2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Oy masallah iyi dayanmisssiniz gerci mecburuz Evet ben hic evde duran biri olmadigim icin isler beni bekliyormus gibi hissediyorum ama yapmamaya ozen gostercem bazen kalkip evde yurusem yeter sanirim insallah sorun olmadan bitiririz bu surecleri
Pazartesi randevuda sorcam bu ilac islerini
Dediginiz gibi karnim sertlesmesi cogalmaya basladi ama gunde 10 defadan az sanirim gene de saycam Cok tesekkur ederim

30 lari gorduktén sonra sorun olurmu aceba illa 34 olmak zorundami insallah 36 ya kadar giderim ama cok tesekkur ederim

Maşallah kilosu güzel, ne yiyor içiyorsun bize de söyle bizim bebişler de kilo alsın

Selam kızlar, kontrolden çıktım çok şükür hersey yolunda, kilosu ve boyu gayet iyi. Ölçümleri haftasıyla uyumlu göbek deliğine toplanması olayını sordum normal dedi, kasılma değilmiş baktık sıkıntı yok. Ayaklar tam göbek deliğimin orada kıpır kıpırdı oğluş. Yüzünü tam göstermedi yine ama yandan gördüm bal gibi bal

Yaa maşallah Benim de 5 gün kaldı özledim, uzun geldi bu kez aylık kontrole dönünce. Biz de hep yandan görebiliyoruz, bakalım bu sefer nasıl karşılayacak

30 lari gorduktén sonra sorun olurmu aceba illa 34 olmak zorundami insallah 36 ya kadar giderim ama cok tesekkur ederim
Ne kadar kalırsa o kadar iyi tabi ki. Çok şükür artık erken bile gelse bi umudumuz olacak. 27-28 den sonra %90 a yakın yaşama şansı oluyor tabii küvözde. Hiç küvöze girmeden sağlıkla kucaklarımıza alalım inşaallah

Hamdolsun insallah ya
Gidebildigimiz kadar gidelim

Kizlar ben papia nin kagit havlusunu a101 de olan 2 kat koyuyorum nemini aliyor 2 saatte bir degistiriyorum ic camasirida gunde 3 kez cok sukur birsey olmadi.diger peceteler dagiliyordu gunluk ped kasindiriyor 1 kere kullandim .en guzeli kagit havlu yalniz diger markalar hep dagildi bende.

Hadi ya bilmiyordum vallahi napacağımı şaşırdım artık sık sıkda kirlenince

Çok mantıklı teşekkür ederim bende bir de böyle yapayım en iyisi.. inşalah kısa sürede geçer kafam hep orada bu aralar

Enfeksiyon olduğunda bende eski annelerimizin kalan yönteme döndüm çok da faydasını gördüm
Peçete günlük ped yerine beyaz bez kullandım günlük değiştirdim onları kaynattim hatta kullanmadan utuledim en eski ve en sağlıklı yontem kaşıntı iltihap hiçbir şey kalmadi

Miniskolarimiz geldi kızlar sonunda Darısı diğer alacaklarıma inşallah doğum yapan arkadaşlar üç beş takımdan bahsediyor ama bakalım nasıl olacak
Güzelmiş bende bu şekilde isimli hastane çıkışı almak istiyorum.nerden ne kadara kaç parça yaptırdın.Allah sağlıcakla güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah

[muz halde.
Cok güzel minnoşu içinde hayal etmek hayırlısıyla sag salim dogsudna giysin bizim çiçişimizde bu
Çok güzelmiş bende bu modellerden düşünüyorum ne kadara nereye yaptırdınız güvenilir yer arıyorum bende.Allah sağlıcakla güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah

[muz halde.
Çok güzelmiş bende bu modellerden düşünüyorum ne kadara nereye yaptırdınız güvenilir yer arıyorum bende.Allah sağlıcakla güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim hepimiz saglıklıca kucagımıza alalm Trendyoldan yaptırdım canım ela baby satıcının adı 170 di galiba bn begendim kumaşını filan

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-25-14-46-16-095_trendyol.com.webp
    13 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…