Bende de hafif kan geldi bugün çok minik tuvalette tatil bölgesindeyiz kısıtlı imkanlar olan biyerde 2 gündür oğlan hasta çok huysuz hem sürekli kucağımda ama tahammülüm yerlerde çok stres yaptım ondan mı oldu acaba bilemedim bi takip etcemBenim kanama o bölgede çıkan kocaman sivilceden kaynaklıymış ben tabi göbekten o bölgeyi artık asla göremediğim için bilemedim
Olabilir sinir stres her şeyi tetikliyorBende de hafif kan geldi bugün çok minik tuvalette tatil bölgesindeyiz kısıtlı imkanlar olan biyerde 2 gündür oğlan hasta çok huysuz hem sürekli kucağımda ama tahammülüm yerlerde çok stres yaptım ondan mı oldu acaba bilemedim bi takip etcembebiş hareketlerini dinledim şimdi normal ama korkuyo yine de insan
Çok da hızlı değil aslında, bizim kalp atışımızdan daha yavaş, ritmik ama uzun sürüyor, anlamamak mümkün değilmaşallah
Tekme olmayan ritmik 3-4 hareket hissettim de.
Hızlı oluyor yani kalp atışı gibiyse
Benimkiler yavaştıdaha var sanırım
İlaç bende aşırı baş agrısı yaptı..doktorun baş agrısıyla ilgili birşey söyledimiOlursa da ilactan kaynaklı olma ihtimali olduğunu düşünebilirsin, bir saate yakın sürebiliyor endişe etme
Yaa geçmiş olsun, hayır aslında hiç yan etkilerden bahsetmeyip, en az iki bardak su ile almamı tavsiye etmişti. Ben kendim gözlemleyip sormuştum nefes darlığını o da evet yapabiliyor bazen demisti.Bu ilacı kullanan birini daha tanıyorum onda da ödem yaptı, kişiye göre değişiyor sanırım. Başka bir ilaç daha var aslında belki doktorun değiştirebilir, bı danış istersen.İlaç bende aşırı baş agrısı yaptı..doktorun baş agrısıyla ilgili birşey söyledimi
Bi kaç gün daha kullanaym belki ilaca alışmaya baslayınca geçer etkisi dün yatarken aldım uyuttu sabah kalktıgımda hafif baş agrısı vardı sabahta içince ayakta oldugum için daha cok anladm bas agrısını mide bulantısıyla baş dönmeside eşlik ediyor yanında.Yaa geçmiş olsun, hayır aslında hiç yan etkilerden bahsetmeyip, en az iki bardak su ile almamı tavsiye etmişti. Ben kendim gözlemleyip sormuştum nefes darlığını o da evet yapabiliyor bazen demisti.Bu ilacı kullanan birini daha tanıyorum onda da ödem yaptı, kişiye göre değişiyor sanırım. Başka bir ilaç daha var aslında belki doktorun değiştirebilir, bı danış istersen.
Bi gün daha dene sor istersen araya haftasonu girmesin, en azından fikrini önceden almış olursun. Bu şekilde kullanmak zorlayacaktır.Bi kaç gün daha kullanaym belki ilaca alışmaya baslayınca geçer etkisi dün yatarken aldım uyuttu sabah kalktıgımda hafif baş agrısı vardı sabahta içince ayakta oldugum için daha cok anladm bas agrısını mide bulantısıyla baş dönmeside eşlik ediyor yanında.
Evet zaten migrenim var normalde basım dokunsan agrımaya müsaitBi gün daha dene sor istersen araya haftasonu girmesin, en azından fikrini önceden almış olursun. Bu şekilde kullanmak zorlayacaktır.
Yaşamadım hiç ama bnce doktora git canım nolur nolmazKızlar yaa 2. Defa geldi böle sümüksü kanlı bi akıntı var mı aranızda yaşayan panikledim şimdi doktora fotoğraf attım ben de tatildeyim o da tatilde bu hafta acile gitsem mi yoksa normal birleyen midir burda da küçük bi hastane var sadece
Geçmiş olsun ben yaşadım, doktorunuz dönüş yapacaktır, birden fazla sebebi olabilir.Kızlar yaa 2. Defa geldi böle sümüksü kanlı bi akıntı var mı aranızda yaşayan panikledim şimdi doktora fotoğraf attım ben de tatildeyim o da tatilde bu hafta acile gitsem mi yoksa normal birleyen midir burda da küçük bi hastane var sadece
Durumun nedir iyimisiniz
Kuzum cok tesekkur ederimDurumun nedir iyimisiniz
Suda önemli tabikide tek ondan olmamıştır canım kendini suclama birde bnce sen erken farkına vardın böyle daja iyi oldu iyisin cok sükür 1 ay daha geçiriceksn Allahın izniyleKuzum cok tesekkur ederimdurumum suan stabil cok sukur
Agrilarim azaldi ama var kasilmalarim da azaldi sanirim her sabah nts yapiyorlar
Ben biseyler hissediyorum ama sanirim hepsi kasilma degil
Kan hic kalmadi demir vitaminle oturdugum yerde kafam donuyor Yarin takviye dedi sonrasinda hala bekliyorum
Bugun az yuruttuler normalde hep yat sadece tuvalet derlerdi onuda anlamadim
Birde ultrasona bakmadan ayni mmde kaldigini nasil anliyorlar aceba onu merak ediyorum
Derdim gene coksen nasilsin
Kasilmalar nasil
Birde sen demistin cok su ic diye kasilmalari engelliyormus ben onu yapamadim ondan mi oldu diye sorguluyorum kendimi su icin baya zorluyorum burda
Peki hareket ederken canini yakiyormuSuda önemli tabikide tek ondan olmamıştır canım kendini suclama birde bnce sen erken farkına vardın böyle daja iyi oldu iyisin cok sükür 1 ay daha geçiriceksn Allahın izniylebn iyiyim dün doktora gittm ya kafam rahat şükür.bu kız hiç durmuyor sürekli hareket halinde sabahtan beri onu izliyorum bende
Yok silivride bi tane doktor var ahmet giray varol ona gidiyorum çok begendim cihazı da harika kendi de cok bilgili tecrubeliKuzum değerlerin gayet normal medilife devam mi
Evet bazen cok yakıyor bi an sıçradıgım bile oluyorPeki hareket ederken canini yakiyormu
Sanirim benimkiler hareketleri Cok sert
Cok sukur kuzum ya cidden gec gelmedigim icin cok mutluyum burda bile korkularimi yeni yeni yeniyorum o kadar korktum ki insallah yoluna girer 1 Ay daha dayanirsam 32 olurum goruruz insallah o gunleri valla
Evet kesinlikle daha vaktim var benimÇok da hızlı değil aslında, bizim kalp atışımızdan daha yavaş, ritmik ama uzun sürüyor, anlamamak mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?