2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kizlar neyle yikiyorsunuz uni yenidogan aldim birde minies in yumusaticisini baska yumusatici bulamadim sonrada ütuluyor muyuz.yumusatici kullanmasam mi?
Bnde uni baby aldım yumuşatıcıyı green clean aldım içeriği temiz tavsiye ederim green clean leke cıkarıcısınıda cok övüyorlar.ütü şart

Yaaa ne kadar güzel babanızın da bu denli hevesli olması

Kizlar neyle yikiyorsunuz uni yenidogan aldim birde minies in yumusaticisini baska yumusatici bulamadim sonrada ütuluyor muyuz.yumusatici kullanmasam mi?
Bu arada hassas da yıka canim 15 dakika sonrasında tersinden utuleyebilirsin

Bebek kıyafetlerini illa bebek deterjanı ile yıkamak şart mıdır? Normal deterjanlarla yıkayıp çift durulama yapsakta olmaz mı

Bende uni baby yorumlarına bakaraktan kokusu falan beğenilmiş deterjanı ve yumuşatıcısını alacağım. Dalan granül deterjanda ek olarak alacağım dalinin granülü yorumlarda beğenilmemiş dalan lavanta alacağım o yüzden. Leke çıkarıcı da green clean düşünüyorum bu ay bunları almayı düşünüyorum birde şampuan kremlerimizi

Ben ebebek'ten baby me markasının granül deterjanını aldım, onunla yıkadım. Mis gibi oldu hepsi hem tertemiz, hem de mükemmel koktu Fiyat /performans açısından çok memnun kaldım ben, yumuşatıcı kullanmadım gerek de kalmadı zaten. Bugün de ütüler tamamlandı mis oldu hepsi

Ohh maşallah benim de yakında yapmam lazım.

Bende dalin granül sabun be uni baby sıvı deterjan aldım. Yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum. Birde leke çıkarıcı alacağım

Kızlar şimdi yıkasak tozlanmaz mı tekrardan acaba? Çok hevesleniyorum ama daha var sankim

Kızlar şimdi yıkasak tozlanmaz mı tekrardan acaba? Çok hevesleniyorum ama daha var sankim
Tek başına hazırlık yapanlar , genellikle bebekler ağırlaşmadan iyice , yapmaya çalışır. Çünkü son bir ve ya bir buçuk ay biraz zor oluyor.

Ben de bayramdan sonra başlayayım diyorum nasipse. Zaten el kadar kıyafetler

Poşetleyip öyle kaldırabilirsin, geniş buzdolabı poşetlerine ilk hazırlık için.
Sonra askıdan inmiyor bebiş çamaşırları. Sürekli belden ordan burdan fışkırmalar, kusuklar derken , durmadan çamaşır dönüyor makinada

Poşet mantıklı olabilir. Valla hevesle bekliyorum başlayayım ben de diye. Ağırlaşmayı da zirvede yaşamayız inşaallah ilk olunca tecrübesiz oluyor insan Geç mi erken mi bilemiyor

Aclik 85 1.saat 182 2.saat 115 bana dikkat et dedi sadece doktorum.belki sana diyetisyen onerir.75mg benimde.kilon cok mu canim?
Ayda bir kontrole gidiyorum onu da greve denk geldim görüşemedim doktorumla çok merak ediyorum ne diyecek. Size öyle dediyse beni kesinlikle diyetisyene gönderir herhalde dediğiniz gibi.
53 kiloyla hamile kaldım şuanda 61 kiloyum aslında çok kilom yok ama bilemedim ki

kızlae ben 2 numara slepy 84 lü almıştım bi tanıdık molfix 40 lı 5 paket 2 numara vermek istedi onlara fazla gelmiş so kadar 2 numara kullanılır herhalde dimi

Benim doktor kilo artisima bakti sonuclardan sonra oylede bir degerlendiriyor.ben son 1 ayda 2 kg almisim baska bir hasta geldi o son 1 ayda 5 kilo alnis 65 anca vardir ama ona insulin igne yazdi.riskin yoksa 25 dk yuruyus yapabilirsin.8kg almissin bende 8 kg aldim ama hareket ediyorum hergun yuruyorum.bana meyveye abanma dedi protein agirlikli beslen dedi.sekerli seyler yeme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…