2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kizlar ya ben durduk yere kusunca bugun korktum dunki agridan sonra
Biraz fazla tedirgin oldugum icin mi bilmiyorum ama acilemi gitsem
Bebekler hareket etmiyordu tatli yedim cok sukur hareketlerini hissettim ama birsey olmaz demi
Nasıl canım daha iyi misin. Inan senin için ne desem bilemiyorum yanlış bisey söylemekten korkuyorum çünkü ikiz bebek taşıyorsun. Normal desem normal olmayabilir. Gecem gün ben doktora karnım.kasiliyo sertlesiyo dedim normal olması gereken dedi. Ama senin için aynı şey geçerli olmayabilir. Buarda doktorun ciğer gelistirici önermedi mi Sana

Kuzum benim sag kasikta agrim felaketti acile geldim beni bir saatlik baska hastaneye transfer ettiler rahim agzi yzunlugu dun 27deyken bugun 11 e dusmus ciger gelistirici yaptilar
kramplari azaltmaya calisiyorlar

Kuzum benim sag kasikta agrim felaketti acile geldim beni bir saatlik baska hastaneye transfer ettiler rahim agzi yzunlugu dun 27deyken bugun 11 e dusmus ciger gelistirici yaptilar
Aa geçmiş olsun canım moralini yüksek tutmaya çalış. Iyi yapmışsın. Inşallah kramplar azalır. Ssaglikla vakti zamanında al insallaj kuzularını kucağına. Bizi de habersiz bırakma

Hahah evet öyle :) bazen karnımdaki oynamayı eşimde takip ediyor geriniyor gibi her iki uçtan dürtüyor . Son 3 ay bakalım neler olacak. Hareketlerim kısıtlanıyor artık ve yoruluyorum çok .

Dediğim gibi böylesi daha pratik gelmiş sana, sorun yaratmaması da şans olmuş. Sevindim senin için.
İç çamaşırından daha hijyenik demen biraz enteresan geldi sadece. Birinin hammaddesi ağaç , diğeri pamuk.

Herkes istediğini denesin, sonuçta kendi deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Akıntılarla ezelden beri başı dertte biri olarak her yolu denedim. Çamaşır değiştirme tek başına çözüm olmuyor malum. Kağıt havlu dokusunu rahatsız edici bulanlar, eski usül deneyebilir tavsiye ettiğim gibi.

Hijyenik pedler konusunda da tamamen katılıyorum. Kotex'in yıllar önce %100 pamuk içerikli bir ürünü vardı ( Yaprak ped) . Uzun yolculuklarda onu kullanırdım. Sonra onu kaldırıp " Pamuksu" yüzey diye bir şey yaptılar. Maliyet yüksekti demek ki. Yazık oldu.

Ahh iyi ki gitmişsin Stres yapma lütfen, doktorların dediklerinden başka bir şey yapma. Eminim istirahat halindesin Sana ve bebişlerine en güzeli için dua ediyorum Sağlıkla kal.

Allahım yardımcınız olsun.

Allah yardımcınız olsun Allahın izniyle hiç birşey olmayacak

Ahh iyi ki gitmişsin Stres yapma lütfen, doktorların dediklerinden başka bir şey yapma. Eminim istirahat halindesin Sana ve bebişlerine en güzeli için dua ediyorum Sağlıkla kal.
Allah razi olsun hepinizden
Kramplari azaltmak icin cabaliyorlar kendi sehrimde ultrasonda 11 mm cikmisti uzunluk kramp halinde oldugu icinmis burda 25 mm cikti
Kanimda enfeksiyon varmis ama onemli degilmis azmis
Sonra igne vurdulae iste ama hic anlamiyorum bunlar olumlu veya olumsuz bisey demiyorlar umarim hersey guzel gecer

Kasılma anında kısalıyormuş evet, her koşulda dikkat etmek lazım. Allah yardımcın olsun inşallah, dualarım seninle minikler sağlıklı ve zamanında doğsunlar. Sakın kendini strese sokma, unutma sen ne hissedersen minikler de onu hissederler. Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecek inşallah

Ister istemez stres yapiyorum icim rahat hic degil beni ne bekledigini bilmedigim icin cok korkuyorum Cok tesekkur ederim sozleriniz icin
Kanda ufak capli enfeksiyon cikti ona bakiyorlar birde surekli Idrar testi istiyorlar ne insallah iyi olurlar

Lütfen öncelikle stres yapmamaya çalışın kasılmaları arttırıyor bu kasılmalardan sebep ciğer iğnesini ben de oldum 24.haftada şuan 28im ve çokk şükür iyiyim. siz de iyi olacaksınız sadece dinlenmek ve dua. Tüm dualarımız sizinle

Ister istemez stres yapiyorum icim rahat hic degil beni ne bekledigini bilmedigim icin cok korkuyorum Cok tesekkur ederim sozleriniz icin
Kanda ufak capli enfeksiyon cikti ona bakiyorlar birde surekli Idrar testi istiyorlar ne insallah iyi olurlar
Allah şifalar versin daha da kısalmış diyince endişelendim çok şükür kasılmadan dolayı anlıkmış. Tekrarından kötüsünden korusun Rabbim. İlaçla kasılmaları durdurabiliyorlar geçen topikte kız baya baya 38 i bile görmüştü yanlış hatırlamıyorsam. İçini ferah tut her şey güzel olacak inşaallah. Sen sakinleş ki bebekler de sakinleşsin annesi Doktorlar her şeyle ilgilenecektir

Allah razi olsun insallah o igne ise yarar bugun bir daha yapacaklar ne kadar uzayabilir hic bilmiyorum su stres ve korkuyu uzerimden atsam fena olmaz sanirim cok caresizim
Rabbim dualarimizi kabul etsin zamaninda dogsunlar insallah

Aynen 11 mm deyince bende korktum baya cok cok kisaydi 25 de bir umuttur umarim
Kasilmalar icin ilac ise yararsa harika olacak 34leri gorebilecekmiyip hic bilmiyorum yardim etsin rabbim
Yanimdaki kadinda 28 de gelmis suan 31 haftalikmis
Ben ikiz oldugu icin endisem cok bakalim

Göreceksin inşaallah sağlıkla alacaksın kucağına bebekleri. Doğuma yaklaştıkça ufak ufak kısalacak zaten. Dualarım seninle Allah gönlüne ferahlık rahatlık versin

Göreceksin inşaallah sağlıkla alacaksın kucağına bebekleri. Doğuma yaklaştıkça ufak ufak kısalacak zaten. Dualarım seninle Allah gönlüne ferahlık rahatlık versin
Allah razi olsun ne kadar uzun dursalar kar insallah guzel olur cok tesekkur ederim

İlaçlar şifa olsun inşallah Çok daha ileri haftalara ulaşanlar var, daha bekleyecek minikler ben inanıyorum, stres de önemli, emin ellerde olduğunuzu düşünüp rahatlatmaya çalışın olur mu?

İlaçlar şifa olsun inşallah Çok daha ileri haftalara ulaşanlar var, daha bekleyecek minikler ben inanıyorum, stres de önemli, emin ellerde olduğunuzu düşünüp rahatlatmaya çalışın olur mu?
Kasilmalarim biraz yavasladi agri daha var ama insallah atlatiriz bu sureci Cok tesekkur ederim dunden beri stres beni fena sardi onu atlatamiyorum ama yapcam biseeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…