2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar dün gebelik izlenim vardı sağlık ocağında üşendim gidemedim bugün de aynı moddayim ne olacak böyle bilmiyorum hiç bir yere cikasim gelmiyor bu sıcakta bu çocukla ruh halim hiç iyi değil gene

Kızlar dün gebelik izlenim vardı sağlık ocağında üşendim gidemedim bugün de aynı moddayim ne olacak böyle bilmiyorum hiç bir yere cikasim gelmiyor bu sıcakta bu çocukla ruh halim hiç iyi değil gene
Sizin sağlık ocakları ne kadar ilgili ya. Benim ki 24. Haftada arayıp 17. Haftaya girdiniz değil mi size demir ve kan ilacını vermemiz gerekiyor bu haftada demişti. Hatalı kaydettiklerini söylediğimde kem küm edip kapattı bir daha da aramadılar. Gebelik izlenimi önemli bir şey mi yaptırmalı mıyım. Çoğu şeyi sizlerden öğreniyorum

Kilo ölçümü oluyor bebeğin kalp atışları dinleniyor tansiyon ölçülüyor varsa bir de tetonoz aşısı yapılıyor canim ben geçen ki gitmem de yaptırmıştım aşıyı sadece kg ölçümü falan yapılacaktı bir de tahlil isteyecekti galiba

Aaaa hamile olduğumu öğrendiğimde gidip sağlık ocağına bildirmiştim. Bu dediklerinin hiç biri için aranmadım o yanlış hafta aranması dışında şaka gibi. Aşı hakkında da bilgi verilmedi bana napsam kendim arasam mı ki

Bu tarihler de gitmek gerekiyor istersen direk git sen hemsireni bul canim

Bence her sağlık ocağında olmuyor bizim sağlık ocağında alet yok ne ile kalp atışını dinleyecekler

Bence gir görüş dogumdan sonrada bebegimi götürceksn o cok önemli ebem sürekli arıyor beni sorun varmı diye

Bizim sağlık ocağı da aynısı ya bu kadar ilgisiz olunabilir ancak rutin gebelik adı altında sadece kan alıyorlar demirin düşük diye azarlayıp yolluyorlar ne idrar ne çocuğun kalbini dinletelim falan hiç biri yok kanın sonucu da 1 hafta 10 gün olur çıkmaz e nabıza zaten ne zaman düşeceği Allah kerim hemşire desen öğle arasına gitti mi ara ki bulasın…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…