2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Tam şikayet edilmelikler bn bile cok sinir oldum gerçekten aşınıda doktoruna sor durumunu anlat ona göre olursun canm ama ilk işin saglık ocagını değiştirmek olsun

İnşallah temiz cıkarda bide bunun sıkıntısına girmessin canım.bebege baktımı doktor resm yokmu
Çok yüksek çıktı canım ilk saat 210.. endokrinolojiye yönlendirdi. Birde ilaç kullandığım halde demir değeri sürekli düşüyordu serum taktirdım. Bebişte 2 sefer baktı bi sabah bi öğleden sonra ikisinde de tamamen arkası dönüktü hiç bi görüntü alamadık. Bugün kötü geçti yani, sen ne yaptın sende gidecektin bugün?

Tam şikayet edilmelikler bn bile cok sinir oldum gerçekten aşınıda doktoruna sor durumunu anlat ona göre olursun canm ama ilk işin saglık ocagını değiştirmek olsun
Doktoruma da sinir oldum insan sormaz mı aşını oldun mu ya da aradılar mı diye. Eşime de gelince anlatıcam bakalım yarın hallederiz inşallah geç kalmış olmam

Çok iyi yaptınız iyi ki söylediniz yoksa ben hala beklerdim. Kaydımı yaparken bile arada 2 ay oynamış resmen takip sıfır zaten gittim bu hafta ebe yokmuş doktor da sıra bekleyenler vardı bende beklemek istemedim yarın eşimle hallederiz inşallah. Enfeksiyonla bende uğraşmıştım öok geçmiş olsun inşallah en yakın. Zaman da geçer kurtulursun

Diyet vericek degilmi şimdi sna 5de randevum inşallah gösterir

Şeker yüklemesi mi yaptırdın dilosum üzülme sen bebeğin iyi olsun yeter ki diyet verecek muhtemelen yediğine ictigine dikkat edeceksin

Bende de öyle malesef, o kadar özenli kullanıyorum ama yerinde sayıyor, doz konusunu konusucam haftaya gidisimde
Bende de durum aynı, hatta gecen doktoruma sordum bu durumu aynı dozda devam dedi ama benim içime sinmiyor. Tamam gebelikte anemi oluyor ama fazlası bebeğe ve gelişimine olumsuz etki ediyor. Ne kadar doktor olursa da olsun kimse bizden çok düşünemez bebeklerimizi

Kizlar bebek hareketlerini sayıyor musunuz ben 27+2 yim. Gün içinde 10 dan fazla hareket oluyor ama 2 saat içinde 10 hareket bazen oluyor bazen 1 -2 kere yapip bırakıyor normal mi acaba yarın doktora gidicem
Valla hiç saymıyorum saymaya başlarsam strese girerim
Belli zaman aralıklarında daha hareketli özellikle gece 12 den sonra birde gündüz ikindi vaktinde diğer vakitlerde de hareket ediyor ama bu dediğim.vakitlerde daha kuvvetli

Benim kaç aydır ilaç kullanmama rağmen sürekli düşüyordu bugün serum verdi doktor artık
Kansızlık belli bir seviyenin altına düşünce damaryolu tercih ediliyor. Şifa olsun Dilos6342 ilaçtan daha kısa sürede toparlayacak ins
Malesef dream_catcherr bazı şeylerin takibi bize kalabiliyor, bizim değerler belki sınırlardadır, endisemi tekrar paylaşıcam ben de bakalım ne bilgi alıcam.

Kaydınız gec tarihli kaydedildiği için takip edilememiştir ama bu zaten herşeyi kacirmaniza sebep olabilecek bir hata olmuş. Gebelik önceliğiniz var her sağlık kurumunda, bekleyenler arasında gebe yoksa direkt girebilirsiniz. Enfeksiyon hala düşük de olsa devam ediyor her hafta tahlil veriyorum ben de, bu hafta gelişme kaydettik gecicek ins teşekkür ederim.

Kizlar bebek hareketlerini sayıyor musunuz ben 27+2 yim. Gün içinde 10 dan fazla hareket oluyor ama 2 saat içinde 10 hareket bazen oluyor bazen 1 -2 kere yapip bırakıyor normal mi acaba yarın doktora gidicem
ooo maşallah saymıyorum ama bizimki de öyle
kınadığım tüm çocukların acısı çıkacak galiba

Benim de cumartesi kontrolüm var tekrar konuşucam bende doktorumla bu durumu. Gerekirse doz artırımı ya da takviye değişikliği isteyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…