2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar benim bebegin hareketleri öyle çok değil hareket ediyo ama böyle pıt pıt şeklinde öyle sert tekmeler olmuyor normal mi sizde nasil

Kızlar benim bebegin hareketleri öyle çok değil hareket ediyo ama böyle pıt pıt şeklinde öyle sert tekmeler olmuyor normal mi sizde nasil
Benimde öyle sert tekmeleri çok yok. Genellikle pıt pıt şeklinde. Çok az öyle sert tekmeleri bazen günlerce olmuyor olunca da 1 kez falan

Normal mi acaba ayakları ellerini hiç hissetmedim
Eli ayağı hissediliyor muymuş ki bu aylar da. Ben neresiyle vurdu anlayamıyorum asla. Eşim soruyor bilmiyorum ki diyorum. Eğer neresiyle vurduğu anlaşılıyorsa kilolu olduğum için anlayamıyorumdur diye düşündüm şimdi. Umarım normaldir

Eli ayagı oldugunda minik bi top gibi şişiyor bi bölge kafası veya popişiyse büyük top gibi şişiyor ordan ayırt edebliyorum bn

Ister istemez stres yapiyorum icim rahat hic degil beni ne bekledigini bilmedigim icin cok korkuyorum Cok tesekkur ederim sozleriniz icin
Kanda ufak capli enfeksiyon cikti ona bakiyorlar birde surekli Idrar testi istiyorlar ne insallah iyi olurlar
Çok haklısın ama bebeklerin için sakin kalmak zorundasın, iyi düşün ki herşey iyi olsun

Eli ayagı oldugunda minik bi top gibi şişiyor bi bölge kafası veya popişiyse büyük top gibi şişiyor ordan ayırt edebliyorum bn
Aynen sert minik şişlik ayak ve el oluyor. Popisin yeri sabit arada vurarak seviyorum. Her durtmede uyanıyor ztn rahatına pek düşkün, yan dönüp biraz üzerine yatsam uyandiriyor.

Yaa anlaşılıyor demek ki. Ben hiç ayırt edemiyorum. Yağ dokum fazla kilolarından ötürü bu yüzden olabilir mi yoksa başka bir şey mi vardır

Çok haklısın ama bebeklerin için sakin kalmak zorundasın, iyi düşün ki herşey iyi olsun
Insallah
Simdi geldi doktor dun kanda enfeksiyon vardi bugunde devammis ama azmis antibiyotik baslatmayip arastircaz dedi
Bugun ve Yarin Idrar testi yapacaklar protein varmi diye bakilacakmis
Onemlisi ilac vermislerfi kasilmalar icin yavaslatmis ntsde bakti ama az agrilarim dévam dedi Yarin bu ilac biter o zaman daha kasilmalarin devam ederse bakariz devam etmezse senin icin iyi

Aynen sert minik şişlik ayak ve el oluyor. Popisin yeri sabit arada vurarak seviyorum. Her durtmede uyanıyor ztn rahatına pek düşkün, yan dönüp biraz üzerine yatsam uyandiriyor.
Acaba ileri günlerde el ve ayagın belirdiği dogrumu aynı izi çıkıyormuş bazı yerlerde öyle yazıyor

Hastanedemisin evdemisin canım

Acil şifalar dilerim inşalah her şey yolunda gider

Acaba ileri günlerde el ve ayagın belirdiği dogrumu aynı izi çıkıyormuş bazı yerlerde öyle yazıyor
Dün yumruğunu gördüm ben yarım cm kadar dışarıda göbek deliğinin yanında bir saniyenin üzerinde uzatıp kalıyor elini ayağını, yatıyorum diye kan fazla mı gidiyo nedir doğru yani senin de yakındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…