezyumu da hemen etki etmesi gerekir miydi?
Ben sorduğumda normal dedi sana ne diyecek bakalımAblamla konuştum hamileliğinde toplam 9 kilo almış benim şimdiden 10 kilo fazlam oldu ona yormuştum açıkcası ama bi doktora sormak daha iyi olur
Benim de öyle hem acıyor hem de yürürken ağrıyor.Ben yaşıyorum son iki haftadır. Magnezyumuda 10.haftadan beri düzenli kullanıyorum ağrılarım geçti ama çatı ağrısı için bir etki göremedim. Özellikle yürürken vajinamın dudakları acıyor böyle çektiriyormuş gibi bir şey garip bir his. Normalmiş ama.
Ben de öyle düşündüm inşallah geçer magnezyumlaAgri kesici gibi hemen etkisini göstermeye başlamaz ama.birkac güne rahatlarsın çatı si dar olanlarda daha çok hissediliyor diye biliyorum
Normal doğum olman zor diye biliyorumBugün kontrol günümüz idi. 833 gr 33 cm boyu varr minnosumun ama plesanta preveria beni üzdü. Ayrıntı ultrason da da vardı ve düzeltmemis
Arkadaşım 25 haftalık doğum yaptı bebek 1 ay kuvezde kaldı ama.simdi 5 yaşındaYasam siniri kac oluyor ki 34 degilmi
Insallah ya valla aramizda ilk dogumu o yapti insallah iyi olurlar
Bizde vakti geldiginde kucagimiza aliriz
Ayy masallahArkadaşım 25 haftalık doğum yaptı bebek 1 ay kuvezde kaldı ama.simdi 5 yaşında
Rabbim ömür versin yeterki
Doktorum bunu verdi yeni başladım buna yorum yapamayacağım ama eczacı içeriği daha temiz demiş tiKızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Ya bi de kızın 8 sene sonra bir sürü tedaviyle olmustu çok dua ettik Allaha sukur yaşadı ondan başka da bebisi yok bebekde gayet sağlıklı.hicbir sıkıntısı yokAyy masallahrabbim omrunu uzun etsin Aynen ama iste endiseler hic bitmiyor
Ayy hamdolsun ne guzel mucizeler var masallah onlaraYa bi de kızın 8 sene sonra bir sürü tedaviyle olmustu çok dua ettik Allaha sukur yaşadı ondan başka da bebisi yok bebekde gayet sağlıklı.hicbir sıkıntısı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?