Kordon dolanması değil de kordon dışında bir yapı oluşmuş kısa ve küçük ama kordon gibi dolanma ihtimali var tabi ki başka bir doktordan da görüş alayım dua etmekten başka caremiz yok sağol moral verdinHayır canım duymadım hiç. Ya da belki farklı isimle duymusumdur kordon dolanması gibi bisey mi acaba. Doktor sorun olmaz dediyse üzülme sıkma canını en fazla sezeryan olursun o da kötü bisey değil sonuçta. Yeter ki sağlıkla al kucağına. Çok şükür iyi ki sezeryan diye bisey var. Hiç uzulme doktorun sorun değil dediyse. Sem takip bebek bebeğini. Hareketlerini. Kendin bi sorun hissedersen gidersin doktoruna. Hiç bi bilgim yok soyleyebileceklerim inan bu kadar ama üzülme. Allahım izniyle bisey olmaz
Evet en iyisi öyle yapmak haftaya başka bir perinatolaga daha gideyim eğer o da zararsız derse inşallah sıkıntı olmaz. Allah çocuklarımızı bize bağışlasınFarklı bir görüş almakta fayda var, dilerseniz bir perinatologa gidebilirsiniz. Muhtemelen o da kesin birşey soyleyemeyecektir ama bilgi almak, aklınızdakileri sormak adına ikinci bi görüş iyi olabilir.
Allah sabır versin ne kadar üzgündür şimdiKizlar coconatin kizi melek olmus yaoglu da iyi degilmis insallah tutunur hayata
Coconat kac haftalikti acebaAllah sabır versin ne kadar üzgündür şimdioglu tutunur inşallah
Şuan 25 hftalık olucaktı sanırımCoconat kac haftalikti acebamaviss_34 sen bilirsin
Aynen canim ya sok oldum insallah oglu tutunur bir umut olur
Bir hafta oldu sanirimŞuan 25 hftalık olucaktı sanırımne zman yapmıştı doğumu kaç gün önce
İnşallah Allahım yardımcısı olsunBir hafta oldu sanirim
23-24 haftalikti diyebilirim o zamanah kiyamam cok tutunamadilar insallah oglu iyi olur
Kizlar coconatin kizi melek olmus yaoglu da iyi degilmis insallah tutunur hayata
Şuan ne diyeceğimi bilemiyorum çok çok üzgünüm dün konuştuk ne çok iyiler nede kötüler demiştiCoconat kac haftalikti acebamaviss_34 sen bilirsin
Aynen canim ya sok oldum insallah oglu tutunur bir umut olur
Elele madre daha kullanmadık ama kurup kontrol ettik ben çok beğendimKızlar anne yani park yatak istiyordum. Yoyko aklımdaydı, fakat eşim yorumlarını okuduğunda, uzun kullanımda sallanırken gıcırdıyor diye yazılanları gördü, bile bile almayalım diyor. Sizler ne tercih ettiniz anne yani modeli olarak, bu arada ahşap da olur
Ah kiyamam 24 haftalik cok kucuk icimiz yandi sok oldum valla insallah dualarimiz kabul olur da oglu yasar coco cok istiyorduŞuan ne diyeceğimi bilemiyorum çok çok üzgünüm dün konuştuk ne çok iyiler nede kötüler demiştiRabbim sabırlar, gönül ferahlığı versin oğlunu onlara bağışlasın inşallah. Rabbim açtığımız ellerimizi ettiğimiz dualarımızı geri çevirmesin.
Satina göre 25 haftalık geçen hafta doğum gerçekleştiği icin 24 haftalık doğdular sanırım ben korkumdan tabloya bile ekleyemedim kızlar Allah korusun bebeklere bişey olursa görüp kahroluruz diye. biz bu kadar etkilendiysek Rabbim yardımcısı olsuncoconatt in
İnşallah kuzum inşallah Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyıAh kiyamam 24 haftalik cok kucuk icimiz yandi sok oldum valla insallah dualarimiz kabul olur da oglu yasar coco cok istiyorduya dun oylemi soyledi Of kuyamam
Bunu da ekleyeyim listeye, teşekkürlerElele madre daha kullanmadık ama kurup kontrol ettik ben çok beğendim
Insallah kuuzm ya hepimiz zamaninda alalim kucagimiza neden oldu diye soruyoruz o sokla ama iste dunyada hakki olan yasiyorİnşallah kuzum inşallah Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
İlk bebegimiydiŞuan ne diyeceğimi bilemiyorum çok çok üzgünüm dün konuştuk ne çok iyiler nede kötüler demiştiRabbim sabırlar, gönül ferahlığı versin oğlunu onlara bağışlasın inşallah. Rabbim açtığımız ellerimizi ettiğimiz dualarımızı geri çevirmesin.
Satina göre 25 haftalık geçen hafta doğum gerçekleştiği icin 24 haftalık doğdular sanırım ben korkumdan tabloya bile ekleyemedim kızlar Allah korusun bebeklere bişey olursa görüp kahroluruz diye. biz bu kadar etkilendiysek Rabbim yardımcısı olsuncoconatt in
Evet canım ilk Bebek tam tedaviye baslayacakken supriz yapmışlar tamamen nasip meselesi insanın elinden dua etmekten başka bişey gelmiyor alan da veren de yüce Rabbimİlk bebegimiydi
Evet canım bu dünyada yiyecek ekmeği varsa elhamdülillah ne olursa olsun yaşıyor yoksa zaten ne kadar dua etsek naparsak yapalım elden hiç bişey gelmiyor maalesefInsallah kuuzm ya hepimiz zamaninda alalim kucagimiza neden oldu diye soruyoruz o sokla ama iste dunyada hakki olan yasiyor
Allahım çok büyük imtihanBunu yazmakta çok güçlük çekiyorum ama güzel yürekli arkadaşımız Coco kızından sonra oğlunu da kaybetmiş kızlarRabbim büyük sabırlar ihsan eylesin annecigine babacigina çok üzgünüm cennetinde kavuştursun söylenecek söz kalmadı artık çok üzgünüm coconatt
Canım bak tam da dün bunlara denk gelmiştim okuyunca aklıma geldi sen de yüreğini ferah tut. Hiç bi yorumda kötü bişi okumadımArkadaşlar amniyon bandı diye bir şey çıktı bende doktor birşey olmaz büyük ihtimalle dedi kısa dedi eline koluna yada boynuna dolanirsa sıkıntı oluyormuş var mı böyle bir şeyle karşılaşan
Rabbim sabır versinBunu yazmakta çok güçlük çekiyorum ama güzel yürekli arkadaşımız Coco kızından sonra oğlunu da kaybetmiş kızlarRabbim büyük sabırlar ihsan eylesin annecigine babacigina çok üzgünüm cennetinde kavuştursun söylenecek söz kalmadı artık çok üzgünüm coconatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?