- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Ahh uzun olunca aralık zaman gecmiyor adeta çook özlüyor insanYaa maşallahBenim de 5 gün kaldı özledim, uzun geldi bu kez aylık kontrole dönünce. Biz de hep yandan görebiliyoruz, bakalım bu sefer nasıl karşılayacak
Uzun vadede sıkıntı yapmasın dikkat et sen yine , çünkü beyaz renk bir kağıt yok ağacın rengini düşünecek olursan. Ağartıcı kullanılıyor ve nemle karıştığını düşün. Ben gıdada bile kullanmıyorum. Yağ emdirmek için vs… Kağıt havluyu hijyenik ped amaçlı kullanmak , ne bileyim çok benlik değil. Ama sana böylesi pratik geliyor olabilir.Kizlar ben papia nin kagit havlusunu a101 de olan 2 kat koyuyorum nemini aliyor 2 saatte bir degistiriyorum ic camasirida gunde 3 kez cok sukur birsey olmadi.diger peceteler dagiliyordu gunluk ped kasindiriyor 1 kere kullandim .en guzeli kagit havlu yalniz diger markalar hep dagildi bende.
Bende bugün böyle yapmaya başladım fitil kullanıyorum bir de inş geçerEnfeksiyon olduğunda bende eski annelerimizin kalan yönteme döndüm çok da faydasını gördüm
Peçete günlük ped yerine beyaz bez kullandım günlük değiştirdim onları kaynattim hatta kullanmadan utuledim en eski ve en sağlıklı yontem kaşıntı iltihap hiçbir şey kalmadi
Her bir aşaması ayrı özlenecek bence deAynen ya. Bakıyorum sağlı soğlu aşağılı yukarılı vuruyor. Napıyosun oğlum içerde diye bi bakış atıyorum sakinliyor sesimi duyuncaGüzel duygular. Doğumdan sonra bi de bunu özleyip duygulanmasak bari
Teşekkürler canım Amin inşallahÇok güzel, Allah sağlıkla ve huzurla güzel günlerde kullanmasını nasip etsin inşallah miniğe
Bende tam tersi olmasını isterdim ama nasip boyleymis sağlıklı olsun yeter ki eşimin tercihi isimBenim de erkek olsaydı adı Alparslan olacaktı görünce insanın içi bir kıpır kıpır oluyor
Ahhhh yerimmm maşallah güzel günler de giysin minnoslarimiz inşallah kız bebek esyalari beni benden almıştır hepCok güzel minnoşu içinde hayal etmekhayırlısıyla sag salim dogsudna giysin bizim çiçişimizde bu
Amaaaa ben o buynuuu yerim maşallah kuzuma ne güzel herşey yolunda bizim fe haftaya cumartesi kontrol bu sefer çok uzun geldi ya devlete gitmedim die galiba gerçi gitsem de görüntü sıfır ama gene de bı haber almak güzeldiKızlar benim kontrolüm güzel geçti şükür, 4 gün önde 36,4 cm ve 1094 gram olmuş.
Aklıma takılan bir kaç soru vardı onları sordum, yeni doğan sünnetini benim doktorum önermedi. Ürologlarla da konuştuk hastanede, çok küçük oluyor hataya mahal olabilir biraz beklemenizi öneririm dedi. Ben açıkçası yaptırmak istiyordum ama doktorumun yönlendirmesi benim için önemli bir kez daha düşüneceğim.
Kordon kanı olayını sordum maddi imkanınız varsa düşünebilirsiniz dedi, 1/3000-4000 risk oluyormuş ama tabi Allah korusun başınıza gelirse bu kan hayat kurtarıcı. Bütçemize bakacağız.
Pilatese başladım dedim iyi yapmışsın devam dedi:)
Serviks uzunluğu normal etken doğum riski yok dedi.
Bir de fotoğraf bırakıyorum size, karnıma bastırdı etti ama tam olarak göremedik net
Aminnn canim inşallah teşekkür ederimÇok tatlı maşaallah güzel günlerde sağlıkla giydirmek nasip olsun
Hahahah dimi yaaa bende sendenim ama ilk oğlumu sünnet ettirmedik çok çok pişmanım şimdi iki numarayı bebekken ettireceğim ama büyüğe haksızlık gibi olacak iler de der mi acaba neden beni de bebekken ettirmediniz die hep babasının suçu sünneti bilsinmissssBizim ilk sünnet deneyimiz üzerinden beş yıl geçtiDeğişen bir yaklaşım var mı diye merak ettim. Teşekkürler paylaşımın için .
Biz de 2,5 aylıkken yaptırmıştık ilk oğlumda. Gerçekten atlatması da kolay oldu. Operasyon sırasında yanındaydık, elini tuttuk. Konuştuk. Ben hiç bakmadım belden aşağısına. Hep konuştum , oyuncakla (sesle) oyaladım. Eşim dinledi doktor talimatlarını.
Kız olsaydı ikinci, böyle bir tasamız olmayacaktı bizim içinKısmet, inşallah kolay atlatırız bu süreci erkek anneleri olarak
Ahhh çok tatlı o dert bende de var ya ne zaman yakın akraba düğün varsa hep hamile olduğum dönemlere denk geldi şans işte bol olduğu sürecek sıkıntı yok bence olur canimSelam herkese karın güncellemesi ile geldimbayramdan sonra kardeşim sözlenecek elbise bulmak ne kadar zor kestiremiyorum da 3 hafta sonra nasıl olucam
Yüzünü goresemesennde haber almak bile çok başka canim maşallah ne güzel haberler almışsın darısı bizlereSelam kızlar, kontrolden çıktım çok şükür hersey yolunda, kilosu ve boyu gayet iyi. Ölçümleri haftasıyla uyumlugöbek deliğine toplanması olayını sordum normal dedi, kasılma değilmiş baktık sıkıntı yok. Ayaklar tam göbek deliğimin orada kıpır kıpırdı oğluş. Yüzünü tam göstermedi yine ama yandan gördüm bal gibi bal
Kuzum ınstagram'dan yaptırdım bende diğer topikte yaptıranlar olmuş tabsiye ile yaptırdım gayet güzel geldi sıkıntı yaşamadım ama döviz ne zaman zamlansa fiyatlar artıyor sorduğum da 295 liraydı ama yaptırırken 325 olmuştu aradan bir gün geçmişti sadece 13 parça falandı sanırım istersen bir bak ona göre karar verirsin minitobaby sayfanın adiGüzelmiş bende bu şekilde isimli hastane çıkışı almak istiyorum.nerden ne kadara kaç parça yaptırdın.Allah sağlıcakla güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah
Maşallah canım çok tatlı bir göbüş şöyle çiçekli elbiselere bayılıyorumKızlar iyi akşamlar bir göbek güncellemesi de benden gelsin 28+0 dan selamlar ilkinde hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum çok ağrım oluyor çabuk yoruluyorum galiba yaşlanıyorum
Evet bu elbiseler kurtarıcı valla asla pantolon vs tarzı giyemiyorum evde çıplak geziyorum zatenMaşallah canım çok tatlı bir göbüş şöyle çiçekli elbiselere bayılıyorumbnm göbegin şişmesi durmuş gibi hissediyorum nedense şişmiyor sanki artık
79 gün sonra başıma geleceklerden habersiz mutlu mutlu yaşıyorum bndeEvet bu elbiseler kurtarıcı valla asla pantolon vs tarzı giyemiyorum evde çıplak geziyorum zatenbundan sonra şişmeye baslar artık 6 ayı geçiyoruz başlıyor bizim maraton
Ayyyy benim ilk gebelik öyleydi ama ilkinde çalışıyordum erken kalkıyordm yataktan yere basar basmaz ayaklarımın alti aciyoedu zor günler ama az kaldı sabır79 gün sonra başıma geleceklerden habersiz mutlu mutlu yaşıyorum bndeGeceleri çok zor geçiyor seninde öylemi uyanıp kalkıyorum ayaklarımın üstüne basamıyorum agrıdan
Sabırsızlanıyorum biran önce yıkama ütüleme zamanına geçmek istiyorumAyyyy benim ilk gebelik öyleydi ama ilkinde çalışıyordum erken kalkıyordm yataktan yere basar basmaz ayaklarımın alti aciyoedu zor günler ama az kaldı sabır
Yüzünü goresemesennde haber almak bile çok başka canim maşallah ne güzel
Evet yüzünü tam görmesem de elleri ayaklarımı gördüm sürekli içeride kıpır kıpırdı oğluşumTeşekkürler canım Amin inşallah
Ayyy bende bu bezden aldım gecen gün indirim varken, 2 paket aldım 64lü.ill etap için yeter diye düşünüyorum zaten 10-12 gün falan kullanır maksimum 128 bezi. Sonra memnun kalırsam aynı seride 2 numaraya geçerim diye düşündüm. Hatta aynı serinin ıslak mendilini de almıştım daha önce 12 paketGüzell anneler bu bez hakkında ne düşünüyorsunuz kullananlar yorumlayabilirmi.2 paket 1 numara alıp koysam olurmu yoksa 1 ve 2 mi alayım
Hepsi buradadanmı aldın bnde ikincisi 1 tl varken ıslak mendille bezi alayım koyaym dedimAyyy bende bu bezden aldım gecen gün indirim varken, 2 paket aldım 64lü.ill etap için yeter diye düşünüyorum zaten 10-12 gün falan kullanır maksimum 128 bezi. Sonra memnun kalırsam aynı seride 2 numaraya geçerim diye düşündüm. Hatta aynı serinin ıslak mendilini de almıştım daha önce 12 paket
Galiba hamilesin tatlışKızlar iyi akşamlar bir göbek güncellemesi de benden gelsin 28+0 dan selamlar ilkinde hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum çok ağrım oluyor çabuk yoruluyorum galiba yaşlanıyorum
Muhtemelen bayramdan sonra başlarm canim gobekle zor oluyor agirlasincaSabırsızlanıyorum biran önce yıkama ütüleme zamanına geçmek istiyorumsen kaçıncı haftada baslayacaksn
Agustos başı çokmu geç olur acaba bnde öyle düşünmüştümMuhtemelen bayramdan sonra başlarm canim gobekle zor oluyor agirlasinca
Amin canım inşallahEvet yüzünü tam görmesem de elleri ayaklarımı gördüm sürekli içeride kıpır kıpırdı oğluşumHer zaman güzel haberlerini alalım yavrularımızın hayatları boyunca inşallah
Canim oğlumda kullandım cisi sızdırıyor hiç memnun kalmadım ayrıca yeni doğmuş arkadaş var bacaklardan sıkmaya başladı demiştiGüzell anneler bu bez hakkında ne düşünüyorsunuz kullananlar yorumlayabilirmi.2 paket 1 numara alıp koysam olurmu yoksa 1 ve 2 mi alayım
Hahahah öncesinde de hamileydim ama hiç bohle şeyler yaşamadım yahuGaliba hamilesin tatlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?