Benimki 20. Haftadan beri başı aşağıda olduğu için popo olduğunu anlıyorumPopomu kafamı bn çözemiyorum ya
İyi ki hareketleri var yoksa kafayı yerdik zatenAslinda oyle ama ikiside ayni anda donuyor sanirim baya aciyor korkuyorum bisey oldu diye sonraaman hareket etsinler de oda zor yoksa
Aynen sakin kalabiliyorsam bu yuzden vallaİyi ki hareketleri var yoksa kafayı yerdik zaten
O mesaneye baskı kötü Bnmde öyleydi döndü sonradan cadı rahatladımBenimki 20. Haftadan beri başı aşağıda olduğu için popo olduğunu anlıyorumsağolsun başıyla da aşağı baskı yapıyor her yerden zorluyor beni
Kaşıntı eşlik ediyor mu ? Yoksa yeşil akıntı mi var sadece?Enfeksiyon ile mantarı aynı anda olan var mıben olmuştum 5-6 gün önce antibiyotiğim bitti 2 tane de fitil kullanmıştım. Ama 2 gündür yeşilimsi akıntı geldiği için doktoruma söyledim. Şuan tekrar 2 fitil verdi. Ben anlamıyorum o kadar ilaç iyi gelmiyor mu da geçmedi tedirgin oldum biraz inş kötü biley yoktur bu sefer geçer umarım
Çok tatlılar ya bazen aynı anda hem kol hem bacakla vuruyor. Bazen yılan dansı yapıyor oturup izliyorum ben deO mesaneye baskı kötü Bnmde öyleydi döndü sonradan cadı rahatladım2 3 gün önce gittigmde kafası yukardaydı şimdi bişiler oluyor göbegim yamuluyor ama anlaması zor
Seninde bi tarafın şişiyor demiÇok tatlılar ya bazen aynı anda hem kol hem bacakla vuruyor. Bazen yılan dansı yapıyor oturup izliyorum ben de
Ben bazen canım sıkılınca sağa ya da sola yatıyorum uyanıp çıldıeıyor çok hoşuma gidiyorSeninde bi tarafın şişiyor demidokununca kayıp gidiyor sonra hele aksam yatarken soluma döndügümde çıkıcak gibi .Allahım nasip ettiği için çok şükür
Az daha büyüsnler yerleri daraldıgında daha cok eglenceli olurBen bazen canım sıkılınca sağa ya da sola yatıyorum uyanıp çıldıeıyor çok hoşuma gidiyorkarnımın şekli değişiyor zaten yakalayabilirsem videoya alıyorum babasına gösteriyorum anı olarak kalıyor maşallah hepsine nazar değmesin
Mucizeler gerçekten
Çok iyi bilirim, bir süre full yattım bende ama şuan iyiyim şükür, inşallah sende çok iyi olacaksın bebişler de zamanında doğacak Allah'ın izniyleAynrn ikizlerdeki zorluk ikiside bir anda donuyor acayip aciyor kasilma zannediyorum Ay insallah hic kalkmadan ilerleyebilirim yatmak da zormus
Insallah 30 haftalari bir gorseydimÇok iyi bilirim, bir süre full yattım bende ama şuan iyiyim şükür, inşallah sende çok iyi olacaksın bebişler de zamanında doğacak Allah'ın izniyle
Kızlar benim kontrolüm güzel geçti şükür, 4 gün önde 36,4 cm ve 1094 gram olmuş.
Aklıma takılan bir kaç soru vardı onları sordum, yeni doğan sünnetini benim doktorum önermedi. Ürologlarla da konuştuk hastanede, çok küçük oluyor hataya mahal olabilir biraz beklemenizi öneririm dedi. Ben açıkçası yaptırmak istiyordum ama doktorumun yönlendirmesi benim için önemli bir kez daha düşüneceğim.
Kordon kanı olayını sordum maddi imkanınız varsa düşünebilirsiniz dedi, 1/3000-4000 risk oluyormuş ama tabi Allah korusun başınıza gelirse bu kan hayat kurtarıcı. Bütçemize bakacağız.
Pilatese başladım dedim iyi yapmışsın devam dedi:)
Serviks uzunluğu normal etken doğum riski yok dedi.
Bir de fotoğraf bırakıyorum size, karnıma bastırdı etti ama tam olarak göremedik net
Yok sadece yeşil akıntı peçete falan koyuyorumKaşıntı eşlik ediyor mu ? Yoksa yeşil akıntı mi var sadece?
Olacak olacak inan bana ben 19+6 da sıkıntı yaşadım evde yatış verdi doktorum 24, 28leri görelim diyordu çok uzak geliyordu bak 29 olduInsallah 30 haftalari bir gorseydim
Sabırsızlıkla bekliyorum o günleriAz daha büyüsnler yerleri daraldıgında daha cok eglenceli olur
O zmn mantardan farklı bir bakteriyel enfeksiyon olma ihtimali çok yüksek. Azitro antibiyotik ya da gyno lomexin fitil kullandınız mı hiç?Yok sadece yeşil akıntı peçete falan koyuyorum
Ayy insallah darisi bana agrim olunca hersey bitti saniyorumOlacak olacak inan bana ben 19+6 da sıkıntı yaşadım evde yatış verdi doktorum 24, 28leri görelim diyordu çok uzak geliyordu bak 29 oldu
Ay allahım 1 kg olmuş nasip et yarabbimKızlar benim kontrolüm güzel geçti şükür, 4 gün önde 36,4 cm ve 1094 gram olmuş.
Aklıma takılan bir kaç soru vardı onları sordum, yeni doğan sünnetini benim doktorum önermedi. Ürologlarla da konuştuk hastanede, çok küçük oluyor hataya mahal olabilir biraz beklemenizi öneririm dedi. Ben açıkçası yaptırmak istiyordum ama doktorumun yönlendirmesi benim için önemli bir kez daha düşüneceğim.
Kordon kanı olayını sordum maddi imkanınız varsa düşünebilirsiniz dedi, 1/3000-4000 risk oluyormuş ama tabi Allah korusun başınıza gelirse bu kan hayat kurtarıcı. Bütçemize bakacağız.
Pilatese başladım dedim iyi yapmışsın devam dedi:)
Serviks uzunluğu normal etken doğum riski yok dedi.
Bir de fotoğraf bırakıyorum size, karnıma bastırdı etti ama tam olarak göremedik net
Gyno lomexin ile donexyl 2 sini kullandım geçmedi. Şuanda gyno travogen ve Mixovul verdi bakalım bunlar geçirir inşO zmn mantardan farklı bir bakteriyel enfeksiyon olma ihtimali çok yüksek. Azitro antibiyotik ya da gyno lomexin fitil kullandınız mı hiç?
En kısa zamanda ben de konuşayım bunu doktorumla, düşünüyordum çünkü yaptırmayı.Ay allahım 1 kg olmuş nasip et yarabbim
Maşallah kuzuma annesi
rabbim sağlığınızı sıhhatinizi daim etsin.
Birbasak bak yenidoğan sünneti ile ilgili konuşmuştuk beraber, dr beyden ilk yorum gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?