2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
6 aydir bir sorun yaratmadi Gunluk pedden veya ic camasirindan daha hijyenik diger turlu kasindigini farkettim.kagithavlu kesinlikle cilde nefes aldiriyor.hic bir sorun yaratmadi.ben ic camasir falan kaynatmiyorum organik deterjanla yikiyorum makinada.hijyenik pedler cok sıkıntili icerikleri

Bayramdan sonraya ataym bnde bez içinde kafam karıstı alıp deneyecegim napaym şansıma artk
Evet bide bebeğin teni kabul etmeyebiliuor pişik yapıyor canim üçüncü marka da oturttuk biz Prima sleppy derken molfixte karar kıldık

Güzell anneler bu bez hakkında ne düşünüyorsunuz kullananlar yorumlayabilirmi.2 paket 1 numara alıp koysam olurmu yoksa 1 ve 2 mi alayım
Yenidogan icin sleepy bu bezi birde prima premium care i öneriyorlar çok araştirdim.ben simdilik prima premium care aldim 70 li bir paket.

Yenidogan icin sleepy bu bezi birde prima premium care i öneriyorlar çok araştirdim.ben simdilik prima premium care aldim 70 li bir paket.
Ne çıkarsa bahtımıza diyip kullanacagız napalm
Evet bide bebeğin teni kabul etmeyebiliuor pişik yapıyor canim üçüncü marka da oturttuk biz Prima sleppy derken molfixte karar kıldık
Koyalım kenara hanfendinin narin popişi beğenecek mi bakalm peki olmazsa olmaz dedğin birşey varmı bebek içinn

Kız olsaydı isim ne koyacaktın meleğim

Myom ameliyatından sonra doktorum nemli olmaması lazım orayı kuru tut olabildiğince demişti ve kağıt havlu önerdi kendisi Prof bir sıkıntı olsa önermezdi diye düşünüyorum ki çok şükür hamilelik boyunca enfeksiyonum olmadı sürekli değiştirildiği için, pedler tamamen enfeksiyon kaynağı asla hava aldırmıyor kağıt havlu benim çok işime yaradı

Bende bugün böyle yapmaya başladım fitil kullanıyorum bir de inş geçer şuanda ilaçta kullanıyorum ya faydası olana kadar bir şeye sebebiyet vermez dimi bebeğimde
Hamilelikte çoğun kadında enfeksiyon oluyor doktorumda öyle söylemişti ilaç da kullanmaya baslamissn sıkıntı olmaz insallah

Kızlar miniğin kıyafetleri için bugün ebebekten baby me markasının granül sabun deterjanını aldım. Kısmetse önümüzdeki hafta kıyafet yıkama, ütüleme ve yerleştirme işlerine başlayacağız annemle. Temmuz sonu erkek kardeşimin düğünü var o telaş vs gelmeden aradan çıksın dedik :)

Ay yaaa konular buraya kadar geldi çok şüküŕ

Aynen geneyükselmiş fiyatlar bende kararsızım 10 lumu yaptırsam sadece tulum battaniyemi diye yinede bakarım sağol canım

Güzell anneler bu bez hakkında ne düşünüyorsunuz kullananlar yorumlayabilirmi.2 paket 1 numara alıp koysam olurmu yoksa 1 ve 2 mi alayım
Bugün temmuz annelerinde okudu canım yeni doğum yapmış arkadaş. Belden bol ama bacaktan sıkıyor demişti. Ama kaç numara için dedi hatırlayamıyorum

Bugün temmuz annelerinde okudu canım yeni doğum yapmış arkadaş. Belden bol ama bacaktan sıkıyor demişti. Ama kaç numara için dedi hatırlayamıyorum
1 ve 2 aldım nolur nolmaz diye başkada almam artık dogunca deneyip alırım.elde kalması daha kötü

Reactions: Zzy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…