2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kordon dolanması değil de kordon dışında bir yapı oluşmuş kısa ve küçük ama kordon gibi dolanma ihtimali var tabi ki başka bir doktordan da görüş alayım dua etmekten başka caremiz yok sağol moral verdin

Reactions: Zzy
Farklı bir görüş almakta fayda var, dilerseniz bir perinatologa gidebilirsiniz. Muhtemelen o da kesin birşey soyleyemeyecektir ama bilgi almak, aklınızdakileri sormak adına ikinci bi görüş iyi olabilir.
Evet en iyisi öyle yapmak haftaya başka bir perinatolaga daha gideyim eğer o da zararsız derse inşallah sıkıntı olmaz. Allah çocuklarımızı bize bağışlasın

Kizlar coconatin kizi melek olmus ya oglu da iyi degilmis insallah tutunur hayata
Coconat kac haftalikti aceba maviss_34 sen bilirsin
Aynen canim ya sok oldum insallah oglu tutunur bir umut olur
Şuan ne diyeceğimi bilemiyorum çok çok üzgünüm dün konuştuk ne çok iyiler nede kötüler demişti Rabbim sabırlar, gönül ferahlığı versin oğlunu onlara bağışlasın inşallah. Rabbim açtığımız ellerimizi ettiğimiz dualarımızı geri çevirmesin.
Satina göre 25 haftalık geçen hafta doğum gerçekleştiği icin 24 haftalık doğdular sanırım ben korkumdan tabloya bile ekleyemedim kızlar Allah korusun bebeklere bişey olursa görüp kahroluruz diye. biz bu kadar etkilendiysek Rabbim yardımcısı olsun coconatt in

Elele madre daha kullanmadık ama kurup kontrol ettik ben çok beğendim

Ah kiyamam 24 haftalik cok kucuk icimiz yandi sok oldum valla insallah dualarimiz kabul olur da oglu yasar coco cok istiyordu ya dun oylemi soyledi Of kuyamam

İlk bebegimiydi

Insallah kuuzm ya hepimiz zamaninda alalim kucagimiza neden oldu diye soruyoruz o sokla ama iste dunyada hakki olan yasiyor
Evet canım bu dünyada yiyecek ekmeği varsa elhamdülillah ne olursa olsun yaşıyor yoksa zaten ne kadar dua etsek naparsak yapalım elden hiç bişey gelmiyor maalesef

Bunu yazmakta çok güçlük çekiyorum ama güzel yürekli arkadaşımız Coco kızından sonra oğlunu da kaybetmiş kızlar Rabbim büyük sabırlar ihsan eylesin annecigine babacigina çok üzgünüm cennetinde kavuştursun söylenecek söz kalmadı artık çok üzgünüm coconatt

Allahım çok büyük imtihan
Rabbim dayanma gücü versin

Canım bak tam da dün bunlara denk gelmiştim okuyunca aklıma geldi sen de yüreğini ferah tut. Hiç bi yorumda kötü bişi okumadım

Eklentiler

• Screenshot_20220623_081416_tr.com.happydigital.happymom.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20220623_081358_tr.com.happydigital.happymom.webp
    34 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20220623_081318_tr.com.happydigital.happymom.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 72
Rabbim sabır versin Yüreğine ferahlık versin. Bundan sonra elbette unutturmaz ama en yakın zamanda tekrar güzel bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Gerçekten çok üzgünüm. Burda okuyup iyi olur inşaallah diyordum aklımın bi yerindeydi hep. Veren de alan da Allah insanın elinden bir şey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…