2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bebek hala makat geliş şimdiye çoktan dönmeliydi dedi doktor böyle olan var mı aramızda
daha erken dğeilmi ya bunu drmrk için kaçıncı haftadasınki son haftalarda alan daraldığı için dönme ihtimali daha düşük olsada dönebiliyo bebekler ben 22+2 ken detaylıya girmiştim baştan beri o günde dahil hep makat gelişliydi 24+2 de gittiğimde dönmüştü bence çok umursamayın dediğini dönebilir

Baby's green tercih ettim, bı de granül deterjan alıcam, minoris leke çıkarıcı da aldım. Çıtçıt tırnak makası almıştım epey oluyor. Avent almayı düşünüyorum. Bı de meme ucu çatlaklarına ayva çekirdeği jeli iyi geliyormuş, onu da buzluğa atmayı planlıyorum.

Kızlar anne yani park yatak istiyordum. Yoyko aklımdaydı, fakat eşim yorumlarını okuduğunda, uzun kullanımda sallanırken gıcırdıyor diye yazılanları gördü, bile bile almayalım diyor. Sizler ne tercih ettiniz anne yani modeli olarak, bu arada ahşap da olur

Bebek hala makat geliş şimdiye çoktan dönmeliydi dedi doktor böyle olan var mı aramızda
Ilk gebelik mi canım. Ilk gebelikte som zamanlarda dönmüyormuş. Ama ne zaman dönmeli bilmiyorum. Ikinci ve sonraki gebelikte sancıyla bile dönermiş. Temmuz annelerinde okudum dün sağa yat demis doktori sende bi dahaki kontrole kadar sağa tarafına yatarsan belki döner. Bana da bugün demedi hiç doğum pozisyonunda fslan diye. Ama basi aşağıdaydı bilmem tekrar döner mi. Ama ben de saga yatmaya gayret edicem

30+4

İlk gebelik evet 30+4

Bizde yoyko aldık ya ama pek sallmayı düşünmüyorum açıkcası ben belki aparatını takmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…