2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hiç bilmiyorum canım. Yarın endokrinoloji doktoru tekrar detaylı kana bakacakmis.
İnşallah sen görürsün minik prensesini
Cıktım smdi canım cadı kollarıyla kapatmış yüzünü burnunu görebildim sadece videodan alabldigim görüntüler hasretiyle yandık ama göstermiyor

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-21-17-29-55-925_com.whatsapp.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2022-06-21-17-29-23-230_com.whatsapp.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 58
Muzu bnde cok tüketirim kaşarıda iyi yiyorum.ama şu ara yaz meyvelerine cok düştüm onlarda önemli.suyu ne yaptın içiyosn demi
Evet bak surekli karpuz ve yaz meyveleri yiyorum insallah onlar da ise yariyordur
Birde su konusunda hala cok az ama maden suyu gunde bir defa iciyorum olabildigince sanirim 1.5 litreyi zor goruyorum ama karpuz sulu insallah ise yariyordur

Merhaba size doktorunuz ne dedi acaba? Tedirgin oldum ben yukarı çıkar mı acaba dururu mu diye
Benimki beni korkuttu biraz bu zamana kadar normaldi plesanta 25 haftada aşa inmiş Rahime 1 cm kadar asadaymis iki hafta sonra kontrole gel dedi gittiğimde birazdaha çıkmış yukarı seninkide çıkar inşallah

Merhaba bende sık sık enfeksiyon oluyorum daha yeni ilaç bitirdim rahatladım sanki geçti artık. Ama içimde hep bi korku yine olur muyum diye sizin neden kaynaklı enfeksiyon oluyor acaba merak ettim suyu az mı içiyorsunuz, ya da sucuk tarzı veya dışardan beslenmeden mi acaba diye düşünüyorum ben kahvaltıda bazen sucuk yiyordum da bazen arada dışardan yediğimiz oluyor sık olmasa da ondan mudır ki

katinaizmir yukardaki soruya etiketleyememişim sizi

Benim de ilk saat 163, ikinci saat 161 çıktı beni de endokrinolojiye yönlendirdi. Yarın size ne diyecek buraya da yazar mısınız, inşallah diyetle düzeltiriz.

Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Magnorm verdi doktor güzel memnunum bacak kasılmalarını azalttı bir 2 gün değil ama bir haftada etki ediyor düzenli kullanıyorum kabızlık problemimi de çözdü benim o yüzden memnunum ben birisi de ostecare paylaşmış o kalsiyum ilacı magnezyum değil doktor bana Demir kalsiyum ve magnezyumu 5. Ayda ayrı ayrı yazdı

Ayy cok sukur insallah bizde goruruz 32 leri
34 leri 40 beklemek isyemem ama
Sezeryan mi olmustun ikizlerde peki
Benim ikizlerde beklemez heralde o kadar
Baya zorlaniyorum bu aralar
Evet mecburi sezeryan ilk bebek kızım makat gelişdi doktor aslında bi ara normal doğurmak istermisin demişti ama makat geliş olunca kısmet olmadı normal doğum. Tabi 30 32 den sonra erken doğum riski olunca evde geçirmiştim hep. İnşallah görürsünüz 32 34 leri sonra 36 37 görsem diye dua edersiniz öyle oluyor doğum yaklaştıkça. Tabi ağrılardan yatakdan desteksiz kalkamaz hale gelmiştim son zamanlarda.

Başka yazan varmı bilmiyorum ama ben yazmıştım osteocare özeldeki benim doktorumda kramplar başlayınca direk osteocare yazmıştı ekstra magnezyum yazmamıştı. Her doktorun önerisi farklı oluyor.şuan devletteyim ilk önce suda eriyen tabletlerden yazdılar baktım ağrılR azalttı ama pek etkisi olmadı gibi gelince bana osteocare tekrar aldım kullanabilirsin dedi şuanki doktorum. Memleketteki gittiğim doktorda tablet suda eriyen magnezyumların içeriği düşük etkisi az oluyor diye gece yatmadan hap şeklinde olanı yazdı mesela onuda kullanıyorum .şuanki doktoruma tekrar sorarak Çok yorulduysam gün içinde osteocare de alıyorum. Demir hapınıda yeni yazdılar gynoforon kullanıyorum . Tabi ekstra imom multivitaminde içiriyorum mutlaka. Bebişlerimize şifa olsun aldığımız takviyeler

Merhaba, benim Mart ayının sonundan beri idrar yolu enfeksiyonum var, şikayetlerim tam olarak geçmiyor ve lökosit düşük de olsa çıkıyordu. Kültürde üreme olmuyordu, iki farklı antibiyotik denedik. Bir aydır her hafta kültür veriyordum, dördüncü farklı laboratuvarda sonunda bakteri saptanabildi, düşük düzeyde olduğu için gebe olmasam ilaç gerektirmiyordu ama bağışıklığımız baskılandığı için ilk kullandığım ilacı yeniden kullanicam. Sebebini ben de sordum, normal bağırsak florasında olan bir bakteri dedi, yapısal olarak idrar yolunun değişmesinden kaynaklı olabiliyormuş. Bu arada suyu hep bol içiyordum. Sizin enfeksiyon kanda mi idrarda mi çıkıyor?

Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Hap şeklinde olan magnosit kullanıyorum gece yatmadan tokken iç demişti. Osteocare kalsiyum magnezyum kemik ağrıları için özel vitaminde alıyorum. Tablet olarak eriyenleri kullandım pek memnun kalmadım. Gün içinde mutlaka maden suyu da içiyorum. İyi geliyor ağrılara tavsiye ederim

Kızlar dün gebelik izlenim vardı sağlık ocağında üşendim gidemedim bugün de aynı moddayim ne olacak böyle bilmiyorum hiç bir yere cikasim gelmiyor bu sıcakta bu çocukla ruh halim hiç iyi değil gene
Benimde öyle dışarı çıktımmmı bi hafta bidaha dışarı çıkasım gelmiyor.çarşamba gidicem bende gebelik izlem kan vercem 27 haftada gel demişlerdi

Evet bak surekli karpuz ve yaz meyveleri yiyorum insallah onlar da ise yariyordur
Birde su konusunda hala cok az ama maden suyu gunde bir defa iciyorum olabildigince sanirim 1.5 litreyi zor goruyorum ama karpuz sulu insallah ise yariyordur
Karpuz kahvaltıda bile kesip yiyorum bnde hepsinden az az alıyoruz işte vitamin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…