Allah sabır versinBunu yazmakta çok güçlük çekiyorum ama güzel yürekli arkadaşımız Coco kızından sonra oğlunu da kaybetmiş kızlarRabbim büyük sabırlar ihsan eylesin annecigine babacigina çok üzgünüm cennetinde kavuştursun söylenecek söz kalmadı artık çok üzgünüm @coconatt
Çok üzüldüm Rabbim cennetinde kavuştursun şefaatçi eylesin inşallah.Bunu yazmakta çok güçlük çekiyorum ama güzel yürekli arkadaşımız Coco kızından sonra oğlunu da kaybetmiş kızlarRabbim büyük sabırlar ihsan eylesin annecigine babacigina çok üzgünüm cennetinde kavuştursun söylenecek söz kalmadı artık çok üzgünüm @coconatt
Allah yardımcısı olsun yüreğim parçalandı Rabbim yaralı gönüllerine sabırlar versin inşallahBunu yazmakta çok güçlük çekiyorum ama güzel yürekli arkadaşımız Coco kızından sonra oğlunu da kaybetmiş kızlarRabbim büyük sabırlar ihsan eylesin annecigine babacigina çok üzgünüm cennetinde kavuştursun söylenecek söz kalmadı artık çok üzgünüm @coconatt
Allahım çok büyük imtihan
Rabbim dayanma gücü versin
Rabbim sabır versinYüreğine ferahlık versin. Bundan sonra elbette unutturmaz ama en yakın zamanda tekrar güzel bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Gerçekten çok üzgünüm. Burda okuyup iyi olur inşaallah diyordum aklımın bi yerindeydi hep. Veren de alan da Allah insanın elinden bir şey gelmiyor
Allah sabır versinçok üzgünüm, ne desek boş
Çok üzüldüm Rabbim cennetinde kavuştursun şefaatçi eylesin inşallah.
Amin güzel arkadaslarim dualarınız dilekleriniz bir parça ferahlık versin yüreğineAllah yardımcısı olsun yüreğim parçalandı Rabbim yaralı gönüllerine sabırlar versin inşallah
Ah ne zor Allah sabır versin, küçük haftalarda 2 kayıp yaşadığım halde ne çok üzülmüştüm. Bu haftalarda çok daha zor..Bunu yazmakta çok güçlük çekiyorum ama güzel yürekli arkadaşımız Coco kızından sonra oğlunu da kaybetmiş kızlarRabbim büyük sabırlar ihsan eylesin annecigine babacigina çok üzgünüm cennetinde kavuştursun söylenecek söz kalmadı artık çok üzgünüm @coconatt
Amin kuzucum o konuda bende net bişey Bilmiyorum kansızlık ve demir eksikliğinden tedavi görmüştü galibaAh ne zor Allah sabır versin, küçük haftalarda 2 kayıp yaşadığım halde ne çok üzülmüştüm. Bu haftalarda çok daha zor..
Sebebi neydi acaba? Allah sabır versin.
Ahh çok üzüldüm çokBunu yazmakta çok güçlük çekiyorum ama güzel yürekli arkadaşımız Coco kızından sonra oğlunu da kaybetmiş kızlarRabbim büyük sabırlar ihsan eylesin annecigine babacigina çok üzgünüm cennetinde kavuştursun söylenecek söz kalmadı artık çok üzgünüm @coconatt
Allah sabır versin.Bunu yazmakta çok güçlük çekiyorum ama güzel yürekli arkadaşımız Coco kızından sonra oğlunu da kaybetmiş kızlarRabbim büyük sabırlar ihsan eylesin annecigine babacigina çok üzgünüm cennetinde kavuştursun söylenecek söz kalmadı artık çok üzgünüm @coconatt
Allah sabır dayanma gücü versin çok çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla yine olur bebekleriBunu yazmakta çok güçlük çekiyorum ama güzel yürekli arkadaşımız Coco kızından sonra oğlunu da kaybetmiş kızlarRabbim büyük sabırlar ihsan eylesin annecigine babacigina çok üzgünüm cennetinde kavuştursun söylenecek söz kalmadı artık çok üzgünüm @coconatt
Kizlar bende bildigim tek bu sadece kansizlik ve demirAmin kuzucum o konuda bende net bişey Bilmiyorum kansızlık ve demir eksikliğinden tedavi görmüştü galibaMagnifiaque daha net biliyor durumu
Rabbim yardımcısı olsun gönlüne ferahlık sükunet versinKizlar bende bildigim tek bu sadece kansizlik ve demir
Birde erkenden dogduklari icinmi hic bilmiyorum tamamini rabbim yardimcisi olsun
Allahım sabırlar versin şuan çok ağladım ne büyük acı Allah daha büyüğünü yaşatmasınBunu yazmakta çok güçlük çekiyorum ama güzel yürekli arkadaşımız Coco kızından sonra oğlunu da kaybetmiş kızlarRabbim büyük sabırlar ihsan eylesin annecigine babacigina çok üzgünüm cennetinde kavuştursun söylenecek söz kalmadı artık çok üzgünüm @coconatt
Oyyy içim cızladıBunu yazmakta çok güçlük çekiyorum ama güzel yürekli arkadaşımız Coco kızından sonra oğlunu da kaybetmiş kızlarRabbim büyük sabırlar ihsan eylesin annecigine babacigina çok üzgünüm cennetinde kavuştursun söylenecek söz kalmadı artık çok üzgünüm @coconatt
Allah yardımcısı olsun sabırlar versin inşallah, çok ama çok zor.. Kimseye yaşatmasın Rabbim,kendisine, eşine ve ailesine dayanma gücü versin.. Hayırlı ve doğru zamanda sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallahBunu yazmakta çok güçlük çekiyorum ama güzel yürekli arkadaşımız Coco kızından sonra oğlunu da kaybetmiş kızlarRabbim büyük sabırlar ihsan eylesin annecigine babacigina çok üzgünüm cennetinde kavuştursun söylenecek söz kalmadı artık çok üzgünüm @coconatt
Çok çok üzgünüm. Allah sabır versinBunu yazmakta çok güçlük çekiyorum ama güzel yürekli arkadaşımız Coco kızından sonra oğlunu da kaybetmiş kızlarRabbim büyük sabırlar ihsan eylesin annecigine babacigina çok üzgünüm cennetinde kavuştursun söylenecek söz kalmadı artık çok üzgünüm @coconatt
Aynen ne desek bos sebep ariyoruz ama imtihan isteRabbim yardımcısı olsun gönlüne ferahlık sükunet versin
Bana diyet ve egzersiz verdi, parmaktan ölçülen şeker cihazı al dedi eczaneden. Henüz başlamadım, bugün gittim doktora.tokluk 2.saatin yüksek dedi.Merhaba, ben bugün gittim ve kan degerlerim tekrarlandi.
Dün şeker yuklemesinde açlık 103 1. Saat tokluk 210, ikinci saat 149 çıktı.
Bugun açlık 87 tokluk 1. Saat 152 çıktı.
Doktor yükselmeye meyilli, son aylarinda gebelikten dolayı dahada yükselecek önlem amaçlı insüline başlayalım dedi
1 hafta önce takip yapicam, günde 9 ünite alıcam insülini. Sabah öğle akşam şeklinde
Ailemde kimsede şeker yok, ama annem bana hamile kaldiginda hem kendisi çok kilo almış hemde ben 5 kilo doğmuşum. Büyük ihtimal gebelik şekeri annemde vardı ve beni de etkiledi. Doktor şuan hiç bisey kullanmadın dikkat etmedin, bebek kilolu doğabilir, organları büyük olabilir, hiç bisey olmasada o çocuğun 30lu yaşında şeker olarak etkileyebilir dedi
Bende bu yüzden annemden bana etkisi olduğunu düşünüyorum
Zaten 26 haftada 3 kilo aldım yürüyüşte yaptım ailede şeker hastası yok ama buna rağmen doktor genetik olmasa etkilemez dedi
Siz ne yaptınız çıktınız mı tekrar doktora?
Bugün tahlil yaptırdım ben de lökesit 53, eritrosit 78 çıkmış. Doktoruma mesajla gönderdim sonuçları.Bende ikisindede çıkıyor baş edemiyorum ilaç dün bitti hala devamPazartesi detaylı konuşacağım birdaha
Benim böyle çıkmışLökosit gebelik kaynaklı da yukselebildigi için tek başına anlam ifade etmeyebiliyormuş. Bakteri, eritrosit, epitel hücresi referans araliklarindan yüksekse enfeksiyona işaret eder. Yine de bunlar normal değerlerde yada hafif yüksek olsa da hasta şikayeti en önemlisidir aslında demişti doktorum. Gördüğüm kadarıyla kültürde üreme olsa da olmasa da ilk başta idrar yolu enfeksiyonu olarak değerlendiriliyor, geçmezse ayırıcı tanı için vajinal enfeksiyon ihtimali için başka etken grubuna ait antibiyotik denenebiliyor.
Lökosit, gebelerde tek başına anlamlı değildir ama hasta şikayeti varsa enfeksiyon düşünülmelidir demek daha doğru oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?