2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Selamlar herkese
Bugün kontrol günümüzdu. 27+2 haftalığım. Ölçümlerde boyu normal,kafası ve karnı 1 hafta önde yani şişman bir bebek dedi kilosu 1180 Gr imiş şişman diyince çok şaşırdık çünkü biz ikimizde çok zayıf bebeklermişiz genetigimizde yok yani Prensesin yüzüne karşı şişman denir mi bu haftalarda sizlerin kaçtı arkadaşlar
Onun haricinde ultrasonda izlerken esnemesine ve dil çıkarıp,yalanma hareketi yapmasına da şahit olduk

Yaa maşallah,benim de kontrolüm var bu akşam inşallah biz de yüzünü önden görebiliriz Göbekli de olur prensesler nolmus yani

Selam kızlar bende bu haftasonu alışveriş yapacagım henüz hiçbişey almadım aramızda bazı arkadaslar alışverişe baslamıstı bütün tulumları uzun kol mu alıyorsunuz yarım kolda aldınız mı ben birkaç tanesini yarım kol mu alsam diyorum sonuçta Ağustos sonu eylül başı benim doğum Allah kısmet ederse emin olamadım siz ne düşünüyorsunuz

Arkadaşlar merhaba ben Ekim annelerinden geliyorum. Bizim grubun yeni yeni şeker yükleme testleri başladı. Oraya da yazdım fakat başından geçen çok az arkadaş olduğu için cevap alamadım. Benim bugün şeker yükleme testim yapıldı. Pazartesi günü sonuçlarıma bakacak doktorum. Randevuma 3 gün var merak içerisindeyim sizin tecrübelerinizden faydalanmak için yazmak istedim. Bana biraz yüksek gibi geldi ama. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

açlık şekeri : 87
1. saat : 205
2. saat: 130

Selam herkese, devlet hastanelerinde grev var bugün ve cuma günü. Haberi olmayanlar için.

Ben bugün gittim geri döndüm
Bugün hiç mi bakmadılar normalde ayrıntılı ultrasyonumda greve denk gelmişti 18 mayıs ama hastanedeki doktorum da dahil çalışıyorlardı.yaptırmıştım ayrıntılı ultrasyonu .Randevunuzmu vardı üzüldüm gerçekten

Sıcak bir şehirde yaşıyor iseniz iki tane kisa kollu alın bence, ben iki tane jakarlı kısa kollu zıbın aldım, olur da soğuk olursa onun çaresi bulunur diye düşündüm.

Bence uzun olsun ince kumaş yazlık tulumlarda var.çok sıcak değilse yaşadığınız yer tabi baktınız çok sıcak geldi yarım kollu zıbınla yeleklede dolaştırabilirsiniz evin içinde yada ihtiyaç görürseniz alırsınızda.normalde sizin giydiğinizden bi kat fazla giydirilir bebekler evin sıcaklığına göre 2 kat bile giydirirsiniz

O bana da oluyor kuzum sıcaktan bir de dönerken sürekli kramp giriyor falan istersen uyanma yani uyaninca da bebek kipirdanip duruyor yarım yamalak uyuyoruz artık

Merhaba bende 27+3 haftalik hamileyim ilk defa yaziyorum allahin izniyle kızım olcak :)
Hoşgeldin canım sağlıkla gelsin minnoş kızın şehir yaş ve sat bilgilerjni yazarsan tabloya ekleyebilirim seni de
30+2 güncellemesi: Bebeğin hareketleri eşimi korkuttu dün sanki çıkacakmış gibi ittiriyor sürekli. İçerde dört dönüyor fıldır fıldır
Hahahaha benimde bu aralar artti ama dışarıdan çok fazla belli olmuyor
Selam herkese, devlet hastanelerinde grev var bugün ve cuma günü. Haberi olmayanlar için.

Ben bugün gittim geri döndüm
Ahhh ne olacak bu grevler ben bu ay randevu alıp gidemedim ama bı kere benimde başıma gelmişti
Ahhh benim güzelim maşallah en son 24.hafya da gitmiştim 650 gramdi ctesi olan randevum iptal oldu artık ne zaman giderim bilmiyorm
Yaa maşallah,benim de kontrolüm var bu akşam inşallah biz de yüzünü önden görebiliriz Göbekli de olur prensesler nolmus yani
Hadi bakalım guzell haberlerle pozlarla gelin insallah canim
Canim ben yarım kollu zıbın alıp uzun kollu tulum almayı düşünüyorum ne kadar da sıcak olsa anne karnından çıktıkları için vücut ısıları hemen normale dönmeye bilir temmuz annelerinde okudugum kadarıyla öyle gene de sen bak

Ben yarım uzun karışık aldım canım. Havalar daha sıcak olacak muhtemelen doğumda

Kaç gram glukoz yüklendi? 1. Saat yüksek çıkmış evet

75lik mi bu yükleme eğer öyleyse değerleriniz yüksek diyetisyen ve endokrinoloji takibine girmenizi öneririm. Bende aynı durumdayım şu an diyetle durumum düzeldi

Oy maşallah

Benim 26+2 de 1094 gramdı canım 4 gün önde demişti doktorum, değerleri de normal bulmuştu.

Yoktu kimse evet, beni üzen de doktor bir arkadaş var okul grubunda. Hiç atlamaz Cuma günleri, Hayırlı Cumalar , diye yazmayı, ilk atar hatta. Dün karar verilmiş bir grev.
Buraya yazdığım gibi arkadaşları da uyardım, ben yazdıktan sonra , aaa evet genel grev var yazıyor Uyarsana bizi, biz de eşi dostu uyaralım. Mağdur olmasın insanlar. Yaşlı başlı emekli çoğu.

Sadece ben değil annem ve babamın da randevusu vardı, yazık sıcakta adamın tansiyonu düşük zaten.
Hadi ben geçtim yanan randevuyu, oraya gitmesi eziyet.

Hekimsen.org diye bir site buldum. Ordan dün basın açıklaması yapmışlar. Bundan sonra randevu öncesi muhakkak buraya bakarım gitmeden annemler için özellikle

Allah allah annem gitti şimdi hiç öyle birseyden bahsetmedi
Şansına ne güzel.

Grev kararı alıp isteyen hastaneler uyuyor sanırım. Çünkü yaptıkları basın açıklaması da havada. Doktorlara , greve uymazsanız puan için , sistemin kölesi olmaya razısınız ,
falan demişler.

Ben de haklarını alsınlar istiyorum. Gerçekten zor koşullarda çalışıyorlar. Ama olan vatandaşa , bilgiye ulaşamayanlara oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…