Tam şikayet edilmelikler bn bile cok sinir oldum gerçekten aşınıda doktoruna sor durumunu anlat ona göre olursun canm ama ilk işin saglık ocagını değiştirmek olsunYok hiç olmadım yani önceden oldum mı onu bilmiyorum ama gebelik sitemde hiç bilgi verilmedi bana ben burada okuyordum hep ararlar beni sağlık ocağından diye düşünüyordum meğerse neler yapılıyormuş benim haberim yok
Çok yüksek çıktı canım ilk saat 210.. endokrinolojiye yönlendirdi. Birde ilaç kullandığım halde demir değeri sürekli düşüyordu serum taktirdım. Bebişte 2 sefer baktı bi sabah bi öğleden sonra ikisinde de tamamen arkası dönüktü hiç bi görüntü alamadık. Bugün kötü geçti yani, sen ne yaptın sende gidecektin bugün?İnşallah temiz cıkarda bide bunun sıkıntısına girmessin canım.bebege baktımı doktor resm yokmu
Doktoruma da sinir oldum insan sormaz mı aşını oldun mu ya da aradılar mı diye. Eşime de gelince anlatıcam bakalım yarın hallederiz inşallah geç kalmış olmamTam şikayet edilmelikler bn bile cok sinir oldum gerçekten aşınıda doktoruna sor durumunu anlat ona göre olursun canm ama ilk işin saglık ocagını değiştirmek olsun
Çok iyi yaptınız iyi ki söylediniz yoksa ben hala beklerdim. Kaydımı yaparken bile arada 2 ay oynamış resmen takip sıfır zaten gittim bu hafta ebe yokmuş doktor da sıra bekleyenler vardı bende beklemek istemedim yarın eşimle hallederiz inşallah. Enfeksiyonla bende uğraşmıştım öok geçmiş olsun inşallah en yakın. Zaman da geçer kurtulursunTelaslanmaniz için söylemedim aslında, kötü bir şey olmaz en azından bı doz olursunuz. Burayı takip etmek durumunda değiliz hiçbirimiz, sizi takip etmesi gereken, görev tanımı bu olan bir yerin sorumsuzca davranıyor olması güven vermiyor malesef. Kansızlık, demir eksikliği, tansiyon, şeker bunlari da bilmek, istemek zorunda olmamalıyız demek istiyorum. Enfeksiyon hali devam ettiği için bende aşıyı biraz ertelemek zorunda kaldım ama bu surecte en az üç kez arandım.
Diyet vericek degilmi şimdi snaÇok yüksek çıktı canım ilk saat 210.. endokrinolojiye yönlendirdi. Birde ilaç kullandığım halde demir değeri sürekli düşüyordu serum taktirdım. Bebişte 2 sefer baktı bi sabah bi öğleden sonra ikisinde de tamamen arkası dönüktü hiç bi görüntü alamadık. Bugün kötü geçti yani, sen ne yaptın sende gidecektin bugün?
Evet canım pazartesi başlıyoruz inşallah çok mutlu okula gideceği için arkadaşı da gidiyor ondan heveslendi zatenMinicik bide okulanı gidicek canm bnm yaa
Hiç bilmiyorum canım. Yarın endokrinoloji doktoru tekrar detaylı kana bakacakmis.Diyet vericek degilmi şimdi sna5de randevum inşallah gösterir
Şeker yüklemesi mi yaptırdın dilosum üzülme sen bebeğin iyi olsun yeter ki diyet verecek muhtemelen yediğine ictigine dikkat edeceksinÇok yüksek çıktı canım ilk saat 210.. endokrinolojiye yönlendirdi. Birde ilaç kullandığım halde demir değeri sürekli düşüyordu serum taktirdım. Bebişte 2 sefer baktı bi sabah bi öğleden sonra ikisinde de tamamen arkası dönüktü hiç bi görüntü alamadık. Bugün kötü geçti yani, sen ne yaptın sende gidecektin bugün?
Bende de durum aynı, hatta gecen doktoruma sordum bu durumu aynı dozda devam dedi ama benim içime sinmiyor. Tamam gebelikte anemi oluyor ama fazlası bebeğe ve gelişimine olumsuz etki ediyor. Ne kadar doktor olursa da olsun kimse bizden çok düşünemez bebeklerimiziBende de öyle malesef, o kadar özenli kullanıyorum ama yerinde sayıyor, doz konusunu konusucam haftaya gidisimde
Benim kaç aydır ilaç kullanmama rağmen sürekli düşüyordu bugün serum verdi doktor artıkBenim de öyle malesef, o kadar özenli kullanıyorum ama yerinde sayıyor, doz konusunu konusucam haftaya gidisimde
Evet canım inşallah kontrol altında tutabilirim yarın tekrar bakacaklar bakalim kaç çıkacakŞeker yüklemesi mi yaptırdın dilosum üzülme sen bebeğin iyi olsun yeter ki diyet verecek muhtemelen yediğine ictigine dikkat edeceksin
Insallah hayirlisiyla zamaninda gelsin bebekler canim yaSıkı kontrole alıyosa korkma canm .zatem daha kötü bişi olsa anlarsn illaki
Tekrardan mi yükleme yapılacak canimEvet canım inşallah kontrol altında tutabilirim yarın tekrar bakacaklar bakalim kaç çıkacak
Bugun bende demir icin konustum derim istedim daha erken dedi yeni ilac verdi ama pek ise yaramiyorlar sankiBenim demir de dışarıdan, valla yükselmesi gerekirken benim demir de yere doğru emin adımlarla ilerliyor. Dışarıdan almak da faydasız
Valla hiç saymıyorum saymaya başlarsam strese girerimKizlar bebek hareketlerini sayıyor musunuz ben 27+2 yim. Gün içinde 10 dan fazla hareket oluyor ama 2 saat içinde 10 hareket bazen oluyor bazen 1 -2 kere yapip bırakıyor normal mi acaba yarın doktora gidicem
Bende de durum aynı, hatta gecen doktoruma sordum bu durumu aynı dozda devam dedi ama benim içime sinmiyor. Tamam gebelikte anemi oluyor ama fazlası bebeğe ve gelişimine olumsuz etki ediyor. Ne kadar doktor olursa da olsun kimse bizden çok düşünemez bebeklerimizi
Kansızlık belli bir seviyenin altına düşünce damaryolu tercih ediliyor. Şifa olsunBenim kaç aydır ilaç kullanmama rağmen sürekli düşüyordu bugün serum verdi doktor artık
Kaydınız gec tarihli kaydedildiği için takip edilememiştir ama bu zaten herşeyi kacirmaniza sebep olabilecek bir hata olmuş. Gebelik önceliğiniz var her sağlık kurumunda, bekleyenler arasında gebe yoksa direkt girebilirsiniz. Enfeksiyon hala düşük de olsa devam ediyor her hafta tahlil veriyorum ben de, bu hafta gelişme kaydettik gecicek insÇok iyi yaptınız iyi ki söylediniz yoksa ben hala beklerdim. Kaydımı yaparken bile arada 2 ay oynamış resmen takip sıfır zaten gittim bu hafta ebe yokmuş doktor da sıra bekleyenler vardı bende beklemek istemedim yarın eşimle hallederiz inşallah. Enfeksiyonla bende uğraşmıştım öok geçmiş olsun inşallah en yakın. Zaman da geçer kurtulursun
ooo maşallah saymıyorum ama bizimki de öyleKizlar bebek hareketlerini sayıyor musunuz ben 27+2 yim. Gün içinde 10 dan fazla hareket oluyor ama 2 saat içinde 10 hareket bazen oluyor bazen 1 -2 kere yapip bırakıyor normal mi acaba yarın doktora gidicem
Bugun bende demir icin konustum derim istedim daha erken dedi yeni ilac verdi ama pek ise yaramiyorlar sanki
Benim de cumartesi kontrolüm var tekrar konuşucam bende doktorumla bu durumu. Gerekirse doz artırımı ya da takviye değişikliği isteyeceğimKansızlık belli bir seviyenin altına düşünce damaryolu tercih ediliyor. Şifa olsunDilos6342 ilaçtan daha kısa sürede toparlayacak ins
Malesefdream_catcherr bazı şeylerin takibi bize kalabiliyor, bizim değerler belki sınırlardadır, endisemi tekrar paylaşıcam ben de bakalım ne bilgi alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?