2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim bugünle önceki gün bile alakasız çıkabiliyor . Şişkinlik , WC ye çıkmama durumu olursa yarım kg farkediyor .
Göbüşüm top gibi. İçindeki ise gece boyu oynuyor içerde
Sen aynı bensin ya benimde önümde bir top var gibi bebeğimde fırfır dönüp bir anda lök diye bir tekmeliyor basket potasından birden basket atmış gibi oluyor çok güçlü bu aralar maşalah elimi koyunca da içimde telefon titriyor gibi

Oo baya düşük çıkmış canim bi sorun yoktur o zaman. Bazen doktorlar gerek duydukları hastalardan istiyorlar herhalde. Bende 75lik yükleme yaptırdım bekliyorum son bi kan daha kaldı

Oo baya düşük çıkmış canim bi sorun yoktur o zaman. Bazen doktorlar gerek duydukları hastalardan istiyorlar herhalde. Bende 75lik yükleme yaptırdım bekliyorum son bi kan daha kaldı
Olablir canım dün yaptırdıgım açlıkta 71 cıkmış..inşallah sendede yoktur bişey

Olablir canım dün yaptırdıgım açlıkta 71 cıkmış..inşallah sendede yoktur bişey
Senin çok iyi canım tokluk kaç çıkıyor peki gerçi o da düşüktür senin.
Ben en son 2 ay önce açlık tokluk baktirmistim bi de 3 aylık şekere bakmıştı dahiliye doktoru iyiydi bakalım şimdide sonuçları bekliyorum

Tokluga hiç bakılmadı hiçte bahsetmedi sadece açken verdim o kadar bu yüksek olsa toklugada baktırırdı galiba

Tokluga hiç bakılmadı hiçte bahsetmedi sadece açken verdim o kadar bu yüksek olsa toklugada baktırırdı galiba
Bilmiyorum öyle olabilir canım, benim idrarda şeker çıkınca ben kendim gitmiştim dahiliyeye o da bakmışken hepsine baktı ama bi sorun cikmamisti o zaman. Hamilelikte bazen idrarda görülebiliyor şeker sıkıntı değil demisti

İnşallah temiz cıkarda bide bunun sıkıntısına girmessin canım.bebege baktımı doktor resm yokmu

Stres ve ayakta kalmak sertliği çok etkiliyor. Olabildiğince istirahat edip suyu ihmal etmeyin. İnşallah sağlıkla, zamanında kucağınıza alırsınız.
Merhaba katinaizmir ben sizi başka bir sayfada cinsiyet sormuştunuz acaba bebeğinizin cinsiyetini doğru bildimi hanımefendi erkek demişti çok merak ettim sizi aramadan burda buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…