2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Slm kızlar 25+1den bugun kontrolum vardı 880 gram olmus ipek hanim 31 cm boyu dr um şeker yuklemesı ıstemedı 3 aylık sekerıme baktırmamı istedı

Ayy cok sukur insallah bizde goruruz 32 leri
34 leri 40 beklemek isyemem ama
Sezeryan mi olmustun ikizlerde peki
Benim ikizlerde beklemez heralde o kadar
Baya zorlaniyorum bu aralar

Orayı görmüyorum hiç aşırı agrım olmadıgı için birazda ondan rahatım sanırım boşluktan kendimize sorun yaratıyoruz
İlk zamanlar hareketini hissedersem rahatlarım en azından diyorduk her dönemin bi zorluğu var demek ki doğunca rahatlarız da diyemiyorum o zaman da başka şeyleri takacağız kafaya öyle öyle ömür bitecek

İlk zamanlar hareketini hissedersem rahatlarım en azından diyorduk her dönemin bi zorluğu var demek ki doğunca rahatlarız da diyemiyorum o zaman da başka şeyleri takacağız kafaya öyle öyle ömür bitecek
Analık işte kızlar bebegimin şuyu var buyu var şöyle böyle yazılarını şimdiden hayal edebiliyorum

Analık işte kızlar bebegimin şuyu var buyu var şöyle böyle yazılarını şimdiden hayal edebiliyorum
Ahaha aynen. Rabbim sağlık sıhhat versin de. Ya bi de bu aralar böyle hissettikçe anneme daha bi bağlanıyorum duygusallaşıyorum. Geçmişte bir of dediğimi bile hatırlasam gözüm doluyor. Anne olunca anlarsın diyorlar ya öyle bişi herhalde. Anladıkça kıymetli oluyorlar

Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Bana doktorum magvital yazdı ama benim kramp şikayetim yok sadece ara sıra olan yalancı kasilmam var. Tadı limonata gibi , soğuk suyla yapınca iyi gidiyor ama etkisi hakkında bişey diyemicem çünkü kasılmalar yine oluyor yok etmesini de beklemiyoruz heralde zaten

Ben 10.haftamdan beri magnimore plus kullanıyorum ama fiyatları o kadar arttı ki alternatif arıyorum hamileliğin başından beri takviyelere verdiğim parayı sayamadım takipli olduğum yer sgk anlaşması vs olmayan bir özel hastane ve doktorum da hep parayla alınan vitamin vs verdi fiyatları 2ye katladı sürecin başından beri o nedenle sormak istedim yok etmez ama azaltır diye düşünüyorum

Benim bugünle önceki gün bile alakasız çıkabiliyor . Şişkinlik , WC ye çıkmama durumu olursa yarım kg farkediyor .
Göbüşüm top gibi. İçindeki ise gece boyu oynuyor içerde

Senin gibi düşünerek ben de doktoruma söyledim. En azından SGK karşıladığı bi ürüne geçeyim istedim.
Cıkk dedi resmen. Solgar kalsiyum magnezyum tabletini kullanıyorum günde 3 tane. Devam mecburen.

Agri kesici gibi hemen etkisini göstermeye başlamaz ama.birkac güne rahatlarsın çatı si dar olanlarda daha çok hissediliyor diye biliyorum

Kizlar kasilma ve agriyi nasil ayirt ediyorsunuz aceba
Bende suan acayip bir karin sertlesmesi ve agri var korkmaya basladim valla

Ablamla konuştum hamileliğinde toplam 9 kilo almış benim şimdiden 10 kilo fazlam oldu ona yormuştum açıkcası ama bi doktora sormak daha iyi olur
Ben sorduğumda normal dedi sana ne diyecek bakalım
Benim de öyle hem acıyor hem de yürürken ağrıyor.
Agri kesici gibi hemen etkisini göstermeye başlamaz ama.birkac güne rahatlarsın çatı si dar olanlarda daha çok hissediliyor diye biliyorum
Ben de öyle düşündüm inşallah geçer magnezyumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…