- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Gaziantep'ten geliyor fabrikasından, valla benim 3.gün elimdeydiÖncekinden aldım ıslak mendili 10 güne anca geldi buda en geç 7 temmuz yazıyor bekleyecegm artk
Nasıl canım daha iyi misin. Inan senin için ne desem bilemiyorum yanlış bisey söylemekten korkuyorum çünkü ikiz bebek taşıyorsun. Normal desem normal olmayabilir. Gecem gün ben doktora karnım.kasiliyo sertlesiyo dedim normal olması gereken dedi. Ama senin için aynı şey geçerli olmayabilir. Buarda doktorun ciğer gelistirici önermedi mi SanaKizlar ya ben durduk yere kusunca bugun korktum dunki agridan sonra
Biraz fazla tedirgin oldugum icin mi bilmiyorum ama acilemi gitsem
Bebekler hareket etmiyordu tatli yedim cok sukur hareketlerini hissettim ama birsey olmaz demi
İnşallah bebişlerimiz pişiksiz günler geçirsnGaziantep'ten geliyor fabrikasından, valla benim 3.gün elimdeydiGüzel ve sağlıklı günlerde kullanılsın inşallah
Kuzum benim sag kasikta agrim felaketti acile geldim beni bir saatlik baska hastaneye transfer ettiler rahim agzi yzunlugu dun 27deyken bugun 11 e dusmus ciger gelistirici yaptilarNasıl canım daha iyi misin. Inan senin için ne desem bilemiyorum yanlış bisey söylemekten korkuyorum çünkü ikiz bebek taşıyorsun. Normal desem normal olmayabilir. Gecem gün ben doktora karnım.kasiliyo sertlesiyo dedim normal olması gereken dedi. Ama senin için aynı şey geçerli olmayabilir. Buarda doktorun ciğer gelistirici önermedi mi Sana
Allahım yardımcınız olsun.Kuzum benim sag kasikta agrim felaketti acile geldim beni bir saatlik baska hastaneye transfer ettiler rahim agzi yzunlugu dun 27deyken bugun 11 e dusmus ciger gelistirici yaptilar
kramplari azaltmaya calisiyorlar
Allah yardımcınız olsun Allahın izniyle hiç birşey olmayacakKuzum benim sag kasikta agrim felaketti acile geldim beni bir saatlik baska hastaneye transfer ettiler rahim agzi yzunlugu dun 27deyken bugun 11 e dusmus ciger gelistirici yaptilar
Aa geçmiş olsun canım moralini yüksek tutmaya çalış. Iyi yapmışsın. Inşallah kramplar azalır. Ssaglikla vakti zamanında al insallaj kuzularını kucağına. Bizi de habersiz bırakmaKuzum benim sag kasikta agrim felaketti acile geldim beni bir saatlik baska hastaneye transfer ettiler rahim agzi yzunlugu dun 27deyken bugun 11 e dusmus ciger gelistirici yaptilar
Hahah evet öyle :) bazen karnımdaki oynamayı eşimde takip ediyor geriniyor gibi her iki uçtan dürtüyorSen aynı bensin yabenimde önümde bir top var gibi bebeğimde fırfır dönüp bir anda lök diye bir tekmeliyor basket potasından birden basket atmış gibi oluyor çok güçlü bu aralar maşalah elimi koyunca da içimde telefon titriyor gibi
Dediğim gibi böylesi daha pratik gelmiş sana, sorun yaratmaması da şans olmuş. Sevindim senin için.6 aydir bir sorun yaratmadi Gunluk pedden veya ic camasirindan daha hijyenik diger turlu kasindigini farkettim.kagithavlu kesinlikle cilde nefes aldiriyor.hic bir sorun yaratmadi.ben ic camasir falan kaynatmiyorum organik deterjanla yikiyorum makinada.hijyenik pedler cok sıkıntili icerikleri
Ahh iyi ki gitmişsinKuzum benim sag kasikta agrim felaketti acile geldim beni bir saatlik baska hastaneye transfer ettiler rahim agzi yzunlugu dun 27deyken bugun 11 e dusmus ciger gelistirici yaptilar
Allahım yardımcınız olsun.
Allah yardımcınız olsun Allahın izniyle hiç birşey olmayacak
Allah razi olsun hepinizdenAhh iyi ki gitmişsinStres yapma lütfen, doktorların dediklerinden başka bir şey yapma. Eminim istirahat halindesin Sana ve bebişlerine en güzeli için dua ediyorum Sağlıkla kal.
Kuzum benim sag kasikta agrim felaketti acile geldim beni bir saatlik baska hastaneye transfer ettiler rahim agzi yzunlugu dun 27deyken bugun 11 e dusmus ciger gelistirici yaptilar
Ister istemez stres yapiyorum icim rahat hic degil beni ne bekledigini bilmedigim icin cok korkuyorum Cok tesekkur ederim sozleriniz icinKasılma anında kısalıyormuş evet, her koşulda dikkat etmek lazım. Allah yardımcın olsun inşallah, dualarım seninle minikler sağlıklı ve zamanında doğsunlar. Sakın kendini strese sokma, unutma sen ne hissedersen minikler de onu hissederler. Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecek inşallah
Lütfen öncelikle stres yapmamaya çalışın kasılmaları arttırıyor bu kasılmalardan sebep ciğer iğnesini ben de oldum 24.haftada şuan 28im ve çokk şükür iyiyim. siz de iyi olacaksınız sadece dinlenmek ve dua. Tüm dualarımız sizinleKuzum benim sag kasikta agrim felaketti acile geldim beni bir saatlik baska hastaneye transfer ettiler rahim agzi yzunlugu dun 27deyken bugun 11 e dusmus ciger gelistirici yaptilar
Allah şifalar versin daha da kısalmış diyince endişelendim çok şükür kasılmadan dolayı anlıkmış. Tekrarından kötüsünden korusun Rabbim. İlaçla kasılmaları durdurabiliyorlar geçen topikte kız baya baya 38 i bile görmüştü yanlış hatırlamıyorsam. İçini ferah tut her şey güzel olacak inşaallah. Sen sakinleş ki bebekler de sakinleşsin annesiIster istemez stres yapiyorum icim rahat hic degil beni ne bekledigini bilmedigim icin cok korkuyorum Cok tesekkur ederim sozleriniz icin
Kanda ufak capli enfeksiyon cikti ona bakiyorlar birde surekli Idrar testi istiyorlar ne insallah iyi olurlar
Allah razi olsun insallah o igne ise yarar bugun bir daha yapacaklar ne kadar uzayabilir hic bilmiyorum su stres ve korkuyu uzerimden atsam fena olmaz sanirim cok caresizimLütfen öncelikle stres yapmamaya çalışın kasılmaları arttırıyor bu kasılmalardan sebep ciğer iğnesini ben de oldum 24.haftada şuan 28im ve çokk şükür iyiyim. siz de iyi olacaksınız sadece dinlenmek ve dua. Tüm dualarımız sizinle
Aynen 11 mm deyince bende korktum baya cok cok kisaydi 25 de bir umuttur umarimAllah şifalar versin daha da kısalmış diyince endişelendim çok şükür kasılmadan dolayı anlıkmış. Tekrarından kötüsünden korusun Rabbim. İlaçla kasılmaları durdurabiliyorlar geçen topikte kız baya baya 38 i bile görmüştü yanlış hatırlamıyorsam. İçini ferah tut her şey güzel olacak inşaallah. Sen sakinleş ki bebekler de sakinleşsin annesiDoktorlar her şeyle ilgilenecektir
Göreceksin inşaallah sağlıkla alacaksın kucağına bebekleri. Doğuma yaklaştıkça ufak ufak kısalacak zaten. Dualarım seninle Allah gönlüne ferahlık rahatlık versinAllah razi olsun insallah o igne ise yarar bugun bir daha yapacaklar ne kadar uzayabilir hic bilmiyorum su stres ve korkuyu uzerimden atsam fena olmaz sanirim cok caresizim
Rabbim dualarimizi kabul etsin zamaninda dogsunlar insallah♥
Aynen 11 mm deyince bende korktum baya cok cok kisaydi 25 de bir umuttur umarim
Kasilmalar icin ilac ise yararsa harika olacak34leri gorebilecekmiyip hic bilmiyorum yardim etsin rabbim
Yanimdaki kadinda 28 de gelmis suan 31 haftalikmis
Ben ikiz oldugu icin endisem cok bakalim
Allah razi olsun ne kadar uzun dursalar karGöreceksin inşaallah sağlıkla alacaksın kucağına bebekleri. Doğuma yaklaştıkça ufak ufak kısalacak zaten. Dualarım seninle Allah gönlüne ferahlık rahatlık versin
İlaçlar şifa olsun inşallahKuzum benim sag kasikta agrim felaketti acile geldim beni bir saatlik baska hastaneye transfer ettiler rahim agzi yzunlugu dun 27deyken bugun 11 e dusmus ciger gelistirici yaptilar
Kasilmalarim biraz yavasladi agri daha var ama insallah atlatiriz bu sureciİlaçlar şifa olsun inşallahÇok daha ileri haftalara ulaşanlar var, daha bekleyecek minikler ben inanıyorum, stres de önemli, emin ellerde olduğunuzu düşünüp rahatlatmaya çalışın olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?