Iyi bari geçmiş olsun camim=)Benim kanama o bölgede çıkan kocaman sivilceden kaynaklıymış ben tabi göbekten o bölgeyi artık asla göremediğim için bilemedim
Canım bence beklemeden gitmelisin sümüklü kanlı akıntı nişan olabilirKızlar yaa 2. Defa geldi böle sümüksü kanlı bi akıntı var mı aranızda yaşayan panikledim şimdi doktora fotoğraf attım ben de tatildeyim o da tatilde bu hafta acile gitsem mi yoksa normal birleyen midir burda da küçük bi hastane var sadece
Hoşgeldiniz. Her türlü ağrı mevcut bende şahsen gece zor uyuyorumİyi akşamlar hanımlar bende Eylül annesiyimyeni katıldım aranıza bacak ağrılarım çok oluyor özellikle sağ tarafta yaşayan oldu mu aranızda
Haberdar et bizi mutlaka cnmKızlar yaa 2. Defa geldi böle sümüksü kanlı bi akıntı var mı aranızda yaşayan panikledim şimdi doktora fotoğraf attım ben de tatildeyim o da tatilde bu hafta acile gitsem mi yoksa normal birleyen midir burda da küçük bi hastane var sadece
Başka yerimde yok şükür ama ara ara göbeğim kaşınıyorBenimde kollar,bacaklar,kalçalar ve kafam kaşınıyorkaraciğer enzimlerim normal çıktı. Safra kesesi enzimlerimin sonuçlarını bekliyoruz.
Bende hep buna yormuştumKarın büyümeye çalıştığında da kaşınma olur diye duymustum
Bana advantan verdi doktorum günde bir onu sürüyordum çatlaklardan önce şimdi elocon kullanıyorum
Bende düzenli çatlak kremi kullanıyorum, kaşımamaya çalışıyorum, yine bi atak herhalde geçerKaşıntı varsa çatlama oluyormuş nemlendirici krem surmeyi unutma ve kaşıma
Hoşgeldinnİyi akşamlar hanımlar bende Eylül annesiyimyeni katıldım aranıza bacak ağrılarım çok oluyor özellikle sağ tarafta yaşayan oldu mu aranızda
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınHalen devam ediyormu kanaman etsede etmesede bence bu haftalarda riske atmamak lazım bi acile gidin içiniz rahat olur geçmiş olsun
Hoşgeldin canım, bigun bı bacak kalça , başka bigün, her türlü ağrı kasılma oluyor, tekmeler sürekli onun ağrılarıİyi akşamlar hanımlar bende Eylül annesiyimyeni katıldım aranıza bacak ağrılarım çok oluyor özellikle sağ tarafta yaşayan oldu mu aranızda
Ne demek geçmiş olsun şimdi nasılsınız.olabilir tabi kasılma yapmış olabilir sıkıntı stres .Çok teşekkür ederim devam etmiyor iki gündür yoğun stres ve işim vardı ondan kaynaklı oldu sanırım dün gece o anlık oldu ve kesildi yine de bugün doktora gideceğim
Merhaba ben değildim arkadaşa P Papatyakircicegi yazmıştım.biraz daha iyiymiş kendisi sanırımGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Tatlış aynı sorunla gittim ben özele banada adalat ve progestan verdi ama dedi devlete git yat dedi. Kesin çözüm oluyor serum yiyince rahatlıyorsun sanada tavsiyem. Kafan rahat olur en azındanBnm aslnda hep öyle duruyor detaylıdan beri öyle erken dogum belirtisi degil bnce ama önlem amaclı yazdı ilacı diye düşünüyorum
Çok şükür ben bugün taburcu oldumAyyy benim de biraz önce kasığımda hickiriyordu sanırım baş aşağı pozisyonu aldı artık keretaa
Canim merhaba nasıl oldun çıktınız mi hastaneden
Ahhh evet kuzucum benim kocam çok severdi o ismi ilkinde olmayınca ikinciye koyalım dedi kırmadım bende sağlıkla gelsinler senin az kaldı artık
Canim artık normal bu haftalarda doğum pozisyonu alması bebislerin sağı solu belli olmaz şekilden şekilde girebilirler tekrar dönebilir
Kuzum değerlerin gayet normal medilife devam mi
Geçmiş olsun canımm..bi kaç gün daha kendimi gözlemlemek istiyorum olmazsa gene konusucam bizim burda devlete gidersen değişik çıkarsın öyle diyim başıma bi durum gelmişti ondan sonra bidaha gitmedim cok sorumsuzlar şansımada hiç iyi birine denk glmedimTatlış aynı sorunla gittim ben özele banada adalat ve progestan verdi ama dedi devlete git yat dedi. Kesin çözüm oluyor serum yiyince rahatlıyorsun sanada tavsiyem. Kafan rahat olur en azından
Canım teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun, onemsemeleri iyi olmuş önlem almak en güzeli, hiç belli olmuyor bu durumlar. Bulgu olmaması güzel, olabildiğince istirahatte kalmaya çalış, çoğu gitti azı kaldı zaten, hepimiz zamanında kavuşalım sağlıklaCanım teşekkür ederimdoktor döndü rgli ağrısı yoksa merak etme dedi ama tabii benim içim içimi yedi eşimde yok haftaya gelcek. Gittim burda acile dediler doktor yok ultrasonda yok zaten ancak yarın sabah poliklinik doktoru bakabilir napim bekleyeyim mi dedim yok dediler hemen en yakın ilçeye gidin 20 dk özel hastane varmış gittim sağolsun hemen kadın doğum doktorunu çağırdılar geldi baktı herşeyi normal görüyorum dedi bebek iyi suyu iyi rahimde açılma yok pleaanta ayrılmamış rahim ağzında yara polip yok. Ama bu demek değil erken doğum riskin yok belki de 10 saate rahim açılacak bunun garantisini kimse veremez. İşte şu ciğer geliştirici iğneyi verdi 2 doz bi de doğum önleyici bi iğne daha nöbetçi eczane ara bul tekrar git hastaneye vurdurdum yarına da 2 doz daha ciğer geliştiriciden vuruncam önlem amaçlı. Kardeşim yola çıktı geliyo eşim tetikte bekliyo herkes bi panik oldu tabii. Bol bol su içip dinlencem işte böle.
Aynen aslinda zaman ne cabuk gecmis yedi ayligiz hamdolsun insallah biraz daha guzel gider de sag salim zamaninda aliriz hepimizEvet bazen cok yakıyor bi an sıçradıgım bile oluyorbide senin ikitane cok zevklidir görürüz merak etme ne kaldıki surda daha dün ögrenmiştik 7 aylık olduk nerdeyse
Amiin valla biraz erken doğsun istiyorum 40. Haftayı beklemesin diyodum dua saatine mi denk geldim noldum dahaa da açmam ağzımı bittiÇok geçmiş olsun, onemsemeleri iyi olmuş önlem almak en güzeli, hiç belli olmuyor bu durumlar. Bulgu olmaması güzel, olabildiğince istirahatte kalmaya çalış, çoğu gitti azı kaldı zaten, hepimiz zamanında kavuşalım sağlıkla
Sağlıkla gelsinAmiin valla biraz erken doğsun istiyorum 40. Haftayı beklemesin diyodum dua saatine mi denk geldim noldum dahaa da açmam ağzımı bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?