2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Erken başlamışım iyiki yoksa su zamanlarda cok sıkışırdık gerçekten bişiler eksik kalırdı bn aldım arabayı pusetsiz ama kullanıcaz bi seklde

Erken başlamışım iyiki yoksa su zamanlarda cok sıkışırdık gerçekten bişiler eksik kalırdı bn aldım arabayı pusetsiz ama kullanıcaz bi seklde
Arabayı pusetli mi.alsam pusetsiz mi karar veremedim
Kış bebegi pusete ihtiyaç olurmu pusetsiz daha uygun fiyat gereksizmi olur puset

Aynen ferritin, çok teşekkür ederim kadın dogumcu feramat ilacını artık kullanma dedi ama genel kan değerim hala yavaş yavaş düştüğü için de bugün endokrin doktoru ilaca devam et dedi
Benim de gecen hafta yapılan tahlilde 6 çıktı, öncekinde 9du. Doktorum bunun gebeliğe bağlı kansızlık olduğunu ve normal olduğunu söyledi ancak benim içim hiç rahat değil. Başka bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum. Sizce bu kansızlık tedavisi için hangi doktora gitmeliyim?

Dahiliyeye gidiliyor bildiğim kadarıyla, ben şeker için endokrinolojiye çıkınca ona da bakmıştı doktor

Arabayı pusetli mi.alsam pusetsiz mi karar veremedim
Kış bebegi pusete ihtiyaç olurmu pusetsiz daha uygun fiyat gereksizmi olur puset
Bende puset oldugu için tekrar pusetli araba almak istemedim oturmaya baslayınca çok kullanılmaz galiba olmasaydı uygun pusetlerden alıcaktım pusetli araba gene almıcaktım.dediğiniz gibi kışında cok cıkaramayız pusetle yazada iyice toparlanırlar zaten.

Arkadaşlar amniyon bandı diye bir şey çıktı bende doktor birşey olmaz büyük ihtimalle dedi kısa dedi eline koluna yada boynuna dolanirsa sıkıntı oluyormuş var mı böyle bir şeyle karşılaşan

Prego miami anne yanı park beşik aldım. Dün kurdum bi sıkıntısı yok şu an ama kullandıkça ne olur bilemiyorum

C&A var mi canım orda. O da uygun biraz.

Hayır canım duymadım hiç. Ya da belki farklı isimle duymusumdur kordon dolanması gibi bisey mi acaba. Doktor sorun olmaz dediyse üzülme sıkma canını en fazla sezeryan olursun o da kötü bisey değil sonuçta. Yeter ki sağlıkla al kucağına. Çok şükür iyi ki sezeryan diye bisey var. Hiç uzulme doktorun sorun değil dediyse. Sem takip bebek bebeğini. Hareketlerini. Kendin bi sorun hissedersen gidersin doktoruna. Hiç bi bilgim yok soyleyebileceklerim inan bu kadar ama üzülme. Allahım izniyle bisey olmaz

Son düzenleme:
Farklı bir görüş almakta fayda var, dilerseniz bir perinatologa gidebilirsiniz. Muhtemelen o da kesin birşey soyleyemeyecektir ama bilgi almak, aklınızdakileri sormak adına ikinci bi görüş iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…