Ayy cok pahaliymis Kuzum ya yavas yavas almasi en mantikisi cidden baya para tutuyor
Bebeklere can feda tabi ama toplu halde alinca ates pahasi
Mustelanin fiyatina hic bakmadim daha arkadasim indirim takip et demisti indirim gelirmi hic bilmiyorum sorma araba bulurum bin euroya
Aventin biberonlarını çok görüyorum cam olmayanından alablrm kaşık biberonuda cok duyuyorum hiç bir fikrim cok karar veremedim siiznn varmı düşündüğünüz
Aynen ferritin, çok teşekkür ederim kadın dogumcu feramat ilacını artık kullanma dedi ama genel kan değerim hala yavaş yavaş düştüğü için de bugün endokrin doktoru ilaca devam et dedi
Benim de gecen hafta yapılan tahlilde 6 çıktı, öncekinde 9du. Doktorum bunun gebeliğe bağlı kansızlık olduğunu ve normal olduğunu söyledi ancak benim içim hiç rahat değil. Başka bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum. Sizce bu kansızlık tedavisi için hangi doktora gitmeliyim?
Benim de gecen hafta yapılan tahlilde 6 çıktı, öncekinde 9du. Doktorum bunun gebeliğe bağlı kansızlık olduğunu ve normal olduğunu söyledi ancak benim içim hiç rahat değil. Başka bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum. Sizce bu kansızlık tedavisi için hangi doktora gitmeliyim?
Bende puset oldugu için tekrar pusetli araba almak istemedim oturmaya baslayınca çok kullanılmaz galiba olmasaydı uygun pusetlerden alıcaktım pusetli araba gene almıcaktım.dediğiniz gibi kışında cok cıkaramayız pusetle yazada iyice toparlanırlar zaten.
Arkadaşlar amniyon bandı diye bir şey çıktı bende doktor birşey olmaz büyük ihtimalle dedi kısa dedi eline koluna yada boynuna dolanirsa sıkıntı oluyormuş var mı böyle bir şeyle karşılaşan
Kızlar anne yani park yatak istiyordum. Yoyko aklımdaydı, fakat eşim yorumlarını okuduğunda, uzun kullanımda sallanırken gıcırdıyor diye yazılanları gördü, bile bile almayalım diyor. Sizler ne tercih ettiniz anne yani modeli olarak, bu arada ahşap da olur
Hahahahaa ya bebek magazalarini bende yeni kesfediyorum bir orchestra
Sonra bebe9 okaidi diye magza buldum
Aman yarabbi bir pahali
Puset baktim bin euroydu geri biraktim ordan geri normal bizim magzalara dondum hm de buldum gene
Ay birde mustela dediler onun fiyatlar ucmus da alcam ama simdiden
Arkadaşlar amniyon bandı diye bir şey çıktı bende doktor birşey olmaz büyük ihtimalle dedi kısa dedi eline koluna yada boynuna dolanirsa sıkıntı oluyormuş var mı böyle bir şeyle karşılaşan
Hayır canım duymadım hiç. Ya da belki farklı isimle duymusumdur kordon dolanması gibi bisey mi acaba. Doktor sorun olmaz dediyse üzülme sıkma canını en fazla sezeryan olursun o da kötü bisey değil sonuçta. Yeter ki sağlıkla al kucağına. Çok şükür iyi ki sezeryan diye bisey var. Hiç uzulme doktorun sorun değil dediyse. Sem takip bebek bebeğini. Hareketlerini. Kendin bi sorun hissedersen gidersin doktoruna. Hiç bi bilgim yok soyleyebileceklerim inan bu kadar ama üzülme. Allahım izniyle bisey olmaz
Valla bende neyi alsam bilmiyorum çok.kisiye sorunca kafam iyice çorba oldu birinin al.dedigini diğeri alma diyor heralde çocuğuna göre değişecek durum
Farklı bir görüş almakta fayda var, dilerseniz bir perinatologa gidebilirsiniz. Muhtemelen o da kesin birşey soyleyemeyecektir ama bilgi almak, aklınızdakileri sormak adına ikinci bi görüş iyi olabilir.