Ben de çok üzülüyorum hastalara, yaşlılara.. Grev haktır ama hasta mağduriyeti oluşmaması icin yapılabilecek şeyler de var. Günler öncesinden duyurmalısın, kaldı ki ultrason, mr gibi nerdeyse aylar sonrasına verilen işlemler için de bu hastaları önceliklendirmelisin. Olan hep vatandaşa olur bu ülkede, yazık!Şansına ne güzel.
Grev kararı alıp isteyen hastaneler uyuyor sanırım. Çünkü yaptıkları basın açıklaması da havada. Doktorlara , greve uymazsanız puan için , sistemin kölesi olmaya razısınız ,
falan demişler.
Ben de haklarını alsınlar istiyorum. Gerçekten zor koşullarda çalışıyorlar. Ama olan vatandaşa , bilgiye ulaşamayanlara oluyor.
Maşallah minnoşaSelamlar herkese
Bugün kontrol günümüzdu. 27+2 haftalığım. Ölçümlerde boyu normal,kafası ve karnı 1 hafta önde yani şişman bir bebek dedikilosu 1180 Gr imiş şişman diyince çok şaşırdık çünkü biz ikimizde çok zayıf bebeklermişiz genetigimizde yok yani Prensesin yüzüne karşı şişman denir mi bu haftalarda sizlerin kaçtı arkadaşlar
Onun haricinde ultrasonda izlerken esnemesine ve dil çıkarıp,yalanma hareketi yapmasına da şahit olduk
Eki Görüntüle 3091964
Ben tulumları uzun aldım ama kalın degil hiç biri zıbınıda karısık aldım yarım ve atlet şeklinde bulundugum yerde eylül sonunda anca havalar serinliyor.dogum tarihimiz aynı seninle bn nedense içimden hep agustos sonu dogurcakmışım eylülü görmücekmişim geçiyorSelam kızlar bende bu haftasonu alışveriş yapacagım henüz hiçbişey almadım aramızda bazı arkadaslar alışverişe baslamıstı bütün tulumları uzun kol mu alıyorsunuz yarım kolda aldınız mı ben birkaç tanesini yarım kol mu alsam diyorum sonuçta Ağustos sonu eylül başı benim doğum Allah kısmet ederse emin olamadım siz ne düşünüyorsunuz
75 lik mi galiba? Benim 85-185-148 çıkmıştı.doktorum 2. Değer 180 olması gerekiyor ama 3. Değer 148 indiği için normale dönmüş sıkıntı yok dedi. Bence seninde öyle olmuş. Yinede tatlı meyve dikkat et, doktorunada sor tabiArkadaşlar merhaba ben Ekim annelerinden geliyorum. Bizim grubun yeni yeni şeker yükleme testleri başladı. Oraya da yazdım fakat başından geçen çok az arkadaş olduğu için cevap alamadım. Benim bugün şeker yükleme testim yapıldı. Pazartesi günü sonuçlarıma bakacak doktorum. Randevuma 3 gün var merak içerisindeyim sizin tecrübelerinizden faydalanmak için yazmak istedim. Bana biraz yüksek gibi geldi ama. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
açlık şekeri : 87
1. saat : 205
2. saat: 130
Yaaa maşallah nasıl da dayamış yüzünüKontrolümüz güzel geçti, şükür her şey yolunda1510 gr olmuşuz 29+5'teyiz. Yine yüzünü tam göstermedi minnoşum, plesantayı yastık gibi kullanıyoruz
20 aralik 24 aralik bitis antalya yas 26Hoşgeldin canım sağlıkla gelsin minnoş kızın şehir yaş ve sat bilgilerjni yazarsan tabloya ekleyebilirim seni de
Hahahaha benimde bu aralar artti ama dışarıdan çok fazla belli olmuyor
Ahhh ne olacak bu grevler ben bu ay randevu alıp gidemedim ama bı kere benimde başıma gelmişti
Ahhh benim güzelim maşallahen son 24.hafya da gitmiştim 650 gramdi ctesi olan randevum iptal oldu artık ne zaman giderim bilmiyorm
Hadi bakalım guzell haberlerle pozlarla gelin insallah canim
Canim ben yarım kollu zıbın alıp uzun kollu tulum almayı düşünüyorum ne kadar da sıcak olsa anne karnından çıktıkları için vücut ısıları hemen normale dönmeye bilir temmuz annelerinde okudugum kadarıyla öyle gene de sen bak
75 mg yüklendiKaç gram glukoz yüklendi? 1. Saat yüksek çıkmış evet
Evet 75 lik yükleme yapıldı. Doktorumla pazartesi görüşeyim de öyle yapalım benimde gözümü korkuttu, bu kadar yüksek çıkacağını hiç düşünmemiştim. Teşekkür ederim cevabınız için. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sağ sağlim süreçlerimizi atlatalım inşallah75lik mi bu yükleme eğer öyleyse değerleriniz yüksek diyetisyen ve endokrinoloji takibine girmenizi öneririm. Bende aynı durumdayım şu an diyetle durumum düzeldi
Yaaa ne kadar büyümüşKontrolümüz güzel geçti, şükür her şey yolunda1510 gr olmuşuz 29+5'teyiz. Yine yüzünü tam göstermedi minnoşum, plesantayı yastık gibi kullanıyoruz
Evet 75 lik yükleme yapıldı. Ayy inşallah benimde sizin gibi içimi rahatlatacak birşeyler söyler doktorum pazartesi günü. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için75 lik mi galiba? Benim 85-185-148 çıkmıştı.doktorum 2. Değer 180 olması gerekiyor ama 3. Değer 148 indiği için normale dönmüş sıkıntı yok dedi. Bence seninde öyle olmuş. Yinede tatlı meyve dikkat et, doktorunada sor tabi
Ekledim canım ismi belli mi kizcenin20 aralik 24 aralik bitis antalya yas 26
Hos bulduk canim
Aynen bundan sonra hızlı kilo alımı başlıyormuş. Hep yan profil görebildik, buna da şükürYaaa ne kadar büyümüş
Maşallah artık 1,5 kilo olmuş maşallah. Demek ki bundan sonra daha hızlı büyüyecekler. Bizimkinin de kordon plesanta hep yüzünün orda zar zor görüyoruz. İsim düşünmüş müydünüz??
Benim de plesantam önde olduğu İçin çocuğun yüzünde sürekli plesanta ve kordon varAynen bundan sonra hızlı kilo alımı başlıyormuş. Hep yan profil görebildik, buna da şükürBı kaç isim var aklımda ama henüz babasıyla konuşmadım, o da son dakika golü yapmaya çalıştığımı düşünüyor ama ilgisi yok ben karar veremiyorum
Evet karar vermek kolay olmuyorBenim de plesantam önde olduğu İçin çocuğun yüzünde sürekli plesanta ve kordon var
Buna da şükür, ağzı yüzü ne güzel belli.isim konusu başlı başına bir iş gerçekten, çocuğun ömür boyu ayrılmaz bir parçası olacak çünkü :)
Haftaya cuma ben de 29+2’de kontrole gitmiş olacağım hemen hemen bu kilolarda olacak demek ki.
Hosgeldn bnde antalyadan merkzdemisin20 aralik 24 aralik bitis antalya yas 26
Hos bulduk canim
Yanagı dikkatimi çekti ıssırmalık gibi duruyor maşallah yaKontrolümüz güzel geçti, şükür her şey yolunda1510 gr olmuşuz 29+5'teyiz. Yine yüzünü tam göstermedi minnoşum, plesantayı yastık gibi kullanıyoruz
Aynen tam ısırmalık gözüküyorYanagı dikkatimi çekti ıssırmalık gibi duruyor maşallah ya
1. Saat yüksek ama diğerleri normal doktorun biraz dikkat etmeni söyler muhtemelen. Sağlıklı güzel bi gebelik geçirmen duasıyla75 mg yüklendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?