Kuzum bizim dogumlar ağustos sonu hatta ortası gibi başlayabilir o sebeple çokta sona bırakmamak lazımAgustos başı çokmu geç olur acaba bnde öyle düşünmüştüm
6 aydir bir sorun yaratmadi Gunluk pedden veya ic camasirindan daha hijyenik diger turlu kasindigini farkettim.kagithavlu kesinlikle cilde nefes aldiriyor.hic bir sorun yaratmadi.ben ic camasir falan kaynatmiyorum organik deterjanla yikiyorum makinada.hijyenik pedler cok sıkıntili icerikleriUzun vadede sıkıntı yapmasın dikkat et sen yine , çünkü beyaz renk bir kağıt yok ağacın rengini düşünecek olursan. Ağartıcı kullanılıyor ve nemle karıştığını düşün. Ben gıdada bile kullanmıyorum. Yağ emdirmek için vs… Kağıt havluyu hijyenik ped amaçlı kullanmak , ne bileyim çok benlik değil. Ama sana böylesi pratik geliyor olabilir.
Bayramdan sonraya ataym bndeKuzum bizim dogumlar ağustos sonu hatta ortası gibi başlayabilir o sebeple çokta sona bırakmamak lazım
Evet bide bebeğin teni kabul etmeyebiliuor pişik yapıyor canim üçüncü marka da oturttuk biz Prima sleppy derken molfixte karar kıldıkBayramdan sonraya ataym bndebez içinde kafam karıstı alıp deneyecegim napaym şansıma artk
Yenidogan icin sleepy bu bezi birde prima premium care i öneriyorlar çok araştirdim.ben simdilik prima premium care aldim 70 li bir paket.Güzell anneler bu bez hakkında ne düşünüyorsunuz kullananlar yorumlayabilirmi.2 paket 1 numara alıp koysam olurmu yoksa 1 ve 2 mi alayım
Ne çıkarsa bahtımıza diyip kullanacagız napalmYenidogan icin sleepy bu bezi birde prima premium care i öneriyorlar çok araştirdim.ben simdilik prima premium care aldim 70 li bir paket.
Koyalım kenara hanfendinin narin popişi beğenecek mi bakalmEvet bide bebeğin teni kabul etmeyebiliuor pişik yapıyor canim üçüncü marka da oturttuk biz Prima sleppy derken molfixte karar kıldık
Kız olsaydı isim ne koyacaktın meleğimTeşekkürler canım Amin inşallah
Bende tam tersi olmasını isterdim ama nasip boyleymis sağlıklı olsun yeter ki eşimin tercihi isim
Ahhhh yerimmm maşallah güzel günler de giysin minnoslarimiz inşallah kız bebek esyalari beni benden almıştır hep
Amaaaa ben o buynuuu yerim maşallah kuzuma ne güzel herşey yolunda bizim fe haftaya cumartesi kontrol bu sefer çok uzun geldi ya devlete gitmedim die galiba gerçi gitsem de görüntü sıfır ama gene de bı haber almak güzeldi
Aminnn canim inşallah teşekkür ederim
Hahahah dimi yaaa bende sendenim ama ilk oğlumu sünnet ettirmedik çok çok pişmanım şimdi iki numarayı bebekken ettireceğim ama büyüğe haksızlık gibi olacak iler de der mi acaba neden beni de bebekken ettirmediniz die hep babasının suçu sünneti bilsinmissss
Ahhh çok tatlı o dert bende de var ya ne zaman yakın akraba düğün varsa hep hamile olduğum dönemlere denk geldi şans işte bol olduğu sürecek sıkıntı yok bence olur canim
Yüzünü goresemesennde haber almak bile çok başka canim maşallah ne güzel haberler almışsın darısı bizlere
Kuzum ınstagram'dan yaptırdım bende diğer topikte yaptıranlar olmuş tabsiye ile yaptırdım gayet güzel geldi sıkıntı yaşamadım ama döviz ne zaman zamlansa fiyatlar artıyor sorduğum da 295 liraydı ama yaptırırken 325 olmuştu aradan bir gün geçmişti sadece 13 parça falandı sanırım istersen bir bak ona göre karar verirsin minitobaby sayfanın adi
Hepsi buradadanmı aldın bnde ikincisi 1 tl varken ıslak mendille bezi alayım koyaym dedim
Myom ameliyatından sonra doktorum nemli olmaması lazım orayı kuru tut olabildiğince demişti ve kağıt havlu önerdi kendisi Prof bir sıkıntı olsa önermezdi diye düşünüyorum ki çok şükür hamilelik boyunca enfeksiyonum olmadı sürekli değiştirildiği için, pedler tamamen enfeksiyon kaynağı asla hava aldırmıyor kağıt havlu benim çok işime yaradı6 aydir bir sorun yaratmadi Gunluk pedden veya ic camasirindan daha hijyenik diger turlu kasindigini farkettim.kagithavlu kesinlikle cilde nefes aldiriyor.hic bir sorun yaratmadi.ben ic camasir falan kaynatmiyorum organik deterjanla yikiyorum makinada.hijyenik pedler cok sıkıntili icerikleri
Hamilelikte çoğun kadında enfeksiyon oluyor doktorumda öyle söylemişti ilaç da kullanmaya baslamissn sıkıntı olmaz insallahBende bugün böyle yapmaya başladım fitil kullanıyorum bir de inş geçerşuanda ilaçta kullanıyorum ya faydası olana kadar bir şeye sebebiyet vermez dimi bebeğimde
Bende ağustos sonu düşünüyorumAgustos başı çokmu geç olur acaba bnde öyle düşünmüştüm
Ay yaaa konular buraya kadar geldi çok şüküŕKızlar miniğin kıyafetleri için bugün ebebekten baby me markasının granül sabun deterjanını aldım. Kısmetse önümüzdeki hafta kıyafet yıkama, ütüleme ve yerleştirme işlerine başlayacağız annemle. Temmuz sonu erkek kardeşimin düğünü var o telaş vs gelmeden aradan çıksın dedik :)
Öncekinden aldım ıslak mendili 10 güne anca geldi buda en geç 7 temmuz yazıyor bekleyecegm artkEveet hepsiburadadan aldım çok hızlı geldi hatta, ıslak mendili de önceki 2.si 1 tl kampanyası ile almıştım. Aynen alıp kenara koymak lazım :)
Senin 29 eylül agustos sonu olur sanırım 12 eylül olunca benm biraz muallaktayımBende ağustos sonu düşünüyorum
Ben daha hicbirsey almadım
Teşekkürler canım bende bakayım şimdi .trendyolaTeşekkür ederim hepimiz saglıklıca kucagımıza alalmTrendyoldan yaptırdım canım ela baby satıcının adı 170 di galiba bn begendim kumaşını filan
Aynen geneyükselmiş fiyatlar bende kararsızım 10 lumu yaptırsam sadece tulum battaniyemi diye yinede bakarım sağol canımTeşekkürler canım Amin inşallah
Bende tam tersi olmasını isterdim ama nasip boyleymis sağlıklı olsun yeter ki eşimin tercihi isim
Ahhhh yerimmm maşallah güzel günler de giysin minnoslarimiz inşallah kız bebek esyalari beni benden almıştır hep
Amaaaa ben o buynuuu yerim maşallah kuzuma ne güzel herşey yolunda bizim fe haftaya cumartesi kontrol bu sefer çok uzun geldi ya devlete gitmedim die galiba gerçi gitsem de görüntü sıfır ama gene de bı haber almak güzeldi
Aminnn canim inşallah teşekkür ederim
Hahahah dimi yaaa bende sendenim ama ilk oğlumu sünnet ettirmedik çok çok pişmanım şimdi iki numarayı bebekken ettireceğim ama büyüğe haksızlık gibi olacak iler de der mi acaba neden beni de bebekken ettirmediniz die hep babasının suçu sünneti bilsinmissss
Ahhh çok tatlı o dert bende de var ya ne zaman yakın akraba düğün varsa hep hamile olduğum dönemlere denk geldi şans işte bol olduğu sürecek sıkıntı yok bence olur canim
Yüzünü goresemesennde haber almak bile çok başka canim maşallah ne güzel haberler almışsın darısı bizlere
Kuzum ınstagram'dan yaptırdım bende diğer topikte yaptıranlar olmuş tabsiye ile yaptırdım gayet güzel geldi sıkıntı yaşamadım ama döviz ne zaman zamlansa fiyatlar artıyor sorduğum da 295 liraydı ama yaptırırken 325 olmuştu aradan bir gün geçmişti sadece 13 parça falandı sanırım istersen bir bak ona göre karar verirsin minitobaby sayfanın adi
Bugün temmuz annelerinde okudu canım yeni doğum yapmış arkadaş. Belden bol ama bacaktan sıkıyor demişti. Ama kaç numara için dedi hatırlayamıyorumGüzell anneler bu bez hakkında ne düşünüyorsunuz kullananlar yorumlayabilirmi.2 paket 1 numara alıp koysam olurmu yoksa 1 ve 2 mi alayım
1 ve 2 aldım nolur nolmaz diye başkada almam artık dogunca deneyip alırım.elde kalması daha kötüBugün temmuz annelerinde okudu canım yeni doğum yapmış arkadaş. Belden bol ama bacaktan sıkıyor demişti. Ama kaç numara için dedi hatırlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?