2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yaa maşallah Benim de 5 gün kaldı özledim, uzun geldi bu kez aylık kontrole dönünce. Biz de hep yandan görebiliyoruz, bakalım bu sefer nasıl karşılayacak
Ahh uzun olunca aralık zaman gecmiyor adeta çook özlüyor insan Diğer kontrolüm 23 temmuzda aiy hadi bakalım bu sefer gösterir inşallah yüzünü minnoş

Kizlar ya ben durduk yere kusunca bugun korktum dunki agridan sonra
Biraz fazla tedirgin oldugum icin mi bilmiyorum ama acilemi gitsem
Bebekler hareket etmiyordu tatli yedim cok sukur hareketlerini hissettim ama birsey olmaz demi

Uzun vadede sıkıntı yapmasın dikkat et sen yine , çünkü beyaz renk bir kağıt yok ağacın rengini düşünecek olursan. Ağartıcı kullanılıyor ve nemle karıştığını düşün. Ben gıdada bile kullanmıyorum. Yağ emdirmek için vs… Kağıt havluyu hijyenik ped amaçlı kullanmak , ne bileyim çok benlik değil. Ama sana böylesi pratik geliyor olabilir.

Bende bugün böyle yapmaya başladım fitil kullanıyorum bir de inş geçer şuanda ilaçta kullanıyorum ya faydası olana kadar bir şeye sebebiyet vermez dimi bebeğimde

Her bir aşaması ayrı özlenecek bence de

Çok güzel, Allah sağlıkla ve huzurla güzel günlerde kullanmasını nasip etsin inşallah miniğe
Teşekkürler canım Amin inşallah
Benim de erkek olsaydı adı Alparslan olacaktı görünce insanın içi bir kıpır kıpır oluyor
Bende tam tersi olmasını isterdim ama nasip boyleymis sağlıklı olsun yeter ki eşimin tercihi isim
Cok güzel minnoşu içinde hayal etmek hayırlısıyla sag salim dogsudna giysin bizim çiçişimizde bu
Ahhhh yerimmm maşallah güzel günler de giysin minnoslarimiz inşallah kız bebek esyalari beni benden almıştır hep
Amaaaa ben o buynuuu yerim maşallah kuzuma ne güzel herşey yolunda bizim fe haftaya cumartesi kontrol bu sefer çok uzun geldi ya devlete gitmedim die galiba gerçi gitsem de görüntü sıfır ama gene de bı haber almak güzeldi
Çok tatlı maşaallah güzel günlerde sağlıkla giydirmek nasip olsun
Aminnn canim inşallah teşekkür ederim
Hahahah dimi yaaa bende sendenim ama ilk oğlumu sünnet ettirmedik çok çok pişmanım şimdi iki numarayı bebekken ettireceğim ama büyüğe haksızlık gibi olacak iler de der mi acaba neden beni de bebekken ettirmediniz die hep babasının suçu sünneti bilsinmissss
Selam herkese karın güncellemesi ile geldim bayramdan sonra kardeşim sözlenecek elbise bulmak ne kadar zor kestiremiyorum da 3 hafta sonra nasıl olucam
Ahhh çok tatlı o dert bende de var ya ne zaman yakın akraba düğün varsa hep hamile olduğum dönemlere denk geldi şans işte bol olduğu sürecek sıkıntı yok bence olur canim
Yüzünü goresemesennde haber almak bile çok başka canim maşallah ne güzel haberler almışsın darısı bizlere
Güzelmiş bende bu şekilde isimli hastane çıkışı almak istiyorum.nerden ne kadara kaç parça yaptırdın.Allah sağlıcakla güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah
Kuzum ınstagram'dan yaptırdım bende diğer topikte yaptıranlar olmuş tabsiye ile yaptırdım gayet güzel geldi sıkıntı yaşamadım ama döviz ne zaman zamlansa fiyatlar artıyor sorduğum da 295 liraydı ama yaptırırken 325 olmuştu aradan bir gün geçmişti sadece 13 parça falandı sanırım istersen bir bak ona göre karar verirsin minitobaby sayfanın adi

Kızlar iyi akşamlar bir göbek güncellemesi de benden gelsin 28+0 dan selamlar ilkinde hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum çok ağrım oluyor çabuk yoruluyorum galiba yaşlanıyorum

Eklentiler

• IMG_20220625_124746.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 107
Kızlar iyi akşamlar bir göbek güncellemesi de benden gelsin 28+0 dan selamlar ilkinde hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum çok ağrım oluyor çabuk yoruluyorum galiba yaşlanıyorum
Maşallah canım çok tatlı bir göbüş şöyle çiçekli elbiselere bayılıyorum bnm göbegin şişmesi durmuş gibi hissediyorum nedense şişmiyor sanki artık

Maşallah canım çok tatlı bir göbüş şöyle çiçekli elbiselere bayılıyorum bnm göbegin şişmesi durmuş gibi hissediyorum nedense şişmiyor sanki artık
Evet bu elbiseler kurtarıcı valla asla pantolon vs tarzı giyemiyorum evde çıplak geziyorum zaten bundan sonra şişmeye baslar artık 6 ayı geçiyoruz başlıyor bizim maraton

Evet bu elbiseler kurtarıcı valla asla pantolon vs tarzı giyemiyorum evde çıplak geziyorum zaten bundan sonra şişmeye baslar artık 6 ayı geçiyoruz başlıyor bizim maraton
79 gün sonra başıma geleceklerden habersiz mutlu mutlu yaşıyorum bnde Geceleri çok zor geçiyor seninde öylemi uyanıp kalkıyorum ayaklarımın üstüne basamıyorum agrıdan

79 gün sonra başıma geleceklerden habersiz mutlu mutlu yaşıyorum bnde Geceleri çok zor geçiyor seninde öylemi uyanıp kalkıyorum ayaklarımın üstüne basamıyorum agrıdan
Ayyyy benim ilk gebelik öyleydi ama ilkinde çalışıyordum erken kalkıyordm yataktan yere basar basmaz ayaklarımın alti aciyoedu zor günler ama az kaldı sabır

Güzell anneler bu bez hakkında ne düşünüyorsunuz kullananlar yorumlayabilirmi.2 paket 1 numara alıp koysam olurmu yoksa 1 ve 2 mi alayım

Eklentiler

• IMG_20220625_220439.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 83
Güzell anneler bu bez hakkında ne düşünüyorsunuz kullananlar yorumlayabilirmi.2 paket 1 numara alıp koysam olurmu yoksa 1 ve 2 mi alayım
Ayyy bende bu bezden aldım gecen gün indirim varken, 2 paket aldım 64lü.ill etap için yeter diye düşünüyorum zaten 10-12 gün falan kullanır maksimum 128 bezi. Sonra memnun kalırsam aynı seride 2 numaraya geçerim diye düşündüm. Hatta aynı serinin ıslak mendilini de almıştım daha önce 12 paket

Hepsi buradadanmı aldın bnde ikincisi 1 tl varken ıslak mendille bezi alayım koyaym dedim

Evet yüzünü tam görmesem de elleri ayaklarımı gördüm sürekli içeride kıpır kıpırdı oğluşum Her zaman güzel haberlerini alalım yavrularımızın hayatları boyunca inşallah
Amin canım inşallah
Canim oğlumda kullandım cisi sızdırıyor hiç memnun kalmadım ayrıca yeni doğmuş arkadaş var bacaklardan sıkmaya başladı demişti Surrender ona da sormuş olalim
Galiba hamilesin tatlış
Hahahah öncesinde de hamileydim ama hiç bohle şeyler yaşamadım yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…