- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.210
- 598
Oy masallah iyi dayanmisssiniz gerci mecburuz Evet ben hic evde duran biri olmadigim icin isler beni bekliyormus gibi hissediyorum ama yapmamaya ozen gostercem bazen kalkip evde yurusem yeter sanirim insallah sorun olmadan bitiririz bu surecleri21.haftadan beri yatan biri olarak, yatmak zor gelecek başlarda özellikle psikolojik olarak ama zamanla ona da alışacaksınız. Doktorunuzun tavsiyelerine uydugunuz sürece sorun olacağını düşünmüyorum. Bu süreçte kasılmalar önemli, henüz ilaç gerek görülmemiş sanırım ama regl ağrısi gibi bir agri, karnın sertlesip gevşemesi sıklaşırsa doktorunuza bilgi vermelisiniz.
Dilerim hepimiz zamanında ve sağlıkla kucaklayalım minikleri
30 lari gorduktén sonra sorun olurmu aceba illa 34 olmak zorundami insallah 36 ya kadar giderim ama cok tesekkur ederimVaktinde sağlıkla gelsin bebişler. İkiz olunca daha riskli oluyor herhalde çok çok kısa değil çok şükür bikaç hafta daha sabrederlerse sıkıntısız alırsın kucağına inşaallah canım dikkat et kendine
Maşallah kilosu güzel, ne yiyor içiyorsun bize de söyle bizim bebişler de kilo alsınKızlar benim kontrolüm güzel geçti şükür, 4 gün önde 36,4 cm ve 1094 gram olmuş.
Aklıma takılan bir kaç soru vardı onları sordum, yeni doğan sünnetini benim doktorum önermedi. Ürologlarla da konuştuk hastanede, çok küçük oluyor hataya mahal olabilir biraz beklemenizi öneririm dedi. Ben açıkçası yaptırmak istiyordum ama doktorumun yönlendirmesi benim için önemli bir kez daha düşüneceğim.
Kordon kanı olayını sordum maddi imkanınız varsa düşünebilirsiniz dedi, 1/3000-4000 risk oluyormuş ama tabi Allah korusun başınıza gelirse bu kan hayat kurtarıcı. Bütçemize bakacağız.
Pilatese başladım dedim iyi yapmışsın devam dedi:)
Serviks uzunluğu normal etken doğum riski yok dedi.
Bir de fotoğraf bırakıyorum size, karnıma bastırdı etti ama tam olarak göremedik net
Yaa maşallahSelam kızlar, kontrolden çıktım çok şükür hersey yolunda, kilosu ve boyu gayet iyi. Ölçümleri haftasıyla uyumlugöbek deliğine toplanması olayını sordum normal dedi, kasılma değilmiş baktık sıkıntı yok. Ayaklar tam göbek deliğimin orada kıpır kıpırdı oğluş. Yüzünü tam göstermedi yine ama yandan gördüm bal gibi bal
Ne kadar kalırsa o kadar iyi tabi ki. Çok şükür artık erken bile gelse bi umudumuz olacak. 27-28 den sonra %90 a yakın yaşama şansı oluyor tabii küvözde. Hiç küvöze girmeden sağlıkla kucaklarımıza alalım inşaallah30 lari gorduktén sonra sorun olurmu aceba illa 34 olmak zorundami insallah 36 ya kadar giderim ama cok tesekkur ederim
Her gün muhakkak süt yoğurt peynir yiyorum canım ondan mıdır nedir:)Maşallah kilosu güzel, ne yiyor içiyorsun bize de söyle bizim bebişler de kilo alsın
Hamdolsun insallah yaNe kadar kalırsa o kadar iyi tabi ki. Çok şükür artık erken bile gelse bi umudumuz olacak. 27-28 den sonra %90 a yakın yaşama şansı oluyor tabii küvözde. Hiç küvöze girmeden sağlıkla kucaklarımıza alalım inşaallah
Sütü ben de her gün içiyorum. Yoğurdu kendim mayalamaya başladım, sağlıcakla gelsin bebişlerimiz ❤Her gün muhakkak süt yoğurt peynir yiyorum canım ondan mıdır nedir:)
dream_catcherr kontrolden çıkan biri daha maşallah
Evet peçete çok kolay parçalara ayrılıyor, en kalitelisi bile olsa, sonuçta kimyasalla ağartıyorlar vs.
Ben bu tür durumlar için eski pamuklu t-shirtleri gözden çıkarıp bir tur iç çamaşırıyla kaynatırım. Keser onları koyarım. Ya da dar gelen günlük kullanamadığım , külotları katlarım. Yaz zamanı özellikle, hiç rahatsız etmez. Bir fikir olarak yazayım dedim.YesilErik20
Sağolun amin inşaalh.. insanın kafası rahat olmuyor bişey mi olur endişesiŞifa olur inşallah, sürekli tekrar etmesine de sağlam psikoloji gerekiyor, zor biliyorum
Hadi ya bilmiyordum vallahi napacağımı şaşırdım artıkBen de peçete kullanıyordum günlük ped rahatsız ediyordu ve kaşıntı yapıyordu peçete kullanırken kaşıntım yoktu ama peçete de enfeksiyonu arttırır demişti doktorum. Temiz tutup sık sık çamaşır değiştir demişti bana bilginiz olsun
Çok mantıklı teşekkür ederim bende bir de böyle yapayım en iyisi.. inşalah kısa sürede geçer kafam hep orada bu aralarEvet peçete çok kolay parçalara ayrılıyor, en kalitelisi bile olsa, sonuçta kimyasalla ağartıyorlar vs.
Ben bu tür durumlar için eski pamuklu t-shirtleri gözden çıkarıp bir tur iç çamaşırıyla kaynatırım. Keser onları koyarım. Ya da dar gelen günlük kullanamadığım , külotları katlarım. Yaz zamanı özellikle, hiç rahatsız etmez. Bir fikir olarak yazayım dedim.YesilErik20
Gerçekten az mı dedi benimde en son 25+5 de ölçüm yaptı 735 gram dedi gayet herşey yolunda iyi demişti. Haftasıyla uyumlu gidiyor kilosuKızlar 25+5 bugün muayene oldum bebeğin kilosu 766 gram, az dedi doktor. Sizin bu haftalarda kaçtı?
Enfeksiyon olduğunda bende eski annelerimizin kalan yönteme döndüm çok da faydasını gördümEvet peçete çok kolay parçalara ayrılıyor, en kalitelisi bile olsa, sonuçta kimyasalla ağartıyorlar vs.
Güzelmiş bende bu şekilde isimli hastane çıkışı almak istiyorum.nerden ne kadara kaç parça yaptırdın.Allah sağlıcakla güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallahMiniskolarimiz geldi kızlar sonunda Darısı diğer alacaklarıma inşallah doğum yapan arkadaşlar üç beş takımdan bahsediyor ama bakalım nasıl olacak
Çok güzelmiş bende bu modellerden düşünüyorum ne kadara nereye yaptırdınız güvenilir yer arıyorum bende.Allah sağlıcakla güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallahCok güzel minnoşu içinde hayal etmekhayırlısıyla sag salim dogsudna giysin bizim çiçişimizde bu
Teşekkür ederim hepimiz saglıklıca kucagımıza alalm[muz halde.
Çok güzelmiş bende bu modellerden düşünüyorum ne kadara nereye yaptırdınız güvenilir yer arıyorum bende.Allah sağlıcakla güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah
Yanlız trendyolda acılmıyor sorun var galiba. Ama instgram hesabındanda bakabilirsn el_baby_tasarm ismi[muz halde.
Çok güzelmiş bende bu modellerden düşünüyorum ne kadara nereye yaptırdınız güvenilir yer arıyorum bende.Allah sağlıcakla güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?