2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Halen devam ediyormu kanaman etsede etmesede bence bu haftalarda riske atmamak lazım bi acile gidin içiniz rahat olur geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim devam etmiyor iki gündür yoğun stres ve işim vardı ondan kaynaklı oldu sanırım dün gece o anlık oldu ve kesildi yine de bugün doktora gideceğim

kızlar günaydın, bu ara göbeğimde kaşıntı yine başladı ya , bi ara geçmişti şimdi tekrar başladı.. normal dimi sizin de böyle mi
Dus sonrası benim de oluyor, yağ sürsem de biraz daha devam ediyor ama sonra mutlaka geçiyor. Geçmiyor ise kan tahlili ile kontrol edilebilir bazı enzimler gebelikle yükselebiliyor.

kızlar günaydın, bu ara göbeğimde kaşıntı yine başladı ya , bi ara geçmişti şimdi tekrar başladı.. normal dimi sizin de böyle mi
Bana advantan verdi doktorum günde bir onu sürüyordum çatlaklardan önce şimdi elocon kullanıyorum

Bnm detaylıdan beri baş aşşagı canım rahim agzım filanda normal cok şükür bni korkutan karnımın asırı sertleşmesiydi baya hareketlerimi etkiliyordu.1 ay daha geçse hayırlısıyla oh çekicez inşallah

Güzel anneler ecowellin ürünlerini kullanan varmı.genelde memnun kullanannlar tabi memnun olmayanda var mustelayada baktım oda aynı sekilde memnun olan memnun olmayan diye ecowell bi tık daha uygun ve temiz içerikli onla başlamayı düşünüyorum

Bi süre böyle zararı olmayan agrıları cekicez artık.ağrı cekmeye ragzıym artk yeterki zararlı agrılar olmasn
Aynen ben onlari ayiramiyorum iste
Mesela agrilarim oluyor doktor normal diyor ama ben onu ayirt etmek istiyorum
Kasilmalari anlamaya basladim buda birsey gerci

Kızlar afedersiniz 28+ haftada idrar kaçıranınız var mı? Bi haftadır ayağa kalktığım an hissediyorum hiç tutma toleransım kalmadı sanki. Bir de idrarı tutmaya çalışma anında karnımın sertleştiğini düşünüyorum
yatarken veya oturururken iyiyim. Tabii amniyon sıvısı olma ihtimali de kurcalıyor kafamı

İdrar kokusu belli olur canım. Eğer idrar gibi kokmuyorsa amnisure testi yaparlar için rahat olur. Enfeksiyon da akıntı yapabiliyor bazen benimki öyle mesela. Bir iki defa idrar kaçırma da oldu bebek mesanemi tekmelediğinde.

Hanımlar bebek hıçkırıkları nasıl oluyor
Başlangıçta Kaç defa hıçkırdılar mesela deneyimleyen var mı

Enfeksiyondan akıntıdan çok sıkıldım zaten muhtemelen ondan da olabilir evet bi danışayım şikayetim artarsa tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…