Yeni doğanken ve bir kaç aylıkken , eliyle kendini uyandırmasın diye , çünkü sıçrayıp kendini uyandırıypr bebekler , yarım( hafif ) kundak yapardım. Sadece kollarını kontrolsüz hareket ettirmesin diye. Bırakırdım uyurdu. Zaten karınları tok ve gazı çıkmışsa hemen dalıp uzun uyurlar.Merhaba hanımlar
İyi alışverişler herkese. Ben de e bebek ten Küçük anne yanı olarak da kullanılan park beşik aldım. Sallanmıyor 2-3 yaşına kadar da kullanılabilir diye düşündüm. Sonra da sallanan mı alsam diye kafam karıştı malum ikiz olunca kural falan kalmayacak gibi geliyor. Aslında benim niyetim sallamadan uyutmaktı gerçi...ya durmazlarsa.,. Değiştiricem sanırım sallananları sabitleyebiliyorsun en azından
Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz ne yaptınız tecrübeli anneler salladınız mı bebeklerinizi?
Yok canım bugün normal olarak bakıldı önce açlık sonra kahvaltı yaptım 1 saat sonra tokluk bakıldı. Yüklemeye göre daha az çıktı açlık 87 tokluk 153 ama insülin verdi doktorTekrardan mi yükleme yapılacak canim
Teşekkür ederimKansızlık belli bir seviyenin altına düşünce damaryolu tercih ediliyor. Şifa olsunDilos6342 ilaçtan daha kısa sürede toparlayacak ins
Malesef @dream_catcherr bazı şeylerin takibi bize kalabiliyor, bizim değerler belki sınırlardadır, endisemi tekrar paylaşıcam ben de bakalım ne bilgi alıcam.
Oyy burnuna bak yaaa maşallah maşallahCıktım smdi canım cadı kollarıyla kapatmış yüzünü burnunu görebildim sadece videodan alabldigim görüntüler hasretiyle yandık ama göstermiyor
bence bebekken havlu gibi olanlar daha rahattır şimdi sadece havlu aldım biraz büyüyünca bornoz alıcam
aynen aynen bende öyle havlu gibi olanlardan alayım diyordumBen bornozu şuan almadım üçgen şapkalı 2 tane havlusu var. Bornozu yaşına girince set olarak şık bir set almayı düşünüyorum.bebekken havlu daha rahat olur bence.
İnşallah canım ama 3 ay sonra her saniye görücez cok az kaldıOyy burnuna bak yaaa maşallah maşallahben bu kadar bile göremedim bi dahaki sefere insallahh
kimisinde hiç yara olmuyormuş , kiminde de çok fena.. hurafe mi bilmiyorum ama bi arkadaş ilk emzirmeden önce soğan sürünce hiç olmuyor demişti. o denemiş hattaToz sabun iyiymiş evet duymuştum bi bakayım onlara. Bazı deterjanlar gereksiz uçuk fiyatlar.. göğüs evet çok ilginç kesin bişey yok artık şansa
Bunu bilmiyorum malesef.Dilos6342 yardımcı olabilir. Hemogram testinde hgb değerin en son kaç çıkmıştı?
Merhaba, ben bugün gittim ve kan degerlerim tekrarlandi.Benim de ilk saat 163, ikinci saat 161 çıktı beni de endokrinolojiye yönlendirdi. Yarın size ne diyecek buraya da yazar mısınız, inşallah diyetle düzeltiriz.
İlaçla mi devam edeceksin canim evet çok yüksek çıkmamıs ama dikkat etmek gerekiyor her ihtimale karsiYok canım bugün normal olarak bakıldı önce açlık sonra kahvaltı yaptım 1 saat sonra tokluk bakıldı. Yüklemeye göre daha az çıktı açlık 87 tokluk 153 ama insülin verdi doktor
Son hafta da dönen çok kişi gördüm biraz bebeğin keyfine bağlı dönsün diye sağa yatin diye okumuştum topigin birindeBebek hala makat geliş şimdiye çoktan dönmeliydi dedi doktor böyle olan var mı aramızda
Evet iğne kuzum bakalım 1 hafta denicez değerleri ölçüp. Bundan sonra şekerin yükselmeye devam edecek son aylar daha da artacak, seninde artmaya meyilli diyerek doktor insülin verdiİlaçla mi devam edeceksin canim evet çok yüksek çıkmamıs ama dikkat etmek gerekiyor her ihtimale karsi
İnşallah canım, bi yandan 2 hafta sonra falan gideyim diyorum meraktan sırfİnşallah canım ama 3 ay sonra her saniye görücez cok az kaldı
Baktım şimdi evet alınabilir 70 tl şuanda uygunmuş. Sizdemi bu fiyata aldınız? Genelde herkesi iyileştirmiş bence önemli olan o sızdırma şikayeti var bazıların da iyileşsinde artık ona dikkat ederiz boşaltırız sık sıkUni babyde karar kaldım bugn aldımm gümüş kalkana o kadar para vermek istemedm e bebekten myceyin kalkanını aldım büyük ama bnce iş görür yorumları cok iyiydi
Evet bnde 70 tlye aldım doguma 2 hafta kala filan kullanmayı düşünüyorum ama tekrar gittigimde doktoruma soracagım bu konuyu.Baktım şimdi evet alınabilir 70 tl şuanda uygunmuş. Sizdemi bu fiyata aldınız? Genelde herkesi iyileştirmiş bence önemli olan o sızdırma şikayeti var bazıların da iyileşsinde artık ona dikkat ederiz boşaltırız sık sıkBir de bu kalkanları gündüz gün boyumu takıcaz , doğumdan sonra mı önce mi takmaya başlanır?
Bnde sık dişini dha cok büyümüş görürsn dha iyi olurİnşallah canım, bi yandan 2 hafta sonra falan gideyim diyorum meraktan sırf
Banada söylediler onu denemekte fayda var sağlık içinkimisinde hiç yara olmuyormuş , kiminde de çok fena.. hurafe mi bilmiyorum ama bi arkadaş ilk emzirmeden önce soğan sürünce hiç olmuyor demişti. o denemiş hatta
Başka şehire de gidiyorum ya canım, yeni doktor bulucam aslında bir de burdaki doktor şu zamanda kontrole git falan da demedi. Ne zaman doktor bulabilirsem duruma göre gideyim diyorumBnde sık dişini dha cok büyümüş görürsn dha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?