2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Allah sabır versin çok üzgünüm, ne desek boş

Çok üzüldüm Rabbim cennetinde kavuştursun şefaatçi eylesin inşallah.

Allah yardımcısı olsun yüreğim parçalandı Rabbim yaralı gönüllerine sabırlar versin inşallah

Allahım çok büyük imtihan
Rabbim dayanma gücü versin
Allah sabır versin çok üzgünüm, ne desek boş
Çok üzüldüm Rabbim cennetinde kavuştursun şefaatçi eylesin inşallah.
Allah yardımcısı olsun yüreğim parçalandı Rabbim yaralı gönüllerine sabırlar versin inşallah
Amin güzel arkadaslarim dualarınız dilekleriniz bir parça ferahlık versin yüreğine

Ah ne zor Allah sabır versin, küçük haftalarda 2 kayıp yaşadığım halde ne çok üzülmüştüm. Bu haftalarda çok daha zor..
Sebebi neydi acaba? Allah sabır versin.

Ah ne zor Allah sabır versin, küçük haftalarda 2 kayıp yaşadığım halde ne çok üzülmüştüm. Bu haftalarda çok daha zor..
Sebebi neydi acaba? Allah sabır versin.
Amin kuzucum o konuda bende net bişey Bilmiyorum kansızlık ve demir eksikliğinden tedavi görmüştü galiba Magnifiaque daha net biliyor durumu

Ahh çok üzüldüm çok Allah sabır versin yüreğine ferahlık versin inşallah

Allah sabır versin.içim parçalandı ne kadar zordur yüce rabbim cennette kavuştursunn ..

Allah sabır dayanma gücü versin çok çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla yine olur bebekleri

Allahım sabırlar versin şuan çok ağladım ne büyük acı Allah daha büyüğünü yaşatmasın ne denir bilemiyorum

Oyyy içim cızladı Rabbim cennette şefaatçi eylesin annesine babasına İnşallah çok büyük bir sınav

Allah yardımcısı olsun sabırlar versin inşallah, çok ama çok zor.. Kimseye yaşatmasın Rabbim,kendisine, eşine ve ailesine dayanma gücü versin.. Hayırlı ve doğru zamanda sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallah

Çok çok üzgünüm. Allah sabır versin

Bana diyet ve egzersiz verdi, parmaktan ölçülen şeker cihazı al dedi eczaneden. Henüz başlamadım, bugün gittim doktora.tokluk 2.saatin yüksek dedi.

Benim böyle çıkmış

Eklentiler

• Screenshot_20220623-143342_Word.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…