2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Üzülme canım nedem o kadar üzülüyosun bi daha denersin olsun. Iyidkr bebeğin bi sıkıntısı yoktur emin ol. Olsa hissedersin anneler anlıyor bence. Bende hareket saymıyorum hiç saymadım diğerlerinde de. Almanya da nst ye erken başlıyorlar galiba. Benim yarim randevum başlıyo nst ye gircem.

Teşekkür ederim cevabın için. İnşallah seninde hersey gönlünce olur, hepimizin.

Ayy insallah bu sefer normal olur
Sezeryan cok zor olur benim icin insallah y’a goruruz o gunleri

Şuan için şikayetim yok ama işte tekrar ettiği için insan yine olurmu endişesi oluyor nedenini de anlayamıyorum o kadar dikkat ederken. Sağlık ocağında idrar testi yaptırsam kontrol amaçlı yeterli olur mu sizce? Artık tekrarlamasın istiyorum çünkü sebebi de varsa bilip ona göre bir önlem alınmasonı istiyorum. Çok teşekkür ederim sizede faydalı oldunuz bana

Rica ederim. Sağlık ocağında yapılan idrar testi strip ile bakıldığı için yöntem gereği, cihazla bakılan yönteme oranla düşük teknoloji ve net sonuç verme konusunda biraz yetersiz kalıyor. Tabi ki yaptırabilirsiniz ama yakınınızda bir hastane varsa orayı tercih etmeniz daha iyi olurİdrarda yanmam var derseniz mutlaka isterler.

Kızlar İstanbul da devlete gidip şu doktordan memnun kaldım diyen var mı , önerisi olan ? Özelde memnun olduğum bir doktor var fakat maddiyati dengelemek için bir özel bir devlet gidiyorum

Kizlar diyet listesi verirlerse paylasilmisiniz benim sınirda cikti seker degerim ama cok kilo aliyorum.diz agrilarimdan magnezyum efermag ve kalsiyum d3 newcal yazdi doktor ama cok icme dedi.bebek hareketleri 3,4 saatte bir hissetmen lazim dedi hissetmezsen gel dedi.kanim düsük cikti gno ferro sanol u 2 ye çikardik.durumlar böyle

Bir barkod yapıştırıyorlar ya? Onun resmini çekip , 2-3 gün sonra, sağlık ocaklarının bağlı olduğu LaB sonuç sisteminden görülebilir. E-nabız ‘a geç düşüyor haklısın. (Her şehirde olmayabilir tabii, ama devlet hastanelerinin de var , aynı gün çıkıyor kendi sitelerinde barkodla bakınca )

Çok geçmiş olsun. Malesef çoğumuz bu durumdan müzdaribiz. Bu benim iki haftalık listem paylaşıyorum aşağıda. Yalnız benim açlığım dirençli olduğu sürekli yüksek çıktığı(120 falan) bu şekilde listem. Sizde kan değerlerinize göre bir diyet listesi yaptırırsanız çok daha iyi sonuç alırsınız. Benimde kan düşük 1 aydır sabah akşam kullanıyorum ilacımı. Bu hafta ölçtüreceğim tekrardan. Kalsiyum magnezyum d3 omega3 falanda hamileliğin başından beri kullanıyorum.

Eklentiler

• 9BE069EC-A6AE-4FF7-9414-CBBBDEA0B777.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar crp değerim sağlık ocağında 9,2 çıkmış ben şok

Endişe etmeli miyim? Enfeksiyon var anla anlamına geliyor bu değil mi?
T temmuzekim
katinaizmir
Tam anlamasamda genelde öyle oluyor crp yüksekse canım yinede bir diğer ek tahlillerle kesinleştir durumu. Bende bıktım artık pazartesi her şeyi baştan tekrar isteyeceğim doktorumdan yeşil akıntıdan kurtulamıyorum çünkü Sanada antibiyotik verecek büyük ihtimalle

Hemşire 10-15 ten sonra artık antibiyotik veriyor dedi ama güvenemiyorumki

Senin kaç çıkmıştı değerin? Ben de kendi doktorumla görüşeceğim aile hekimi hiçbir şey söylemedi ne tuhaf. Özele gitme imkanı olmayanlar ne yapsın..

Günaydın liste için teşekkürler.Aynı şekilde benimde açlık 100-120 arası çıkıyor. Diyet listesi de verdi ama değerlerde değişiklik yok. Listeye de uyuyorum güya Benim listede de süt Yok yoğurt ağırlıklı beslenmek uygun olan sanırım. Ekstra kalsiyum takviyesi alıyorum umarım etkisini görürüm. Sevgiler...

Hatırlamıyorum canım e nabızda da çıkmamış kontrol ettimde. Birde idrarda lökosit eritrosit falan vardı bende. Aile hekimleri bir değişik ya benimkide öyle ben orda tahlil yaptırınca hemen kendi doktorumada atıyorum güvenmiyorum sağlık ocağına çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…