2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benimki 20. Haftadan beri başı aşağıda olduğu için popo olduğunu anlıyorum sağolsun başıyla da aşağı baskı yapıyor her yerden zorluyor beni
O mesaneye baskı kötü Bnmde öyleydi döndü sonradan cadı rahatladım 2 3 gün önce gittigmde kafası yukardaydı şimdi bişiler oluyor göbegim yamuluyor ama anlaması zor

Kaşıntı eşlik ediyor mu ? Yoksa yeşil akıntı mi var sadece?

O mesaneye baskı kötü Bnmde öyleydi döndü sonradan cadı rahatladım 2 3 gün önce gittigmde kafası yukardaydı şimdi bişiler oluyor göbegim yamuluyor ama anlaması zor
Çok tatlılar ya bazen aynı anda hem kol hem bacakla vuruyor. Bazen yılan dansı yapıyor oturup izliyorum ben de

Seninde bi tarafın şişiyor demi dokununca kayıp gidiyor sonra hele aksam yatarken soluma döndügümde çıkıcak gibi .Allahım nasip ettiği için çok şükür
Ben bazen canım sıkılınca sağa ya da sola yatıyorum uyanıp çıldıeıyor çok hoşuma gidiyor karnımın şekli değişiyor zaten yakalayabilirsem videoya alıyorum babasına gösteriyorum anı olarak kalıyor maşallah hepsine nazar değmesin
Mucizeler gerçekten

Az daha büyüsnler yerleri daraldıgında daha cok eglenceli olur

Aynrn ikizlerdeki zorluk ikiside bir anda donuyor acayip aciyor kasilma zannediyorum Ay insallah hic kalkmadan ilerleyebilirim yatmak da zormus
Çok iyi bilirim, bir süre full yattım bende ama şuan iyiyim şükür, inşallah sende çok iyi olacaksın bebişler de zamanında doğacak Allah'ın izniyle

Maşallah , herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.

Peki, sünnet için önerdikleri bir aralık oldu mu? Şu ay, şu yaş gibi

Ay allahım 1 kg olmuş nasip et yarabbim
Maşallah kuzuma annesi
rabbim sağlığınızı sıhhatinizi daim etsin.

Birbasak bak yenidoğan sünneti ile ilgili konuşmuştuk beraber, dr beyden ilk yorum gelmiş

En kısa zamanda ben de konuşayım bunu doktorumla, düşünüyordum çünkü yaptırmayı. Sonra pipisiyle mipisiyle uğraşmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…