2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende iva natura aldım hepsini takip ettiğim prema ve onun anneliği de mustela için de içeriği temiz değil diyor ayrıca sizin yazdığınız ecowell de var tavsiye ettikleri arasında

Amiin valla biraz erken doğsun istiyorum 40. Haftayı beklemesin diyodum dua saatine mi denk geldim noldum dahaa da açmam ağzımı bitti
bunu bazen bende diyorum allah affetsin bu sıcaklarda zor geliyor doğursam da rahatlasam diyorum , allah hayırlı doğumlar nasip etsin

Kızlar günaydın şaka maka 27-28. Haftalarımızdayız.

Dün benim de karnımda ufak sertleşmeler olmaya başladı, uykum da kalitesizleşti. Çok halsiz oluyorum 9-6 çalıştığım İçin kendimi eve zor atıp erken uyuyorum ama gece çok uyanıyorum

Günaydın herkese, geceler bana da zor gelmeye başlıyo artık, sağdan sola dönerken çok zorlanıyorum bide neredeyse her gece karnıma ağrı giriyo onunla uyanıyorum ama çok şükür ki uzun sürmüyo. Netten baktım, rahim prova yapıyormuş doğum için. Yani inşallah provadır şimdilik

merhaba geçmiş olsun benim de sırt bacak ağrım oluyor çok yoğun magnezyum da alıyorum ama maalesef devam ediyor

Vallahi o sağdan sola dönme zorluğu bende de var arada çatı ağrısı da başladı hafif şiddette, sağlıkla şu süreci bitirseydik insallahh

Uyku sıkıntısı bende de var. 32 de sanırım ayrılacam izne gitmiyor daha

Selam canım katinaizmir kültürde üreme gözükmedi ama enfeksiyonum devam ediyormuş bu sefer lattawin diye bir fitil verdi doktorum kullanmışmıydın acaba

Selam canım katinaizmir kültürde üreme gözükmedi ama enfeksiyonum devam ediyormuş bu sefer lattawin diye bir fitil verdi doktorum kullanmışmıydın acaba
Hayır cnm kullanmadım. Enfeksiyon kesinken üreme olmayışı can sıkıyor, deneme yanılma yapmak zorunda kalıyor doktorlarda. Benim sanırım yedincide fln üreme oldu, o da az bir oranda çıktı. Bulunduğun sehirde eğer anında ekim yaptığını söyleyen bir laboratuvar var ise oraya gitmeni öneririm. İdrar beklerse/uygun koşulda saklanmazsa üreme yok denilebiliyor. İnşallah şifa olur ama kontrol için yeniden tahlil isterse aklında olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…