2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İnsan büyük bir aşkla yapıyor hiçte zor gelmiyor ya mesela ütü yapmasını hiç sevmem ama bebişin ütüleri hiç zor gelmemişti bana
Ayyy evet hatta insan bi heves ve heyecanla yapıyor, aşkla ütü kısmında eşim çok hevesli ona bırakacağım Allah sağlıkla, huzurla, zamanı gelince güzel günlerde giyindirmeyi ve kullandırmayı nasip etsin inşallah hepimize

Bende öyle hissediyorum canım 40 haftayı tam dolduracagımızı düşünmüyorum aslında hayırlısı olsun insallah zaten cogunluk ince uzun kol olacak yarım zıbınlardan da alırım dediginiz gibi

Tatlım vitamin desteği alıyomusun olmadı bi destekle bebiş çekiyodur ne var ne yok magnezyum kalsiyum Demir ayrı ayrı alıyorum ben ama multivitamin de çakıyorum haftada 2 3 defa
Ne var ne yok kullanıyorum canım ama az mı geliyor acaba? Bebişler büyüdükçe bizden aldıkları da daha fazla oluyor vitamin mineral konusunda. Haftaya kontrolde konuşacağım.

Günaydın kızlar dün düğündeydik açık havaydı ama ses aşırı yüksek diye yarım saat durduk. Miniğim normaldi hiç böyle korkup hızlı hızlı vurmadı eve gelincede sabaha kadar durmadı sizinkiler ne yapıyor düğünlerde merak ettim

Ah keske yapabilsem evde olsam rahatliyordum ama hastane ortami beni cok geriyor

Benimki de sesli ortamlarda daha kıpraşıyor oluyor sanki

Mide ekşimesi bırak yakamı..

Hayirli cumalar herkese
Nasilsinz kızlar sıcak günler bizi bekliyor benim.gece uykularım kalmadi

Benimki coşmuştu. Çok vicdan azabı çektim korktu mu acaba diye sonrasında biraz lekelenme de görmüştüm ama benim kuzenimin düğünüydü erkenden kalkamadım oturduğum yerde masa altından ayaklarımı bile uzatıyordum yüksek ses çok bi sorun olmaz diye düşündüm.

İnsan büyük bir aşkla yapıyor hiçte zor gelmiyor ya mesela ütü yapmasını hiç sevmem ama bebişin ütüleri hiç zor gelmemişti bana
Kizlar neyle yikiyorsunuz uni yenidogan aldim birde minies in yumusaticisini baska yumusatici bulamadim sonrada ütuluyor muyuz.yumusatici kullanmasam mi?

Çoğu kişi coşuyor diyor zaten bizimki korktu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…