2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben de çok üzülüyorum hastalara, yaşlılara.. Grev haktır ama hasta mağduriyeti oluşmaması icin yapılabilecek şeyler de var. Günler öncesinden duyurmalısın, kaldı ki ultrason, mr gibi nerdeyse aylar sonrasına verilen işlemler için de bu hastaları önceliklendirmelisin. Olan hep vatandaşa olur bu ülkede, yazık!

Maşallah minnoşa Benm 28.haftada 1220 grammış canım

Ben tulumları uzun aldım ama kalın degil hiç biri zıbınıda karısık aldım yarım ve atlet şeklinde bulundugum yerde eylül sonunda anca havalar serinliyor.dogum tarihimiz aynı seninle bn nedense içimden hep agustos sonu dogurcakmışım eylülü görmücekmişim geçiyor

75 lik mi galiba? Benim 85-185-148 çıkmıştı.doktorum 2. Değer 180 olması gerekiyor ama 3. Değer 148 indiği için normale dönmüş sıkıntı yok dedi. Bence seninde öyle olmuş. Yinede tatlı meyve dikkat et, doktorunada sor tabi

Kontrolümüz güzel geçti, şükür her şey yolunda 1510 gr olmuşuz 29+5'teyiz. Yine yüzünü tam göstermedi minnoşum, plesantayı yastık gibi kullanıyoruz

Eklentiler

• IMG_20220630_201019.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20220630_201439.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 84
20 aralik 24 aralik bitis antalya yas 26
Hos bulduk canim

75lik mi bu yükleme eğer öyleyse değerleriniz yüksek diyetisyen ve endokrinoloji takibine girmenizi öneririm. Bende aynı durumdayım şu an diyetle durumum düzeldi
Evet 75 lik yükleme yapıldı. Doktorumla pazartesi görüşeyim de öyle yapalım benimde gözümü korkuttu, bu kadar yüksek çıkacağını hiç düşünmemiştim. Teşekkür ederim cevabınız için. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sağ sağlim süreçlerimizi atlatalım inşallah

Kontrolümüz güzel geçti, şükür her şey yolunda 1510 gr olmuşuz 29+5'teyiz. Yine yüzünü tam göstermedi minnoşum, plesantayı yastık gibi kullanıyoruz
Yaaa ne kadar büyümüş
Maşallah artık 1,5 kilo olmuş maşallah. Demek ki bundan sonra daha hızlı büyüyecekler. Bizimkinin de kordon plesanta hep yüzünün orda zar zor görüyoruz. İsim düşünmüş müydünüz??

Evet 75 lik yükleme yapıldı. Ayy inşallah benimde sizin gibi içimi rahatlatacak birşeyler söyler doktorum pazartesi günü. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Aynen bundan sonra hızlı kilo alımı başlıyormuş. Hep yan profil görebildik, buna da şükür Bı kaç isim var aklımda ama henüz babasıyla konuşmadım, o da son dakika golü yapmaya çalıştığımı düşünüyor ama ilgisi yok ben karar veremiyorum

Benim de plesantam önde olduğu İçin çocuğun yüzünde sürekli plesanta ve kordon var

Buna da şükür, ağzı yüzü ne güzel belli.isim konusu başlı başına bir iş gerçekten, çocuğun ömür boyu ayrılmaz bir parçası olacak çünkü :)

Haftaya cuma ben de 29+2’de kontrole gitmiş olacağım hemen hemen bu kilolarda olacak demek ki.

Evet karar vermek kolay olmuyor Kiloya göre gününü sormadım, ekranda yazıyor gönderir fotoğrafı diye ama ölçüleri göndermemiş, haftasiyla uyumlu demisti. Senin de bu civarda olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…