2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hadi canimmmmm benim gittiğimde yoktu alallallaa medilife 165 tl Anadolu 190 tl. Doktorun adı ne senin
Duygu yardım doktorun adı canım bı tek onda renkli var sanırım eşimin indirimi var 150 liraya geliyor peki doğum ne kadarmış medilife da

Anladım teşekkür ederim

Bebek deterjanları hangisini tercih ettiniz anneler
tırnak makası nasıl almalıyız fikirler önerileriniz neler?
Bir de son olarak göğüs çatlamasından çok korkuyorum bebeği rahat emzirebilmek ister her anne. Gümüş kalkanlar küfleniyor yamuluyor kullanamadım diyen de çok işe yaradı diyen de!! Aventin plastik olan da aynı şekilde kimi süt sızdırıyor sürekli demiş, can yakıyor daha çok acıtıyor şeklinde yorumlar kafam bulandı

Duygu yardım doktorun adı canım bı tek onda renkli var sanırım eşimin indirimi var 150 liraya geliyor peki doğum ne kadarmış medilife da
Yaaa harikaa ben bilmiyordum duyguda renkli olduğunu, medilife dogum fiyatını bilmiyorum Anadolu 5500 6000 civarı dedi

Yaaa harikaa ben bilmiyordum duyguda renkli olduğunu, medilife dogum fiyatını bilmiyorum Anadolu 5500 6000 civarı dedi
Aaa artmış fiyatları canim ocakta sorduğum da 4600 demişti mecbur olacak artık duygu da renkli var her muayene de renkli çıktı veriyor bilgin olsun canım denemek istersen

sallanan alsanız mı acaba ilk başlarda zor oluyor gerçekten eğer yanınızda kimse olmayacaksa daha zor .31 aylık ikiz annesi olarak derim ki yapmam dediğiniz herşey yapılıyor başta sallamamak için çok direndik ama bu seferde göğüsünüzde kucağımızda uyudular hep gece 4lere sabah 6lara kadar belkide emzirdiğim için çok sık uyandılar her bebek aynı olacak değil tabi ilk 3 ay öyleydiler özellikle. Park yatak sallanıyordu hamakda vardı hep desteklerle uyutmak zorunda kaldık şimdi ise odaları ayrı olmasına rağmen hala kalkıp yanımaza gelip uyuyorlar ayakta sallanmadan uykuya geçmek istemiyorlar memeyi kestiğimden beri. Ve malesef emzirerek uyutmaya alıştırmak zorunda kaldığım için bizimle uyuma istekleri azaldı ama bitmedi. Bende şuan anne yanı chicco modellerinde aklım ama onunda her modeli sallanmıyor bu yüzden başka sallanan anne yanı modellerinde bakıyorum. park yatak benim ikizler sevmedi bu yüzden kullanmayı düşünmüyorum şimdilik memlekette bıraktım yataklarını, bende kararsızım hala. Ama almak istediklerim olarak listemde sallanan hamak birde nuna anakucağı aklımda .

Bebek deterjanı olarak ben dalan granül aldım.
gümüş kalkanı bende alıcam ama yamuluyor mu bilgim yok :)
bende size bir şey sorayım , banyo için bornozlu takım mı aldınız yoksa havlu gibi olanlardan mı

Ben dalin granül toz sabun ve unibaby sıvı deterjan aldım. Tırnak makası chicco set almıştım. Göğüs için avent aldım birde göğüs pedi aldım bakalım gerek görürsem birde gümüş kalkan alacağım. Artık hangisi uyarsa göğsüme

Kansızlık kaçın altına dusunce acaba damardan veriyorlar ?

Ya benim doktor rahat ama rahim e arası 3 kusur diye mi ra.hat acaba. Corasprin falan verdi. Bazı şeyleri yasakladi
Benimde öyle çoğu şeyi yasakladı ama bu kontrol de birden üçe çıkmış daha çıkar belki

bende size bir şey sorayım , banyo için bornozlu takım mı aldınız yoksa havlu gibi olanlardan mı
bence bebekken havlu gibi olanlar daha rahattır şimdi sadece havlu aldım biraz büyüyünca bornoz alıcam

Gümüş kalkanı neden alicaksin gerekli olurmu acaba

Ben bornozu şuan almadım üçgen şapkalı 2 tane havlusu var. Bornozu yaşına girince set olarak şık bir set almayı düşünüyorum.bebekken havlu daha rahat olur bence.

Toz sabun iyiymiş evet duymuştum bi bakayım onlara. Bazı deterjanlar gereksiz uçuk fiyatlar.. göğüs evet çok ilginç kesin bişey yok artık şansa

Ben bornozu şuan almadım üçgen şapkalı 2 tane havlusu var. Bornozu yaşına girince set olarak şık bir set almayı düşünüyorum.bebekken havlu daha rahat olur bence.
Hepsi burada da hem üçgen başlı havlu hemde bornoz olan setler var pandalı civcivli falan yanında yüz havlusu kesesi falanda geliyor ben aldım kumaşıda suyu emer hemde yumuşak tahriş etmez bir bakın istersenizz

Uni babyde karar kaldım bugn aldımm gümüş kalkana o kadar para vermek istemedm e bebekten myceyin kalkanını aldım büyük ama bnce iş görür yorumları cok iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…