2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Cok eglenceli cidden cok sevdim bunu ama bir o kadar da pahali Ay ben hic dusunmemistim tirnak cakisi felan
Başlarda cok alakasız şeyler alıyor insan sonradan aklı basına geliyor zaman yaklaştıkca civilin listesi var bn ordan baktım eledim almıcaklarımk cok makul bi liste ona bi bak istiyosan.

Başlarda cok alakasız şeyler alıyor insan sonradan aklı basına geliyor zaman yaklaştıkca civilin listesi var bn ordan baktım eledim almıcaklarımk cok makul bi liste ona bi bak istiyosan.
Ayy bakim bir Aynen ya ben o kadar cok zibin almisim ama hepsi 6-9 aylik simdi anladim bebekler kucuk
Kucuk aylik aldim

Yurtdışında nasıl magazalar cok merak ediyorum isimleri filan n3
Hahahahaa ya bebek magazalarini bende yeni kesfediyorum bir orchestra
Sonra bebe9 okaidi diye magza buldum
Aman yarabbi bir pahali
Puset baktim bin euroydu geri biraktim ordan geri normal bizim magzalara dondum hm de buldum gene

Ay birde mustela dediler onun fiyatlar ucmus da alcam ama simdiden

katinaizmir 9,2 crp değerim için doktorum aşağıdaki şekilde dönmüş tam da söylediğin gibi.

‘Gebelikte biraz yükselebilir. Klinik bir şikayet yoksa problem değil’
Aslolan şikayettir evet en ufak bir enfeksiyonda bağışıklık düşük olduğu için hemen artar, hassas bir değerdir. Şikayet olursa ihmal etmeyin tabi

Mustelayı sona bıraktım zaten bi şampuan bi losyon bide pişik kremini alıcam burda 500 tl ye yakın tutar.bi puset 1000 euroysa araba ne kadar acep

Demir değeri dediğiniz ferritin mi 9 çıktı sizin? Çok geçmiş olsun bu arada umarım değerler toparlanır ve düşmez

Yaaa harikaa ben bilmiyordum duyguda renkli olduğunu, medilife dogum fiyatını bilmiyorum Anadolu 5500 6000 civarı dedi
Doktorumla doğum fiyatini konuştum normal.doguma 10 bin dedi o da doğuma kadar zam gelmezse
Nerdeyse bi tup bebek parasıda doğuma harciycam

Göğüslerim yara olurda diğerleri işe yaramazsa alacağım. Bilmiyorum ki benimde ilk bebek. Kimisi iyi diyor kimisi kötü
Valla bende neyi alsam bilmiyorum çok.kisiye sorunca kafam iyice çorba oldu birinin al.dedigini diğeri alma diyor heralde çocuğuna göre değişecek durum

Suanki fikrim bundan almak sallanabiliyor 3 kademeli ayarlaması var ayakları tekerlekli istediğin odaya goturebilirsin

Eklentiler

• Screenshot_20220527-235448_Instagram.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 67
Demir değeri dediğiniz ferritin mi 9 çıktı sizin? Çok geçmiş olsun bu arada umarım değerler toparlanır ve düşmez
Aynen ferritin, çok teşekkür ederim kadın dogumcu feramat ilacını artık kullanma dedi ama genel kan değerim hala yavaş yavaş düştüğü için de bugün endokrin doktoru ilaca devam et dedi

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-22-21-35-25-007_com.pozitron.hepsiburada.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 54
Teşekkürler canim

Mustelayı sona bıraktım zaten bi şampuan bi losyon bide pişik kremini alıcam burda 500 tl ye yakın tutar.bi puset 1000 euroysa araba ne kadar acep
Ayy cok pahaliymis Kuzum ya yavas yavas almasi en mantikisi cidden baya para tutuyor
Bebeklere can feda tabi ama toplu halde alinca ates pahasi
Mustelanin fiyatina hic bakmadim daha arkadasim indirim takip et demisti indirim gelirmi hic bilmiyorum
sorma araba bulurum bin euroya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…