Cıktım smdi canım cadı kollarıyla kapatmış yüzünü burnunu görebildim sadece videodan alabldigim görüntüler hasretiyle yandık ama göstermiyorHiç bilmiyorum canım. Yarın endokrinoloji doktoru tekrar detaylı kana bakacakmis.
İnşallah sen görürsün minik prensesini
İnşallah kuzumInsallah hayirlisiyla zamaninda gelsin bebekler canim ya
Ay sukur masallah cok guzel insallah biz gideriz 30 haftayadaİnşallah kuzumçıktım doktordan bi sorun görmedi rahim agzında acılma yok kasılmalar normal dedi 1220 gram olmuşuz
Maşallah cok güzel kiloları ikiz olmalarına ragmen besliyorsun demekki.ikisi neler yapıyorlar içerde cok merak ediyorum yaAy sukur masallah cok guzel insallah biz gideriz 30 haftayada
Hamdolsun iyi kilo almis bebek de benim de biri 1 kg biri 995 gram
Hergun muz yiyorum kasar cok yiyemiyorum ama hamdolsunMaşallah cok güzel kiloları ikiz olmalarına ragmen besliyorsun demekki.ikisi neler yapıyorlar içerde cok merak ediyorum ya
Muzu bnde cok tüketirim kaşarıda iyi yiyorum.ama şu ara yaz meyvelerine cok düştüm onlarda önemli.suyu ne yaptın içiyosn demiHergun muz yiyorum kasar cok yiyemiyorum ama hamdolsun
Biraz kocamin sayesinde aslinda ben cok yiyemiyorum ama kavgayla zorla
Evet bak surekli karpuz ve yaz meyveleri yiyorum insallah onlar da ise yariyordurMuzu bnde cok tüketirim kaşarıda iyi yiyorum.ama şu ara yaz meyvelerine cok düştüm onlarda önemli.suyu ne yaptın içiyosn demi
Benimki beni korkuttu biraz bu zamana kadar normaldi plesanta 25 haftada aşa inmiş Rahime 1 cm kadar asadaymis iki hafta sonra kontrole gel dedi gittiğimde birazdaha çıkmış yukarı seninkide çıkar inşallahMerhaba size doktorunuz ne dedi acaba? Tedirgin oldum ben yukarı çıkar mı acaba dururu mu diye
Merhaba bende sık sık enfeksiyon oluyorum daha yeni ilaç bitirdim rahatladım sanki geçti artık. Ama içimde hep bi korku yine olur muyum diyeKaydınız gec tarihli kaydedildiği için takip edilememiştir ama bu zaten herşeyi kacirmaniza sebep olabilecek bir hata olmuş. Gebelik önceliğiniz var her sağlık kurumunda, bekleyenler arasında gebe yoksa direkt girebilirsiniz. Enfeksiyon hala düşük de olsa devam ediyor her hafta tahlil veriyorum ben de, bu hafta gelişme kaydettik gecicek insteşekkür ederim.
Merhaba bende sık sık enfeksiyon oluyorum daha yeni ilaç bitirdim rahatladım sanki geçti artık. Ama içimde hep bi korku yine olur muyum diyesizin neden kaynaklı enfeksiyon oluyor acaba merak ettim suyu az mı içiyorsunuz, ya da sucuk tarzı veya dışardan beslenmeden mi acaba diye düşünüyorum ben kahvaltıda bazen sucuk yiyordum da bazen arada dışardan yediğimiz oluyor sık olmasa da ondan mudır ki
Benim de ilk saat 163, ikinci saat 161 çıktı beni de endokrinolojiye yönlendirdi. Yarın size ne diyecek buraya da yazar mısınız, inşallah diyetle düzeltiriz.Çok yüksek çıktı canım ilk saat 210.. endokrinolojiye yönlendirdi. Birde ilaç kullandığım halde demir değeri sürekli düşüyordu serum taktirdım. Bebişte 2 sefer baktı bi sabah bi öğleden sonra ikisinde de tamamen arkası dönüktü hiç bi görüntü alamadık. Bugün kötü geçti yani, sen ne yaptın sende gidecektin bugün?
Magnorm verdi doktor güzel memnunum bacak kasılmalarını azalttı bir 2 gün değil ama bir haftada etki ediyor düzenli kullanıyorum kabızlık problemimi de çözdü benim o yüzden memnunum ben birisi de ostecare paylaşmış o kalsiyum ilacı magnezyum değil doktor bana Demir kalsiyum ve magnezyumu 5. Ayda ayrı ayrı yazdıKızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Evet mecburi sezeryan ilk bebek kızım makat gelişdi doktor aslında bi ara normal doğurmak istermisin demişti ama makat geliş olunca kısmet olmadı normal doğum. Tabi 30 32 den sonra erken doğum riski olunca evde geçirmiştim hep. İnşallah görürsünüz 32 34 leri sonra 36 37 görsem diye dua edersiniz öyle oluyor doğum yaklaştıkça. Tabi ağrılardan yatakdan desteksiz kalkamaz hale gelmiştim son zamanlarda.Ayy cok sukur insallah bizde goruruz 32 leri
34 leri 40 beklemek isyemem ama
Sezeryan mi olmustun ikizlerde peki
Benim ikizlerde beklemez heralde o kadar
Baya zorlaniyorum bu aralar
Başka yazan varmı bilmiyorum ama ben yazmıştım osteocare özeldeki benim doktorumda kramplar başlayınca direk osteocare yazmıştı ekstra magnezyum yazmamıştı. Her doktorun önerisi farklı oluyor.şuan devletteyim ilk önce suda eriyen tabletlerden yazdılar baktım ağrılR azalttı ama pek etkisi olmadı gibi gelince bana osteocare tekrar aldım kullanabilirsin dedi şuanki doktorum. Memleketteki gittiğim doktorda tablet suda eriyen magnezyumların içeriği düşük etkisi az oluyor diye gece yatmadan hap şeklinde olanı yazdı mesela onuda kullanıyorum .şuanki doktoruma tekrar sorarak Çok yorulduysam gün içinde osteocare de alıyorum. Demir hapınıda yeni yazdılar gynoforon kullanıyorum . Tabi ekstra imom multivitaminde içiriyorum mutlaka. Bebişlerimize şifa olsun aldığımız takviyelerMagnorm verdi doktor güzel memnunum bacak kasılmalarını azalttı bir 2 gün değil ama bir haftada etki ediyor düzenli kullanıyorum kabızlık problemimi de çözdü benim o yüzden memnunum ben birisi de ostecare paylaşmış o kalsiyum ilacı magnezyum değil doktor bana Demir kalsiyum ve magnezyumu 5. Ayda ayrı ayrı yazdı
Merhaba, benim Mart ayının sonundan beri idrar yolu enfeksiyonum var, şikayetlerim tam olarak geçmiyor ve lökosit düşük de olsa çıkıyordu. Kültürde üreme olmuyordu, iki farklı antibiyotik denedik. Bir aydır her hafta kültür veriyordum, dördüncü farklı laboratuvarda sonunda bakteri saptanabildi, düşük düzeyde olduğu için gebe olmasam ilaç gerektirmiyordu ama bağışıklığımız baskılandığı için ilk kullandığım ilacı yeniden kullanicam. Sebebini ben de sordum, normal bağırsak florasında olan bir bakteri dedi, yapısal olarak idrar yolunun değişmesinden kaynaklı olabiliyormuş. Bu arada suyu hep bol içiyordum. Sizin enfeksiyon kanda mi idrarda mi çıkıyor?Merhaba bende sık sık enfeksiyon oluyorum daha yeni ilaç bitirdim rahatladım sanki geçti artık. Ama içimde hep bi korku yine olur muyum diyesizin neden kaynaklı enfeksiyon oluyor acaba merak ettim suyu az mı içiyorsunuz, ya da sucuk tarzı veya dışardan beslenmeden mi acaba diye düşünüyorum ben kahvaltıda bazen sucuk yiyordum da bazen arada dışardan yediğimiz oluyor sık olmasa da ondan mudır ki
Hap şeklinde olan magnosit kullanıyorum gece yatmadan tokken iç demişti. Osteocare kalsiyum magnezyum kemik ağrıları için özel vitaminde alıyorum. Tablet olarak eriyenleri kullandım pek memnun kalmadım. Gün içinde mutlaka maden suyu da içiyorum. İyi geliyor ağrılara tavsiye ederimKızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Benimde öyle dışarı çıktımmmı bi hafta bidaha dışarı çıkasım gelmiyor.çarşamba gidicem bende gebelik izlem kan vercem 27 haftada gel demişlerdiKızlar dün gebelik izlenim vardı sağlık ocağında üşendim gidemedim bugün de aynı moddayim ne olacak böyle bilmiyorum hiç bir yere cikasim gelmiyor bu sıcakta bu çocukla ruh halim hiç iyi değil gene
Yarın gidicem inşallah canımBenimde öyle dışarı çıktımmmı bi hafta bidaha dışarı çıkasım gelmiyor.çarşamba gidicem bende gebelik izlem kan vercem 27 haftada gel demişlerdi
Karpuz kahvaltıda bile kesip yiyorum bndeEvet bak surekli karpuz ve yaz meyveleri yiyorum insallah onlar da ise yariyordur
Birde su konusunda hala cok az ama maden suyu gunde bir defa iciyorum olabildigince sanirim 1.5 litreyi zor goruyorum ama karpuz sulu insallah ise yariyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?