Ayyy evet hatta insan bi heves ve heyecanla yapıyor, aşkla ütü kısmında eşim çok hevesli ona bırakacağım Allah sağlıkla, huzurla, zamanı gelince güzel günlerde giyindirmeyi ve kullandırmayı nasip etsin inşallah hepimize
Bende uni baby yorumlarına bakaraktan kokusu falan beğenilmiş deterjanı ve yumuşatıcısını alacağım. Dalan granül deterjanda ek olarak alacağım dalinin granülü yorumlarda beğenilmemiş dalan lavanta alacağım o yüzden. Leke çıkarıcı da green clean düşünüyorum bu ay bunları almayı düşünüyorum birde şampuan kremlerimizi
Ben ebebek'ten baby me markasının granül deterjanını aldım, onunla yıkadım. Mis gibi oldu hepsi hem tertemiz, hem de mükemmel koktu Fiyat /performans açısından çok memnun kaldım ben, yumuşatıcı kullanmadım gerek de kalmadı zaten. Bugün de ütüler tamamlandı mis oldu hepsi
Ben ebebek'ten baby me markasının granül deterjanını aldım, onunla yıkadım. Mis gibi oldu hepsi hem tertemiz, hem de mükemmel koktu Fiyat /performans açısından çok memnun kaldım ben, yumuşatıcı kullanmadım gerek de kalmadı zaten. Bugün de ütüler tamamlandı mis oldu hepsi
Tek başına hazırlık yapanlar , genellikle bebekler ağırlaşmadan iyice , yapmaya çalışır. Çünkü son bir ve ya bir buçuk ay biraz zor oluyor.
Ben de bayramdan sonra başlayayım diyorum nasipse. Zaten el kadar kıyafetler
Poşetleyip öyle kaldırabilirsin, geniş buzdolabı poşetlerine ilk hazırlık için.
Sonra askıdan inmiyor bebiş çamaşırları. Sürekli belden ordan burdan fışkırmalar, kusuklar derken , durmadan çamaşır dönüyor makinada
Tek başına hazırlık yapanlar , genellikle bebekler ağırlaşmadan iyice , yapmaya çalışır. Çünkü son bir ve ya bir buçuk ay biraz zor oluyor.
Ben de bayramdan sonra başlayayım diyorum nasipse. Zaten el kadar kıyafetler
Poşetleyip öyle kaldırabilirsin, geniş buzdolabı poşetlerine ilk hazırlık için.
Sonra askıdan inmiyor bebiş çamaşırları. Sürekli belden ordan burdan fışkırmalar, kusuklar derken , durmadan çamaşır dönüyor makinada
Poşet mantıklı olabilir. Valla hevesle bekliyorum başlayayım ben de diye. Ağırlaşmayı da zirvede yaşamayız inşaallah ilk olunca tecrübesiz oluyor insan Geç mi erken mi bilemiyor
Ayda bir kontrole gidiyorum onu da greve denk geldim görüşemedim doktorumla çok merak ediyorum ne diyecek. Size öyle dediyse beni kesinlikle diyetisyene gönderir herhalde dediğiniz gibi.
53 kiloyla hamile kaldım şuanda 61 kiloyum aslında çok kilom yok ama bilemedim ki
kızlae ben 2 numara slepy 84 lü almıştım bi tanıdık molfix 40 lı 5 paket 2 numara vermek istedi onlara fazla gelmiş so kadar 2 numara kullanılır herhalde dimi
Ayda bir kontrole gidiyorum onu da greve denk geldim görüşemedim doktorumla çok merak ediyorum ne diyecek. Size öyle dediyse beni kesinlikle diyetisyene gönderir herhalde dediğiniz gibi.
53 kiloyla hamile kaldım şuanda 61 kiloyum aslında çok kilom yok ama bilemedim ki
Benim doktor kilo artisima bakti sonuclardan sonra oylede bir degerlendiriyor.ben son 1 ayda 2 kg almisim baska bir hasta geldi o son 1 ayda 5 kilo alnis 65 anca vardir ama ona insulin igne yazdi.riskin yoksa 25 dk yuruyus yapabilirsin.8kg almissin bende 8 kg aldim ama hareket ediyorum hergun yuruyorum.bana meyveye abanma dedi protein agirlikli beslen dedi.sekerli seyler yeme dedi.