2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar bugün oğluşumun kıyafetlerinin çoğunu, nevresim ve battaniyelerini falan yıkadık. Koyu renk kıyafetlerin yıkanması ile yıkananların ütülenmesi ve yerleştirme kısmı kaldı. Yıkanınca bile bütün ev mis gibi bebek bebek koktuAllah'ım doğduğunda kim bilir nasıl güzel kokar hem kendisi hem evimiz Zaman azaldıkça insan heyecan yapıyor, merak ediyor

Eklentiler

• 48478D06-CA9F-4DBD-937C-0F796C9EA843.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 73633310-A844-431C-8046-E78BA5E1E44D.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 57
Amin inşallah çok panik yapmayın dediğim gibi kontrollü ilerlerseniz düzene girer

Allah yardımcımız olsun canım, aynı sorunlar bende de , gece olunca daha da hareketleniyor, bı sağdan bi soldan hareket edip duruyor, akşam üzeri Kasıklarimda bı ağrı, bı ağırlık oldu, bı tekmeler, hala tekmeler devam

2 kısa kollu, 2 yarım kollu al istersen canım belli olmaz bebisler bazen sabırsız olabiliyorlar

Aynen tam ısırmalık gözüküyor Bakalım kime benzeyecek, bu haliyle biraz babasını andırıyor gibi, kendisi pek mutlu
Usg de benim oğlan da babaya benziyordu doğdu gene baba sonra gün geçtikçe bir baktık ki anneye dönmüş yani hic belli olmuyor

İnsan büyük bir aşkla yapıyor hiçte zor gelmiyor ya mesela ütü yapmasını hiç sevmem ama bebişin ütüleri hiç zor gelmemişti bana

Usg de benim oğlan da babaya benziyordu doğdu gene baba sonra gün geçtikçe bir baktık ki anneye dönmüş yani hic belli olmuyor
Yani azcık bana da benzesin istiyorum tabi, o kadar taşıyoruz karnimizda biraz da bizim genlerin hatrı vardır heralde Doktorumun tesellisi de ikincide yada üçüncüde de sana benzer dedi Bana dedi 2. 3. dedi

Ay cidden bugunde bunlari yasiyorim surekli bir aglama hissi hastane de yalnizim o yuzden mi kotu sey olacak gibi delircem sanirim
Cok tesekkur ederim kuzum indircem hemen
Dün ben de biraz gözyaşı döktüm canım hormonlardan bence
Günaydın anniskolar kimlerin kontrolleri var bakalım
Günaaydın kızlar, benim haftaya inşallah.

Başımı kaldıramıyorum ya neden böyle? İlk trimesterda bu kadar yorgun değildim.
Evde kalmak istiyorum artık, işe gitmek istemiyorum

Hersey alt ust oluyor saniirm bu ayda

Yani azcık bana da benzesin istiyorum tabi, o kadar taşıyoruz karnimizda biraz da bizim genlerin hatrı vardır heralde Doktorumun tesellisi de ikincide yada üçüncüde de sana benzer dedi Bana dedi 2. 3. dedi
Buyudukce kılıktan kılığa giriyorlar bir bilsen evet neden olmasın 3.icin bişey diyemem ama ikinci olur ya tabiki hemen degil zamanla hele bebişini büyüt yola koy oda kardeş isteyecek eminim ki insan çok özlüyor hamile zamanlarını bebekli zamanları falan derken bı bakmışsın hamile kalmak istiyorsun

Beden agirlasiyor kuzum bebek de uyku yapabilir bide sabah kalkıp işe gitmek zor geliyor son zamanlar benim ayaklarımın alti acirdi 6 buçukta kalkardm zorla Allah yardımcın olsun

Tatlım vitamin desteği alıyomusun olmadı bi destekle bebiş çekiyodur ne var ne yok magnezyum kalsiyum Demir ayrı ayrı alıyorum ben ama multivitamin de çakıyorum haftada 2 3 defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…