Hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerYok size bence erkek demiştibanada dedi ama doktor kıza benzetti
Evet canım bayram sonrasında okula başlıyor inşallah herşey daha güzel olacak hem onun için hemde benim içinOnu demiştimzordur ya hele dogunca ikiye bölünceksin Allah kolaylık versin
Minicik bide okulanı gidicek canm bnm yaaEvet canım bayram sonrasında okula başlıyor inşallah herşey daha güzel olacak hem onun için hemde benim için
Senden en azından kan alınmış bende hiç bir işlem yapılmadı sadece kayıt açıldı ki o da yanlış açılmışBizim sağlık ocağı da aynısı ya bu kadar ilgisiz olunabilir ancak rutin gebelik adı altında sadece kan alıyorlar demirin düşük diye azarlayıp yolluyorlar ne idrar ne çocuğun kalbini dinletelim falan hiç biri yok kanın sonucu da 1 hafta 10 gün olur çıkmaz e nabıza zaten ne zaman düşeceği Allah kerim hemşire desen öğle arasına gitti mi ara ki bulasın…
Ben ocean extramag kullanıyorum bacak kramplarım geçti tamamen. Arada barsaklaeıma giriyordu onları da çok azalttı
Yenimahalle de oturuyorum en yakın diye burayı vermişti sistem bir gidip görüşeyim en olmadı öyle yaparım sinir oldum gerçektenYakınlarda başka saglık ocagı varsa değiştirebilrisn canım bi bak istersen
5de canım kontrol daha gitmedim.ultrasonla bakınca bi sorun görmedi degilmi sancı cıktımı.kesinlkle söylemem gerekiyor bugünCrknkz canim nasilsin ben bugun doktora gittim
karin sertlesmesi kasilma sinyaliymis beni ntsye bagladi dikkat etmemi soyledi bir kez de orda kasilînca cumaya randevu verdi
Dikkat etmek gerekiyormus
Eger karnin agriyip sertlesirse kasilma
Kasiklarîn boylu boyunca agrirsa karin buyudugu icin korkma dedi
Sonra sizin dediginiz gibi kasinma testi verdim karacigerden degilmis temiz geldi
Bas donmesi kalp carpintisi kansizliktan dedi ilac verdi
Cok sukur bebekler de iyilermis
Bir kez kasilma hissetti ultrasondan gorunmuyordu ntsden anladi bastirdikca utrasonda acidi dun gece de boyleydi hep sertlesiyor deyince korktu kesinlikle soyle Allah korusun 27 cok erken en az 34 olmali dedi bakalim surekli takip etmek istedi5de canım kontrol daha gitmedim.ultrasonla bakınca bi sorun görmedi degilmi sancı cıktımı.kesinlkle söylemem gerekiyor bugün
değiştir benimkinde kan testi idrar testi yapıyolar şimdiyebkadar 2 kere yaptılar 3 kere çağırdılar her seferinde kalbini dinliyoruz kilo ölçmü yapıyo bide gebelik eğitimi var sonuçta devletin yeri hepsinde aynı şeylerin olması gerekmiyomukiYenimahalle de oturuyorum en yakın diye burayı vermişti sistem bir gidip görüşeyim en olmadı öyle yaparım sinir oldum gerçekten
Kesinlikle katılıyorum bakın ne testler istemişler gittim de ebe hanım yokmuş bu hafta şansıma bakın. Haftaya tekrar gideceğim.değiştir benimkinde kan testi idrar testi yapıyolar şimdiyebkadar 2 kere yaptılar 3 kere çağırdılar her seferinde kalbini dinliyoruz kilo ölçmü yapıyo bide gebelik eğitimi var sonuçta devletin yeri hepsinde aynı şeylerin olması gerekmiyomuki
Senin ikiz olunca daha sıkı takip lazımBir kez kasilma hissetti ultrasondan gorunmuyordu ntsden anladi bastirdikca utrasonda acidi dun gece de boyleydi hep sertlesiyor deyince korktu kesinlikle soyle Allah korusun 27 cok erken en az 34 olmali dedi bakalim surekli takip etmek istedi
Ebemi yokmuş ne saçmalıkKesinlikle katılıyorum bakın ne testler istemişler gittim de ebe hanım yokmuş bu hafta şansıma bakın. Haftaya tekrar gideceğim.
Yok hiç olmadım yani önceden oldum mı onu bilmiyorum ama gebelik sitemde hiç bilgi verilmedi bana ben burada okuyordum hep ararlar beni sağlık ocağından diye düşünüyordum meğerse neler yapılıyormuş benim haberim yokEbemi yokmuş ne saçmalıkbnce düşünmeden değiştr e devletten tetanoz aşılarını oldunmu peki
Tetanoz aşısı önemli, iki doz olacaksa da ilk dozla arasında dört hafta olmalı ve son haftalarda ikinci dozun yapılması çok önerilmiyor diye hatırlıyorum. Tahliller vs şu an için hastanede de yaptırılabilir ama bebeğinizin de bu şekilde takip edileceğini düşünürsek, bu aile hekimliğini değiştirmeniz daha doğru olur gibi geliyor.Yok hiç olmadım yani önceden oldum mı onu bilmiyorum ama gebelik sitemde hiç bilgi verilmedi bana ben burada okuyordum hep ararlar beni sağlık ocağından diye düşünüyordum meğerse neler yapılıyormuş benim haberim yok
Çok telaşlandım şimdi kötü bir şey olur mu acaba bu zamana kadar yaptırmadım ki bilmiyordum ararlar diye düşündüm hep öyle demişlerdi çünküTetanoz aşısı önemli, iki doz olacaksa da ilk dozla arasında dört hafta olmalı ve son haftalarda ikinci dozun yapılması çok önerilmiyor diye hatırlıyorum. Tahliller vs şu an için hastanede de yaptırılabilir ama bebeğinizin de bu şekilde takip edileceğini düşünürsek, bu aile hekimliğini değiştirmeniz daha doğru olur gibi geliyor.
Telaslanmaniz için söylemedim aslında, kötü bir şey olmaz en azından bı doz olursunuz. Burayı takip etmek durumunda değiliz hiçbirimiz, sizi takip etmesi gereken, görev tanımı bu olan bir yerin sorumsuzca davranıyor olması güven vermiyor malesef. Kansızlık, demir eksikliği, tansiyon, şeker bunlari da bilmek, istemek zorunda olmamalıyız demek istiyorum. Enfeksiyon hali devam ettiği için bende aşıyı biraz ertelemek zorunda kaldım ama bu surecte en az üç kez arandım.Çok telaşlandım şimdi kötü bir şey olur mu acaba bu zamana kadar yaptırmadım ki bilmiyordum ararlar diye düşündüm hep öyle demişlerdi çünkü
Evey ikizler masallah daha cok donuyorlar ama benim inatci bebeler gene resim vermediSenin ikiz olunca daha sıkı takip lazımbugn bile sürekli sertleşme oldu hafiften karın agrısıda oluyor..resm verdimi
Sıkı kontrole alıyosa korkma canm .zatem daha kötü bişi olsa anlarsn illakiEvey ikizler masallah daha cok donuyorlar ama benim inatci bebeler gene resim vermedioynuyorlar surekli doktor olcene kadar bir hal oldu
Bende de var hafiften karin agrisi ondan korkmadim bisey derlerdi hzralde olcerkende vardi sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?