Güzel anneler ecowellin ürünlerini kullanan varmı.genelde memnun kullanannlar tabi memnun olmayanda var mustelayada baktım oda aynı sekilde memnun olan memnun olmayan diye ecowell bi tık daha uygun ve temiz içerikli onla başlamayı düşünüyorum
Bende iva natura aldım hepsini takip ettiğim prema ve onun anneliği de mustela için de içeriği temiz değil diyor ayrıca sizin yazdığınız ecowell de var tavsiye ettikleri arasında
Kızlar günaydın şaka maka 27-28. Haftalarımızdayız.
Dün benim de karnımda ufak sertleşmeler olmaya başladı, uykum da kalitesizleşti. Çok halsiz oluyorum 9-6 çalıştığım İçin kendimi eve zor atıp erken uyuyorum ama gece çok uyanıyorum
Günaydın herkese, geceler bana da zor gelmeye başlıyo artık, sağdan sola dönerken çok zorlanıyorum bide neredeyse her gece karnıma ağrı giriyo onunla uyanıyorum ama çok şükür ki uzun sürmüyo. Netten baktım, rahim prova yapıyormuş doğum için. Yani inşallah provadır şimdilik
Günaydın herkese, geceler bana da zor gelmeye başlıyo artık, sağdan sola dönerken çok zorlanıyorum bide neredeyse her gece karnıma ağrı giriyo onunla uyanıyorum ama çok şükür ki uzun sürmüyo. Netten baktım, rahim prova yapıyormuş doğum için. Yani inşallah provadır şimdilik
Kızlar günaydın şaka maka 27-28. Haftalarımızdayız.
Dün benim de karnımda ufak sertleşmeler olmaya başladı, uykum da kalitesizleşti. Çok halsiz oluyorum 9-6 çalıştığım İçin kendimi eve zor atıp erken uyuyorum ama gece çok uyanıyorum
Selam canım katinaizmir
kültürde üreme gözükmedi ama enfeksiyonum devam ediyormuş bu sefer lattawin diye bir fitil verdi doktorum kullanmışmıydın acaba
Selam canım katinaizmir
kültürde üreme gözükmedi ama enfeksiyonum devam ediyormuş bu sefer lattawin diye bir fitil verdi doktorum kullanmışmıydın acaba
Hayır cnm kullanmadım. Enfeksiyon kesinken üreme olmayışı can sıkıyor, deneme yanılma yapmak zorunda kalıyor doktorlarda. Benim sanırım yedincide fln üreme oldu, o da az bir oranda çıktı. Bulunduğun sehirde eğer anında ekim yaptığını söyleyen bir laboratuvar var ise oraya gitmeni öneririm. İdrar beklerse/uygun koşulda saklanmazsa üreme yok denilebiliyor. İnşallah şifa olur ama kontrol için yeniden tahlil isterse aklında olsun.