- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Kuzum y’a adina cok sevindim sen beni hatirlayamazsîn belki ama ben seni hatirliyorum insallah hayirlisiyla sag salim kucagina alirsinMerhaba bende 27+3 haftalik hamileyim ilk defa yaziyorum allahin izniyle kızım olcak :)
Sen bu uygulamayı da indirsene canım happy mom ismi28 haftalik’olan canlar sizde boylemisiniz ?
L Lalalala1
Rica etsem senin uygulamanin ismini atarmisin bu haftaya bakmam lazim
Eki Görüntüle 3092223
Ay cidden bugunde bunlari yasiyorim surekli bir aglama hissi hastane de yalnizim o yuzden mi kotu sey olacak gibi delircem sanirimSen bu uygulamayı da indirsene canım happy mom ismi
Bırakalım babaları şimdilik mutlu olsunlarAynen tam ısırmalık gözüküyorBakalım kime benzeyecek, bu haliyle biraz babasını andırıyor gibi, kendisi pek mutlu
Amin inşallahEvet 75 lik yükleme yapıldı. Doktorumla pazartesi görüşeyim de öyle yapalım benimde gözümü korkuttu, bu kadar yüksek çıkacağını hiç düşünmemiştim. Teşekkür ederim cevabınız için. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sağ sağlim süreçlerimizi atlatalım inşallah
Allah yardımcımız olsun canım, aynı sorunlar bende de , gece olunca daha da hareketleniyor, bı sağdan bi soldan hareket edip duruyor, akşam üzeri Kasıklarimda bı ağrı, bı ağırlık oldu, bı tekmeler, hala tekmeler devamGünaydın herkese, geceler bana da zor gelmeye başlıyo artık, sağdan sola dönerken çok zorlanıyorum bide neredeyse her gece karnıma ağrı giriyo onunla uyanıyorum ama çok şükür ki uzun sürmüyo. Netten baktım, rahim prova yapıyormuş doğum için. Yani inşallah provadır şimdilik
2 kısa kollu, 2 yarım kollu al istersen canım belli olmaz bebisler bazen sabırsız olabiliyorlarSelam kızlar bende bu haftasonu alışveriş yapacagım henüz hiçbişey almadım aramızda bazı arkadaslar alışverişe baslamıstı bütün tulumları uzun kol mu alıyorsunuz yarım kolda aldınız mı ben birkaç tanesini yarım kol mu alsam diyorum sonuçta Ağustos sonu eylül başı benim doğum Allah kısmet ederse emin olamadım siz ne düşünüyorsunuz
Usg de benim oğlan da babaya benziyordu doğdu gene baba sonra gün geçtikçe bir baktık ki anneye dönmüşAynen tam ısırmalık gözüküyorBakalım kime benzeyecek, bu haliyle biraz babasını andırıyor gibi, kendisi pek mutlu
İnsan büyük bir aşkla yapıyor hiçte zor gelmiyor ya mesela ütü yapmasını hiç sevmem ama bebişin ütüleri hiç zor gelmemişti banaKızlar bugün oğluşumun kıyafetlerinin çoğunu, nevresim ve battaniyelerini falan yıkadık. Koyu renk kıyafetlerin yıkanması ile yıkananların ütülenmesi ve yerleştirme kısmı kaldı. Yıkanınca bile bütün ev mis gibi bebek bebek koktu Allah'ım doğduğunda kim bilir nasıl güzel kokar hem kendisi hem evimiz Zaman azaldıkça insan heyecan yapıyor, merak ediyor
Yani azcık bana da benzesin istiyorum tabi, o kadar taşıyoruz karnimizda biraz da bizim genlerin hatrı vardır heraldeUsg de benim oğlan da babaya benziyordu doğdu gene baba sonra gün geçtikçe bir baktık ki anneye dönmüşyani hic belli olmuyor
Dün ben de biraz gözyaşı döktüm canım hormonlardan benceAy cidden bugunde bunlari yasiyorim surekli bir aglama hissi hastane de yalnizim o yuzden mi kotu sey olacak gibi delircem sanirim
Cok tesekkur ederim kuzum indircem hemen
Günaaydın kızlar, benim haftaya inşallah.Günaydın anniskolar kimlerin kontrolleri var bakalım
Hersey alt ust oluyor saniirm bu aydaDün ben de biraz gözyaşı döktüm canım hormonlardan bence
Günaaydın kızlar, benim haftaya inşallah.
Başımı kaldıramıyorum ya neden böyle? İlk trimesterda bu kadar yorgun değildim.
Evde kalmak istiyorum artık, işe gitmek istemiyorum
Buyudukce kılıktan kılığa giriyorlar bir bilsenYani azcık bana da benzesin istiyorum tabi, o kadar taşıyoruz karnimizda biraz da bizim genlerin hatrı vardır heraldeDoktorumun tesellisi de ikincide yada üçüncüde de sana benzer dedi Bana dedi 2. 3. dedi
Beden agirlasiyor kuzum bebek de uyku yapabilir bide sabah kalkıp işe gitmek zor geliyor son zamanlar benim ayaklarımın alti acirdi 6 buçukta kalkardm zorlaDün ben de biraz gözyaşı döktüm canım hormonlardan bence
Huyu benzer boşver o daha önemliYani azcık bana da benzesin istiyorum tabi, o kadar taşıyoruz karnimizda biraz da bizim genlerin hatrı vardır heraldeDoktorumun tesellisi de ikincide yada üçüncüde de sana benzer dedi Bana dedi 2. 3. dedi
Tatlım vitamin desteği alıyomusun olmadı bi destekle bebiş çekiyodur ne var ne yok magnezyum kalsiyum Demir ayrı ayrı alıyorum ben ama multivitamin de çakıyorum haftada 2 3 defaDün ben de biraz gözyaşı döktüm canım hormonlardan bence
Olumluyu düşünün bebişlernizi mutlu hissettiren. Yaşananlar zor ama güçlü kalmak lazımHersey alt ust oluyor saniirm bu ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?