Bn cok erken başladım cinsiyetini ögrenmeye yakın ama dahada kıyafet alıcam tabikiOhh sen guzel ilerlemissin ben gene yatirimi elbisey yaptim
Cok eglenceli cidden cok sevdim bunu ama bir o kadar da pahaliBn cok erken başladım cinsiyetini ögrenmeye yakın ama dahada kıyafet alıcam tabikiNe güzel hem kız hem erkek kıyafeti alıyosun eglenceli olsa gerek
Başlarda cok alakasız şeyler alıyor insan sonradan aklı basına geliyor zaman yaklaştıkcaCok eglenceli cidden cok sevdim bunu ama bir o kadar da pahaliAy ben hic dusunmemistim tirnak cakisi felan
Anladım canım8 aylık oluyoruz galiba sıklasır diye düşünüyorum 2 haftaya düşeblr canım sonra 1 e düşüyor galiba
Herhalde doktordan doktora değişebiliyor ya da bi sorun görmediği için 1 ay sonra gel dediBana 1 ay sonraya randevu verdi yine
Ayy bakim bir Aynen ya ben o kadar cok zibin almisim ama hepsi 6-9 aylikBaşlarda cok alakasız şeyler alıyor insan sonradan aklı basına geliyor zaman yaklaştıkcacivilin listesi var bn ordan baktım eledim almıcaklarımk cok makul bi liste ona bi bak istiyosan.
Ayy bakim bir Aynen ya ben o kadar cok zibin almisim ama hepsi 6-9 ayliksimdi anladim bebekler kucuk
Kucuk aylik aldim
Hahahahaa ya bebek magazalarini bende yeni kesfediyorumYurtdışında nasıl magazalar cok merak ediyorum isimleri filan n3
Aslolan şikayettir evet en ufak bir enfeksiyonda bağışıklık düşük olduğu için hemen artar, hassas bir değerdir. Şikayet olursa ihmal etmeyin tabikatinaizmir 9,2 crp değerim için doktorum aşağıdaki şekilde dönmüş tam da söylediğin gibi.
‘Gebelikte biraz yükselebilir. Klinik bir şikayet yoksa problem değil’
Mustelayı sona bıraktım zaten bi şampuan bi losyon bide pişik kremini alıcam burda 500 tl ye yakın tutar.Hahahahaa ya bebek magazalarini bende yeni kesfediyorumbir orchestra
Sonra bebe9 okaidi diye magza buldum
Aman yarabbi bir pahali
Puset baktim bin euroydu geri biraktim ordan geri normal bizim magzalara dondumhm de buldum gene
Ay birde mustela dediler onun fiyatlar ucmus daalcam ama simdiden
Demir değeri dediğiniz ferritin mi 9 çıktı sizin? Çok geçmiş olsun bu arada umarım değerler toparlanır ve düşmezyineyeniyeniden2 kızlar değerim 10.7 cikmis hgb o da ilaç kullandığım halde dusuyordu ama az az dusuyordu. Demir değerim çok fazla düştüğü için o da en son 9 çıktı, doktor demir serumu taktirdi. Diğer değerde oynama yok yani ama kan ilacını feramat kullaniyordum kullanmaya devam edicem
Doktorumla doğum fiyatini konuştum normal.doguma 10 bin dedi o da doğuma kadar zam gelmezseYaaa harikaa ben bilmiyordum duyguda renkli olduğunu, medilife dogum fiyatını bilmiyorum Anadolu 5500 6000 civarı dedi
Valla bende neyi alsam bilmiyorum çok.kisiye sorunca kafam iyice çorba oldu birinin al.dedigini diğeri alma diyor heralde çocuğuna göre değişecek durumGöğüslerim yara olurda diğerleri işe yaramazsa alacağım. Bilmiyorum ki benimde ilk bebek. Kimisi iyi diyor kimisi kötü
Suanki fikrim bundan almak sallanabiliyor 3 kademeli ayarlaması var ayakları tekerlekli istediğin odaya goturebilirsinKızlar anne yani park yatak istiyordum. Yoyko aklımdaydı, fakat eşim yorumlarını okuduğunda, uzun kullanımda sallanırken gıcırdıyor diye yazılanları gördü, bile bile almayalım diyor. Sizler ne tercih ettiniz anne yani modeli olarak, bu arada ahşap da olur
Biberon ne dusunuyorsunzDeepend alt açma kalkan temizleme pamugu emzirme sütyeni tırnak makası deterjan aldım filan aldım bnde pek fazla eksigim kalmadı pişik kremi sampuanı losyonu biberon süt makinası o tarz syler kaldı
Aventin biberonlarını çok görüyorum cam olmayanından alablrm kaşık biberonuda cok duyuyorum hiç bir fikrim cok karar veremedimBiberon ne dusunuyorsunz
Aynen ferritin, çok teşekkür ederim kadın dogumcu feramat ilacını artık kullanma dedi ama genel kan değerim hala yavaş yavaş düştüğü için de bugün endokrin doktoru ilaca devam et dediDemir değeri dediğiniz ferritin mi 9 çıktı sizin? Çok geçmiş olsun bu arada umarım değerler toparlanır ve düşmez
MDF olan modeller daha sağlam evet ben de bu ürünü beğenmiştim. https://www.hepsiburada.com/gg-bian...3O?magaza=G&G+baby&url_src=and-product-detailSuanki fikrim bundan almak sallanabiliyor 3 kademeli ayarlaması var ayakları tekerlekli istediğin odaya goturebilirsin
Teşekkürler canimyineyeniyeniden2 kızlar değerim 10.7 cikmis hgb o da ilaç kullandığım halde dusuyordu ama az az dusuyordu. Demir değerim çok fazla düştüğü için o da en son 9 çıktı, doktor demir serumu taktirdi. Diğer değerde oynama yok yani ama kan ilacını feramat kullaniyordum kullanmaya devam edicem
Ayy cok pahaliymis Kuzum yaMustelayı sona bıraktım zaten bi şampuan bi losyon bide pişik kremini alıcam burda 500 tl ye yakın tutar.bi puset 1000 euroysa araba ne kadar acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?