Duygu yardım doktorun adı canım bı tek onda renkli var sanırım eşimin indirimi var 150 liraya geliyor peki doğum ne kadarmış medilife daHadi canimmmmm benim gittiğimde yoktualallallaa medilife 165 tl Anadolu 190 tl. Doktorun adı ne senin
Anladım teşekkür ederimRica ederim. Sağlık ocağında yapılan idrar testi strip ile bakıldığı için yöntem gereği, cihazla bakılan yönteme oranla düşük teknoloji ve net sonuç verme konusunda biraz yetersiz kalıyor. Tabi ki yaptırabilirsiniz ama yakınınızda bir hastane varsa orayı tercih etmeniz daha iyi olurİdrarda yanmam var derseniz mutlaka isterler.
FKC7V3FPT10 %10Kızlar lcw kodu olan varmı
İnşallah normal doğum olsun isterim ama sanırım olmayacak doktor riske atmak istemiyor. Artık 35den sonra gün verir herhaldeAyy insallah bu sefer normal olur
Sezeryan cok zor olur benim icininsallah y’a goruruz o gunleri
Yaaa harikaa ben bilmiyordum duyguda renkli olduğunu, medilife dogum fiyatını bilmiyorum Anadolu 5500 6000 civarı dediDuygu yardım doktorun adı canım bı tek onda renkli var sanırım eşimin indirimi var 150 liraya geliyor peki doğum ne kadarmış medilife da
Aaa artmış fiyatları canim ocakta sorduğum da 4600 demişti mecbur olacak artıkYaaa harikaa ben bilmiyordum duyguda renkli olduğunu, medilife dogum fiyatını bilmiyorum Anadolu 5500 6000 civarı dedi
sallanan alsanız mı acaba ilk başlarda zor oluyor gerçekten eğer yanınızda kimse olmayacaksa daha zor .31 aylık ikiz annesi olarak derim ki yapmam dediğiniz herşey yapılıyor başta sallamamak için çok direndik ama bu seferde göğüsünüzde kucağımızda uyudular hep gece 4lere sabah 6lara kadar belkide emzirdiğim için çok sık uyandılar her bebek aynı olacak değil tabi ilk 3 ay öyleydiler özellikle. Park yatak sallanıyordu hamakda vardı hep desteklerle uyutmak zorunda kaldık şimdi ise odaları ayrı olmasına rağmen hala kalkıp yanımaza gelip uyuyorlar ayakta sallanmadan uykuya geçmek istemiyorlar memeyi kestiğimden beri. Ve malesef emzirerek uyutmaya alıştırmak zorunda kaldığım için bizimle uyuma istekleri azaldı ama bitmedi. Bende şuan anne yanı chicco modellerinde aklım ama onunda her modeli sallanmıyor bu yüzden başka sallanan anne yanı modellerinde bakıyorum. park yatak benim ikizler sevmedi bu yüzden kullanmayı düşünmüyorum şimdilik memlekette bıraktım yataklarını, bende kararsızım hala. Ama almak istediklerim olarak listemde sallanan hamak birde nuna anakucağı aklımda .Merhaba hanımlar
İyi alışverişler herkese. Ben de e bebek ten Küçük anne yanı olarak da kullanılan park beşik aldım. Sallanmıyor 2-3 yaşına kadar da kullanılabilir diye düşündüm. Sonra da sallanan mı alsam diye kafam karıştı malum ikiz olunca kural falan kalmayacak gibi geliyor. Aslında benim niyetim sallamadan uyutmaktı gerçi...ya durmazlarsa.,. Değiştiricem sanırım sallananları sabitleyebiliyorsun en azından
Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz ne yaptınız tecrübeli anneler salladınız mı bebeklerinizi?
Canim LCW100 kodu var 300 liralık alışverişe 100 liralık indirim oluyorKızlar lcw kodu olan varmı
Bebek deterjanı olarak ben dalan granül aldım.Bebek deterjanları hangisini tercih ettiniz anneler
tırnak makası nasıl almalıyız fikirler önerileriniz neler?
Bir de son olarak göğüs çatlamasından çok korkuyorum bebeği rahat emzirebilmek ister her anne. Gümüş kalkanlar küfleniyor yamuluyor kullanamadım diyen de çok işe yaradı diyen de!! Aventin plastik olan da aynı şekilde kimi süt sızdırıyor sürekli demiş, can yakıyor daha çok acıtıyor şeklinde yorumlarkafam bulandı
Ben dalin granül toz sabun ve unibaby sıvı deterjan aldım. Tırnak makası chicco set almıştım. Göğüs için avent aldım birde göğüs pedi aldım bakalım gerek görürsem birde gümüş kalkan alacağım. Artık hangisi uyarsa göğsümeBebek deterjanları hangisini tercih ettiniz anneler
Bir de son olarak göğüs çatlamasından çok korkuyorum bebeği rahat emzirebilmek ister her anne. Gümüş kalkanlar küfleniyor yamuluyor kullanamadım diyen de çok işe yaradı diyen de!! Aventin plastik olan da aynı şekilde kimi süt sızdırıyor sürekli demiş, can yakıyor daha çok acıtıyor şeklinde yorumlarkafam bulandı
Benimde öyle çoğu şeyi yasakladı ama bu kontrol de birden üçe çıkmış daha çıkar belkiKansızlık kaçın altına dusunce acaba damardan veriyorlar ?
Ya benim doktor rahat ama rahim e arası 3 kusur diye mi ra.hat acaba. Corasprin falan verdi. Bazı şeyleri yasakladi
bence bebekken havlu gibi olanlar daha rahattır şimdi sadece havlu aldım biraz büyüyünca bornoz alıcamBebek deterjanı olarak ben dalan granül aldım.
gümüş kalkanı bende alıcam ama yamuluyor mu bilgim yok :)
bende size bir şey sorayım , banyo için bornozlu takım mı aldınız yoksa havlu gibi olanlardan mı
Benim gittiğim doktor.ucretsizdi prof veya doçent olunca ek ücret alıyorlarBezmialem de ücret ödüyor muyuz peki canım,yoksa devlet gibi tamamen ücretsiz mi
Gümüş kalkanı neden alicaksin gerekli olurmu acabaBen dalin granül toz sabun ve unibaby sıvı deterjan aldım. Tırnak makası chicco set almıştım. Göğüs için avent aldım birde göğüs pedi aldım bakalım gerek görürsem birde gümüş kalkan alacağım. Artık hangisi uyarsa göğsüme
Göğüslerim yara olurda diğerleri işe yaramazsa alacağım. Bilmiyorum ki benimde ilk bebek. Kimisi iyi diyor kimisi kötüGümüş kalkanı neden alicaksin gerekli olurmu acaba
Ben bornozu şuan almadım üçgen şapkalı 2 tane havlusu var. Bornozu yaşına girince set olarak şık bir set almayı düşünüyorum.bebekken havlu daha rahat olur bence.Bebek deterjanı olarak ben dalan granül aldım.
gümüş kalkanı bende alıcam ama yamuluyor mu bilgim yok :)
bende size bir şey sorayım , banyo için bornozlu takım mı aldınız yoksa havlu gibi olanlardan mı
Toz sabun iyiymiş evet duymuştum bi bakayım onlara. Bazı deterjanlar gereksiz uçuk fiyatlar.. göğüs evet çok ilginç kesin bişey yok artık şansaBen dalin granül toz sabun ve unibaby sıvı deterjan aldım. Tırnak makası chicco set almıştım. Göğüs için avent aldım birde göğüs pedi aldım bakalım gerek görürsem birde gümüş kalkan alacağım. Artık hangisi uyarsa göğsüme
Hepsi burada da hem üçgen başlı havlu hemde bornoz olan setler var pandalı civcivli falan yanında yüz havlusu kesesi falanda geliyor ben aldım kumaşıda suyu emer hemde yumuşak tahriş etmez bir bakın istersenizzBen bornozu şuan almadım üçgen şapkalı 2 tane havlusu var. Bornozu yaşına girince set olarak şık bir set almayı düşünüyorum.bebekken havlu daha rahat olur bence.
Uni babyde karar kaldım bugn aldımm gümüş kalkana o kadar para vermek istemedm e bebekten myceyin kalkanını aldım büyük ama bnce iş görür yorumları cok iyiydiBebek deterjanları hangisini tercih ettiniz anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?