2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım bence beklemeden gitmelisin sümüklü kanlı akıntı nişan olabilir

Haberdar et bizi mutlaka cnm

Benimde kollar,bacaklar,kalçalar ve kafam kaşınıyor karaciğer enzimlerim normal çıktı. Safra kesesi enzimlerimin sonuçlarını bekliyoruz.
Başka yerimde yok şükür ama ara ara göbeğim kaşınıyor
Karın büyümeye çalıştığında da kaşınma olur diye duymustum
Bende hep buna yormuştum
Bana advantan verdi doktorum günde bir onu sürüyordum çatlaklardan önce şimdi elocon kullanıyorum

Kaşıntı varsa çatlama oluyormuş nemlendirici krem surmeyi unutma ve kaşıma
Bende düzenli çatlak kremi kullanıyorum, kaşımamaya çalışıyorum, yine bi atak herhalde geçer

İyi akşamlar hanımlar bende Eylül annesiyim yeni katıldım aranıza bacak ağrılarım çok oluyor özellikle sağ tarafta yaşayan oldu mu aranızda
Hoşgeldin canım, bigun bı bacak kalça , başka bigün, her türlü ağrı kasılma oluyor, tekmeler sürekli onun ağrıları

Çok teşekkür ederim devam etmiyor iki gündür yoğun stres ve işim vardı ondan kaynaklı oldu sanırım dün gece o anlık oldu ve kesildi yine de bugün doktora gideceğim
Ne demek geçmiş olsun şimdi nasılsınız.olabilir tabi kasılma yapmış olabilir sıkıntı stres .

Bnm aslnda hep öyle duruyor detaylıdan beri öyle erken dogum belirtisi degil bnce ama önlem amaclı yazdı ilacı diye düşünüyorum
Tatlış aynı sorunla gittim ben özele banada adalat ve progestan verdi ama dedi devlete git yat dedi. Kesin çözüm oluyor serum yiyince rahatlıyorsun sanada tavsiyem. Kafan rahat olur en azından

Çok şükür ben bugün taburcu oldum Rabbim kimseyi düşürmesin. Ama karnım yumuşacık oldu kendime geldim

Tatlış aynı sorunla gittim ben özele banada adalat ve progestan verdi ama dedi devlete git yat dedi. Kesin çözüm oluyor serum yiyince rahatlıyorsun sanada tavsiyem. Kafan rahat olur en azından
Geçmiş olsun canımm..bi kaç gün daha kendimi gözlemlemek istiyorum olmazsa gene konusucam bizim burda devlete gidersen değişik çıkarsın öyle diyim başıma bi durum gelmişti ondan sonra bidaha gitmedim cok sorumsuzlar şansımada hiç iyi birine denk glmedim

D Derenimo2 nasıl oldun? Doktorun dönüş yaptı mı?
Canım teşekkür ederim doktor döndü rgli ağrısı yoksa merak etme dedi ama tabii benim içim içimi yedi eşimde yok haftaya gelcek. Gittim burda acile dediler doktor yok ultrasonda yok zaten ancak yarın sabah poliklinik doktoru bakabilir napim bekleyeyim mi dedim yok dediler hemen en yakın ilçeye gidin 20 dk özel hastane varmış gittim sağolsun hemen kadın doğum doktorunu çağırdılar geldi baktı herşeyi normal görüyorum dedi bebek iyi suyu iyi rahimde açılma yok pleaanta ayrılmamış rahim ağzında yara polip yok. Ama bu demek değil erken doğum riskin yok belki de 10 saate rahim açılacak bunun garantisini kimse veremez. İşte şu ciğer geliştirici iğneyi verdi 2 doz bi de doğum önleyici bi iğne daha nöbetçi eczane ara bul tekrar git hastaneye vurdurdum yarına da 2 doz daha ciğer geliştiriciden vuruncam önlem amaçlı. Kardeşim yola çıktı geliyo eşim tetikte bekliyo herkes bi panik oldu tabii. Bol bol su içip dinlencem işte böle.

Çok geçmiş olsun, onemsemeleri iyi olmuş önlem almak en güzeli, hiç belli olmuyor bu durumlar. Bulgu olmaması güzel, olabildiğince istirahatte kalmaya çalış, çoğu gitti azı kaldı zaten, hepimiz zamanında kavuşalım sağlıkla

Evet bazen cok yakıyor bi an sıçradıgım bile oluyor bide senin ikitane cok zevklidir görürüz merak etme ne kaldıki surda daha dün ögrenmiştik 7 aylık olduk nerdeyse
Aynen aslinda zaman ne cabuk gecmis yedi ayligiz hamdolsun insallah biraz daha guzel gider de sag salim zamaninda aliriz hepimiz
Ay kasilma olmasa zevk veriyordu simdi kasilma mi diye tedirginlik basliyor

Amiin valla biraz erken doğsun istiyorum 40. Haftayı beklemesin diyodum dua saatine mi denk geldim noldum dahaa da açmam ağzımı bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…