2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Cnm bende benim listemi ekleyeyim. İnşallah hepimiz dengede tutabilirz diyetle

Eklentiler

• 6321DADF-C1CB-4902-B6BD-68283B07226A.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 54
  • 4E315AA8-49C8-48AD-9037-C54935BB1204.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 54
Rica ederim. Süt benim akşam ara öğünümde mevcut içiyorum her gün. Bende uyuyorum ama bir türlü direnç kırılmıyor diyetisyenim yinede aşırı yüksek gitmiyor dedi tokluğum 150-170 arası değişiyor umarım 200leri görmeyiz

10-15 gibi bir kıstas yoktur antibiyotik tedavisi için, şikayetleriniz önemlidir. Diğer tahlillere bakılmalıdır. Crp saatlik bile değişebilen bir değerdir, 5 üzeri enfeksiyon demektir. Her enfeksiyon antibiyotikle tedavi edilmez (viral, mantar enfeksiyonları) ama araştırılmalıdır. Tıpta öyle kesin cümleler yok malesef.

Kesinlikle katılıyorum, malesef aile hekimliğinin işgüzarlığı ve bilgisizliği.

Kendi doktoruma da yazdım cuma günü kontrolüm var yüz yüze de konuşacağım, herhangi bir şikayetimin olmaması enteresan.

Merhaba hanımlar
İyi alışverişler herkese. Ben de e bebek ten Küçük anne yanı olarak da kullanılan park beşik aldım. Sallanmıyor 2-3 yaşına kadar da kullanılabilir diye düşündüm. Sonra da sallanan mı alsam diye kafam karıştı malum ikiz olunca kural falan kalmayacak gibi geliyor. Aslında benim niyetim sallamadan uyutmaktı gerçi...ya durmazlarsa.,. Değiştiricem sanırım sallananları sabitleyebiliyorsun en azından
Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz ne yaptınız tecrübeli anneler salladınız mı bebeklerinizi?

Canım benimde ilk bebeğim ama bende evim küçük ve bebek odam olmadığı için anne yanı olan park yatak aldım 3 yaşına kadar kullansin diye.Benim aldığım yoyko exclusive comfort 8in1. Dediğin gibi altta sallamak için demirleri var istersen açıp kapatabiliyorsun.Sallamak istemezsen kapalı durur.Sallama ihtiyacı hissedersen de açarsın.Daha kullanışlı diye düşünüyorum

Kızlar benim de açlık şekerim 73 çıktı,ertesi günde kahvaltımı yapıp 1 saat sonra kan verdim o da 80 çıktı. Bende de düşüklük var sanırım Doktoruma 8 gün sonra gidicem acaba bana tatlı mı ye dicek merak ediyorum ben de zaten tatlıyı pek sevmem, ekşi severim Ama ekmek,makarna vs.yiyorum yani onlarda sıkıntı yok

benimde düşük herkesin derdi başka valladoktoruma gidemedim ama sağlık ocağında sordum kendimde bituhaflık hissetmiyosam tehlikeli değilmiş yüksek olması daha tehlikeliymiş

Benim de düşük çıkıyor canım; doktorum evde takip önerdi. Arada takip ediyorum ama yüksek olması kadar tehlikeli bir durum değil anladığım kadarıyla.

Sadece sık sık beslenmen gerekiyor kan şekerinin düşmemesi için. Olabildiğince tabi.

Hadi canimmmmm benim gittiğimde yoktu alallallaa medilife 165 tl Anadolu 190 tl. Doktorun adı ne senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…